ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/02/2014, 15:27:26
quote:

quote:

Όλα θα γίνουν στην ώρα που πρέπει να γίνουν,μόνο ο Μεγαλοδύναμος ξέρει τον ακριβή χρόνο.Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε έμεις είναι ότι κάποτε θα γίνουν.Μέχρι τότε προσεύχη,νηστεία,εξομολόγηση και τσεκούρι και φωτιά στους μη Χριστιανούς.

Ακριβώς!Οπως διαπιστώσατε,κάθε προσπάθεια ''πρόβλεψης'' πέφτει στο κενό!Οπως γίνεται 2.000 χρόνια τώρα....

Τι ακούς λοιπόν το τι λέει ο ένας και ο άλλος;

Αυτός ο ''άλλος'',δεν ήταν μόνος του σε όσα έλεγε,τον επιβεβαιώναν και άλλα αρκετά ανεξάρτητα απο αυτόν άτομα....Χωρια που είχε στοιχεία σε οτι έλεγε,και οχι αερολογίες...Τέσπα,αφου διαψεύστηκε,τώρα τι να λέμε....

14/02/2014, 15:50:21
quote:
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
AitheroVamon την παρατήρησή σου την πήρα εντελώς στην πλάκα

Μη νομίζεις οτι εμείς σε έχουμε πάρει σοβαρότερα

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣΝέο Μέλος
14/02/2014, 15:57:38
AitheroVamon από "ελαφρούς" ανθρώπους δεν έχω καμία απαίτηση να με πάρουν στα σοβαρά,εξάλλου εσένα και βαλσαμωμένο πουλί να σου δώσω θα σου φύγει,επίσης δεν είναι και τα κατάληλο μέρος εδω να βρεθεί κάποιος να με πάρει στα σοβαρά,εξαιρουμένων τριών τεσσάρων ατόμων.
Όπως λένε και στο χωριό μου," ανάλογα το μάγουλο και η μπάτσα"

Edited by - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ on 14/02/2014 16:51:25

Edited by - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ on 14/02/2014 18:28:54

14/02/2014, 23:23:42
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Έτσι λένε πολλοι μελετητές των εσχάτων,οτι πρώτα πόλεμος και ύστερα Αντί....

Δεν χρειάζεται φίλε Χ.Ο. να είναι κάποιος προφήτης ή μελετητής των γραφών για να προβλέψη ότι ύστερα από Χ χρόνια θα ξεσπάση κάποιος παγκόσμιος πόλεμος. Οι αφορμές είναι πολλές. Από την οικονομική ύφεση, τον έλεγχο των πηγών ενέργειας, μέχρι και την λειψυδρία όπως υποστηρίζουν μερικοί. Κατά τα άλλα ο Αντίχριστος δεν είναι ένας, αλλά πολλοί. Όλοι αυτοί που διαθέτουν κάποια ισχύ και θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για να επιβληθούν στους υπόλοιπους. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια, όπως η δεκοχτούρα που προβλέπει την έλευση του Αντίχριστου το 2018 , τα οποία καλλιεργούν ορισμένοι απατεώνες προκειμένου να κερδοσκοπίσουν εις βάρος των αφελών που τους πιστεύουν.

*

Edited by - Sesostris on 14/02/2014 23:24:59

Sesostris,
η διαφορά είναι οτι μερικοί αυτον τον πόλεμο τον περιμένουν κάποιοι πολύ σύντομα,το 14 ή το 15....Για τόσο σύντομα μιλάμε!Τελοσπάντων,όποτε και να γίνει,αλλο τόσο θα καθυστερήσει και η ελευση του Αντιχρίστου....Σημερα είναι 31 μισό ετών,έχει όλο το καιρό μπροστά του,ώστε να μην είναι και γεροντάκι την στιγμή της εμφάνισης....

Σοφία_Μέλος
15/02/2014, 17:54:05
O Αντιχριστος είναι ο Τσίπρας. Τον Ιούλιο γίνεται 30. Τον Μάιο θα μας κυβερνήσει. Το '18 θα πεθάνουμε. Πουλήστε τα υπάρχοντα σας και μετανοείτε.

15/02/2014, 18:33:41
Προτείνω ψηφοφορία σε σχέση με τις υποψηφιότητες μέχρι τώρα:
(μετά από 150 σελίδες θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί κατασταλαγμένη άποψη)

1.Ουίλιαμ
2.fox
3.Ντέιβιντ
4.Macedon (το γνωστό μέλος)
5.DSM (επίσης μέλος)
6.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (μέλος λέμε)
7.Τσίπρας (μετά από πληροφορίες του μέλους Σοφία)
8.Νικόμαχος (μέλος υπό έκτιση ποινής)
9.Πάπας
10.Δεν ξέρω/δεν απαντώ

ΥΣ: Οι υποψηφιότητες έχουν προταθεί τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια της ροής του θέματος.Δεν αποτελούν δική μου επιλογή.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣΝέο Μέλος
15/02/2014, 20:24:44
Χ.Ο ψήνεσαι να πάμε να μονάσουμε στο Άγιο Όρος και να αναμένουμε από εκεί τον Γ´ΠΠ και τον ερχομό του Αντί.Μόλις εμφανιστεί την κάνουμε και πάμε μαζί του να φάμε καλά και μόλις αρχίσει τα δικά του ξανά πίσω.Τι λες;

nediBΜέλος
15/02/2014, 21:22:37
quote:

Προτείνω ψηφοφορία σε σχέση με τις υποψηφιότητες μέχρι τώρα:
(μετά από 150 σελίδες θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί κατασταλαγμένη άποψη)

1.Ουίλιαμ
2.fox
3.Ντέιβιντ
4.Macedon (το γνωστό μέλος)
5.DSM (επίσης μέλος)
6.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (μέλος λέμε)
7.Τσίπρας (μετά από πληροφορίες του μέλους Σοφία)
8.Νικόμαχος (μέλος υπό έκτιση ποινής)
9.Πάπας
10.Δεν ξέρω/δεν απαντώ
11.Hλιας Κασιδιαρης

ΥΣ: Οι υποψηφιότητες έχουν προταθεί τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια της ροής του θέματος.Δεν αποτελούν δική μου επιλογή.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

321

mapleΝέο Μέλος
17/02/2004, 16:25:48
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΣΩΜΑΝΤΕΙΑ? ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ" ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, Η ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΤΟ 2050 ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ USA.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ?

22/02/2004, 09:30:31
Κινέζικη Προσωπομαντεία έτσι?

Γνωρίζεις κάποιες συνδέσεις πάνω στο θέμα αυτό αγαπητέ Maple;

mapleΝέο Μέλος
22/02/2004, 19:35:22
Φιλε Πρίγκιπας, το ενδιαφερον προς αυτο το θεμα, αναπτειχθηκε επειτα συζητησεων απο Κινεζους φιλους μου. Ωστοσο η γνωση μου πανω σ'αυτο το θεμα ειναι ελαχιστη. Αμα κατεχεις καποια στοιχεια ή καποια web sites σε παρακαλω πες μου.

ευχαριστω