- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Τι ακούς λοιπόν το τι λέει ο ένας και ο άλλος;quote:
Όλα θα γίνουν στην ώρα που πρέπει να γίνουν,μόνο ο Μεγαλοδύναμος ξέρει τον ακριβή χρόνο.Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε έμεις είναι ότι κάποτε θα γίνουν.Μέχρι τότε προσεύχη,νηστεία,εξομολόγηση και τσεκούρι και φωτιά στους μη Χριστιανούς.
Ακριβώς!Οπως διαπιστώσατε,κάθε προσπάθεια ''πρόβλεψης'' πέφτει στο κενό!Οπως γίνεται 2.000 χρόνια τώρα....
quote:
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
AitheroVamon την παρατήρησή σου την πήρα εντελώς στην πλάκα
Μη νομίζεις οτι εμείς σε έχουμε πάρει σοβαρότερα
Όπως λένε και στο χωριό μου," ανάλογα το μάγουλο και η μπάτσα"
Edited by - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ on 14/02/2014 16:51:25
Edited by - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ on 14/02/2014 18:28:54
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Έτσι λένε πολλοι μελετητές των εσχάτων,οτι πρώτα πόλεμος και ύστερα Αντί....
Δεν χρειάζεται φίλε Χ.Ο. να είναι κάποιος προφήτης ή μελετητής των γραφών για να προβλέψη ότι ύστερα από Χ χρόνια θα ξεσπάση κάποιος παγκόσμιος πόλεμος. Οι αφορμές είναι πολλές. Από την οικονομική ύφεση, τον έλεγχο των πηγών ενέργειας, μέχρι και την λειψυδρία όπως υποστηρίζουν μερικοί. Κατά τα άλλα ο Αντίχριστος δεν είναι ένας, αλλά πολλοί. Όλοι αυτοί που διαθέτουν κάποια ισχύ και θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για να επιβληθούν στους υπόλοιπους. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια, όπως η δεκοχτούρα που προβλέπει την έλευση του Αντίχριστου το 2018
*
Edited by - Sesostris on 14/02/2014 23:24:59
η διαφορά είναι οτι μερικοί αυτον τον πόλεμο τον περιμένουν κάποιοι πολύ σύντομα,το 14 ή το 15....Για τόσο σύντομα μιλάμε!Τελοσπάντων,όποτε και να γίνει,αλλο τόσο θα καθυστερήσει και η ελευση του Αντιχρίστου....Σημερα είναι 31 μισό ετών,έχει όλο το καιρό μπροστά του,ώστε να μην είναι και γεροντάκι την στιγμή της εμφάνισης....
(μετά από 150 σελίδες θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί κατασταλαγμένη άποψη)
1.Ουίλιαμ
2.fox
3.Ντέιβιντ
4.Macedon (το γνωστό μέλος)
5.DSM (επίσης μέλος)
6.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (μέλος λέμε)
7.Τσίπρας (μετά από πληροφορίες του μέλους Σοφία)
8.Νικόμαχος (μέλος υπό έκτιση ποινής)
9.Πάπας
10.Δεν ξέρω/δεν απαντώ
ΥΣ: Οι υποψηφιότητες έχουν προταθεί τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια της ροής του θέματος.Δεν αποτελούν δική μου επιλογή.![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
Προτείνω ψηφοφορία σε σχέση με τις υποψηφιότητες μέχρι τώρα:
(μετά από 150 σελίδες θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί κατασταλαγμένη άποψη)1.Ουίλιαμ
2.fox
3.Ντέιβιντ
4.Macedon (το γνωστό μέλος)
5.DSM (επίσης μέλος)
6.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (μέλος λέμε)
7.Τσίπρας (μετά από πληροφορίες του μέλους Σοφία)
8.Νικόμαχος (μέλος υπό έκτιση ποινής)
9.Πάπας
10.Δεν ξέρω/δεν απαντώ
11.Hλιας ΚασιδιαρηςΥΣ: Οι υποψηφιότητες έχουν προταθεί τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια της ροής του θέματος.Δεν αποτελούν δική μου επιλογή.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
321
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΤΟ 2050 ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ USA.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ?
Γνωρίζεις κάποιες συνδέσεις πάνω στο θέμα αυτό αγαπητέ Maple;
ευχαριστω