ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dying_Incubus26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/12/2005, 16:21:28
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΜΙΝΑΚΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΜΕΝΕΙ.
ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.
ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.
ΙΣΩΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ-ΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΠΛΕΟΝ...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ,

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ
ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

seminaΜέλος
02/12/2005, 09:39:27
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΧΑΝΩ:((

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ;;

MIA MONAXIKH PALOMA ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ..

02/12/2005, 12:05:01
Να τον σέβεσαι,να του αφιερώνεις χρόνο να συνυπάρχεις. Είναι πολύτιμη η φιλία, πόσοι και πόσοι δεν τη λερώνουνε;
Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ. ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

stadyoΜέλος
03/12/2005, 00:26:41
Δεν υπάρχει φιλία , με την κυριολεκτική έννοια του όρου, ανάμεσα σ` έναν άντρα και μια γυναίκα ( ή και αντιστροφα ).Κι όποιος το πιστεύει κοροϊδεύει τον εαυτό του και τον απέναντι.Εκτός αν συντρέχουν ...άλλοι λόγοι. Ε, τότε είναι θαρρώ φιλενάδες κανονικές.
Πάντως , μεγάλο πράμα κι ιερό η φιλία. Το θέμα είναι πού θα τη βρεις!!! Κυκλοφορούν και φτηνές αλλά και πανάκριβες ετικέττες.

Για την αγάπη γκρέμισα πολλές φορές τα τείχη μου.Ποτέ δεν τα ξανάφτιαξα όπως ήταν.SokZ

seminaΜέλος
09/12/2005, 10:02:07
quote:

Δεν υπάρχει φιλία , με την κυριολεκτική έννοια του όρου, ανάμεσα σ` έναν άντρα και μια γυναίκα ( ή και αντιστροφα ).Κι όποιος το πιστεύει κοροϊδεύει τον εαυτό του και τον απέναντι.Εκτός αν συντρέχουν ...άλλοι λόγοι. Ε, τότε είναι θαρρώ φιλενάδες κανονικές.
Πάντως , μεγάλο πράμα κι ιερό η φιλία. Το θέμα είναι πού θα τη βρεις!!! Κυκλοφορούν και φτηνές αλλά και πανάκριβες ετικέττες.

Για την αγάπη γκρέμισα πολλές φορές τα τείχη μου.Ποτέ δεν τα ξανάφτιαξα όπως ήταν.SokZ

Εγώ πιστεύω πως είναι υπαρκτή η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας...απο προσωπική εμπειρία
Θα την βρεις την φιλία..φτάνει να την αναγνωρίσεις

MIA MONAXIKH PALOMA ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ..

stadyoΜέλος
09/12/2005, 11:04:34

"Εγώ πιστεύω πως είναι υπαρκτή η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας...απο προσωπική εμπειρία
Θα την βρεις την φιλία..φτάνει να την αναγνωρίσεις"

SEMINA,
σέβομαι και δέχομαι αυτήν την πίστη σου, γιατί είναι κατάθεση προσωπικής εμπειρίας.
Είσαι λοιπόν η τυχερή της εξαίρεσης.