ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dying_Incubus26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
12/08/2005, 07:17:44
Γιατί βρέ, λάθος τα είπα εγώ?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

seminaΜέλος
20/08/2005, 23:58:02
quote:

Κατα τη γνώμη μου δεν πρεπει να στηριζόμαστε και να εμπιστευομαστε καέναν, ηδιως τους φιλους/ες μας, γιατι ειναι ανθρωποι: κανουν λαθοι δόλια ή μη δόλια...οχι λαθοι και λίπες για συναισθηματα!!!

Γιατί τόση αρνητικότητα?Γιατί?Μπορείς να μου πεις?
Όλοι είμαστε άνθρωποι..και ακόμη αν κάνουμε κάποιες φορές λάθη υπάρχει η συγχώρεση..

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

seminaΜέλος
21/08/2005, 00:10:39
Spanish eyes μου,
όταν μία σχέση σου δεν θέλεις να καταλήξει κάπου, απλά δεν την καταλήγεις εκεί..
είναι στο χέρι σου..
Η ερώτηση που καλό θα ήταν να κάνεις στο εαυτό σου είναι εν τέλει,
αν θα ήταν όντως καλό να τελειώσει αυτή η σχέση?
Αν φθείρεσαι τότε καλύτερα να λήξει εδώ..
αν δεν φθείρεσαι όμως μίλησέ του..και αν δεν καταλαβαίνει τότε τι να πω..
Καληνύχτα

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

21/08/2005, 18:15:33
quote:

Αν φθείρεσαι τότε καλύτερα να λήξει εδώ..

ΣΕΜΙΝΑ,
*Καλώς σε βρίσκω. Χάθηκες... Ναι η φθορά είναι ότι χειρότερο.
Ρήξη με το παρελθόν μας λοιπόν.΄Οτι πονά το αφήνουμε να σβήσει. Γιατρεύουμε πληγές και βαδίζουμε θαρρετά πιό κάτω. Η λέξη φθορά από μόνη της ματώνει κορίτσι μου. Να είσαι καλά. ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

pyroΝέο Μέλος
22/08/2005, 01:33:56
giati sas variountai
Spanish eyesΜέλος
24/08/2005, 23:48:07
ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΤΕΛΙΩΣΕ...ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ "ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ...ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΕΜΙΝΑΚΙ ΜΕ ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ(ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ)ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ..

Nadie más que tú,sabe adivinar adonde voy,nadie pudo descubrir ,lo que yo realmente soy..Ha sembrado paz en mi interior....

evgeniosΜέλος
23/11/2005, 15:27:29
quote:
ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΤΕΛΙΩΣΕ...ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ "ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ...ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...

Βασικά πιστεύω ότι οι φίλοι δεν έρχονται μόνο για να παίξουν έναν ρόλο (όσο μικρός ή μεγάλος κι αν είναι). Αυτό το κάνουν άλλοι άνθρωποι, όχι όμως και οι φίλοι. Εκτός κι αν δεν έχουμε ξακαθαρίσει την έννοια φιλία. Τί είναι λοιπόν ο φίλος;

Φιλικά
Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

stadyoΜέλος
23/11/2005, 20:52:07
quote:

Βασικά πιστεύω ότι οι φίλοι δεν έρχονται μόνο για να παίξουν έναν ρόλο (όσο μικρός ή μεγάλος κι αν είναι). Αυτό το κάνουν άλλοι άνθρωποι, όχι όμως και οι φίλοι. Εκτός κι αν δεν έχουμε ξακαθαρίσει την έννοια φιλία. Τι είναι λοιπόν ο φίλος;

Φιλικά
Ευγένιος

Σύμφωνος με το σκεπτικό-διαπίστωση.
Και τώρα το "αγκάθι". Τι είναι λοιπόν ο φίλος;
Πιστός φίλος , καρδιακός φίλος ,ευκαιριακός φίλος,σάπιος φίλος,συμφεροντολόγος,πρόστυχος...
Φιλία = αγάπη κι ας μη μπερδεύουμε το θόλο με...τον κώλο.
Ξέρεις; Μπορείς ν` αγαπάς; Ξέρει; Μπορεί ν` αγαπά;
Μας λείπουν κομμάτια.Τα ψάχνουμε όλοι.
Κλειστές πόρτες
Μακάρι να γνωρίσουμε στη ζωή μας τους ανθρώπους που κρατάνε το δικό μας κλειδί.

Για την αγάπη γκρέμισα πολλές φορές τα τείχη μου.Ποτέ δεν τα ξανάφτιαξα όπως ήταν.SokZ

nikolaspsixopathisΝέο Μέλος
23/11/2005, 23:53:36
Pros esas

Oi filoi fevgoun oi epidi san anthropoi den psaxnoume tous filous mas sosta kai zoume se mian plani.Ego pistevo oi perisoteri den mporoun na katanoisoun ton apenanti tous.Se kathe xroniki stigmi bionoumen diaforetikes katastasis kai epidi exoume mathi na exoume k simferon mesa stis filies.Erxete mia stigmi apou ta thelo tou kathe enos alazoun kai tote oi filoi febgoun.

H pagosmiopoiisi kai i anagi gia ergasi,fitisi kai alla stenevoun ta oria epikinonias.

Telos pistevo oti to thema einai sferiko k den isxoi gia olous.
Dhladi den fevgoun kai oli oi filoi.

24/11/2005, 10:08:01
nikolaspsixopathis, συμφωνώ με την τοποθέτηση σου επί του θέματος.
Υπάρχουν παράγοντες, μερικούς από τους οποίους αναφέρεις, που μας κάνουν διστακτικούς ή κι επιφυλακτικούς ακόμη στο να ανοιχτούμε στον άλλον και να προσπαθήσουμε να θέσουμε τα θεμέλια για μια σωστή φιλία.
Είναι πολύ συχνό επίσης το φαινόμενο της απομάκρυνσης των ανθρώπων και του φαινομένου να προσεγγίζουμε φιλικά κάποιον για να αποκομίσουμε διάφορα οφέλη.
Φιλία δεν είναι αυτό για μένα.
Φιλία είναι να δίνεις και να παίρνεις, χωρίς να κρατάς ζυγαριά στο πόσα παίρνεις.
Να είσαι δίπλα στον φίλο σου οποιαδήποτε στιγμή κι αν σε χρειαστεί, να του θυμίζεις οτι δεν είναι μόνος.

Υ.Γ. Θα σου πρότεινα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες προκειμένου να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...

seminaΜέλος
24/11/2005, 12:06:17
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ..
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟ..
ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΕΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΘΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑ ΑΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ..
ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ..

Η ζωή είναι ο δισταγμός ανάμεσα στο θαυμαστικό και το ερωτηματικό.Σε περίπτωση αμφιβολίας υπάρχει η τελεία!

seminaΜέλος
24/11/2005, 12:58:17
STADYO
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ..
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ..

MIA MONAXIKH PALOMA ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ..

Spanish eyesΜέλος
24/11/2005, 20:06:23
Sorry pou tha grapso me latinikous xaraktires alla thelo na apantiso kai to pc pou eimai den exei ellinika...
File evgenie kathe antropos epitelei ena rolo sti zoi sou..Apo tous goneis sou mexri ton geitona pou ton sinantas kathe mera kai tous les kalimera.Pisteuo akradanta oti oi antropoi erxontai sti zoi soy giati prepei na sou mathoun kapoio politimo mathima kata ti diarkeia tou taksidiou sou pros tin autognosia...
Emena auto mou exei didaksei i zoi,to pisteuo kai to iperaspizomai san dogma...
Oloi mou mathainoun ena politimo mathima...Elpizo mono na to katalanaino kai na mporo na matho kai go kati stous allous...

Siempre seras tu..Mi primer amor,mi vida,mi respiracion...

Spanish eyesΜέλος
24/11/2005, 20:06:59
Sorry pou tha grapso me latinikous xaraktires alla thelo na apantiso kai to pc pou eimai den exei ellinika...
File evgenie kathe antropos epitelei ena rolo sti zoi sou..Apo tous goneis sou mexri ton geitona pou ton sinantas kathe mera kai tous les kalimera.Pisteuo akradanta oti oi antropoi erxontai sti zoi soy giati prepei na sou mathoun kapoio politimo mathima kata ti diarkeia tou taksidiou sou pros tin autognosia...
Oloi mou mathainoun ena politimo mathima...Elpizo mono na to katalanaino kai na mporo na matho kai go kati stous allous...

Spanish eyesΜέλος
24/11/2005, 20:08:12

DidoriumΜέλος
24/11/2005, 20:27:12
Οι πραγματικοί φίλοι "φεύγουν" και "έρχονται" την κατάλληλη στιγμή...φτάνει να χουν την δύναμη να καταλαβαίνουν τα πάντα χωρίς να χρειάζετε να τους πείς απολύτως τίποτα.
Φίλος δεν είναι αυτός που ακουμπά το χέρι μου αλλά αυτός που κόβει το χέρι του για το δικό μου..

Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse

25/11/2005, 22:58:06
ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΨΥΧΗΣ.

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
ΕΝΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

26/11/2005, 13:47:18
γεια σου αφροδιτη

η φιλια ειναι παρα πολυ συμαντικη στην ζωη ολων μας.
η φιλια ειναι αποτελεσμα ενωσης των δυο κεντρων του ανθρωπου
καρδια και νους χωρις την διαμεσολαβηση του σωματος.
Η επικοινωνια γινεται μοναχα μεσω του νου και της καρδιας.
Για να υπαρξει πραγματικη φιλια καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ
δυσκολο γι αυτο και πολλες φιλιες οταν γινουν σεξουαλικες διαλυονται
γιατι το σωμα εχει την ταση να γειωνει ολα αυτα τα συναισθηματα και
να τα σκορπιζει.Στο ερωτημα σου γιατι οι φιλοι φευγουν θα σου ελεγα
οτι καθε ανθρωπος στην ζωη μας ερχεται και φευγει οταν τελειωνει η αποστολη του κοντα μας.

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ

26/11/2005, 17:06:46
Του καλού μας Ευγένιου φίλε μας, είναι το ερώτημα.
Ωστόσο δίκαιο έχεις μάλλον είναι ένα ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ, που βασανίζει τους πάντες κάποια στιγμή στη ζωή. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΝΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

seminaΜέλος
01/12/2005, 12:04:50
ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ:))

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΩΣΧΥΤΕ,
ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ..
ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ..
Ο ΦΙΛΟΣ..
ΜΕΝΕΙ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ;;;ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ..ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..Ο ΦΙΛΟΣ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ..

MIA MONAXIKH PALOMA ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ..