ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΧΙΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΣΧΙΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

z_i_p44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
27/11/2008, 23:15:49
Καλέ μου Μακεδόν, το να πέφτεις εσύ σε τέτοια ατοπήματα
δεν σε συμφέρει καθόλου, πίστεψε με... Εγώ λοιπόν,
διατείνομαι ότι αυτά τα θαύματα τα αποδέχεται η επιστήμη
και με έρευνες και εξετάσεις που γινονται ευρέως γνωστά..
Δηλαδή, αναφέρω τον επιστήμονα, το πρακτορέιο ειδήσεων που
ανακοινώνει την έρευνα κι απο κει κι έπειτα, βγάλτα πέρα μόνος
σου, αφού εσύ αμφιβάλεις, εσύ πρέπει να βρεις ότι αυτή η επιστήμονας, π.χ.,
δεν λέει αυτά ή δεν είναι σωστή η είδηση, κλπ....
Δεν θα χαρείς να με ξεσκεπάσεις;
Αν θέλουμε, μπορούμε να συνεννοηθούμε, αλλά με ψιλοκακιούλες στύλ "διατεινομαι"
σε κάνουν και δείχνεις λιγότερος απο ότι σε έχω κατα νου....
28/11/2008, 00:44:11
Τελικά ...

είτε δεν ξέρεις τι σημαίνει "η επιστήμη αποδέχεται"
είτε δεν έχεις τεκμήρια περί αποδοχής της επιστήμης
είτε απλά δεν ξέρεις τι λες...

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι από τα τρία ισχύει...

ΥΓ. Αλήθεια, δεν σου κάνει εντύπωση πως ενώ συνήθως ο ένας χριστιανός τρέχει να βοηθήσει τον άλλο όταν ζορίζεται, στην περίπτωση αυτή σ'αφήσαν μόνο σου να παλεύεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, δείχνοντας πως ουδόλως συμμερίζονται την άποψη περί "επιστήμης";

Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή να σε προβληματίσει το μέγεθος της κοτσάνας που αρχικά αμόλησες;

macedon

billyboyΝέο Μέλος
28/11/2008, 01:12:40
θαυμα...........δεν πιστευω στα θαυματα...Ολα τα προκαλει ο ανθρωπος....Σκεφτειται απλα οτι ολα ειναι μια ενεργεια....ακομη και ενας κοκος αμμου...Το πως θα την καθοδηγησει καποιος και με ποιον τροπο ειναι δικο του θεμα.Χρησιμοποιουμε μονο το 10% του μυαλου μας οποτε σκεφτειται τι θα μπορουσαμε να κανουμε..θαυμα ειναι ο ιδιος ο ανθρωπος.
28/11/2008, 02:11:40
quote:

ΥΓ. Αλήθεια, δεν σου κάνει εντύπωση πως ενώ συνήθως ο ένας χριστιανός τρέχει να βοηθήσει τον άλλο όταν ζορίζεται, στην περίπτωση αυτή σ'αφήσαν μόνο σου να παλεύεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, δείχνοντας πως ουδόλως συμμερίζονται την άποψη περί "επιστήμης";

macedon

Αυτό συνήθως το κάνεις εσύ, όπως, ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι και αυτό με τον Αδιάβαστο.

Άλλο ήθελα όμως να σου πω και είδες μπήκα εδώ τώρα γι' αυτό που είπες στον Τρεχαγύρευε.

Ήθελα να σου πω πως μου άρεσε πιο πολύ η εικόνα που είχες και παρίστανε την Ελλάδα να τη υποβαστά ο Σταυρός.
Αυτή τώρα με τον ήλιο που δύει πίσω από τα αρχαία ελληνικά ερείπια είναι λίγο κακόγουστη γιατί αμέσως σου φέρνει στο μυαλό και τη δύση του ένδοξου πολιτισμού μας!!

Εγώ θα σε συμβούλευα να την αλλάξεις και να ξαναβάλεις εκείνη με το Σταυρό γιατί θεωρώ πως ήταν η καλύτερη που έχεις βάλει ως τώρα.