- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
απο εκει και περα , βλεπω απλος λιγο διαφορετικα τα πραγματα ... πως ? να καπως ετσι ...
το οτι δεν θα κλεψεις μη το λες , ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ !!! εαν μπεις λιγο στην σκεψη οτι το παιδι σου πειναει και εσυ δεν εχεις φραγκο (ρωτα τους γονεις σου και τους αλλους φιλους που εχεις , κανε μια στατιστικη και ενημερωσε μας εαν θες) στη τσεπη και κανεις δεν σε παιρνει στην δουλεια ... τι θα ταϊσης το παιδι σου ? οχι απλα θα κλεψεις ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΟΘΙ για αυτο !!! εγω και πολλοι αλλοι ..
εχω παει νηγηρια , απλα δεν μπορεις , εσυ και εγω ποιο πριν και κανεις μας , εαν δεν δεις τι συμβαινει εκει ... ΣΟΚ ... το απολυτο ΣΟΚ !!! κυκλοφορεις ΜΕ σωματοφυλακα και καλαζνικοφ και μονο σε συγκεκριμενες περιοχες , εξω απο αυτες τις περιοχες ουτε ο σωματοφυλακας παει!!!!!!! εαν το δεις , θα τους δωσεις καθε δικιο ... απλα θελουν μια καλυτερη ζωη ...εδω τελεια.
εχουν συνορα τα ελαφια ?
εχουν συνορα οι πεταλουδες ?
εχουν συνορα τα ποταμια ?
εχουν συνορο τα δελφινια ?
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ?
ερωτημα, ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ?
ΓΙΑΤΙ αραγε ? (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????? ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ????)
το παω πισω ? ναι το παω , γιατι εαν παμε πισω θα βρουμε τις αιτιες για παρα πολλα σημερινα προβληματα ...
αυτη η γη λεμε μας ανηκει ειναι ελληνικη, σωπα ?σε τι βαθος για να ξερω ?
εαν πεταξω μια πετρα στον τουρκο , αυτη πετρα ειναι ελληνικη ή τουρκικη ? εαν παραμενει ελληνικη να τους πεταξουμε ολες τις πετρες και να τους κανουμε ΕΛΛΑΔΑ!!!
τι μας ανηκει ? εαν αυριο σκασει ενας κομητης πανω μας , θα δουμε ολοι τι μας ανηκει
εαν αυριο ενας σεισμος σκισει στην μεση την γη να δω τι ανηκει σε ποιον
εαν αντιστραφουν οι πολοι , τοτε να δεις ιδιοκτησια
εαν αρχισει και βρεχει (οπως χτες 12 ωρες συνεχεια!!!) για 100 χρονια τι θα ανηκει σε ποιον ? που θα πανε τα συνορα ? που θα παει ο ανθρωπος ?
εαν αντιληφθουμε καποια στιγμη οτι ειμαστε κοκος σκονης πανω σε ενα κοκκο αμμου , ισως καταλαβουμε ποση μλκια μας δερνει ολους και εχουμε γινει βαμπιρ
εαν σκαψουμε ολοι μεχρι το κεντρο της γης (ο καθενας το κομματι γης που του ανηκει) αυτο που θα μας ανηκει θα ειναι ενα μοριο σιδηρου (εαν υποθεσω οτι ειναι μονο σιδηρο) και πρεπει να το μοιρασουμε 6ΔΙΣ .
μαγικη λεξη
ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ
φαντασου τωρα ενα κοσμο που μοιραζεται (υποθετω οτι μπηκε στο κοπο να σκεφτεις τις καταστασεις που σου περιεγραψα σε προηγουμενα μυνηματα )
οπου εγω περναω τα συνορα χωρις χαρτια και τιποτα και παω στην ΠΟΛΗ και εκει χτυπαω μια τυχαια πορτα και με καλοδεχονται μου δινου τροφη και νερο, στεγη και ρουχα ... ΦΟΒΕΡΟ ? μπορουμε να αντιληφθουμε μια τετοια κοινωνια ΠΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ? μια κοινωνια που μοιραζεται ΤΗΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ? αρα η νηγηρια δεν θα εχει πολεμο , δεν θα σφαζονται για να βγαζει ο μπους τζουνιορ πετρελαιο , δεν θα ερθουν ποτε στην ελλαδα να μου παρουν την δουλεια ... και δεν θα μου εχει κοστισει ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ... ουτε εμενα ουτε το 99.999999% του πλυθησμου της γης , θα κοστισει το 0.0000001% και ισως ουτε σε τοσο
αντι να ζουμε ελευθεροι ζουμε στις μικρες φυλακες μας ,
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.. μου μου μου
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ... μου μου μου
ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ .... μου μου μου
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ... μου μου μου
Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ... μου μου μου
Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ... μου μου μου
μου πατησες το ΖΩΝΑΡΙ ΜΟΥ ... θα σε φαω ΡΕ !!!
αυτος ο χορος ειναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΡΕΕΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕ !!! (θειος ο νεκρος)
εαν μας ακουσει κανεις απο ψηλα θα νομιζει απο τα πολλα μου οτι ειμαστε μοσχαρακια ... και δεν θα κανει καθολου λαθος
τα πετρελαια μου... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ... τι ειναι δικα σου ρε αραβα ? ρε αμερικανε ? τι ? η πανιδα της γης πριν απο μερικα εκατομυρια χρονια που εγιναν πετρελαιο ??? αντιλαμβανομαστε το προβλημα ? ή το θεωρουμε φυσιολογικο ? εαν το θεωρησουμε φυσιολογικο , για μενα εχουμε χασει , εχουμε γινει πιονια στο παιχνιδι τους ... και θα ειμαστε παντα φυλακισμενοι μεσα σε ΜΟΥ , σε μου που θα κοστιζει ΑΙΜΑ σε καποιους και καποιες φορες ΣΕ ΜΑΣ
ναι να τιμωρηθουν , ναι να τους κανουμε σκονη ναι ναι ναι ...
εαν βρεθουμε στην θεση τους θα πουμε τα ιδια ? μην απαντησεις ρωτα εναν παππου
αυτο που θεω να πω φιλε αθεος , ειναι οτι ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ (μπορεις να φανταστεις την ζωη σου σε μια τετοια κατασταση?) εκει κατεβαινουμε επιπεδα και η επιβιωση μας ειναι το μονο που μας νοιαζει
μιλαμε ,και οι δυο οκ?, εκ του ασφαλους ... εχουμε το σπιτακι μας , την δουλιτσα μας , εχουμε τον υπολογιστη μας ... και πινοντας καφεδακι ή τσαγακι (ο αρωστος εγω χαχα) τα λεμε ... εχεις δει ποτε ανθρωπο , ΑΝΘΡΩΠΟ που δεν εχει Τ Ι Π Ο Τ Α ? εαν το δεις θα με καταλαβεις ... μακαρι να μη δεις ποτε φιλε μου και ας μη με καταλαβεις ΠΟΤΕ .... για μενα το σοκ ηταν φοβερο...
εχουμε χασει αυτο που θελουμε να ειμαστε .... την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ... και την αντικαταστησαμε με την ασφαλεια του ΧΡΗΜΑΤΟΣ .... και η σαπιλα του μας τρωει καθε μερα ... η κριση στην χωρα μας , εαν μας αξιζει κατι καλυτερο , ΙΣΩΣ σταθει αφορμη να ξαναβρουμε αυτο που χασαμε ...
αντε παλι χαθηκα ... και κανενας δε με σταματα χαχαχα
καλημερα σε ολους

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
---------------------------------------------------------------------
Να τους στειλουμε απο εκει που ηρθαν ,εδω δεν μπορουμε εμεις να ζησουμε κ με τους τοσους ηδη ξενους που μας κουβαλανε κ μας εχουν κουβαλησει με το ζορι . Ανθρωπια ? Ειπε κανεις πως θα τους πνιξουμε ,ξερεις ποσες φορες αφηνω για να μου καθαρισουν το μπαμπριζ πιστεψε με αμετρητες μολις μεινω εγω χωρις μια ενα αρ...δι θα μου δωσει εμενα καποιος διοτι δεν ειναι σαν εμενα αλλα πρεπει να σκεφτω πως δεν παει αλλο πλεον το φτανουν στο απροχωρητο κ το θεμα ειναι ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ,οποτε εφοσον ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ εκτος αν υπαρχουν κ αλλες χωρες που θα χαρουν να τους δεχτουν σαν εμας τους ευαισθητους ,με τις τοσες θεσεθις εργασιας ....
----------------------------------------------------------------
οκ αντε και τους εξαφανιζαμε αυριο το πρωι ... θα επαυαν τα προβληματα μας ? μηπως και αυτοι αποτελεουν ενα ειδος λυσης ???? μηπως γιαυτο τους αφηνουν εδω ??? δεν ξερω αναρωτιεμαι ... μηπως ειναι οι "βαρβαροι μας ? " και τι θα κανουμε χωρις αυτους ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ
----------------------------------------------------------------------
Μα για πιους βαρβαρους λες ? Τους ειπε κανεις βαρβαρους ετσι τους βλεπεις εσυ η ετσι θελεις να νομιζουν οτι καποιοι τους βλεπουν,τους λυπασαι ? Θελεις να γινουν νομιμοι κ να μεινουν εδω κ τι να κανουν απο την πεινα να αναγκαστουν να κλεβουν ? Θα τους βρεις δουελεια αξιοπρεπης εκτος απο τα φαναρια ? Οι βαρβαροι ειναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ . Τα προβληματα μας ναι κ απο εκει ξεκινησαν διοτι ενω δεν υπηρχαν βασεις εμεις οι πονοψυχοι κ ευαισθητοι (κατευθυνομενοι παντα) τους αγκαλιαζουμε να πεινασουμε ολοι μαζι κ να γινουμε 50 εθνοι μαζι . Απορω με μερικους πραγματικα αν ειναι ελληνες η αν νιωθουν ελληνες κ αν ειναι τουλαχιστον απογοητευμενοι γιατι δεν ψαχνουν την αληθεια .
Εχω ζησει πιο παλια 4 χρονια με ξενους το μονο που εβλεπα ηταν να κοιταξουν πως να λουφαρουν οταν δε κοιτας (αλβανοι(κουτοποηνροι) - πακιστανοι) κυριολεκτικα ενας αντε δυο στους δεκα αλβανους σωστος ,τρεις στους 4ρεις στους δεκα πακιστανους σωστοι .
η ιεραρχια στην δουλεια μου τοτε ηταν δυο πιο πανω απο μενα στη δουλεια κ αλλοι δυο αλβανοι απο κατω μου οι αλλοι περνανε 100 ε πιο κατω απο μενα κ ηταν λογικο λογο θεσης εγω κ γνωσεων κ παλι λιγα ηταν αλλα συνεχιζω .
Παντα μα παντα περιμενανε απο τους απο πανω να τους δωσουν για καφε . Μιλαγανε παντα υποτιμιτικα για την ελλαδα κ ζηλευανε ,λεγανε κ σιγα την ιστορια σας κτλ μεταξυ σοβαρου κ αστειου ,συνηθως κλεβανε οταν μπορουσανε κ βγαζανε αλλα τοσα απο οσα περνανε . Λεφτα τα στελνανε ολα στην αλβανια εδω χαλαγανε μονο για τα βασικα ,δεν βγαινανε εξω , ουτε διακοπες δεν πηγαινανε το πολυ μεχρι αλβανια κ αυτο το σκεφτοντουσαν κ βγαζανε πολλα περισσοτερα απο μενα ειδικα με τα κλεψιμεικα . Απο τους αλβανους εχω καταλαβει πως εχουν πονεσει τοσο πολυ το κρατος που ζουνε ... που στην στραβει οπως τωρα η κανας πολεμος θα την εχουν πουλεψει ολοι τρεχοντας κ μετα μας εφαγε η δηθεν ρατσιστικη αντιληψη γιατι να σηκωσει το αλβανακι την ελληνικη σημαια στην παρελαση , ας πηγαινε κανα ελληνακι να την σηκωσει στην αλβανια θα του κοβανε τα χερια πιστεψτε με κ τωρα που το θυμηθηκα τις προαλες κατι εγινε ενα περιστατικο με καποιους αλβανους που φαγανε εναν ελληνα βοριοηπειρωτη κ τον εμβολισανε με το αμαξι τους ενω ηταν πανω σε μηχανακι αυτος κ μονο στο ινερνετ κυκλοφορησε κ ξεχαστηκε ,τεσπα εμεις ημαστε οι ρατσιστες ομως με τις τοσες θεσεις εργασιας κ την τοσο καλη πλεον οικονομικη ανεση ....
Μετα πηγα σε ενα αλλο ποστο κ σε αλλη περιοχη εκει εγινα προισταμενος με αλβανους κ πακιστανους κ το μονο που θα σας πω ειναι πως για να κανουμε την δουλεια πιο γρηγορα απλα εγω επρεπε να κανω πολλα πραγματα μαζι αναγκαζομουν ωστε να γινει πιο γρηγορα η δουλεια κ πιο σωστα να βγαινω εξω κ να κουβαλαω μαζι τους για να κουνηθουν κ να ευαισθητοποιηθουν τοτε κανανε οντως πιο γρηγορα... Λογικο ειναι επισης πως δεν περνανε ελληνες διοτι φυσικα δεν βαζανε κανονικα ενσημα κ σε μερικους καθολου .
Δεν ειναι ολοι οι ξενοι το ιδιο ειναι μερικοι που αξιζουν ακομα κ περισσοτερα απο αυτα που περνουν κ δεν εχουν δημιουργησει ποτε προβληματα κ εχουν σεβαστει το ψωμι που εχουν φαει κ μεις την δουλεια που εχουν κανει κ να στε σιγουροι πως αυτοι ανταμειβοντε παντα . Το θεμα ειναι κ δεν μου προκαλει εντυπωση πως οι ξενοι αυτοι παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι αλβανοι ,που αυτοι τι στιγμη ειναι ενα αρκετο μερος του πλυθυσμου μας που τα λεφτα τα διοχετευει στην αλβανια εννοειται κ οχι εδω κ ειναι ρευστοοοο πολυ ρευστοοο κ με τους λαθρομεταναστες υπαρχουν πλεον πολλες ακρες απο παντου . Τα συνορα τα εχουν αφησει ελευθερα πλεον Κ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ .
μέσα σε μια χώρα, τι ρόλο παίζει;...Μια μη υπέρ τηε χώρας οργάνωση, που δουλεύει για άλλα συμφέροντα,γιατί λειτουργεί, μέσα απο την
Ελλάδα;..Τόσο πλούσιοι είμαστε, ή τόσο ....κεντρικοί;...
Θέλω να πω, ότι η ύπαρξη ΜΚΟ,σημαίνει, κάπου και κατάλυση, της εξουσίας του κράτους...
Αντικατάσταση της τοπικής εξουσίας, ταιριάζει καθόλου;...
quote:
Η αλήθεια είναι ,αυτό που λέει ο libero...Μη κυβερνητική Οργάνωση,
μέσα σε μια χώρα, τι ρόλο παίζει;...Μια μη υπέρ τηε χώρας οργάνωση, που δουλεύει για άλλα συμφέροντα,γιατί λειτουργεί, μέσα απο την
Ελλάδα;..Τόσο πλούσιοι είμαστε, ή τόσο ....κεντρικοί;...
Θέλω να πω, ότι η ύπαρξη ΜΚΟ,σημαίνει, κάπου και κατάλυση, της εξουσίας του κράτους...
Αντικατάσταση της τοπικής εξουσίας, ταιριάζει καθόλου;...
Το ερώτημα είναι το εξής φίλε μου...
Το επίσημο κράτος γνωρίζει την δραστηριότητά τους..???
Αν "ναί"...τότε υπάρχει μείζον ζήτημα...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
εχουν συνορα τα ελαφια ?
εχουν συνορο τα δελφινια ?ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ?
ΓΙΑΤΙ αραγε ? (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????? ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ????)το παω πισω ? ναι το παω , γιατι εαν παμε πισω θα βρουμε τις αιτιες για παρα πολλα σημερινα προβληματα ...
αυτη η γη λεμε μας ανηκει ειναι ελληνικη, σωπα ?σε τι βαθος για να ξερω ?
εαν πεταξω μια πετρα στον τουρκο , αυτη πετρα ειναι ελληνικη ή τουρκικη ? εαν παραμενει ελληνικη να τους πεταξουμε ολες τις πετρες και να τους κανουμε ΕΛΛΑΔΑ!!!
Απόλυτα λογικές ερωτήσεις,σωστότατος.Η ουσιώδης ερώτηση, είναι όπως είπες:ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????? ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ????
Αυτό είναι τροφή για σκέψη.
Κερδίζουν με το να μας χωρίζουν και να μας βάζουν ταμπέλες και να μας φυτεύουν άρρωστη υπερηφάνια σε βαθμό κακουργίας και γενικά μίσος για τους άλλους,για αυτούς που δεν έχουν τις ίδιες ταμπέλες με εμάς.Κερδίζουν όμως και με το να δημιουργούν το χάος φέρνοντας παράνομα μετανάστες ή και νόμιμα.Βλέπετε την έχθρα που υπάρχει με άλλα άτομα που ανήκουν σε άλλες εθνικότητες.Τυχαίο? Δεν νομίζω?
Πάνω απο όλα ο άνθρωπος,αμα το υοθετήσουμε αυτο και στην πράξη,δεν θα έχουμε πρόβλημα με κανεναν στην χώρα και στον κόσμο.Σε βαθύ επίπεδο,είμαστε εμείς που φταίμε για την κατάντια μας,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Είναι τόσο ανόητοι αυτοί που υποστηρίζουν οτι για όλα φταίει το κράτος και οι πολιτικοί,το λάθος είναι μέσα μας και εκδηλώνεται με την συμπεριφορά μας απέναντι στους συνανθρώπους μας.(Σημ.δεν λέω οτι είμαι τέλειος,elo). Τουλάχιστον στα βασικά πράγματα,θα πρέπει να έχουμε καθαρή την συνείδησή μας.
Edited by - strangerz2 on 28/10/2010 20:51:00
quote:
Απόλυτα λογικές ερωτήσεις,σωστότατος.Η ουσιώδης ερώτηση, είναι όπως είπες:ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????? ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ????Αυτό είναι τροφή για σκέψη.
απο την αλλη ομως αν δεν υπηρχαν τα συνορα, αυτοι που τωρα (εστω και με καποιες δυσκολιες) αποφευγουν ποινες σε διαφορα εγκληματα τους, τοτε θα ηταν ακατορθωτο να τους εντοπιζαν... οποτε ειναι "αναγκαιο κακο" να υπαρχει μια "χωρο-διαταξη" για καθε χωρα...
τωρα, το ποιος μας τα εδωσε ή πως τα αποκταμε, μια απαντηση υπαρχει... Η νικη σε ενα πολεμο, ή το "ενδιαφερον καποιων δυναμεων για να κερδισουν κατι παραπανω σε σχεση με τους αντιπαλους τους" (περιπτωση Μεσης Ανατολης, Βαλκανιων, Ασιας κ.α.)

- σε ολους τους ολους στην παρεα εδω , χαρα και'γεια και καλημερα ...
- σε σενα ΜΑΚΦΟΡΡΡΡΡΡ ,
- η καλημερα μου ειναι μαζι με Ενα Γιατι ...
- Γιατι 'ωρε θεοχαζε στα της αντιληψης σου για τα του καιρου Μας , να σου ειναι απαραιτητο ΕΝΑ Χα Χα Χα , στην ακρια απο Οσα καταφερνεις και λεγεις , με απ' αρχης Τοσο Ομορφη διαθεση , σαν ανθρωπος και συ μεταξυ ανθρωπων ... ;
- Γιατι Εσυ αμφιβαζεις τελευταιος , οταν λογοφερνεις για 'κεινα που ειναι Πρωτιστα για ολους ... ;
- Γιατι την ωστοση χαρα μου , στα που απο σου διαβασα , να θελεις να μου την παιρνουν οι ανεμοι των ως και τα Τωρα καιρων ...
- Γιατι δεν σε εμπιστευεσαι σαν ανθρωπο περα ως περα κι' ως Εκει ... ;
- Γιατι δεν σου αρκει , να εισαι Ολοκληρος με Το Αρκετο ...
- Γιατι εισαι Μόναχος ακομη 'ωρε'ι' , αναμεσα τ'σοι ουλοι στοι'αλλοι ...;
*** το παραπανω , αφορα τον ΜΑΚΦΟΡ , στα πολυ πολυ πολυ καθως πρεπει καλα καθουμενα ... και εμου προσωπικα [εις το διαδικτυον βεβαιως και βεβαιως για να γινομαι και πιο σαφης ...]
*** ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ , για την παρενθεση ...
*** ΛΕΕΙ καλημερα στον γειτονα του , Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΟΥ δηλαδη δηλαδη δηλαδη ...
*** Εσεις , στα Α Ν Α Λ Ο Γ Α σας ,
*** καταλαβαινετε , αμα και που οι γειτονοι μεταξυ τους στην γειτονια τους φανερα λογαριαζουνε ,
*** Τι ΜΑΣ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ;
*** Τι ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
*** Τι ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ;;;
*** Εμεις σε Μας για Μας ... ... ... ;;;
*** πριν απο το Επι Τελους Μας , Επι Τελους ...
- καλημερα καλημερα κατα τα αλλα ...
-
quote:
εχουν συνορα τα ελαφια ?
έχουν, κατά την περίοδο αναπαραγωγής κάνουν επικές μάχες και υπερασπίζονται τις περιοχές τους μέχρι θανάτου
quote:
οι πεταλούδες ανήκουν στα λεπιδόπτερα και απαριθμούν τα 150.000 είδη σε ποιο από όλα αναφέρεσαι;
quote:
ναι όταν πέφτουν στην θάλασσα ή σε κάποια λίμνη χάνονται
quote:
εχουν συνορο τα δελφινια ?
ναι είναι οργανωμένα σε αγέλες και υπερασπίζονται την όποια προσπάθεια εισβολής ξένου
quote:
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ?
ΓΙΑΤΙ αραγε ? (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????? ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ????)
γενικά όλα τα ζώα έχουν περιοχές που θεωρούν δίκες τους και τις υπερασπίζονται το κέρδος το έχουν τα ζώα που ορίζουν τις περιοχές έτσι μια καλή περιοχή που προσφέρει φαΐ, κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και ελάχιστους κινδύνους είναι μια πολύ καλή περιοχή και θα την υπερασπιστούν τα μέλη της αγέλης που θα την οικειοποιηθούν
quote:
Κερδίζουν με το να μας χωρίζουν και να μας βάζουν ταμπέλες και να μας φυτεύουν άρρωστη υπερηφάνια σε βαθμό κακουργίας και γενικά μίσος για τους άλλους,για αυτούς που δεν έχουν τις ίδιες ταμπέλες με εμάς.Κερδίζουν όμως και με το να δημιουργούν το χάος φέρνοντας παράνομα μετανάστες ή και νόμιμα.Βλέπετε την έχθρα που υπάρχει με άλλα άτομα που ανήκουν σε άλλες εθνικότητες.Τυχαίο? Δεν νομίζω?
το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι ενώ έχουμε την δυνατότητα να πάμε από την μια άκρη της γης στην άλλη μέσα σε μια μέρα, δεν υπάρχουν παντού οι ίδιες συνθήκες διαβίωσης έτσι στην γερμάνια αν είσαι εργάτης παίρνεις 2000 ευρό ενώ στην κίνα παίρνεις 150 ευρό, λογικό είναι να υπάρχει αυτή η λαθρομετανάστευση αλλά λογικό είναι πάλι οι κάτοικοι μιας περιοχής να μην δέχονται τους λαθρομετανάστες στην περιοχή τους αβίαστα το μόνο λογικό πλέων είναι ένα νόμισμα(θα μπορούσε να είναι η εργατομονάδα) και μια αμοιβή σε όλο τον πλανήτη που θα είναι αρκετά καλή για να εξασφαλίσει μια άνετη διαβίωση μέχρι τότε ο κάθε ένας θα υπερασπίζεται την περιοχή του
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 14/11/2010 20:58:46
και οι λαθρομεταναστεύσεις, γίνονται επι τούτου...
Για να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην υπάρχει σταθερότητα,
ιδεολογίες εθνικές και χώρες με ταυτοτητα...
Με πρόσχημα τους ματανάστες, φεύγουν εθνικά σύμβολα και θρησκευτικές αξίες...Για να "αρέσουμε", να ειμαστε καλοί με τους άλλους...
Αυτό ειναι υποκρισία..Ειδικά, όταν φέρνεις κοντά, αντίπαλα,
θρησκευτικά δόγματα...
Γιατί, όταν φέρνεις σε επαφή, σε κοινωνια,εξ ανάγκης,διαμετρικά αντίθετους, πολιτισμούς,τότε έχεις συγκρούσεις....
Ποιός δεν το ξέρει αυτό;...
Τι σχέση έχει με αυτό, η δημοκρατια, το άσυλο, ή το δίκιο του
κατατρεγμένου, ακόμη;
Δεν δημιουργούμε, νέες συγκρούσεις, έτσι;
Κι αφού έτσι αποδεικνύεται, γιατί συνεχίζεται η ίδια πολιτική;...
Πάντως, όχι κατα λάθος...
το πρόβλημα είναι ότι με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες ρίχνουν τα μεροκάματα έτσι τώρα επίσημα πληρώνεσαι με τα ίδια λεφτά που έπαιρνες πριν 10 χρόνια
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
για να επιτευχθει, η παγκοσμιοποίηση, πρέπει να ενωθούν οι λαοί, τόσο πολύ, που να μην καταλάβουν, ότι έγινε κι όλας η ίδια η παγκοσμιοποίηση....Θα μας την φέρουν ,σαν έκτακτη ανάγκη...Αλλά, μέχρι τοτε, δεν θα υπάρχουν κράτη...
Τα σύνορα, θα καταργηθούν...Οι μετανάστες, γι αυτό μας προτετοιμάζουν....Θα ζήσουμε τον Όργουελ, για τα καλά....
Δεν έχει σημασία, πιστεύεις, ότι αυτό που λες, για τα μεροκάματα,
δεν είναι τόσο μερικό και αφορά,σε ολόκληρη την φιλοσοφία και την εθνική ταυτότητα, ενός λαού;...
Για ξανασκέψου, λίγο κι αυτή τη διάσταση, της διάλυσης των κρατών...
quote:
για να επιτευχθει, η παγκοσμιοποίηση, πρέπει να ενωθούν οι λαοί, τόσο πολύ, που να μην καταλάβουν
ναι αλλα αυτοι οι συγκεκριμενοι μεταναστες ειναι οικονομικα εξαθλιωμενοι, αρα δεν συμβαλλουν αμεσα στην Παγκοσμιοποιηση... δεν βλεπουμε δηλαδη να μεταναστευουν οι πλουσιοι των Εμιρατων ή οι επιχειρηματιες του Πακισταν, της Ινδιας, Μπαγκλαντες κ.α.
Κοινως, φευγουν απο τη δικια τους χωρα, ως "ανεπιθυμητοι" και "παρηκμιακοι" για κατι καλυτερο στην Ελλαδα(?)
εδω παρατηρουμε οτι σιγα σιγα αποχωρουν οι Αλβανοι (μια απο τις δεκαδες ομαδες μεταναστων στην Ελλαδα)

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/09/blog-post_775.html
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/09/blog-post_3957.html
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/08/27.html
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/06/blog-post_7398.html
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/06/blog-post_2153.html
—Ethan Allen
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/10/blog-post_8624.html
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/10/blog-post_5989.html
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 16/11/2010 15:33:08
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/1-7.html
—Ethan Allen
quote:
μερικές ειδήσεις για τους <<κακόμοιρους>> μετανάστες που ψάχνουν ένα καλύτερο αύριο
για αυτο εβαλα το ερωτηματικο... παντως οι ιδιοι εχουν αυτο το σκεπτικο... το "καλυτερο" δεν σημαινει παντα και "νομιμο" ετσι?
Αφου ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια ("οικονομικα εξαθλιωμενοι") σαφως και θα αναπτυξουν εγκληματικοτητα...

quote:
Αφου ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια ("οικονομικα εξαθλιωμενοι") σαφως και θα αναπτυξουν εγκληματικοτητα...
σοβαρά;
για να δούμε τι θα πεις στην μάνα σου και στην αδερφή σου όταν τις σαπίσουν στο ξύλο τις κλέψουν και τις βιάσουν
αγκάλιασε τες και πες τους ότι είναι λογικό να βιάζουν και να κλέβουν γιατί ούτε γυναίκες έχουν ούτε δουλειά
—Ethan Allen
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/11/blog-post_13.html
quote:
Χτύπησε πάλι ο «ληστής της λαϊκής»Με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού η κ. Ελένη εξιστορεί τον τρόμο που έζησε στα χέρια ενός κακοποιού που δεν έδειξε κανένα έλεος και τη σάπισε στο ξύλο.
Η κ. Ελένη επέστρεφε από τη λαϊκή και μπήκε στο ασανσέρ για να ανέβει στο σπίτι της. Μαζί της μπήκε και ένας εύσωμος άντρας που δεν φαινόταν ότι θα της προκαλούσε τέτοιες σωματικές βλάβες.
Ο αλλοδαπός άντρας προκειμένου να τις αρπάξει δύο αλυσίδες τη χτύπησε βάναυσα και την πέταξε αιμόφυρτη έξω από το ασανσέρ. Η άτυχη γυναίκα έχει κάνει 6 ράμματα, ενώ συνεχίζει να ζει μέσα στον τρόμο και τον πανικό.
Σύμφωνα με την ίδια, ο άνανδρος κακοποιός έχει χτυπήσει και άλλες γυναίκες στην περιοχή, τις οποίες στοχεύει και τους επιτίθεται μέσα στο ασανσέρ όταν γυρνάνε από τη λαϊκή.
μα και αυτή η χαζή δεν το ήξερε ότι είναι λογικό να κάνουν τέτοια οι αγαπητοί εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες; αλλά δεν είχε ακούσει τον PREDATOR
αλήθεια βρε PREDATOR οι γυναίκες μας να φοράνε κιλότα ή όχι; ρωτάω γιατί είναι κρίμα να δυσκολεύουμε τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες με το σχίσιμο της κιλότας
—Ethan Allen
αθεε, μαλλον δεν καταλαβες και παρεξηγησες... σαφως και δεν τους υποστηριζω, απλα προσπαθω να εξηγησω στον τρεχαγυρευε ποια ''ομαδα'' ανθρωπων ειναι οι μεταναστες, που δεν ηρθαν εσκεμμενα στην Ελλαδα ή εξαιτιας καποιου μυστικου σχεδιου ''παγκοσμιοποιησης'' και τον τροπο συμπεριφορας τους. ολα τα αλλα που μου ειπες ειναι μια αλλη ιστορια που πρεπει να αντιμετωπισει και οχι απλα σκεφτει το κρατος ως συνολο και σιγουρα καποιοι, που αν και φιγουραρουν ως ''ελληναρες'' ή ρατσιστες, που εκμεταλλευονται ληστρικα αυτους τους ανθρωπους... και μην μου πεις και το αλλο, οτι δεν υπαρχουν Ελληνες εγκληματιες? ισα ισα που οι Ελληνες κακοποιοι ειναι χειροτεροι και ισως περισσοτεροι... τα στατιστικα δεν κανουν λαθος...
Λαθος κανουν αυτοι που κλεινουν τα ματια τους στο βρωμικο εμποριο δουλων που ανθει ακομα στον 21ο αιωνα

αθεος , εδω κατι παμε να βρουμε , 'μεροκαματα΄ , κατι γινεται τωρα φιλε μου , συμφερει ΚΑΠΟΙΟΥΣ να υπαρχουν μεταναστες και ΛΑΘΡΟ μεταναστες ? σε ποιους ? που ανηκουν αυτοι ?
με μια λεξη ? ΕΞΟΥΣΙΑ , η εξουσια θελει τους λαθρομεταναστες ,γιατι πρεπει ο κοσμος να εχει κατι να ασχλειτε , οπως ειχε το ποδοσφαιρο στη χουντα, οπως ειχε τα κομματα στη μεταπολιτευση , γιατι πρεπει να φευγει το μυαλο του απο την καθημερινοτητα , δεν πρεπει ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ που μας αφαιρουν δικαιωματα , δεν πρεπει να ανοιξει ρουθουνι που κοβουν μισθους συνταξεις 8ωρα κτλπ ... και πως θα το πετυχουν αυτο ? μα με τον φοβο , με την ανεργεια , με την εξαθλιωση ...
αρα εαν πρεπει να ψαξουμε να βρουμε τον ενοχο πρεπει να κοιταξουμε ψηλα και ισως και κοντα , μολις προχτες ειχαμε εκλογες και ειδες τι εγινε ... παλι κομματα , παλι κομματοσκυλα , παλι ΤΙΠΟΤΑ ... ισως τιποτα με μικρα γραμματα γιατι σα να ακουσα ενα μικρο κλικ αυτη την φορα ... αλλα πολυ μικρο
φιλε μου ειμαστε πιονια και οι δυο , και εμεις και οι λαθρομεταναστες , πιονια στα ιδια χερια και στην ιδια σκεκερα , σημερα ειναι αυτοι , αυριο θα ειμαστε εμεις ... ζουμε το αποτελεσμα των ενεργειων που εκανα καποιοι, καποιοι απο την εξουσια και τιποτα αλλο .. μπορει να μας βαλουν να φαγωθουμε τελικα , αλλα θα το κανουν οπως κανουν τους πολεμους τους , για το ΚΕΡΔΟΣ και το ΧΡΗΜΑ !!! μπορουμε να το δουμε αυτο φιλε μου ? μπορουμε ?
εαν ζουσαμε σημερα σε μια πολιτεια που μας εξασφαλιζε την εργασια , δουλεια της πολιτειας δεν ειναι ? , την υγεια , δουλεια της πολιτειας και αυτο , την παιδεια , δουλεια την πολιτειας και αυτο , τον πολιτισμο , δουλεια της πολιτειας και αυτο... λες να μας ενοιαζε εαν υπαρχουν λαθρομεταναστες ? εγω θα σου ελεγα οτι μπορει να τους προσφερες και φαγητο και κρεβατι και δουλεια , γιατι δεν θα σου ελειπε τιποτα ... ομως η πολιτεια ΦΡΟΝΤΙΣΕ ωστε να σου λειπει , ωστε οταν ερθει ο λαθραιος ΝΑ βρεις την λυτρωση στο κυνηγι του και παει λεγοντας ...
να σου θυμισω οτι η ολη ενσταση μου , αφορουσε στο αθρο που εφερες το θεμα της δημιουργιας "πατριωτικων ομαδων", μαλλον ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ πρεπει να κανουμε και να παρουμε με τις πετρες του πολιτικους μπας και στρωσει το πραμα , αλλα ΔΕΝ ... ΔΕΝ λεμε !!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]