- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Από το 1991 που δημοσιεύθηκε η περίφημη "προφητεία" του Παϊσιου ότι "οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους" μέχρι σήμερα έχουν περάσει 21 χρόνια.
Δε νομίζετε ότι είναι πάααρα πολύς καιρός για κάποιον που διατηρεί τα "κόλυβα στο ζωνάρι του;"
Εκτός αν τα κόλυβα αυτά έχουν κάποιο κάτσε καλά συντηρητικό, για να διατηρούνται αναλλοίωτα στο ζωνάρι τους για 21 χρόνια.
Μήπως τα έχουν πουθενά αλλού;

macedon
για οσους με ξερουν ο λογαριασμος αυτος ειναι προσωρινος
για οσους με ξερουν ο λογαριασμος αυτος ειναι προσωρινος
quote:
Εδω΄πάμε για χρεωοκοπία, δεν βγαίνει απόφαση τι θα γίνει.
Τώρα σοβαρά,δεν ξέρεις τι θα γίνει?
Τόσο πολύ πιάνει η πλύση απο τα ΜΜΕ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εδω΄πάμε για χρεωοκοπία, δεν βγαίνει απόφαση τι θα γίνει.
Τώρα σοβαρά,δεν ξέρεις τι θα γίνει?Τόσο πολύ πιάνει η πλύση απο τα ΜΜΕ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σημειωτέον... μέχρι στιγμής "πήγαμε για χρεοκοπία" 4-5 φορές,
και όλο "σωζόμασταν" την τελευταία στιγμή...
Δεν ξέρω αν παίζει να αλλάξει κάτι τώρα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
και όλο "σωζόμασταν" την τελευταία στιγμή...Δεν ξέρω αν παίζει να αλλάξει κάτι τώρα...
Είδατε που "σωθήκαμε" πάλι ??? ![]()
199 Σωτήρες ήταν αυτοί, όχι αστεία...![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
είναι καλό για εμάς!
Τι θέλει να πει εδω ο ποιητής

φαίνεται να ξέρεις πολλά ,
αλλα δεν πρέπει να μας τα αποκαλύψεις ...

Αναμένουμ να έρθουν τα πάνω κάτω!
quote:ο απο μηχανής θεός ή Η Μέρκελ καταβροχθίζει την Ελλάδα!...
και όλο "σωζόμασταν" την τελευταία στιγμή...Δεν ξέρω αν παίζει να αλλάξει κάτι τώρα...

Ηθελαν κάτι άλλο και τους βγήκε!
να μισήσει ο λαός τους πολιτικούς του,και την κυβέρνησή του,με απώτερο σκοπό,να μπει η Ελλάδα στο άρμα της παγκοσμιοποίησης.
Μόνο που για την παγκοσμιοποίηση,λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μόνο μη σε δεί ο Μασεντόνας και διαγραφείς απο το κόμμα του, χεχεχε
Αυτό που φαίνεται - και προβάλλεται ως - άδικο είναι ότι η ενωμένη ευρώπη δεν έχει ενωμένη οικονομία. «Αφού είμαστε ένα κράτος, πώς γίνεται να πληρώνει μία περιοχή (η Ελλάδα) τα κέρδη μιας άλλης (Γερμανία);», σκέφτονται οι Έλληνες. «Αφού είμαστε ένα κράτος, γιατί μία περιοχή διοικείται με τόσο ανεύθυνο τρόπο;», σκέφτονται οι Γερμανοί.
Η κοινή συνισταμένη αυτών, αυτό που θα ζητήσουμε μόνοι μας και φαινομενικά χωρίς να μας επιβληθεί, είναι μία ενιαία ευρωπαϊκή κυβέρνηση και μία ενιαία ευρωπαϊκή οικονομία. Αν αυτή η κυβέρνηση θα είναι δημοκρατική και αυτή η οικονομία δίκαιη, δεν το γνωρίζω. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά από την μεριά μας, δεν έχω λόγους να αισιοδοξώ.
mdiamant, συμφωνώ με τις απόψεις σου (στο παρόν θέμα).
Αιθεροβάμων ![]()
![]()
![]()
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;
Και η ανάλυση του kondora είναι σωστή.
Αλλά όμως θα μπορούσε να ισχύει για οποιοδήποτε άλλο κράτος της ενωμένης Ευρώπης,εκτός της Ελλάδας.
Ο δικός μας ο λαός,είναι το κάτι άλλο!!
Ανένταχτος,δυσκολοκυβέρνητος,μη μου άπτου την περιουσία,λίγη δουλειά με πολλά λεφτά,όχι φόρους με την λογική που λέει:αφού θα με φορολογήσεις δώσε μου λιγότερα κάθε μήνα και μη μου τα παίρνεις μαζεμένα κάθε χρόνο,Πόρσε καγιέν αυτός,Χάμμερ εγώ,όχι παίζουμε!!
Θυμάμαι μια συμμαθήτρια που είχα,η καταγωγή της απο Λάρισσα.Ηρθε μια φορά ο πατέρας της να πάρει τους βαθμούς της και το κράξιμο που έφαγε η κοπελίτσα,καθώς και το μουτράκι της γεμάτο απορία,για την κατακραυγή,μου έχει μείνει!Ο τύπος ήρθε με μια Ρολς Ρους Σιλβερ Σαντοου,εκείνης της εποχής κατάλευκη απαστράπτουσα,αλλά δυστυχώς στο εσωτερικό παμπρίζ μπρός πίσω,κρεμασμένα χαϊμαλιά,κομπολόγια,χάνδρες κουδούνι κάπρος,αυτα που βάζουν στις αγελάδες και διάφορα τέτοια φαιδρά.Τσιφλικάς.
Αθάνατε Ελληνα.
Το πατρίς,θρησκεία,οικογένεια,έγινε η πάρτη μου,η μουσική μου και ξανά η πάρτη μου!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

macedon