- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αρτεμις 34, μα δε νομίζω πώς κάποιος διαφώνησε σε αυτό που λές.
Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν και για να ασχοληθής με κάτι, ΠΡΩΤΑ το ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ μέσα σου, στο Είναι σου και ΜΕΤΑ αρχίζεις να το επεξεργάζεσαι και εγκεφαλικά.
Πάντα όμως σαν οδηγό σου, έχεις το ΠΡΩΤΟ εκείνο συναίσθημα που σε οδήγησε στην αρχή...
Για να συνεχίσω το συλλογισμό μου σε σχέση με τις ΔΟΝΗΣΕΙΣ....
Αναλύστε τα γράμματα και θα δείτε ότι μας φανερώνουν έναν ΗΧΟ μέσω του οποίου ΗΧΟΥ μπορούμε και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ
Κάντε και έναν συσχετισμό τώρα σχετικά με τον ΗΧΟ (και την ΔΟΝΗΣΗ κατ'επέκταση), σε σχέση με τον ΑΡΙΘΜΟ που αντιστοιχεί στο γράμμα και στη συνέχεια κάντε τον συσχετισμό μεταξύ ΑΡΙΘΜΟΥ και της ΔΟΝΗΣΗΣ.
Υποψιάζομαι ότι εδώ κρύβεται και κάποιο ΜΥΣΤΙΚΟ απο την ΑΛΧΗΜΕΙΑ....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
quote:quote:
Και για το σκάφος στους λόφους του San Augustin ?? Γιατί φίλοι μου εκεί είναι (ήταν) ολα τα λεφτά .ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ?
respect
Εν καιρώ φιλε μου.... Εξάλλου το εχω υποσχεθεί ![]()
![]()
respect
Ευτυχώς που έχουμε και τις καλές μας κυβερνήσεις (και όλα τα σκοτεινά κέντρα δύναμης που κρύβονται απο πίσω..) και φροντίζουν "για εμάς πρίν από εμάς"....
Στο περιστατικό του Roswell του 1947, έπεσαν κατά τη διάρκεια 2 μηνών συνολικά 3 Δίσκοι και βρέθηκαν 9 Πτώματα (!!).
Γιαυτό και το φιλμάκι του Santilli θεωρήθηκε ψεύτικο. Έδειχνε το πλάσμα με 6 δάκτυλα ενώ όλοι οι μάρτυρες μιλούσαν για 4 δάκτυλα..
Βεβαίως, το φιλμ είναι γνήσιο (έχουν καταρριφθεί όλα τα επιχειρήματα εναντίον του), απλώς απο άλλο περιστατικό.
Ποιος ο λόγος να γυριστεί μια ακριβοπληρωμένη φάρσα? Για γελιοποίηση? Άλλωστε υπάρχει και δεύτερο πλάσμα σε δεύτερο φιλμ που δεν βγήκε στη δημοσιότητα.
Φυσικά, δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά το FBI.
Ας είναι καλά το Freedom of Information-Privacy Acts (FOIPA), Νόμος περί της Ελεύθερης Πληροφόρησης, μέσω του οποίου "ξεθάφτηκαν" τα απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα.
Ο καθένας πλέον μπορεί να διαβάσει τα πρώην απόρρητα έγγραφα :
http://foia.fbi.gov/ufo.htm(part 08 σελ 34 το επίμαχο)
επίσης γενικά http://foia.fbi.gov/unusual.htm
Σημειώνω ότι η Αμερικανική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε τελικώς ότι τα παραπάνω έγγραφα είναι γνησιότατα (παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μειώσουν την αυθεντικότητά τους).
Παρόλα αυτά, θα ήθελα κλείνοντας να τονίσω ότι τα συγκεκριμένα "πλάσματα" ίσως να είναι μυστικές ράτσες ή χρονοταξιδιώτες και όχι απαραίτητα εξωγήινοι....
Δυστυχώς, έπειτα απο το "TRUST 1 ONE", και κάτω απο τη μύτη μας να δούμε εξωγήινους, ΔΕΝ θα το πιστέψουμε (τα καταφέρανε ξανά!)
quote:
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΙΧΕΙΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Φίλε sansationf σου παραθέτω την απάντηση μου λίγο παραπάνω μήπως και δεν τη διάβασες:
quote:
Λόφοι του San Augustin φίλε prometheas χμ!!!Μα εκεί δεν έπεσε το μεγαλύτερο μέρος του UFO του Roswell.
Συνέχισε prometheas αν έχεις περισσότερα.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙΚΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑ ΣΤΟ ROSWELL!
quote:
Βεβαίως, το φιλμ είναι γνήσιο (έχουν καταρριφθεί όλα τα επιχειρήματα εναντίον του), απλώς απο άλλο περιστατικό.
ΜΠΡΑΒΟ XEIRWN
respect
Project Bluebook
ΝΒ
respect

http://www.trudang.com/autopsy/howto1.html
που εξηγεί γιατί αρκετοί δεν είναι και τοσο προθυμοι να δεχτουν
την αυθεντικότητα του.
Αν κάποιος φυσικα θέλει ντε και καλα να πιστεύει κατι, δεν του το βγάζεις
απο το κεφάλι ούτε με γεωτρύπανο.
Αγγελος
quote:
ΚΑΤΑΡΧΑΣ OMEGA ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ
Γκάφα ολκής![]()
σχώρα με sansationf.
Όσο για το περιστατικό στο San Augustin μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ καθότι ο φίλος και συνοδοιπόρος prometheas αποχώρησε
όπως θα δείτε και στο παρακάτω topic Αποχώρηση
Eλπίζω να το ξανασκέφτηκε εξάλλου το έχει πει και στη φίλη sansationf (άσχετα αν την προσφωνεί φίλε) :
quote:
Εν καιρώ φιλε μου.... Εξάλλου το εχω υποσχεθεί
Dr. psychologos πού είσαι; Αναμένουμε.
Edited by - omega on 20/11/2003 20:26:00
Τυχαίως διάβασα το συγκεκριμένο θέμα στο οποίον αναφέρονται διάφο-
ρα.Άλλα σωστά άλλα ελαφρώς διαστρεβλωμένα κοκ.
Σε εκείνο όμως το σημείο που αναγκαστικώς στάθηκα είναι αυτό όπου
κάποιος φίλος αναφέρει περί κατασκευής του σκάφους από καθαρό μαγνή-
σιο,υλικό που δεν υπάρχει στην Γη (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Αγαπητοί φίλοι,προς θεού,να μην αναφέρονται τέτοιες ανακρίβειες,ιδι-
αίτερα όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες γνώσεις ή η ικανότητα διασταύ-
ρωσεις αιόλων πληροφοριών.(Φυσικά δεν κατηγορώ κανέναν.Αλλά αναφέρον-
τας κανείς ανακριβή στοιχεία και πληροφορίες,μπορεί να δημιουργήσει
καταστάσεις παραπληροφόρησης).
'Ετσι λοιπόν θα αναφέρω λίγα γύρω από το στοιχείο μαγνήσιο (Mg).
Tο στοιχείο αυτό ανήκει στην ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΛΚΑΛΙΩΝ ΓΑΙΩΝ,στην οποία ομοί-
ως ανήκουν τα στοιχεία:Βηρύλλιο,Ασβέστιο,Στρόντιο,Βάριο και Ράδιο.Όλα
τα στοιχεία αυτά είναι μέταλλα.
Το Μαγνήσιο με ατομικό βάρος 24,32 και σθένος ΙΙ,απαντάται στην Φύση
με την μορφή ορυκτών.Σπουδαιώτερα από αυτά είναι:Ο Μαγνησίτης ή Λευκό-
λιθος (Τριοξείδιο του Μαγνησίου),ο Δολομίτης (MgO3.CaCO3) και ο Καρνα-
λίτης (KCl.MgCl2.6H2O).Eπίσης μαγνήσιο βρίσκεται διαλελυμένο στο θαλασσινό νερό (με μορφή αλάτων) καθώς και σε μερικά νερά πηγών στα
οποία δίνει και μία πικρή γεύση.Το Μαγνήσιο είναι επίσης συστατικό της χλωροφύλλης των φυτών.
Το Μαγνήσιο παρασκευάζεται συνήθως με ηλεκτρολυτική μέθοδο όπου τήγμα
χλωριούχου μαγνησίου ηλεκτρολύεται με αποτέλεσμα την απόδοση μετάλλου
Μαγνησίου και αερίου χλωρίου.Το προκύπτον μέταλλο είναι αργυρόλευκο,
ελαφρύ με ειδικό βάρος 1,75 και σημείο τήξης τους 650 βαθμούς Κελσί-
ου.κλπ.....κλπ.....Για να μην σας κουράζω!!!!
Συνεπώς ΠΡΟΣΟΧΗ στο τι γράφετε.
Χωρίς παρεξήγηση και ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικώτατα
Πέτρος
quote:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ? ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
Ενδιαφέρον αυτό που λές φίλε...
Έχεις περισσότερα στοιχεία για την σύνθεση του σκάφους να μας αναφέρεις ??
Παρεπιπτόντως το Μαγνήσιο στην φύση συναντάται και σε προσμίξεις αλλά και 100% καθαρό...
Και στο εργαστήριο είναι πολύ ευκολο να απαλλαγεί απο τις προσμίξεις του.
Μήπως ήθελες να πείς για κάποιο άλλο στοιχείο ?
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο PROMETHEAS
quote:
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.
Ο ΦΙΛΟΣ/Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΟ? ΕΝΑ ΑΓΩΝΣΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΨ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ Ο ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ ΜΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΗΤΑΝ 16
respect
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΦΙΛΕ stavro HΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 93% ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΑ.
Μακάρι να βρείς αγαπητέ φίλε, να αναθεωρήσω και εγώ όσα διδάσκω στους φοιτητές μου ...
Για πολλοστή φορά διαπιστώνω,μετά λύπης μου,ότι οποιαδήποτε σοβαρή,
επιστημονική,πληροφορία για τα θέματα,που γενικά διαπραγματεύεστε,την αντιπαρέρχεστε μη δίδοντας καμμία σημασία.
Είτε 93% καθαρό εργαστηριακό μαγνήσιο είτε 100%,δεν έχει καμμία απο-
λύτως σημασία.Το σημαντικώτερο και αυτό που δεν αντιληφθήκατε είναι
ότι το μαγνήσιο έχει σημείο τήξης τους 650 βαθμούς Κελσίου.Συνεπώς
με οποιονδήποτε τρόπο και άν ταξίδεψε το όχημα του περιστατικού που
αναφέρεστε,η συγκεκριμένη του επένδυση ή θωράκιση, ΔΕΝ θα άντεχε στις
κατά πολύ υψηλώτερες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται κατά την τριβή με
τον αέρα.Μάλιστα αν θεωρίσουμε ότι το 93% καθαρότητας μαγνήσιο τήκεται
στους 650 βαθμούς,τότε το καθαρό τήκεται σε χαμηλώτερους βαθμούς,λόγω
της απουσίας υπολειμάτων προσμίξεων.(Σημειώσατε ότι η "κάφτρα" του τσι
γάρου αναπτύσσει θερμοκρασία 600 βαθμών.Δηλαδή σχεδόν έχει την ικανό-
τητα να λειώσει το μαγνήσιο).
Φιλικώτατα
Πέτρος
quote:
Το σημαντικώτερο και αυτό που δεν αντιληφθήκατε είναι
ότι το μαγνήσιο έχει σημείο τήξης τους 650 βαθμούς Κελσίου.Συνεπώς
με οποιονδήποτε τρόπο και άν ταξίδεψε το όχημα του περιστατικού που
αναφέρεστε,η συγκεκριμένη του επένδυση ή θωράκιση, ΔΕΝ θα άντεχε στις
κατά πολύ υψηλώτερες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται κατά την τριβή με
τον αέρα.
Η θερμοκρασία που αναπτύσεται σε ένα διαστημικό σκάφος κατα την είσοδο του στην ατμόσφαιρα της γής είναι έως 1650οC. Δεδομένου οτι το μαγνήσιο έχει σημείο βρασμού 1107oC όχι μόνο θα έλιωνε αλλα θα έβραζε.
Θεωρώ ομως οτι θα έχουν ληθφεί μέτρα θερμικής θωράκισης, ε όσο να είναι το τελευταίο το κάνουμε και εμείς οι γηινοι στα δικά μας σκάφη, δεν θα το κάνουν οι εξωγήινοι ![]()
![]()
![]()