ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/12/2004, 00:55:40
Ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά: ESOTERICA.gr - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - -= Θρησκειολογία =-

Α! Ξέχασα όμως ότι το esoterica (σύμφωνα πάντα με τον skeptic) είναι όργανο των εωσφοριστών!!!

(clickable)

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 20/12/2004 01:58:04

BERENΝέο Μέλος
20/12/2004, 01:05:19
Gothic είπε:

quote:
Εμένα η ζωή μου είναι υπέροχη.
Η δική σας είναι γεμάτη πανικό και φοβίες.

Χαίρομαι πραγματικά που είσαι ευτυχής φίλε!
Σε αντίθεση με μένα που αυτή τη στιγμή με τρεμάμενα χέρια, υπό το καθεστώς ολοκληρωτικού φόβου και κόμπλεξ, μόλις που κατορθώνω να σχηματίσω κάποιες ασυνάρτητες προτάσεις .

quote:
Μικρέ μου BEREN,παιδί μου,ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ μπορώ άνετα να ανατρέψω όλη την κόπρο που γεννά ο πρωκτός που αποκαλείς εγκέφαλό σου και που αραδιάζεις εδώ προσβάλοντας τους πάντες,με μοναδικό σκοπό να καθησυχάσεις για λίγο τα αρρωστημένα κόμπλεξ που σου φόρτωσε το περιβάλον που μεγάλωσες,αλλά η φυσική πολλώ δε μάλον η διανοητική σου ηλικία δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν.
Το μόνο που θα καταφέρω είναι να πάθω καμμιά ζημιά στα δάχτυλα από το πολύ γράψιμο.
Έτσι λοιπόν από τη στιγμή αυτή για μένα το λιγότερο είσαι ανύπαρκτος.

Εντάξει,δεν χρειάζεται να γράψεις την ιστορία της ζωής σου...
Δύο φορές μου έχεις πει ότι σου είναι πανεύκολο να ανατρέψεις θεολογικά όλα αυτά που ανέφερα αλλά δεν έχεις αρθρώσει ούτε μία πρόταση.
Τώρα βέβαια έχω γίνει ανύπαρκτος γιά σένα...
Επίτρεψε μου όμως μία τελευταία ερώτηση:
Ποια θεολογική σχολή έχεις τελειώσει? Της Καρδίτσας?
Οσο γιά τα υπόλοιπα που είπες τα αφήνω ασχολίαστα.

Ramoglou είπε :

quote:
Αμνός είσαι και κάνεις ότι σου έχει πει ο Ποιμένας σου.

Ποιμήν μου είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

quote:
Στη στάνη σου λοιπόν να φας κουτόχορτο και μετά νάνι με όνειρα γλυκά και απονήρευτα διότι το σέξ με τη νόμιμη σύζυγο απαγορεύεται αν η πράξη δε γίνει με σκοπό να προέλθει γόνος.

Ε όχι και να μας μιλάνε γιά στάνη και οι Τεκτονες!
Πόσους όρκους σιωπής έχεις κάνει ενώπιον του σεβασμιωτάτου ποιμένα σου στην Αχαρνών?
Τι έχετε να κρύψετε?
Την Γνώση που δεν πρέπει να πέσει στους βέβηλους?
Εδω γελάει και ο κάθε πικραμένος!
Ξύπνα και κατάλαβε σε τι σκότος βρίσκεσαι.

Αχ και να ξερες πόσο σε ζηλεύω γιά το αχαλίνωτο σεξ που απολαμβάνεις με τη νόμιμη συζυγο σου!

Οσον αφορά το πρόσφατο μήνυμα σου, Ramoglou.

Σε πολλά από αυτά που γράφεις θα προσυπογράψω και εγώ.

Επέτρεψε μου μόνο ένα σχόλιο σε αυτό που λες:

quote:
Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος αφ’ ενός γιατί με βαφτίσανε έτσι εφ’ όσον γεννήθηκα στην Ελλάδα και αφ’ ετέρου γιατί έτσι μ’ αρέσει.

Χριστιανός Ορθόδοξος είσαι όταν ομολογείς Πίστη στον Ιησού Χριστό ως ενανθρωπήσαντα Υιό του Θεού,ομοούσιο τω Πατρί.
Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού .
Το "γιατί έτσι μ αρέσει " δεν σε τιμάει .
Παραπέμπει σε άνθρωπο που δεν ασχολείται με πνευματικά θέματα και δεν νομίζω ότι είσαι τέτοιος.

Ο Διεθνής Σιωνισμός όργανο στα χέρια του Αντίχριστου έχει ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ εχθρό.
Τον Ιησού Χριστό.
Οι Εβραίοι που αναφέρεις επανειλημένως είναι και αυτοί θύματα του Σιωνισμού.
Ο Skeptic έχει γράψει επανειλημένα ότι άλλο Σιωνισμός και άλλο ο απλός λαός οι Εβραίοι.
Ο Αντίχριστος μέσω του Σιωνισμού και τα διάφορα παρακλάδια του προσπαθεί να διαβρώσει συνειδήσεις με έναν μόνο στόχο.
Να διαβρώσει την Πίστη των Χριστιανών και ειδικά των Ορθοδόξων προς το πρόσωπο του Χριστού.
Στους χλιαρούς της Ορθόδοξης Πίστεως το κολπάκι είναι να υποβιβάζουν τον Ιησού Χριστό στο επίπεδο ενός Μύστη όπως είναι ο Βούδας, ο Πυθαγόρας κ.λ.π
Από κει και πέρα υπάρχουν παγίδες γιά όλα τα γούστα.

Κυριότερο παρακλάδι του Σιωνισμού είναι η Μασωνία εξ ου και η μυστικότητα που προσπαθεί να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού.
Οι χαμηλόβαθμοι Τέκτονες εισάγονται σιγά-σιγά στην διαβρωτική του επίδραση.
Ισως και ποτέ να μην ανακαλύψουν τι πραγματικά ήταν.
Με δόλωμα την υποτιθέμενη Γνώση (καθώς και μέσω της κοινωνικής ανόδου μέσω των γνωριμιών) που τους προσφέρουν οι Σιωνιστές επιτυγχάνουν διπλό στόχο.
Τον πρώτο τον έχω ήδη εκθέσει.
Ο δεύτερος είναι ότι ο Σιωνισμός μέσω της αδελφότητας του Μασωνισμού επιτυγχάνει πολιτικούς,οικονομικούς και κοινωνικούς στόχους.

Ο τελικός στόχος?
Η επικράτηση του Αντίχριστου που όλοι θα δεχθούν σαν σωτήρα.
Ηδη εκατομύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περιμένουν τον Χριστό,τον Μεσία της Νέας Εποχής να έρθει.

Εχει προηγηθεί και η προσπάθεια της Αννυ Μπεζάντ και του Ληντμπίντερ να προωθήσουν τον Κρισναμούρτι
σαν Μεσία αλλά απέτυχε αφού ο Κρισναμούρτι αποκήρυξε τον τίτλο.
Οι Τimes της Νέας Υόρκης ανέφεραν και την άφιξη του Κρίσνα στην Αμερική:
"Το Πνεύμα του Παγκόσμιου Διδασκάλου μπήκε στο σώμα ενός νεαρού Ινδού,του Κρισναμούρτι,το ίδιο πνεύμα που κατέλαβε το σώμα του ανθρώπου-Ιησού".
Η Μπεζάντ η διάδοχος της Μπλαβάτσκυ στην κορυφή της θεοσοφικής εταιρείας.
Το επίσημο περιοδικό της θεοσοφικής εταιρείας ονομαζόταν Lucifer.
Οι εκδόσεις αργότερα μετέτρεψαν το όνομα σε Lucis trust.

Τι και αν ο Χριστός είπε ότι πριν εγώ έρθω θα προηγηθεί ο Αντίχριστος ,τι και αν είπε ότι εμένα δεν με πιστεύετε αλλά εκείνον που θα έρθει στο όνομα μου θα τον πιστέψετε,τι και αν ο Απόστολος Ιωάννης έχει πει τόσα πράγματα.
Ολα είναι συμβολικά λένε οι Νεοεποχίτες γιατί έτσι τους μάθανε να λένε.
Γιατί έτσι διαβάσανε τόσο πειστικά σε πολλά από τα χιλιάδες βιβλία που κυκλοφορούν γι αυτό το σκοπό.
Υπήρξα και εγώ θύμα αυτών των δοξασιών επί πολλά χρόνια.
Αυτά που λέτε τα αναμασούσα και εγώ και σας καταλαβαίνω πολύ καλά.
Ευχαριστώ τον Θεό που με έβγαλε από αυτή την παγίδα.

Πλέον δεν υπάρχει κακό και σατανάς .Αυτά είναι εφευρήματα της Εκκλησίας γιά να κρατάει το ποίμνιο!
Τι κι αν ο Χριστός μίλησε επανειλημένα γι αυτά τα πράγματα .
Συμβολικά ήταν.
Πλέον ο Εωσφόρος έχει μετεξελιχθεί σε φορέα φωτός.
Η διδασκαλία της Νέας Εποχής η οποία προέρχεται κατευθείαν από τον Ινδουισμό διδάσκει πως ο υψηλότερος στόχος του ανθρώπου είναι να μεταμορφώσει το δικό του Ατμα ή Εγώ σε θεό.
Αυτό ακριβώς που ο Εωσφόρος ήθελε και επιθυμούσε να κάνουμε.
Αναβαθμίζοντας τους εαυτούς τους οι Νεοεποχίτες σε Θεούς,πιστεύουν πως μπορούν να σωθούν από τον αέναο κύκλο της μετενσάρκωσης.
Γινόμαστε Θεοί μέσω της αυτοβελτίωσης και μάλιστα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σύντομα δρομολόγια όπως η τελετουργική μαγεία κ.λ.π.
Δεν φαίνεται αυτό ελκυστικό?
Τι κι αν είπε ο Χριστός οτι χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε.
Τι κι αν είπε ότι εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή.
Συμβολικά ήταν.

Ο μεγαλύτερος εχθρός στα σχέδια τους είναι όπως προείπα ο Χριστός.
Η Εκκλησία πιστεύω ότι είναι διαβρωμένη ήδη από τις σκοτεινές δυνάμεις σε πολύ μεγάλο ποσοστό.
Εύχομαι να κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω.
Και μία πρόσφατη επίσκεψη μου στο Αγιο Ορος δεν με έπεισε γιά το αντίθετο.

Οταν κάποιος Χριστιανός Ορθόδοξος τολμήσει να μιλήσει τρέχουν αυτόματα οι "αναζητητές της Αλήθειας" και οι "κατέχοντες την Γνώση" να συμπεράνουν ότι πρόκειται περί γραφικού,αμαθή,ανόητου,φονταμενταλιστή κ.λ.π.

Τρομάρα τους.

20/12/2004, 01:13:55
Αναρωτιέμαι γιατί το μέλος Skeptic δεν πάει να κάνει μια καταγγελία στον Εισαγγελέα και να ζητήσει την άρση λειτουργίας ΟΛΩΝ των Στοών στην Ελλάδα.

Έχει τόσα στοιχεία και τόσο υλικό ( απ’ όσο μας δείχνει ) που άνετα μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορίες και ειδικά για σύσταση συμμορίας με σκοπό την κατάλυση του κράτους.
Πράγμα που θεωρείται από τα βαρύτερα των αδικημάτων.

Αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί άνετα να απευθυνθεί στην Εκκλησία ή σε άλλους οργανισμούς που θα θέλουν να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

Άντε Ελληναρά μου και αποκαλυπτή των ραδιουργιών !
Άντε ντε κάνε το βήμα να γίνεις και Ήρωας.

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

20/12/2004, 01:56:13
Τί λες τώρα, Ramoglou...

Αφού ο Χριστόδουλος έχει τουλάχιστον το 18ο στον Τεκτονισμό κατά τον skeptic.

Είπαμε: Περιμένει τις φωτογραφίες...

Βέβαια, όταν εγώ του πρότεινα το ίδιο, μου έλεγε τόσο αυτός, όσο κι ο αναγεννηθής εν Χριστώ αντι-Νεοεποχίτης BEREN, ότι τους απειλώ...

(ένα παράξενο πράγμα: δε σας φαίνεται ότι ο skeptic με τον BEREN έχουν το ίδιο συντακτικό ύφος;)

Ουπς!! Μάλλον κόλλησα κι εγώ τον ιό της συνωμοσίας...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

20/12/2004, 02:00:10

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1814 ιδρύθηκε στο ρωσικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας, την Οδησσό, η Φιλική Εταιρεία. Οι ιδρυτές της ήταν ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ο Νικόλαος Σκουφάς και ο Εμμανουήλ Ξάνθος, άτομα που ασχολούνταν με το εμπόριο και τη βιοτεχνία στη Ρωσία ( Άπαντες Τέκτονες ).

Σύμφωνα με τους οραματισμούς των ιδρυτών της η Φιλική Εταιρεία επρόκειτο να αποτελέσει μια μυστική ολιγομελή οργάνωση επίλεκτων Ελλήνων. Οι αλλοεθνείς αποκλείονταν από τις τάξεις της.

Τα πρώτα χρόνια η οργάνωση συνάντησε δυσκολίες στη στελέχωσή της και τα μέλη της δεν υπερέβαιναν τα τριάντα. Όμως το 1818 οι Φιλικοί άρχισαν να επισκέπτονται τις ελληνικές κοινότητες για να κατηχούν νέα μέλη με αποτέλεσμα να αρχίσουν να αυξάνονται ραγδαία οι μυημένοι.

Οι τρεις ιδρυτές δημιούργησαν ένα συνωμοτικό μηχανισμό για να μυήσει τους Έλληνες. Η μύηση, η αλληλογραφία και η επικοινωνία μεταξύ των μελών της Εταιρείας ακολουθούσε όλους τους κανόνες μυστικότητας (ψευδώνυμα, κρυπτογραφικό αλφάβητο, συνθηματικές λέξεις, κλπ.)

Το 1819 μυήθηκαν στη Φιλική Εταιρεία οι περισσότεροι πρόκριτοι της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου και αρκετοί οπλαρχηγοί. Τον επόμενο χρόνο τα μέλη της ξεπερνούσαν τις 3.000. Αυτή η επιτυχής πορεία της Φιλικής Εταιρείας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο γεγονός, ότι καλλιεργούσαν την ιδέα πως η κίνησή τους υποστηριζόταν από τη Ρωσία και ότι είχαν την ευλογία του Πατριάρχη.

Οι Φιλικοί δεν ήταν όλοι ίσοι. Υπήρχε ο ηγετικός πυρήνας, η Ανωτάτη Αρχή όπως ονομαζόταν, τέσσερις πολιτικές και δύο στρατιωτικές βαθμίδες στις οποίες εντάσσονταν τα μέλη της Φιλικής Εταιρείας. Στη χαμηλότερη βαθμίδα ήταν οι βλάμηδες, δηλαδή οι αγράμματοι και οι απλοί άνθρωποι. Στην επομένη βαθμίδα, τους συστημένους, εντάσσονταν οι υπάλληλοι και οι μικροέμποροι, ενώ στις δυο επόμενες βαθμίδες, τους ιερείς και τους ποιμένες, εντάσσονταν οι ευκατάστατοι και οι μορφωμένοι. Οι στρατιωτικές βαθμίδες ήταν αυτή των αφιερωμένων και εκείνη των ποιμένων.

Η Ανώτατη Αρχή περιλάμβανε αρχικά τους ιδρυτές της οργάνωσης. Στο διάστημα 1815-1818 διευρύνθηκε με την είσοδο σε αυτήν του Αντωνίου Κομιζόπουλου, του Νικολάου Γαλάτη, του Άνθιμου Γαζή, του Αθανάσιου Σέκερη και του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου.

Όσο όμως απλωνόταν η Φιλική Εταιρεία τόσο περισσότερο ένιωθαν οι ιδρυτές της την ανάγκη να αναζητήσουν έναν αρχηγό με πανελλήνια ακτινοβολία και διεθνή αναγνώριση. Έτσι στις αρχές του 1820 οι Φιλικοί πλησίασαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας και του πρόσφεραν την ηγεσία της Φιλικής Εταιρείας ( Θα την προσέφεραν σε μη Τέκτονα ή σε κάποιον που είναι εναντίων των Εταιρειών ; ). Όταν εκείνος αρνήθηκε, πρόσφεραν την αρχηγία στον Αλέξανδρο Υψηλάντη που είχε σταδιοδρομήσει με επιτυχία στον ρωσικό στρατό.
Οι τρεις ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας είχαν ως στόχο να προετοιμάσουν μια εξέγερση που θα ελευθέρωνε το Γένος και την Πατρίδα από τον τουρκικό ζυγό. Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, όταν ανέλαβε τη θέση του "Γενικού Επιτρόπου της Αρχής", ξεκίνησε εσπευσμένα τις εργασίες για την προετοιμασία της επανάστασης.

Οι μυημένοι ήταν πλέον χιλιάδες, το "μυστικό" κυκλοφορούσε σε όλο τον ελλαδικό και βαλκανικό χώρο και στις παροικίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να προδοθεί στους Τούρκους.

Ο Υψηλάντης, ο οποίος θαύμαζε τον Ρήγα Βελεστινλή( Ανήκε σε Στοά της Βιέννης ) και τις ιδέες του, επιδίωξε τη συνεργασία με τους άλλους βαλκανικούς λαούς. Απευθύνθηκε στους Σέρβους και στους Βλάχους αλλά οι προσπάθειές του δεν ευοδώθηκαν. Όμως στις αρχές του 1821 υπήρχαν καλύτερες προϋποθέσεις για το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης στη βόρεια Βαλκανική και συγκεκριμένα στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες διότι διοικούνταν από Φαναριώτες Ηγεμόνες και ο τουρκικός στρατός απαγορευόταν να σταθμεύει στην περιοχή. Η επανάσταση ξέσπασε ουσιαστικά στις 22 Φεβρουαρίου του 1821 όταν ο Υψηλάντης διέβη τον Προύθο ποταμό και εισήλθε στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες.

Από τον Ιανουάριο του 1821 είχε σταλεί στην Πελοπόννησο ο Γρηγόριος Δικαίος ή Παπαφλέσσας για να ξεσηκώσει τους προκρίτους και τους ιερείς. Τον Μάρτιο η Πελοπόννησος πήρε τα όπλα και τον Ιούνιο έφθασε στην Ελλάδα ο Δημήτριος Υψηλάντης ως πληρεξούσιος του αδελφού του προκειμένου να αναλάβει την αρχηγία του Αγώνα, όμως γρήγορα παραμερίστηκε από τους ντόπιους προκρίτους και οπλαρχηγούς. Ήταν πλέον φανερό ότι το Γένος μπορούσε να διεξάγει τον Αγώνα του και χωρίς την καθοδήγηση της Φιλικής Εταιρείας.

Η Φιλική Εταιρεία δεν κατόρθωσε να προωθήσει την ιδέα για μια παμβαλκανική εξέγερση, διότι οι βαλκανικοί λαοί είτε βρίσκονταν ακόμη στα πρώιμα στάδια του εθνικού τους Διαφωτισμού, είτε οι στόχοι τους δεν ταυτίζονταν με εκείνους των Ελλήνων. Κατόρθωσε όμως να οργανώσει τους Έλληνες, να τους εμφυσήσει την ιδέα της εξέγερσης και τελικά να προετοιμάσει και να εκδηλώσει την επανάσταση του Ελληνικού Γένους, η οποία κατέληξε στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.

Παραθέτω μία επιστολή του εγγονού του Γέρου του Μοριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη του επιλεγόμενου και ως Φαλέζ .

Η επιστολή γράφτηκε στις 7 Αυγούστου του 1866

"Γονυπετής εις το γραφείον μου, με οφθαλμούς δακρυρρέοντας και με συγκεκινημένην καρδίαν χαράσω όλως εις εκστασιν και με τρέμουσαν χείρα την αφιέρωσιν ταύτην.

Εάν πατώμεν ελεύθερον έδαφος, σείς οι δύο την ιδέαν της παλιγγενεσίας
συνελάβατε πρώτοι.

Σείς μετά του Εμμ. Ξάνθου και του Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου κατηρτήσατε την ΦΙΛΙΚΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΝ εκ ής απέρευσεν του τεμαχίου τούτου της μεγάλης Ελλάδος.

Ευλογημένη η ώρα καθ' ήν συνετάχθη ο οργανισμός της ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Ευλογημέναι αι μασωνικαί στοαί αίτινας σας εβάπτισαν εις την κολυμβύθραν της Ελευθερίας.

Εάν την στιγμήν ταύτην καρατούσαι ρινία κόπτοντας αλύσεις δούλων Εθνικοτήτων συνεδριάζωσιν, ας συγχωρήσωσι τον τελευταίον και ανικανώτερον Ελληνα να τας διακόψει με την παράκλησιν να ρίψωσιν εν βλέμμα και εις την δούλην Ελλάδα."

Εκ δεξιών και εξ΄ευωνύμων του σταυρωθέντος Σωτήρος του κόσμου μένουσαι, ψυχαί των αγίων τούτων, μεσιτεύσατε παρ' αυτώ όπως ευλογήσει το κίνημα της δυστυχούς Κρήτης - μεσιτεύσατε όπως εμπνεύσει εις τας καρδίας μας τον αληθή έρωτα και τον αγνόν εκείνο πατριωτισμό των μεγάλων ανδρών του 1821, όπως ανοίξει τους οφθαλμούς μας και λυτρώσει τους πολιτικούς μας από τον βόρβορον εις όν σήμερον εισίν ερριμένοι- μεσιτεύσατε όπως εννοήσωσιν αι Ευρωπαικαί δυνάμεις τα δικαιά μας. Η Αμερική ήτις εννοεί είναι μακράν.

Ψυχαί των μαρτύρων Μη εις ημάς τους ζώντας προσέχετε. Είμεθα νάννοι.
Ατενίσατε μόνον εις την γήν αυτήν, ήτις άλοτε ήτον η εστία του πολιτισμού της ελευθερίας και της προόδου , ήτις υπήρξε η πατρίς σας.

Προς Θεού!! Ουδέποτε η γή αυτή έκαμε κακόν εις τα κοινωνίας της Υδρογείου.

Απ' εναντίας και τα προήγαγε και τας οδήγησε. Διατί λοιπόν αχαριστούσιν οι σήμερον δυνατοί της γής ;

Αθήνησι, την 7 Αυγούστου 1866
Θ.Ι. Κολοκοτρώνης "

Πόσο μεστά πόσο διαχρονικά και πόσο ειλικρινά απεικονίζει όχι μόνον την τότε
αλλά και την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα στο έργο ΙΕΡΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ο Θ. Κολοκοτρώνης εγγονός του μεγάλου πολέμαρχου.

Αφού λοιπόν κάνουμε κουβέντα για τη σχέση Τεκτονισμού και Φιλικής Εταιρείας ας δούμε λοιπόν και μερικά ιστορικά στοιχεία.

Στην Ελλάδα, η πρώτη κανονική Τεκτονική Στοά, ιδρύθηκε στη Βενετοκρατούμενη τότε Κέρκυρα, το έτος 1782, με όνομα "Beneficenza" (Αγαθοεργία), η οποία υπαγόταν στη Μεγάλη Στοά της Βερόνας, που έδρευε στην Παδούη της Ιταλίας. Εν τω μεταξύ την ίδια περίοδο, άρχισαν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, από Έλληνες της διασποράς, να ιδρύονται Ελληνόφωνες Στοές, ενώ το 1780 μια παραπλήσια προς τον Τεκτονισμό Οργάνωση είχε ιδρυθεί στη Βιέννη, με το όνομα "Καλοί Εξάδελφοι".

Αυτή ακολουθούσε τους τεκτονικούς τύπους και είχε σκοπό τη συνένωση όλων των Χριστιανών, που βρίσκονταν σε Βαλκανικές χώρες και αγωνίζονταν για την απελευθέρωσή τους απ' τον Τουρκικό ζυγό.

Σ' αυτή την οργάνωση ανήκε και ο μεγάλος Έλληνας υμνητής της Ελευθερίας και κατόπιν Εθνομάρτυρας Ρήγας Φεραίος. Αργότερα, το 1810, ο Διονύσιος Ρώμας ένωσε τις Στοές της Κέρκυρας "Αγαθοεργία" και "Φιλογένεια" σε μια κοινή Στοά, η οποία απ' το έτος 1811 αποτέλεσε την πρώτη Μεγάλη Στοά στον Ελληνικό χώρο με τίτλο "Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος, κατ' Ανατολήν Κερκύρας, 1811".

Η πρώτη αυτή Ελληνική Μεγάλη Στοά, όχι μόνο καλλιέργησε το έδαφος για την απελευθέρωση του αλύτρωτου Ελληνισμού, αλλά με την υπευθυνότητα και πρωτοβουλία του Διονυσίου Ρώμα, έλαβε αποφάσεις, που είχαν ανυπολόγιστο ευνοϊκό αντίκτυπο στην επιτυχία του ιερού Αγώνα.

Στα επόμενα χρόνια ανδρώθηκε γρήγορα ο Ελληνικός Τεκτονισμός στα Επτάνησα, πολυσχιδής δε και πολύτιμη υπήρξε η συμβολή του στην Ελληνική Εθνεγερσία. Ιστορική αποβαίνει η Στοά "Ένωσις" της Λευκάδας, γιατί εκεί μυήθηκε ο Εμμανουήλ Ξάνθος και εκεί οραματίστηκε την ιδέα για την ίδρυση της "Φιλικής Εταιρείας", πάνω σε καθαρά τεκτονικές βάσεις. Τέκτονες που πρωτοστάτησαν στην Επανάσταση του 1821 ήταν, μεταξύ άλλων, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και Εθνομάρτυρας Γρηγόριος Ε', ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ο Νικόλαος Υψηλάντης, ο Αλέξανδρος Μουρούζης ο Ιωάννης Καποδίστριας κ.ά.

Με πρωτοβουλία της "Μεγάλης Ανατολής" η οποία, με Μεγάλο Διδάσκαλο τον Διονύσιο Ρώμα, λειτουργούσε στην Κέρκυρα και η οποία πολλά πρόσφερε στον υπέρ της ανεξαρτησίας των Ελλήνων αγώνα, ιδρύθηκε το 1811, στη Μόσχα, η Τεκτονική Στοά "Φοίνιξ", με τη συνεργασία του Ιωάννη Καποδίστρια και του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου. Επίσης ιδρύθηκαν η Στοά "Αθηνά" στο Παρίσι, στη συνέχεια δε η "Εταιρεία των Φιλομούσων" στη Βιέννη και στην Αθήνα, στις οποίες εργάστηκαν Τέκτονες πατριώτες, που αργότερα εντάχθηκαν και στη "Φιλική Εταιρεία".

Το έτος 1813, με μέριμνα πάλι του Ιωάννη Καποδίστρια, ιδρύθηκε στο Παρίσι Τεκτονικό Κέντρο, με την ονομασία "Ελληνόγλωσσον Ξενοδοχείον", στο οποίο η τεκτονική εργασία συνδυαζόταν στενά με τη μυστική προετοιμασία για την απελευθέρωση της Ελλδος.

Εκεί μυήθηκε ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ο οποίος μετά την επιστροφή του στη Μόσχα, εμύησε αργότερα και τον Νικόλαο Σκουφά. Τον ίδιο χρόνο, οι Αθ. Τσακάλωφ και Ν. Σκουφάς, μαζί με τον Εμμανουήλ Ξάνθο, έθεσαν στην Οδησσό της Ρωσίας, τις βάσεις για τη σύσταση "μυστικής εταιρείας", που έταξε ως σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδος απ' τους Τούρκους.

Κατ' αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1814 η "Φιλική Εταιρεία", στην οποία μυήθηκαν πολυάριθμοι διακεκριμένοι Έλληνες πατριώτες - Τέκτονες και μη - και οι οποίοι συνέβαλαν ενεργά, με υλικά και ηθικά μέσα, στην επίτευξη της Παλιγγενεσίας του Έθνους, ενώ παράλληλα πολλές Ευρωπαϊκές Τεκτονικές Στοές, πρόσφεραν χρήματα για την επίτευξη του ιερού αυτού σκοπού.

Στο ιστορικό δοκίμιο περί της Φιλικής Εταιρείας ο Ιωάννης Φιλήμων, αναφέρει μεταξύ άλλων: "Οι αυτουργοί εδανείσθησαν κανόνας πολλούς από την Εταιρείαν των Μασόνων και τους εφήρμοσαν επιτηδείως εις το πνεύμα και τα πάθη του Έθνους."

20/12/2004, 02:12:44
quote:
Επέτρεψε μου μόνο ένα σχόλιο σε αυτό που λες:
quote:

Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος αφ’ ενός γιατί με βαφτίσανε έτσι εφ’ όσον γεννήθηκα στην Ελλάδα και αφ’ ετέρου γιατί έτσι μ’ αρέσει.

Χριστιανός Ορθόδοξος είσαι όταν ομολογείς Πίστη στον Ιησού Χριστό ως ενανθρωπήσαντα Υιό του Θεού,ομοούσιο τω Πατρί.
Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού .

Για να σου λύσω την απορία.

Πιστεύω στον Υιό του Θεού και ειδικότερα έχω μεγάλη πίστη και αγάπη προς την Παναγία την οποία και έχω ως προστάτιδα μου.

Αυτό όμως είναι δικό MOY δικαίωμα και δεν είναι ταυτότητα επικύρωσης των Θρησκευτικών μου συναισθημάτων.

Είμαι λοιπόν Χριστιανός Ορθόδοξος γιατί έτσι μου αρέσει εμένα και γιατί ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Δεν εμπορεύομαι όμως αυτή μου την «ιδιότητα» ούτε καταδικάζω κανέναν για τα προσωπικά του πιστεύω. Είναι δικαίωμα του να πιστεύει ότι κατεβάζει η γκλάβα του.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ.

Άντε !

Το να κάνετε διαγωνισμό του ποιός είναι ποιο Χριστιανός σας δίδαξε ή να αγαπάτε αλλήλους ;;;;;;;;;;

Τρομάρα σας θέλετε να λέγεστε και Χριστιανοί !

Edited by - Ramoglou on 20/12/2004 02:16:48

GothicΜέλος
20/12/2004, 04:06:08
Φίλε Skeptic ούτε αντιφάσκω ούτε ξέρω τα πάντα.
Αλλά δεν νομίζεις ότι αν υπήρχαν τέτοιες φωτογραφίες θα ήταν ήδη γνωστές στο πανελλήνιο;Ειδικά όταν υπάρχουν και άτομα με τις δικές σας τοποθετήσεις.
Εξ άλλου είναι μιά βδομάδα που τις ακούω από εσάς και δεν τις βλέπω.Αν υπάρχουν,δείχτε τις ρε παιδιά να μας κλείσετε τα στόματα.Ίσως έτσι εκθρονίσετε κι όλας τον αιρετικό αρχιεπίσκοπο.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν.

Για τη στοά μου που ρώτησες,πληροφοριακά σου λέω ότι είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη.Δεν ανήκω σε άτακτη στοά.

Τώρα στο αν έχεις δικαίωμα να ξέρεις ποιοί πολιτικοί είναι τέκτονες ή όχι,θα σου απαντήσω ότι έχεις τόσο δικαίωμα όσο και το να μάθεις αν είναι ομοφυλόφιλοι ή χορτοφάγοι.
Η προσωπική ζωή του καθενός είναι δικαίωμά του αν θα δημοσιοποιηθεί ή όχι.

Τέλος σου απαντώ πως ναι,η επίσημη εκκλησία θεωρεί την ιδιότητα του τέκτονα ασύμβατη με αυτή του χριστιανού.
Ελλάχιστες φορές αντιμετώπισα πρόβλημα από ιερείς με τους οποίους συζήτησα επί του θέματος.Οι περισσότεροοι (για τον εαυτό τους και όχι δημοσίως),διατηρούν ουδέτερη θέση.
Δεν σε έχει παραξενέψει ότι ουδέποτε άκουσες για αφορισμό τέκτονος,επώνυμου ή μη;
Είμαστε κάποιες χιλιάδες,κανέναν δεν ξέρουν;
Ή μήπως ολόκληρη η ιεραρχία της ορθοδόξου εκκλησίας είναι φιλομασώνοι;

Πρόσεχε διότι αν πεις ναι θα διακόψω τη συζήτηση και μαζί σου πρώτον διότι θα είναι μία αψυχολόγιτη κορυφαία βλακεία αυτό και δεύτερον διότι θα έχεις υποπέσει σε αίρεση διότι θα αναγνωρίζεις ότι από την Σύνοδο της εκκλησίας μας εκκλείπει η χάρις του Αγίου Πνεύματος.

Άσε που αν σας αναφέρω τα κανονικά παραπτώματα που έχετε υποπέσει εδώ δεν θα τελειώσω ούτε αύριο.
Και αποκαλείτε τους εαυτούς σας χριστιανούς που γνωρίζουν μάλιστα και πολύ καλά τη θρησκεία τους.

Και εξομολογούμαι όσο και αν σας φαίνεται παράξενο και μεταλαμβάνω.

Αλήθεια εσείς το κάνετε;.......

Edited by - Gothic on 20/12/2004 04:08:14

Edited by - Gothic on 20/12/2004 04:10:22

skepticΜέλος
20/12/2004, 15:37:15
quote:

Α! Ξέχασα όμως ότι το esoterica (σύμφωνα πάντα με τον skeptic) είναι όργανο των εωσφοριστών!!!

ΡΕ ΣΥ ZADOK ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

ΗΡΕΜΑ!!!

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

skepticΜέλος
20/12/2004, 15:44:03
beren:
quote:

Μια μικρή παρατήρηση αγαπητέ BEREN, καλό θα είναι να μην αναφερόμαστε υποτημιτικά εναντίον οποιασδήποτε τοποθεσίας της πατρίδος μας.
Αυτός ο τόπος που αναφέρεις ενημερωτικά, έχει βγάλει κάποια μεγάλα ονόματα, Πλαστήρας, Καραϊσκάκης κλπ…
Λίγο άτυχος παραλληλισμός λοιπόν…

skepticΜέλος
20/12/2004, 15:58:36
beren:
quote:

Μια μικρή παρατήρηση αγαπητέ BEREN, καλό θα είναι να μην αναφερόμαστε υποτημιτικά εναντίον οποιασδήποτε τοποθεσίας της πατρίδος μας.
Αυτός ο τόπος που αναφέρεις ενημερωτικά, έχει βγάλει κάποια μεγάλα ονόματα, Πλαστήρας, Καραϊσκάκης κλπ…
Λίγο άτυχος παραλληλισμός λοιπόν…

Γράφτε για όποιους επαναστάτες και στοές θέλετε, όσο σας έχω αποδείξει εγώ ότι ο Χριστόδουλος είναι 100% μασόνος σκωτικού δόγματος άλλο τόσο και εσείς για τους δικούς σας ισχυρισμούς…
Η φιλίκη εταιρία ΔΕΝ ήταν μασονική οργάνωση, π.χ σαν τη Στοά της Ελλάδας ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

Δικαίωμα σας να συμπαθείτε ή να ανήκετε στη μασονία ή όπου αλλού θέλετε αλλά απλά δεν μπορείτε να διαστρέφετε την αλήθεια.

Προσωπικά, δεν εμπιστεύομαι καθόλου την ελληνική μασονία, την θεωρώ ξενοκίνητη μυστική εταιρεία (ελεγχόμενη ως επί το πλείστων από ανθελληνικά συμφέροντα), και μάλιστα θεωρώ ότι είναι ασυμβίβαστο να είσαι δημόσιος λειτουργός και ταυτοχρόνως να ανήκεις σε μυστικές εταιρίες. Συμφωνώ δηλαδή με τον Καποδίστρια.

Επίσης ΔΕΝ είναι θέμα προσωπικής ζωής το να ανήκεις σε στοές ή μυστικές οργανώσεις.

Όσον αφορά την εκκλησία νομίζω ότι με κάλυψες Gothic. Η απαγόρευση και η κάθετη στάση ενάντια στη Μασονία παραμένει, ευχαριστώ…

Και κάτι άλλο, εγκρίνεις την λειτουργία ανεξέλεγκτων άναρχων στοών (που δεν έχουν κεντρικό έλεγχο από τη μεγάλη στοά και την Αγγλική μασονία);;;;
Αν δεν τις εγκρίνεις κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να κλείσουν βάση νόμου;;;
Και αυτό στο λέω ενθυμούμενος το παράδειγμα της Π-2 (αν και η Π-2 λειτουργούσε τουλάχιστον επιφανειακός «νόμιμα» για αρκετά χρόνια, και έκαναν τις βρομοδουλειές τους κάτω από τη σκέπη της Μεγάλης Στοάς…)

Ποιος πραγματικά όμως ελέγχει τη Μασονία και τις επιμέρους στοές;;;

Τέλος, παραμένω στην αρχική μου θέση:
Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
(στις περισσότερες των περιπτώσεων)

Edited by - skeptic on 20/12/2004 16:00:06

20/12/2004, 16:55:15
βρηκα μερικες ιστοσελιδες ,που γινεται αναφορα σε οτι ζητατε,αν παρουμε αντιστροφα ,δηλ,τι λενε οι ιδιοι οι σιωνιστες για εμας ,ισως καταληξουμε καπου:))))) "εις ατοπον απαγωγη" ...η κατι τετοιο χαχααααχααχ

http://www.jcpa.org/phas/phas-23.htm
Anti-Semitism in Greece: Embedded in Society
An Interview with Moses Altsech

http://www.tau.ac.il/Anti-Semitism/asw98-9/greece.html
Anti-Semitism Worldwide 1998/9
GREECE

http://www.ourjerusalem.com/news/story/news20020628.html

http://www.greekhelsinki.gr/special-issues-antisemitism.html

http://www.greekhelsinki.gr/english/reports/perdurant-on-greek-antisemitism.html

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Judaism/syngreece.html
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/images/Greece/mosesdelos.jpg

http://www.jewsagainstzionism.blogspot.com/

http://www.cardamon.org/NAAP_Lecture/naaplecture.htm

Issues and Questions In the Historiography of Pre-State Zionism

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

kynikosΜέλος
20/12/2004, 19:27:50
quote:
Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1814 ιδρύθηκε στο ρωσικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας, την Οδησσό, η Φιλική Εταιρεία. Οι ιδρυτές της ήταν ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ο Νικόλαος Σκουφάς και ο Εμμανουήλ Ξάνθος, άτομα που ασχολούνταν με το εμπόριο και τη βιοτεχνία στη Ρωσία ( Άπαντες Τέκτονες ).
[...]

Ο Υψηλάντης, ο οποίος θαύμαζε τον Ρήγα Βελεστινλή( Ανήκε σε Στοά της Βιέννης )
[...]

Παραθέτω μία επιστολή του εγγονού του Γέρου του Μοριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη του επιλεγόμενου και ως Φαλέζ .
«Ευλογημέναι αι μασωνικαί στοαί αίτινας σας εβάπτισαν εις την κολυμβύθραν της Ελευθερίας.»

κλπ, κλπ, κλπ...

TZIIIIIZZ...

Τελικά, ακόμα και ο Ελληνισμός αποκαλύπτεται ως Εβραϊκή συνομωσία!

Κάλα, βρε Ramoglou, επίτηδες τα στενωχωρείς τα παιδιά Χριστουγενιάτικα, ή ήταν αυτό το "δωράκι" σου;

Once a bad wolf, always a bad wolf...

K

Howlin' at the Moon...

skepticΜέλος
20/12/2004, 20:17:14
ΠΡΩΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΜΟ(δηλ.την εναντίωση στη ρατσιστική και φασιστική ιδεολογία ορισμένων εβραίων, κυρίως της ελίτ των εβραίων και ομοϊδεατών τους)
ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΙΣΜΟ(δηλ. μισάνθρωπος ισοπεδωτικός ρατσισμός εναντίον σημιτών αράβων και εβραίων ανεξαιρέτως κ)

ΑΥΤΟ (δηλ.η ταύτιση) ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

για εμένα ΝΑΖΙΣΜΟΣ = ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ τελεία.

Επίσης, οι παρακάτω εικόνες είναι από συμμετοχή του Χριστόδουλου και άλλων ιεραρχών της ορθοδοξίας σε πανθρησκευτικές και πανθρησκειακές εκδηλώσεις στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης της Θρησκείας (πανθρησκεία της Νέας Εποχής – Οικουμενισμός), της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Νέας Εποχής....

Και ο Δημήτριος ....παρέα με πανσπερμία θρησκευμάτων και δογμάτων......

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BEREN

Επίσης για τον Χριστόδουλο, εκτός από 18ου βαθμού (τουλάχιστον) μασόνος, φέρετε να ανήκει και στην ίδια μασονική στοά με Λυκουρέζο και Καραμανλή (του πρωθυπουργού)

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΤΕ κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ;;;

Edited by - skeptic on 20/12/2004 21:51:12

skepticΜέλος
20/12/2004, 20:27:29
Και για αποφυγή παρεξηγήσεων η παραπάνω εικόνα του Χριστόδουλου δεν έχει καμία σχέση με τη φημολογούμενη φωτογραφία του εντός μασονικής στοάς. Αλλά σίγουρα δείχνει τον προσανατολισμό τους συγκεκριμένου ιεράρχη προτού γίνει αρχιεπίσκοπος. Βέβαια έδω στο ΠΣΕ ανήκει ακόμα και η επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος και μάλιστα ως ιδρυτικό μέλος!!! Καλό!!! Θα τους προσηλυτίσουμε όλους

Η φωτογραφία Χριστόδουλου εντός μασονικής στοάς δεν την έχω προσωπικά δει ακόμα αλλά οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι για ένα μικρό διάστημα βρισκόταν στο δια δίκτυο!
Μετά αποσύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι παραπάνω να επικοινωνήσει μαζί μου.

Όπως και να χει η μασονία δεν είναι μια αθώα κατάσταση... είναι ένα επικύνδινο δίκτυο...και όλες αυτές οι πληροφορίες (περί φωτογραφίας) μπορεί να προέρχονται απο δικούς τους κύκλους για δόλιο σκοπό...
θέλει προσοχή...

skepticΜέλος
20/12/2004, 20:37:38
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ OI ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΕΣ..... (και όταν μάλιστα έχουμε ως επίσημη θρησκεία μας τον χριστιανισμό με αρχηγό-θεό και τους μαθητές του, εβραϊκής-σημιτικής καταγωγής)

Είναι ντροπή τους να τα λένε αυτά για εμάς τους Έλληνες.

Καλά θα κάνει να κοιτάξει ο κόσμος να στρέψει το ενδιαφέρον του στην Παλαιστίνη και στο Ιράκ όπου διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα σύγχρονα εγκλήματα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.....

BERENΝέο Μέλος
20/12/2004, 21:26:59
Skeptic είπε:

quote:

Σωστή η παρατήρηση φίλε Skeptic αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα του σχολίου που έκανα.
Πως θα μπορούσα άλλωστε να υποτιμήσω τον τόπο καταγωγής μου?
Απλά ανέφερα την Καρδίτσα επειδή εκεί δεν υπάρχει θεολογική σχολή!

Φίλε Ramoglou είσαι ελεύθερος να πιστεύεις όπου θέλεις.
Και πολύ καλά κάνεις που ερευνάς.
Φυσικά και δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός είναι πιό Χριστιανός από τον άλλο.
Απλά πρέπει να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους γιά να μπορεί να γίνει διάλογος.

skepticΜέλος
20/12/2004, 21:33:49
Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Συγγνώμη για τις αισχρές χειρονομίες που φαίνονται εδώ χρονιάρες μέρες, άλλα δεν είναι δικές μου, είναι του... ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ,νυν ΠΛΑΝΗ-Τ-ΑΡΧΗ (αρχηγός της πλάνης) της Νέας Τάξης και του στρατού της...

Edited by - skeptic on 20/12/2004 21:36:34

kynikosΜέλος
20/12/2004, 21:49:51
απ'την φωτό:
quote:
Φωτογραφίες απο τις συμπροσευχές του Πατριάρχη Δημήτριου και των Μητροπολιτών του, με λατίνους, προτεστάντες, αρμένιους, μωαμεθανούς και εβραίους, καθώς και..παπαδίνες γυναίκες, στις 20-7-1990
Τον κερατά, τον άθλιο, τον αντί-Ανθρωπο, τον Σιωνιστή.

Άκου, "συμπροσευχές"!
Μιλάμε για κλίκα σκέτου σκοταδιού...

skepticΜέλος
20/12/2004, 22:05:00
quote:

Άκου, "συμπροσευχές"!
Μιλάμε για κλίκα σκέτου σκοταδιού...

Άσε ξέρω.... πήγε/αν εκεί για να τους προσηλυτίσει/ουν στην ορθοδοξία!!!

skepticΜέλος
20/12/2004, 23:33:03
Αφήστε, μη κουράζεστε άλλο με τους επιφανείς «τέκτονες» (νεκροί εδώ και καιρό πλέον) σκωτικού δόγματος...
Τα έχει όλα εδώ:

http://www.kat.gr/Kat/History/Txt/El/MsZ/Lodge.htm

Βέβαια σε αυτή τη λίστα ξέχασε να συμπεριλάβει κάτι άλλους επιφανείς τέκτονες με το όνομα Στυλιανός Παττακός , Μακαρέζος και CIA... (και μη μου πείτε πως δεν είναι επιφανείς, θα σας μαλώσει ο ΑΙΑΝΤΑΣ!!!)