ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΒρίλΜέλος
08/06/2006, 00:40:58
Χρόνια το άκουγα, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει το "Κρόιτσφένλντ-Γιάκομπς"

Είναι η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια.

Δυστυχώς τη διαπιστώνω, και μάλιστα σε προχωρημένη μορφή...

08/06/2006, 09:00:17
Λοιπον αγαπητε Μερκιουρι,

3000 χρόνια και ακόμα δεν έχετε βρεί ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ επιδρουν τα άστρα.
Παρολαυτα ισχυριζεστε οτι επιδρουν.Ως αιτιολογία μου λες οτι παρατηρησατε οτι αυτα που νομιζετε ειναι σωστα ξεχνωντας τα λάθη της ανθρωπινης συλλογιστικης και ανάλυσης στοιχειων.Πχ ας πουμε πόσους κριους μπόρεσε να παρατηρήσει ο αστρολόγος για να βγάλει συμπέρασμα?Ηταν η κριση του για τον χαρακτηρα τους σωστή?Δεν επηρεαστηκε απο τα προσωπικά του συναισθήματα?κτλ κτλ κτλ

Επισης δεν μας απαντας γιατι ορίζετε την εναρξη της επιδρασης απο την ΣΤΙΓΜΗ της γεννησης.Δεν επιδρουν τα αστρα κατα την ενδομητριο ζωη?Αν επιδρουν γιατι δεν ξεκινατε να μετρατε την επιδραση απο την στιγμη της δημιουργιας του ζυγωτου?Αν δεν επιδρουν γιατι δεν επιδρουν?Τι εμποδίζει τη νεπιδραση των αστρων?

Οταν μπορέσετε να αποδείξετε οτι η αστρολογία λειτουργεί να μην έχεις ΚΑΜΙΑ αμφιβολία οτι θα θα αποκτησει επιστημονικο κύρος και θα διδασκεται στα σχολεια.Ως τοτε προωθητε μια θεωρία που δεν εχει το ελαχιστο ιχνος επιστημονικης τεκμηριωσης.

Οποτε αναμενουμε με ενδιαφερον τα αποτελεσματα του πειραματος.Εαν η αστρολογια αποδειξει οτι λειτουργει με αξιοπιστα πειραματα εγω θα δεκτω οτι η αστρολογία λειτουργει.Τοσο απλα.

quote:
Για πες μας ποια σχολή έχει διαφορετική γνώμη ως προς τι επηρρεάζουν τα άστρα?...Εκτός αν είναι δική σου υπόθεση,οπότε να υποθέσω ότι απο αχαλίνωτη φαντασία πάμε επίσης καλά?

Απο που να αρχισω και απο που να τελειωσω?Η φαντασια μου παει αρκετα καλά ευχαριστω.Μπορω να φανταστω με αρκετες λεπτομεριες ΠΩΣ αρκετοι ευπιστοι και ανημερωτοι ανθρωποι πεφτουν θυματα απατεωνων και τσαρλατανων καθε μερα.

quote:
Μπράβο,μπράβο τα ξέρεις όλα...τόσες χιλιάδες ώρες μελετης του scepdic δεν πήγαν χαμένες.

Οχι μονο του skeptic αστρολογε.

quote:
Εγώ λέω να ανοίξω ένα τοπικ για τις φαρμακοβιομηχανίες,για το πως προωθούν τα ματζουνοδηλητήρια τους μέσω κάποιων γιατρών,για τη συντεχνία των γιατρών και το πως καλύπτει ο ένας τον άλλο όταν στελνουν κόσμο πρόωρα στα θυμαράκια,για τα φακελλάκια που πεφτουν σαν το χαλάζι,για τα αλα Μέγκελε πειράματα που κάνουν πάνω σε αδύναμα ζώα (και καμμιά φορά σε ανθρώπους),και άλλα τετοια όμορφα...

Ανοιξε το.Εχουν ξανανοιξει τετοια τόπικ και δεν ειχα κανενα προβλημα να αντιμετωπίσω τις κατηγορίες.Οι συκοφαντιες και η αποπειρα παραπλανησης των ασθενων απο τους τσαρλατανους αποκαλυπτονται σε dt.Εμπρος λοιπόν άνοιξε το.Οι δεκα διεφθαρμενοι δεν μπορουν να λερωσουν τους υπολοιπους ευσυνειδητους επαγγελματιες επιστημονες.Επισης αν όλοι ηταν διεφθαρμενοι και πουλουσαν αχρηστα και επικινδυνα φαρμακα ο κοσμος θα αρχιζε να πεθαινει σαν τις μυγες όπως τότε που επικρατουσαν στον κοσμο οι τσαρλατανοι όπως οι αστρολόγοι.Αντ αυτου ο μέσος όρος ζωης απο τότε που περιθωριοποιηθηκαν οι witch doctors και ΣΙΑ διπλασιάστηκε και η ποιοτητα της ζωης βελτιωθηκε.

Τα πειραματόζωα ειναι πολύτιμα στην ερευνα.Βλεπεις πρεπει να δοκιμασεις τις θεραπευτικες ουσίες προτου της χορηγήσεις στον ανθρωπο, πραγμα που δεν κανουν οι τσαρλατανοθεραπευτες.Οι τσαρλατανοθεραπευτες λενε παρτο ειναι αποτελεσματικο και καλό γιατί ειναι φυσικό,αποκρυπτωντας ή αγνοώντας οτι το φυσικο δεν ειναι απαραιτητα ούτε αποτελεσματικό ούτε ασφαλές.

Πειραματα σε ανθρωπους φυσικα και γινονται ονομαζονται κλινικες μελέτες και εκτελουνται με αυστηρα πρωτοκολα ασφαλειας.Οχι με την τακτικη παρε το φαρμακο και αμα ζησεις εζησες αμα πεθανεις πεθανες,των τσαρλατανοθεραπευτων.

Μπορεις να κατηγορήσεις την επιστημονικη ιατρικη και φαρμακευτικη ΟΣΟ θελεις.Ο αντιλογος ειναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΣ.

Να κανουμε και ενα πειραμα:

Εγω θα φερω 100 ασκους με αιμα.Καποιοι εξ αυτων θα είναι μολυσμενοι με HIV και καποιοι οχι.Δεν θα γνωριζω ποιοι ειναι HIV + και ποιοι οχι φυσικα.

Εγω θα τους ελεγξω για HIV με τις μεθόδους που μου παρέχει η επιστημη και η τεχνολογία για να εντοπισω τους μολυσμένους.

Εσενα θα σου δωθουν οι ημερομηνιες και ωρες γεννησεως των 100 δοτών και απο αυτες θα κληθείς να δείς εαν σε καποια φαση της ζωης τους μολύνθηκαν απο HIV,με την βοηθεια των αστρων.

Θα γραψουμε τα αποτελεσματα σε χωριστους φακελους,υπο παρατηρηση και θα τα δώσουμε στους κριτές.

Τι λες θα καταφέρεις να εντοπίσεις τους HIV + ασκους?

quote:
Χρόνια το άκουγα, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει το "Κρόιτσφένλντ-Γιάκομπς"

Είναι η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια.

Δυστυχώς τη διαπιστώνω, και μάλιστα σε προχωρημένη μορφή...

Η δικη μου διαγνωση ειναι η εξης:οξεια τσαρλατανίτιδα New Age τυπου σε προχωρημένη μορφή.

Συνεπειες:πάλι κάποια κορόιδα θα χάσουν το λιγότερο τα λεφτάκια τους και το χειρότερο την ζωή τους μέχρι να ξεφουσκωσει.

Edited by - medtech on 08/06/2006 09:03:55

08/06/2006, 09:23:35
E INDIGO BOY περιμένουμε να αποδείξεις οτι με την συνειδηση αλλάζεις την πραγματικότητα.Μια κατσαρόλα με βραστό νερό σε περιμένει!Μιση ώρα εμβαπτισης η δοκιμασία.Παιχνιδακι για οποιον εχει την ικανότητα να διαμορφωνει την πραγματικοτητα!Θα μετατρέψεις το βραστο νεράκι σε πορτοκαλάδα με παγακια και το χερι σου δεν θα γινει βραστο!!Ελα να μας καταπληξεις με τις θαυμαστες σου ικανότητες!
dim.karΜέλος
08/06/2006, 10:29:37
Kαλημέρα σε όλες και όλους!

Όχι και μισή ώρα αγαπητή med!!! Σε μισή ώρα δεν θα έχει χέρι!!! Ένα λεπτάκι αρκεί ώστε να τον παραλάβει μετά ο παριστάμενος doctor και να του γλυτώσει το χεράκι... Άσε με το που θα πλησιάσει το χεράκι στο νερό που θα κάνει γκλου γκλου πλαφ πλαφ και θα πετάει καυτές σταγόνες δεν θα τον κρατάμε δέκα άτομα!!! Είναι και διακόσια κιλά άνθρωπος...

Αλλά είστε τόσο μονομανείς που δεν αναρωτιέστε για κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παράξενο: πώς απλοί άνθρωποι, που δεν έχουν ενεργοποιημένα DNA, δεν είναι δρακονιανοί, ανουνάκι ή δεν ξέρω τι άλλο πηδάνε σε ένα φλεγόμενο κτίριο, παθαίνουν βαριά εγκαύματα για να σώσουν ένα άγνωστο σε αυτούς παιδί...

Ή ακόμα και ένα γατάκι...

Δημήτρης

Edited by - dim.kar on 08/06/2006 10:32:52

ΒρίλΜέλος
08/06/2006, 10:58:58
Καλά, ακόμα με τον ΠαΝο ασχολείστε ? Δε σας μύρισε ακόμα ? Εδώ το πράμμα όχι μόνο βρωμάει... ΖΕΧΝΕΙ !

Ασχοληθείτε ρε με κάτι σοβαρό !

Να, ο Ντίμ.Καρ, ο Αζάχ και εγώ θα πάμε Παρνασσό το ΣουΚουΔου. Θα πάμε να ενεργοποιήσουμε το DNA μας. Θα πάμε να πάρουμε καθαρό αέρα, θα ρίξουμε τα σχοινάκια μας, θα φάμε τα κοψίδια μας, θα ρίξουμε ύπνους τρικούβερτους στο δάσος... τι άλλο θές... ?

Ρίξτους βρε Ντίμ εκείνες τις φωτό... απ τα σχοινάκια δυό-δυό, απ το Ιερά Ελληνικά Βουνά, άντε αγόρι μου, να δούμε καμιά ... ενεργοποίηση !

ΝτίΕνΕϊ και μαLaκίες...

dim.karΜέλος
08/06/2006, 11:12:57
Βρίλη , η επιθυμία σου διαταγή...

quote:

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Το ΣΚ που μας πέρασε περιελάμβανε Παρνασσό. Τελικά λόγω καιρού, μας ψιλοχάλασε το πρόγραμμα αλλά...

Η "tour" μας ξεκίνησε από τον Ορχομενό (στάση για καφέ) όπου δεν παραλείψαμε να επισκεφτούμε τον Άγιο Σώζοντα

Από τον οποίο, στο πίσω μέρος, ξεκινούν διάφορες "στοές" κατά τους γνωστους κουφολόγους ερευνητές... Άσχετο βέβαια ότι ο "δράκων" είναι ένα απλό ανθέμιο...

Το πρόγραμμα προέβλεπε μετά βάραθρο Πολυδρόσου Παρνασσού. Δυστυχώς όμως έβρεχε καταρρακτωδώς... Παρενθετικά, το βουνό, για το συγκεκριμένο βάραθρο μας έλεγε όχι αφού όποτε λέγαμε την λέξη Πολύδροσο άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Έτσι παρατήσαμε το Πολύδροσο και πήγαμε στο Κωρύκειο, να δώσουμε τα "σέβη" μας στις Παρνασσίδες νύμφες, μήπως και μας αφήσουν να κάνουμε τίποτε (όπως λέει κι ο Vril είναι ακριβή η βενζίνη...)

Εκεί διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά, το μέγεθος της βλακείας των κάποιων ανθρώπων... Το σύνθημα είναι γραμμένο στον τοίχο του σπηλαίου με σπραίη...

Αφού είμασταν στο οροπέδιο (κι όποτε λέγαμε την λέξη "Πολύδροσο" ξανάρχιζε να βρέχει) κατευθυνθήκαμε στο Εφτάστομο. Το οποίο Εφτάστομο, είναι όπως πάντα μαγικό...Ένας παραμυθένιος τόπος... Αν υπήρχαν ξωτικά, ένα τέτοιο μέρος θα διάλεγαν για σπίτι τους...

Τα ξωτικά που λέγαμε; ιδού ένα...

Να και τα ξωτικούλια μας από κοντά. Δυο δυο, στα σκοινάκια δυο δυο...

Κι από δύο γίναν τέσσερα! Και σε φάση οργιαστικής δουλειάς....

Για να χαθούν τελικά στα βάθη της γης... ( Το Εφτάστομο από πάνω προς τα κάτω...)

Και να αντικρύσουν αυτή τη μαγεία που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι εκεί...

Η Κυριακή ξεκίνησε ελπιδοφόρα... Επισκεφτήκαμε (χωρίς να κατεβούμε) το Δρακοκάρκαρο

και το βάραθρο πάνω από το χιονοδρομικό του Γεροντόβραχου

εντοπιζοντας δύο ακόμη, άγνωστα σε μας....

Αδιαφορούμε για τα σκουπίδια. Παρακάτω μπορεί να είναι ενδιαφέρον

Περνάμε από σπηλαιοβάραθρο του "χάσματος των Δελφών" ή "σπήλαιο της σκάλας"

Θα καταλήξουμε για σουβλάκια και επίσκεψη στο Τροφώνειο άντρο

Όπου εντοπίζουμε κι αυτήν την ενδιαφέρουσα σύγχρονη παρέμβαση

Και τελειώνουμε με μια βόλτα στο ξωκλήσι της Ζωωδόχου Πηγής, με όλη τη πόλη στα πόδια μας χτισμένο σε μια μικρή σπηλιά - βραχοσκεπή...

Και εις άλλα με υγεία!!!

Kαι Νταβέλη, οι φωτογραφίες είναι και πάλι καταπληκτικές!!!

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

Από το [url]http://esoterica.gr/forums/post.asp?method=ReplyQuote&REPLY_ID=190024&
TOPIC_ID=1747&FORUM_ID=9&CAT_ID=3&
Forum_Title=%2E%2D%3D+%D4%CF+%D0%C1%D1%C1%CE%C5%CD%CF+%3D%2D%2E&
Topic_Title=%D4%C1+%C9%C5%D1%C1+%C5%CB%CB%C7%CD%C9%CA%C1+%C2%CF%D5%CD%C1&M=

Καλός;

Δημήτρης

αγνοώνΜέλος
08/06/2006, 12:04:12
Ζηλεύω,θέλω κι εγώ !!
Πως γίνεται να συμμετάσχω σε μία εκδρομή ?
MercuryΜέλος
08/06/2006, 12:59:36
quote:

Λοιπον αγαπητε Μερκιουρι,

3000 χρόνια και ακόμα δεν έχετε βρεί ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ επιδρουν τα άστρα.

Όχι δεν το έχουμε βρει ακόμα.Η διαπίστωση ότι επιδρούν μας αρκεί.Θεωρίες υπάρχουν αρκετές βέβαια αλλά καμμιά απο αυτές δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν.Να επαναλάβω ότι η αιτιολόγηση των αστρικών επιδράσεων είναι δουλειά της αστροφυσικής και όχι της αστρολογίας.

quote:

Παρολαυτα ισχυριζεστε οτι επιδρουν.Ως αιτιολογία μου λες οτι παρατηρησατε οτι αυτα που νομιζετε ειναι σωστα ξεχνωντας τα λάθη της ανθρωπινης συλλογιστικης και ανάλυσης στοιχειων.Πχ ας πουμε πόσους κριους μπόρεσε να παρατηρήσει ο αστρολόγος για να βγάλει συμπέρασμα?Ηταν η κριση του για τον χαρακτηρα τους σωστή?Δεν επηρεαστηκε απο τα προσωπικά του συναισθήματα?κτλ κτλ κτλ

Επαναλαμβάνω:Παρατήρηση-Καταγραφή-Επιβεβαίωση (ή απόρριψη)

Δεν ξεχνάω τα λάθη της ανθρώπινης συλλογιστικής και ούτε υποστηρίζω ότι δεν υπάρχουν λάθος θεωρίες στην αστρολογία. Θα σου επαναλάβω αυτό που είπα και στο προηγούμενο μου μήνυμα.Η αστρολογία δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου.Είναι προιόν συλλογικής προσπάθειας.Ακόμα λοιπόν και αν κάποιος υποπέσει σε κάποιο λάθος συλλογιστικής θα υπάρχει πάντα και κάποιος άλλος να το επισημάνει και να το διορθώσει.
Με αυτό τον τρόπο η γνώση ‘φιλτράρεται‘ και οι κίνδυνοι παρανοήσεων ελαχιστοποιούνται.

quote:

Επισης δεν μας απαντας γιατι ορίζετε την εναρξη της επιδρασης απο την ΣΤΙΓΜΗ της γεννησης.Δεν επιδρουν τα αστρα κατα την ενδομητριο ζωη?Αν επιδρουν γιατι δεν ξεκινατε να μετρατε την επιδραση απο την στιγμη της δημιουργιας του ζυγωτου?Αν δεν επιδρουν γιατι δεν επιδρουν?Τι εμποδίζει τη νεπιδραση των αστρων?

Σου έχω απαντήσει ήδη. Το αντικείμενο της ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ αστρολογίας είναι η ανάλυση και σύνθεση των πλανητικών θέσεων και σχέσεων με τη χρήση του συμβολικού τροπικού ζωδιακού και με βάση τις χωροχρονικές συντεταγμένες μιας ΓΕΝΝΗΣΗΣ. Αυτό είναι το αντικείμενο της γενέθλιας αστρολογίας. Σε αυτή την αστρολογία αναφερομαι.

Το αν "επιδρούν ή όχι τα άστρα" στην ενδομήτριο ζωή ή αν ένας χάρτης σύλληψης μπορει να έχει νόημα είναι κάτι που δεν αποκλείουμε αλλά και που δεν ήμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε.Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι ο χάρτης που προκύπτει χρησιμοποιώντας τη στιγμή της γεννησης είναι ένα μικρό συμβολικό σχεδιάγραμμα της πορείας της ζωής εκείνου που γεννήθηκε κάτω από τις συγκεκριμένες πλανητικες και αστρικές διατάξεις.

quote:

Οταν μπορέσετε να αποδείξετε οτι η αστρολογία λειτουργεί να μην έχεις ΚΑΜΙΑ αμφιβολία οτι θα θα αποκτησει επιστημονικο κύρος και θα διδασκεται στα σχολεια.Ως τοτε προωθητε μια θεωρία που δεν εχει το ελαχιστο ιχνος επιστημονικης τεκμηριωσης.
Οποτε αναμενουμε με ενδιαφερον τα αποτελεσματα του πειραματος.Εαν η αστρολογια αποδειξει οτι λειτουργει με αξιοπιστα πειραματα εγω θα δεκτω οτι η αστρολογία λειτουργει.Τοσο απλα.

Πάλι καλά...

quote:

Απο που να αρχισω και απο που να τελειωσω?Η φαντασια μου παει αρκετα καλά ευχαριστω.Μπορω να φανταστω με αρκετες λεπτομεριες ΠΩΣ αρκετοι ευπιστοι και ανημερωτοι ανθρωποι πεφτουν θυματα απατεωνων και τσαρλατανων καθε μερα.

Απατεώνες και τσαρλατάνοι υπάρχουν παντού...Το ερώτημα είναι γιατί εσύ θέλεις να τους βλέπεις μόνο στο χώρο της μεταφυσικής και του λεγόμενου αποκρυφισμού...Μήπως έχεις κάνει την επιστήμη θρησκεία σου?
Είπαμε,κάθε σοβαρή θρησκεία θέλει και το Διάβολο της,έτσι δεν είναι?

quote:
Οχι μονο του skeptic αστρολογε.

Μπράβο!... μελετηρό κορίτσι...

quote:

Ανοιξε το.Εχουν ξανανοιξει τετοια τόπικ και δεν ειχα κανενα προβλημα να αντιμετωπίσω τις κατηγορίες.

Δεν κατηγόρησε κανείς εσένα...Εκτός αν είσαι δικηγόρος των φαρμακέμπορων...

quote:

Οι συκοφαντιες και η αποπειρα παραπλανησης των ασθενων απο τους τσαρλατανους αποκαλυπτονται σε dt.

Για ποιον τσαρλατάνο και για ποιά απόπειρα παραπλάνησης μιλάς καλή μου? Δεν ήξερες τίποτα για το φόνο? Δεν είχες ξανακούσει για φακελάκια,εξαγορασμένες έρευνες με βολικά για τους φαρμακέμπορες αποτελέσματα,πνιγμένες υποθέσεις εγκληματικής αμέλειας γιατρών,και βασανιστήρια ζώων για να δούμε ποιο υλικό ειναι πιο ασφαλές για τα νέα αφρόλουτρα? Είναι ωραίος ο κόσμος πίσω από τα ροζ σκεπτικιστικά σου γυαλιά?

quote:
Εμπρος λοιπόν άνοιξε το.Οι δεκα διεφθαρμενοι δεν μπορουν να λερωσουν τους υπολοιπους ευσυνειδητους επαγγελματιες επιστημονες.Επισης αν όλοι ηταν διεφθαρμενοι και πουλουσαν αχρηστα και επικινδυνα φαρμακα ο κοσμος θα αρχιζε να πεθαινει σαν τις μυγες όπως τότε που επικρατουσαν στον κοσμο οι τσαρλατανοι όπως οι αστρολόγοι.Αντ αυτου ο μέσος όρος ζωης απο τότε που περιθωριοποιηθηκαν οι witch doctors και ΣΙΑ διπλασιάστηκε και η ποιοτητα της ζωης βελτιωθηκε.

Ηρέμησε γλυκιά μου...για αυτούς τους διεφθαρμένους μιλάω και εγώ,δεν είπα ότι όλοι είναι ετσι.Σε αυτό το μικρό ποσοστό αναφερομαι.Το έκανα μπας και συνειδητοποιήσεις ότι η διαφθορά και η απάτη δεν είναι προνόμιο των new agers οπως λανθασμενα (δείχνεις) να πιστευεις...

quote:

Μπορεις να κατηγορήσεις την επιστημονικη ιατρικη και φαρμακευτικη ΟΣΟ θελεις.Ο αντιλογος ειναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΣ.

Τσακώνεσαι μόνη σου ή μου φαίνεται?

quote:

Να κανουμε και ενα πειραμα:

Εγω θα φερω 100 ασκους με αιμα.Καποιοι εξ αυτων θα είναι μολυσμενοι με HIV και καποιοι οχι.Δεν θα γνωριζω ποιοι ειναι HIV + και ποιοι οχι φυσικα.

Εγω θα τους ελεγξω για HIV με τις μεθόδους που μου παρέχει η επιστημη και η τεχνολογία για να εντοπισω τους μολυσμένους.

Εσενα θα σου δωθουν οι ημερομηνιες και ωρες γεννησεως των 100 δοτών και απο αυτες θα κληθείς να δείς εαν σε καποια φαση της ζωης τους μολύνθηκαν απο HIV,με την βοηθεια των αστρων.

Θα γραψουμε τα αποτελεσματα σε χωριστους φακελους,υπο παρατηρηση και θα τα δώσουμε στους κριτές.

Τι λες θα καταφέρεις να εντοπίσεις τους HIV + ασκους?

Σε όλα τα σοβαρά βιβία ιατρικής αστρολογίας υπάρχει η υπόμνηση ότι ο αστρολόγος δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ιατρό ακόμα και όταν ο ίδιος έχει πολύ καλές γνώσεις ιατρικής. Απο εκεί και πέρα η έρευνα είναι ελευθερη.Δεν θα μας την απαγορευσει κανείς.

Πληροφοριακά να σου πω ότι δεν εχει βρεθεί ακόμα τρόπος για την διαγνωση του ειντζ μεσα απο την εξέταση του γενέθλιου χάρτη.

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

ΒρίλΜέλος
08/06/2006, 13:55:41
quote:

Ζηλεύω,θέλω κι εγώ !!
Πως γίνεται να συμμετάσχω σε μία εκδρομή ?

Μα, το λέει φίλε Αγνοών ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου.

Στο ξαναπαρθέτω εδώ !

quote:
_

08/06/2006, 17:17:55
quote:
να σας καεί το VIDEO!!!

Αυτό έχει ήδη καεί!!Τώρα όλοι έχουμε DVD!!!

Κι εγώ θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια εκδομή σας, αρκεί να έχετε τάπερ με κεφτεδάκια!!!Νυστικό αρκούδι δεν σκαρφαλώνει βουνά και λαγκάδια ούτε μπουκάρει σε σπηλιές!!!

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...