ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα ζεστό αντίο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ένα ζεστό αντίο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

oneiric130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
oneiric1Μέλος
15/07/2005, 14:06:46
Αφροδίτη και Ρούλα.... το «κόλπο του δαγκώματος...»???!!! χαχαχα

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

oneiric1Μέλος
15/07/2005, 14:22:36
Ατμα μου καλησπέρα.

Ο καθένας χαράζει το δρόμο του. Όλοι έχουμε τις επιλογές μας και ακολουθούμε αυτό που λέει η καρδιά μας (ίσως άλλοι ακολουθούν το δρόμο της λογικής... δεκτό και αυτό).

Εγώ ένιωσα πως πρέπει να χαιρετίσω (δεν θα πω αποχαιρετίσω καθώς οι δρόμοι μας μπορεί να διασταυρωθούν ξανα)... Να μοιραστώ την απόφασή μου αυτή, να πάρω γλυκές ευχές μαζί μου και να δώσω ζεστές ευχές και ‘γω. Δεν ήταν ένα είδους «δήλωση» για την «δήλωση», που λένε...

Δεν ξέρω αν θα ξανα-συμμετάσχω στο εσωτέρικα, ξέρω όμως ότι θα το ήθελα. Αυτή τη στιγμή ωστόσο η ζωή μου εκεί «έξω» έρχεται σε πρώτη μοίρα από την on-line ζωή που έχω δημιουργήσει και θέλω να ζήσω τις στιγμές...!

Να είσαι καλά!

* Ειρήνη *

15/07/2005, 16:19:52
quote:

Εδώ δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.

Γιατί οχι...? εγώ εκφράζομαι ελεύθερα.. ξέρω δημιουργώ κακές εντυπώσεις.. αλλά πραγματικά αυτός είμαι.. και πίσω απο το πληκτρολόγιο.. έτσι τουλάχιστον θέλω να είμαι...

Επι του θέματος τώρα...
Πρώτα απόλα θέλω να δηλώσω οτι είμαι βαθύτατα συγκινημένος για τα καλά σου λόγια.
Θέλω ... να εκφράσω και εγώ την αποψή μου για... αυτήν ... την εκλεπτισμένη, ευγενική συμπεριφορά σου στα forums ακόμα και.... εάν διαφωνούσαμε πλήρως. Ηταν τόσο εμφανής ...αυτή η συμπεριφορά που νόμιζε κάποιος οτι άκουγε τη φωνή σου.
Τέλος προσωπικά νομίζω οτι θα μπορούσες να μπαίνεις και να λές ενα γειά... εχεις πολλούς .. φίλους-ες... εδώ..

Ακόμα μία φορά τις θερμότερες ευχές μου.. για το αγγελούδι σου ...

Γειά σου Ειρήνη.

ΥΓ..Θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα αν στον παρόν τόπικ μαθαίναμε .. τα ευχάριστα .. νέα.. Δεν νομίζω να κλειδωθεί..++

Edited by - allzzaro on 15/07/2005 19:20:06

15/07/2005, 20:48:53
Να μου φιλήσεις το μωρό.
Κι ένα γλυκό δαγκωματάκι από μένα στο μπρατσάκι του.
Απωθημένα είναι αυτά.
Θέλω σαν τρελλή ένα γλυκό μπέμπη.
΄Ιδωμεν...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

MozΜέλος
16/07/2005, 05:07:51
quote:

Δεν ξέρω αν θα ξανα-συμμετάσχω στο εσωτέρικα, ξέρω όμως ότι θα το ήθελα. Αυτή τη στιγμή ωστόσο η ζωή μου εκεί «έξω» έρχεται σε πρώτη μοίρα από την on-line ζωή που έχω δημιουργήσει και θέλω να ζήσω τις στιγμές...!

«Ειρήνη μου γλυκειά, άσχετο-σχετικό, λένε οι γιαγιάδες ότι το αφέψημα από φύλλα βατομουριάς διευκολύνει τη γέννα. Αν θες τσέκαρέ το. Να είσαι καλά και με χαρά, εκεί «έξω», κι αν βαρεθείς το διαλογισμό με την κουδουνίστρα, ξέρεις... www »

Kidding?
©Μ_

oneiric1Μέλος
21/07/2005, 11:48:06
quote:
Θέλω ... να εκφράσω και εγώ την αποψή μου για... αυτήν ... την εκλεπτισμένη, ευγενική συμπεριφορά σου στα forums ακόμα και.... εάν διαφωνούσαμε πλήρως. Ηταν τόσο εμφανής ...αυτή η συμπεριφορά που νόμιζε κάποιος οτι άκουγε τη φωνή σου.

Μόλις μου έφτιαξες τη μέρα, μ' αυτόν τον καλό σου λόγο....

Σ' ευχαριστώ!

* Ειρήνη *

21/07/2005, 12:45:03
Καλη μου oneiric1,

Θα ήθελα να σου αφιέρωσω λίγες γραμμές που έγραψα σε ένα άλλο τοπικ,

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6199&whichpage=12&ARCHIVE=

και με τη σειρά μου να σου ευχηθώ ότι καλύτερο.

Ένα Arrivederci σε σένα,

Ένα γεια, σε όλο το φόρουμ.

Πλάτωνας, Logouτ

oneiric1Μέλος
12/08/2005, 14:17:40
quote:
«Ειρήνη μου γλυκειά, άσχετο-σχετικό, λένε οι γιαγιάδες ότι το αφέψημα από φύλλα βατομουριάς διευκολύνει τη γέννα. Αν θες τσέκαρέ το. Να είσαι καλά και με χαρά, εκεί «έξω», κι αν βαρεθείς το διαλογισμό με την κουδουνίστρα, ξέρεις... www »

Moz… διαλογισμό με κουδουνίστρα???!!! Είσαι απλά, καταπληκτικό άτομο...!

* Ειρήνη *

22/08/2005, 23:10:16
Γειά σου Ειρήνη

Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοντά μας.
Και τα μηνύματά σου, αλλά και οι πολύ όμορφες εικονίτσες που τα συνοδεύουν, προσδίδουν μία δροσερή πνοή στην παρουσία σου στα forums.

Εύχομαι όλα καλά με το μωράκι που περιμένεις.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

oneiric1Μέλος
26/08/2005, 15:48:49
Φίλη Αμαλία.

Να ‘σαι καλά κούκλα μου για τις ζεστές σου κουβέντες.

Η αλήθεια είναι πως είμαι εντελώς κολλημένο μέλος του «εσωτέρικα» και γι’ αυτό δεν θα σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση να κόψω όλες τις γέφυρες. Περνάω που και που, διαβάζω, σκέφτομαι, προβληματίζομαι.. Θέλω να μπορώ να λέω ένα "καλησπέρα" και να μαθαίνω πως περνούν κάποια μέλη που έχουμε "παρελθόν".

Είμαι σίγουρη όμως ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω δριμύτερη και θα περνάω και πάλι τις ώρες μου μαζί σας.

Να είσαι καλά.

* Ειρήνη *

26/08/2005, 22:47:01
Αν και δεν σε ξέρω προσωπικά oneiric1, σου εύχομαι κι εγώ με το καλό να αποκτήσεις το μωρό σου.
Όταν επιστρέψεις λοιπόν δριμύτερη, ίσως τύχει να τα πούμε κιόλας σε κάποιο θέμα!
Να περνάς καλά!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

26/08/2005, 23:49:34
ΓΕΙΑ σου , οπου ναναι θα κάνεις και το πρώτο nst...όλα θα πάνε καλά.
Σκεφτόμουν το εξής: αν και δεν θα έχεις πολύ χρόνο μετά, γιατί να μήν συμμετάσχεις χαλαρά και οπου σε ικανοποιεί, χωρίς να κουράζεσαι, ως ότου βρείς τον χρόνο που θές...
Θέλω να μοιραστώ μαζί σου και μιά άλλη διαπίστωση προσωπική.
Οπωσδήποτε η απόκτηση παιδιού, αλλάζει τελείως την ζωή μας, προσαρμόζεται στη δική του .Ομως όταν ένα άτομο είναι ανήσυχο και έχει τις εδώ αναζητήσεις ίσως αισθανθεί ''εξω'' απο τα νερά του αν αποκοπεί εντελώς απο την ΄΄ιδιαίτερη'' προσωπικότητα του.
Ισως ένας ελαφρυς στήν αρχή συνδιασμός, κάποια ώρα που θα κοιμάται το μωρό πχ να έιναι πιο αρμονικός.
Δεν ξέρω βέβαια πως σκέφτεσαι αλλά ολόι οι γύρω απο την ώρα που θα
αλλάξουν τα πράγματα φροντίζουν ''φιλικά '' να θυμίζουν στίς μαμάδες το ΄΄καθήκον'' τους {που ουτως ή ΄΄αλλως τό ξέρουν}.
Εγώ όμως πιστεύω οτι εκτός απο μητέρα παραμένεις και αυτόνομος ιδιαίτερος άνθρωπος.
Πιθανώς να είναι άχρηστο αυτό που λέω ,το αναφέρω όμως γιατί το πέρασα...
Πάντα φιλικά
27/08/2005, 09:24:25
Γύρνα δυνατή με το αγγελούδι αγκαλιά και χαμογέλα. Το μωρό σίγουρα αποζητά μιά μαμά κούκλα γελαστή και ευτυχισμένη. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

28/08/2005, 17:05:04
Εγώ πάντως,
ανυπομονώ να δω το νέο σκιτσάκι.
Αυτό με τη μαμά και το μικιό δίπλα!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

28/08/2005, 17:54:43
Ειρήνη μου τι κάνεις? πως πάει ο μπέμπης, κλωτσάει κλωτσάει?

Θα ήθελα όταν γεννήσεις να δούμε και φωτογραφία, αλλά άσε καλύτερα μη σου το ματιάσουν το μωρούλι σου (να έχουμε υπόψη μας και αυτά που λένε οι γιαγιάδες), αν και δεν έχει τίποτα να φοβάται με τόσους που θα το ξεματιάζουν εδώ μέσα.

oneiric1Μέλος
02/09/2005, 11:18:15
quote:
Αν και δεν σε ξέρω προσωπικά oneiric1, σου εύχομαι κι εγώ με το καλό να αποκτήσεις το μωρό σου.
Όταν επιστρέψεις λοιπόν δριμύτερη, ίσως τύχει να τα πούμε κιόλας σε κάποιο θέμα!
Να περνάς καλά!

Ναι ‘σαι καλά φίλε μου Γιώργο.

Θα τα «πούμε» σίγουρα, γιατί κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Ήδη έχω πάθει «στερητικό» αλλά είπαμε... τώρα προηγείται ο.... «σπόρος»!!!

Να 'σαι καλά!

* Ειρήνη *

oneiric1Μέλος
02/09/2005, 11:25:12
Φίλη μου nst,

Πόσο χαίρομαι που ξανα-συνομιλούμε!

Έχεις τόσο δίκιο σ’ αυτά που γράφεις. Ειλικρινά έτσι σκέφτομαι και ‘γω. Πρέπει να βρω τις ισορροπίες μου [και αυτός είναι ένας λόγος που σταμάτησα να συμμετέχω ενεργά (όπως πριν) σ’ αυτό τον χώρο, χωρίς όμως να τον έχω βγάλει από την καρδιά μου] και να μάθω να «μοιράζω» τα ενδιαφέροντα και τον χρόνο μου. Ούτως ή άλλως είναι φανερό πως υπάρχουν άνθρωποι εδώ που εκτιμώ και θέλω να συνεχίσω να συνομιλώ και ν’ ανταλλάσσω απόψεις. Ο χρόνος πλησιάζει...

Να είσαι καλά και ευτυχισμένη!

* Ειρήνη *

02/09/2005, 12:55:31
quote:

Ναι ‘σαι καλά φίλε μου Γιώργο.

Θα τα «πούμε» σίγουρα, γιατί κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Ήδη έχω πάθει «στερητικό» αλλά είπαμε... τώρα προηγείται ο.... «σπόρος»!!!

Να 'σαι καλά!

Ακριβώς, αγαπητή Ειρήνη!
Τώρα προέχει " ο σπόρος", όπως είπες, οπότε το στερητικό μπαίνει στην άκρη.
Πιστεύω πως βιώνεις την καλύτερη περίοδο μίας γυναίκας, τη μητρότητα.
Οπότε η απόλυτη ηρεμία είναι ό,τι χρειάζεται.
Όσο για το στερητικό, δεν πειράζει.
Θα μας επιστρέψεις με μεγαλύτερη θέληση και θα σου έχουμε λείψει περισσότερο!
Καλό κουράγιο λοιπόν και θα τα ξαναπούμε!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

oneiric1Μέλος
02/09/2005, 13:13:38
quote:

Ειρήνη μου τι κάνεις? πως πάει ο μπέμπης, κλωτσάει κλωτσάει?

Θα ήθελα όταν γεννήσεις να δούμε και φωτογραφία, αλλά άσε καλύτερα μη σου το ματιάσουν το μωρούλι σου (να έχουμε υπόψη μας και αυτά που λένε οι γιαγιάδες), αν και δεν έχει τίποτα να φοβάται με τόσους που θα το ξεματιάζουν εδώ μέσα.

Ρουλάκι μου καλή σου μέρα!

Πως είσαι, όλα καλά? Μη νομίζεις... εγώ σε.. «διαβάζω» άσχετα αν δεν συμμετέχω τελευταία.

Αν κλωτσάει λέει?! Μιλάμε ότι θα πρέπει να σκεφτώ μήπως τον βγάλουμε «Ρίχτερ», αντί για το όνομα που έχουμε επιλέξει! Χτυπάει δεξιά, αριστερά..... είναι απίστευτο ειλικρινά! Τόσο γλυκιά αίσθηση...!

Φιλάκια πολλά στο μικρό σου «βάσανο»!

* Ειρήνη *

oneiric1Μέλος
05/01/2006, 13:18:53
Αγαπημένοι μου φίλοι,

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη και ευημερία. Να είστε καλά, γεροί και δυνατοί, με προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία.

Ήρθα κοντά σας, να σας ευχηθώ για το νέο έτος και να σας πω πως το δικό μου μικρό «θαύμα», το δώρο που περίμενα τόσο καιρό ήρθε. Ένας υγιέστατος μπέμπης, 3.700 που ήρθε στη ζωή στις 31 Οκτωβρίου και κυριολεκτικά μου έχει πάρει τα μυαλά.

Να είστε όλοι καλά και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.

* Ειρήνη *