- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ, ΣΤΑΧΤΗ οπως ειναι η ψυχη μας!!!!
ΦΤΟΥ ΜΑΣ, ΡΕΜΑΛΙΑ

Αλήθεια μήπως ξέρετε που βρίσκονται οι περισσότεροι δασοπυροσβέστες; Μήπως π.χ στον εθνικό δρυμό Βίκου-Αώου; Μπά που τέτοια τύχη. Είναι σαν τα δεκάδες στρατόπεδα της Αθήνας που μας προστατεύουν από (ποιός ξέρει ποιούς) εισβολείς.
Όσοι από εσάς έτυχε να βρεθούν στο καφενείο κάποιου χωριού αυτές τις μέρες ίσως και να άκουσαν την άποψη της επαρχείας για τις φωτιές στην Αθήνα.
Αδιαφορώ αν τα παραπάνω θα φανούν κυνικά σε κάποιους. Θα έπρεπε αυτοί οι κάποιοι να σκεφθούν πρώτα, το πως ο Πειραιάς π.χ των 15 κατοίκων της τουρκοκρατίας, εξελίχθηκε στη σημερινή πολιτεία.
Πως;
Μα απλά, καταπατώντας και ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ.
Ευτυχώς που η τελευταία "έξοδος" της χρονιάς σύντομα τελειώνει. Οι εξοδούχοι (φυλακισμένοι είναι;) θα επιστρέψουν στην αθήνα. Ως δια μαγείας θα πάψουν και οι φωτιές από Σεπτέμβριο. Εξαιτίας των βροχών λέει η πυροσβεστική. Και πέρισυ που δεν έβρεξε γιατί οι φωτιές σταμάτησαν;
Σταματήστε να ρίχνετε λοιπόν το βάρος στους Τούρκους, στους Εξωγήινους σφετεριστές της γης, και στις συνωμωσίες, και δεχθήτε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί κάνοντας του_μπε_κί.
Με πίστη στην αλήθεια των αιρετικών απόψεων...

Edited by - ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ on 16/08/2007 18:37:01
quote:Χμμμ...
εσύ satyros τι κανείς τα μεσημέρια στην πεντέλη ?
Τωρα εξηγούνται όλα.

Δυστυχώς....
![]()

Τι να πω πια. Τα λόγια στέρεψαν μαζί με τα δάκρυα...
Παρόλ' αυτά κάποιος βγήκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ την μέρα της πυρκαγιάς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας:
Oπως καταλαβαίνετε το έργο της πυροσβεστικής είναι πολύ δύσκολο γιατί τα δέντρα ΜΠΑΙΝΟΥΝ(!!) στα σπίτια.Τάδε έφη ο Υπεύθυνος Πολιτικής προστασίας Γιώργος Καραμεσίνης!!!
Μετά τα αδέσποτα σκυλιά η πολιτεία έχει λοιπόν να "αντιμετωπίσει" και τη "μάστιγα" των αδέσποτων δέντρων που μπαίνουν μέσα στα σπίτια.
Τα άτιμα... δεν κάθονται στ'αβγά τους...
Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ...
Αυτά να τα θυμηθείτε όταν θα βρεθείτε μπροστά στην κάλπη και να μην σας πιάσει ο γνωστός ωχαδερφισμός που διακρίνει τους Ελληνες.
Εγώ προσωπικά δε θα ψηφίσω τα μεγάλα κόμματα μόνο και μόνο γιατί θεωρώ ότι είναι τα ίδια σ**** και πρέπει να τους περαστεί το μήνυμα ότι ο κόσμος τα έχει πια ΣΙΧΑΘΕΙ!!
Υ.Γ. Συγνώμη για τις φωτογραφίες που μου βγήκαν μικρές αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ το imagesack ![]()

Edited by - Avallon on 17/08/2007 11:44:04
ΘΑ μου πείς, τι το περίεργο μπορεί να υπάρχει σ αυτό; Τίποτα. Αλλά τρόπος με τον οποίο έγιναν όλα - σχεδόν σε χρόνο dt, μου θύμισε εκεινη την στιγμή πολύ ταινίες κατασκόπων και μυστικών υπηρεσιών. Το τζιπ αναχώρησε επίσης πολύ γρήγορα, αλλα αν και περίμενα δεκα λεπτά στο σημείο που ήμουν εγώ δεν πέρασε από μπροστά μου, που σημαίνει οτι είτε ακολούθησε (αναγκαστικα) τον δρόμο προς άγιο Παντελεήμονα (γιατί εγώ ήμουν λίγο πιο περα απο τιν διχάλα, στο δρόμο προς Ραντάρ), είτε έπιασε κάποιον χωματόδρομο προς τα πάνω. Η σύμπτωση; Την επομένη σε 4 σημεία πάνω από τον Άγιο Παντελεήμονα ξεσπάει η πυρκαγιά.
Δεν μπρώ να αποδείξω τίποτα, και ούτε εγώ βγάζω συμπεράσματα απο ένα γεγονός που μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο. Απλά ένα κακό προαίσθημα το είχα. Οχι οτι θα καεί το βουνό, αλλά οτι κάτι περίεργο συνέβαινε από κάτω μου..
ΥΓ (Δεν θέλω να γίνομαι συνομοσιολόγος. Μπορεί το ελικόπτερο να ήταν του στρατού μάλιστα, κρίνοντας από το χρώμα. Και μπορεί απλά να ξεφόρτωνε κόσμο για να πάνε βόλτα στο βουνό να πάρουν καθαρό αέρα.)

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/
έκανες καμιά ενέργεια ? να ενημερώσεις κάποιους αρμόδιους γι'αυτό ?
έχεις και τη φωτό σαν τεκμήριο,μην το ξεχνάς !!
Edited by - XD on 21/08/2007 19:17:10
Λαβράκι δεν ξέρω αν είναι, γιατί δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα. Γιατί ακόμα και εγώ ο ίδιος δεν είμαι σίγουρος αν έχει να κάνει σχέση με την πυρκαγιά.
Αλήθεια, τα ελικόπτερα του στρατού τι μορφή έχουν; Ο άσπρος κύκλος στην ουρά είναι το μορφότυπό τους ή θα μπορούσε να είναι και ιδιωτικό;;

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ