- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Ό,τι έχω διαβάσει περι αστρολογίας, πηγάζει απο επιστήμονες του χώρου και μάλιστα όχι Έλληνες.» …. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ !!!!!!!!!!! ….. τα δικά μου σχόλια περιττεύουν . Τώρα το κατά πόσο κατάλαβες τι διάβασες και τι είναι η αστρολογία είναι ένα άλλο θέμα !!!!!
Και γιατί θα πρέπει απαραίτητα να σημαίνει οτι, όταν είχα πει αυτή τη φράση, γνώριζα τον ωροσκόπο μου??
Είναι αλήθεια, πως, ό,τι έχω διαβάσει προέρχεται απο ξενόγλωσση βιβλιογραφία και μέχρι τότε που έκανα αυτή τη δήλωση δε γνώριζα τον ωροσκόπο μου...Εσένα τι ακριβώς σε πείραξε?
Και για ποιο λόγο χάρηκες? Τι νόμιζες ανακάλυψες την Αμερική?
Όχι φίλε μου...όλοι δε σκέφτονται πονηρά σα τους Καρκίνους...
τς!τς!τς!

'
quote:
Πριν όμως ζητήσεις σε άλλους να κάνουν homework , κάνε πρώτα τη δική σου εργασία .
Εμείς δε θα σου ζητήσουμε να έρθεις με τον κηδεμόνα σου γιατί σε σεβόμαστε και δε θεωρούμε ότι κάποιος πρέπει να κηδεμονεύετε αλλά να είναι ελεύθερος .
Μιλάς εκπροσωπόντας και το Ξωτικό?...Με εκπλήσει...ή μάλλον...
δε με εκπλήσει...(μούμπλε...μούμπλε...χμμμ...μούμπλε...μούπλε...χμμμ)...!!!...

'
'
quote:
1) Τι ζώδιο είσαι ;
2) Τι ωροσκόπο έχεις ;
3) Τι σε εκφράζει ποιο πολύ το ζώδιο σου ή ο ωροσκόπος σου ;
4) Κατά πόσο επηρεάζει η σελήνη σου την εξωτερική σου έκφραση ; ( Αλληλοεξαρτώμενη ερώτηση με την 3 )
Αφού ρωτάς να μάθεις, θα σου απαντήσω λοιπόν.
1) Τοξότης
2) Δίδυμοι
3) Είναι αλληλοσυμπληρωματικά...άλλες φορές νοιώθω τελείως Τοξότης άλλες τελείως Δίδυμος...Δε μπορώ να διαχωρίσω...
4) Η Σελήνη μου είναι στο Σκορπιό, έχω και κάτι λίγα στο χάρτη μου στον Κρόνο (ευτυχώς λίγα) και αυτός ο συνδυασμός με κάνει περίεργα σιωπηλό με την έννοια πως δεν εκδηλώνομαι εύκολα αλλά απο την άλλη, όταν οι συνθήκες είναι αλλιώτικες (δε μπορώ να πώ πως) είμαι τόσο εκδηλωτικός όσο και ένας Τοξότης και ένας Δίδυμος...
Όταν στριμωχτώ νοιώθω σα να επιτελείται μια μικρή σύσκεψη μέσα μου με Τοξότη-Διδύμους-Σκορπιο και η επόμενη κίνηση είναι να βγαίνει απο μέσα μου ένας καθαρός Σκορπιός.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
Ράμογλου, έκανες ενα κολάζ και νόμισες απάντησες?
Μα αυτό δεν είναι απάντηση αλλά κολάζ.
Η ερώτηση ποια ήταν άραγε?
Καλή εβδομάδα σε όλους
quote:
Kαλό μου ξωτικό!...(πως φαίνεται ότι είσαι νεούδι εδώ μέσα
)
Πλάκα κάνουμε!
Συνεπώς τα περί σταυροφοριών...άτοπα!
Καλή διαμονή και από μένα!Α! και αν θες μια πιο σοβαρή ατμόσφαιρα δοκίμασε ένα άλλο τόπικ
Eπειδή η επανάληψη είναι μητήρ πάσης ... και επειδή το ξωτικό συνηθίζει να βλέπει τα μηνύματα με τη δεύτερη αν κρίνω και από αυτό της Μάρας...
Χρωστάω και μια απάντηση στον αγαπητό Απόστολο περί διαίσθησης των Καρκίνων. Φίλε μου ουδέν ψόγος! Εχουν σίγουρα ανεπτυγμένη διαίσθηση αλλά εκεί που δεν παίζονται καθόλου είναι η διορατικότητά τους. Βλέπουν τα πράγματα να έρχονται από πολύ πριν και βλέπουν πολύ μακριά... Είναι όμως κομματάκι αργόστροφοι...
Μην παρεξηγηθείς θα σου εξηγήσω αμέσως: Oταν θα προκύψει ένα πρόβλημα ή θα τεθεί ένα ερώτημα ΕΓΩ σαν καλό κριαράκι θα απαντήσω άμεσα και θα δώσω σωστή λύση και απάντηση σε χρόνο μηδέν. Οταν θα αποφασίσει εκείνος (όντας Καρκίνος) να απαντήσει θα είναι μετά από πολύ ώρα αλλά θα είναι τόσο διεισδυτική η σκέψη του που θα δώσει 2-3 τουλάχιστον εναλλακτικές λύσεις ίσως προνοήσει για κάποιο πρόβλημα που τυχόν προκύψει από την εφαρμογή καθώς και μια δική του πατέντα που τις περισσότερες φορές δουλεύει!! Το θαυμάζω αυτό το υπέροχο μυαλό αλλά με κουράζει αφού τις περισσότερες φορές και με τη δική μου γρήγορη απάντηση το πρόβλημα λύνεται...![]()
![]()

quote:
Oταν θα προκύψει ένα πρόβλημα ή θα τεθεί ένα ερώτημα ΕΓΩ σαν καλό κριαράκι θα απαντήσω άμεσα και θα δώσω σωστή λύση και απάντηση σε χρόνο μηδέν.
Ενα κριαρι τελικα ειναι χρησιμο να υπαρχει!!!
Στειλε τηλ να σ' εχω στις δυσκολες στιγμες μου ![]()
![]()
![]()
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
εμ, τσιγκλάει ο κάβουρας, τσιμπάει ο τοξότης....
ΠΑΙΔΙΑ!!! TIME OUT!!! PEACE!!! ας συμφιλιωθεί επιτέλους η φωτιά με το νερό!!!! δεν βαρεθήκατε αυτή την 22σέλιδη αναμέτριση??
Γρηγόρη, μιάς και το pathfinder όντως δεν ξέρει τι του γίνεται, για πες (σοβαρά τώρα) για τις σχέσεις Κριού με άλλα ζώδια? ποιά είναι η καλύτερη/χειρότερη??? (σύμφωνα με τις δικές σου πηγές???)
Καλό απόγευμα σε όλους!
μαρία
quote:
Βρε Γρηγόρη, βρε Ράμογλου-καβουράκο.....ακόμα δεν συμφιλιωθήκατε???
Μα...ποτέ δε μαλώσαμε, αν και προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε ο ένας τον άλλον, στην ουσία γνωρίζουμε πως και οι δύο (και οι κάθε δύο) είμαστε ισομερή τμήματα ενός κύκλου.
'
Επειδή αναφορικά με τα ζώδια (δε ξέρω πως συμβαίνει αυτό μιας και γενικώς έχω αδύναμη μνήμη) Avallonάκι, θυμάμαι οτι έχεις ωροσκόπο Καρκίνο, αυτό σου προσθέτει πολλά χαρακτηριστικά του Καρκίνου (αφού τόσο πολύ τον αγαπάς...)
'
mariaries, μια χονδροειδής και τσαρλατανική απάντηση θα ήταν οτι, κατά πρώτον οι Κριοί/ές ταιριάζουν με Τοξότες αλλά υπάρχουν και οι ωροσκόποι και οι Σελήνες...
Ένας Τοξότης με ωροσκόπο στον Ταύρο και σελήνη στον Αιγόκερω πολύ δύσκολα θα ταίριαζε με μια Κριό με ωροσκόπο στον Τοξότη και σελήνη στον Υδροχόο...
Τα ζώδια δεν είναι Λίτσα Πατέρα και Κίτσα Μητέρα...
Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία πρός έρευνα καλή μου...
Λόγου χάρη, απ' όσο σε γνωρίζω, πρέπει να έχεις ωροσκόπο που τίθεται αρνητικά προσκείμενος προς τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.
Ο ωροσκόπος σου είναι ή χώμα ή νερό...
Just a guess...
Btw, γέμισε το box σου, σου έστειλα mail αλλά δεν...έφτασε ποτέ(ς).
~Γρηγόρης~
quote:
mariaries, μια χονδροειδής και τσαρλατανική απάντηση θα ήταν οτι, κατά πρώτον οι Κριοί/ές ταιριάζουν με Τοξότες αλλά υπάρχουν και οι ωροσκόποι και οι Σελήνες...
Ένας Τοξότης με ωροσκόπο στον Ταύρο και σελήνη στον Αιγόκερω πολύ δύσκολα θα ταίριαζε με μια Κριό με ωροσκόπο στον Τοξότη και σελήνη στον Υδροχόο...
Τα ζώδια δεν είναι Λίτσα Πατέρα και Κίτσα Μητέρα...
Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία πρός έρευνα καλή μου...
Λόγου χάρη, απ' όσο σε γνωρίζω, πρέπει να έχεις ωροσκόπο που τίθεται αρνητικά προσκείμενος προς τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.
Ο ωροσκόπος σου είναι ή χώμα ή νερό...
Just a guess...
Btw, γέμισε το box σου, σου έστειλα mail αλλά δεν...έφτασε ποτέ(ς).
~Γρηγόρης~
καλημέρα σε όλους!!
Γρηγόρη δεν διαβάζεις μου φαίνεται τις παλιές απαντήσεις καθόλου. Έχω πει τουλάχιστον 2 φορές ότι είμαι Κριός με ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον Λέων. Έπεσες πολύ έξω τοξοτάκι...άκου χώμα ή νερό ο ωροσκόπος μου
..είμαι όλο φωτιά βρε!!!! και όσοι με γνωρίζουν από κοντά με κάνουν κατευθείαν κριό ή λέων και από το παρουσιαστικό(οι περισσότεροι λέων βέβαια με έχουν πει).
αλήθεια, το midheaven τι είναι ακριβώς βρε παιδιά στα ελληνικά? (το έχω στον Κριό - και αυτό φωτιά).
Τώρα που ξέρεις και ζώδιο και ωροσκόπο και σελήνη, άντε περιμένω το prοfile μου.... ![]()
![]()
![]()
Ναι, το box μου ήταν γεμάτο γιατί είχα να μπω 3 μέρες. Είναι άδειο τώρα, στείλε ότι θες.
Άντε γειά!!!!
φιλικά,
μαρία
todoR
quote:
Γρηγόρη δεν διαβάζεις μου φαίνεται τις παλιές απαντήσεις καθόλου. Έχω πει τουλάχιστον 2 φορές ότι είμαι Κριός με ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον Λέων. Έπεσες πολύ έξω τοξοτάκι...άκου χώμα ή νερό ο ωροσκόπος μου
Ούπς! μου διέφυγε!
'
midheaven είναι το μεσουράνημα
'
Στείλε μου σε mail ημερομηνία, ώρα, χρονολογία και τόπο γέννησης
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 15/10/2003 02:26:13
Edited by - reptilesalonica on 15/10/2003 02:31:43
quote:
Avallonάκι, θυμάμαι οτι έχεις ωροσκόπο Καρκίνο, αυτό σου προσθέτει πολλά χαρακτηριστικά του Καρκίνου (αφού τόσο πολύ τον αγαπάς...)
Γκρρ...
Και αυτό σου ξέφυγε!![]()
Εχω ωροσκόπο ΑΕΡΑ! (Ζυγός-εξ'ου και το φούντωμα...)![]()
![]()

AVATARGR ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ:
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ
RYCHE
DEVA
ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ...ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ;
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ...ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΜ ΜΕΛΩΝ...ΚΡΙΣΗ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;
ΡΟΛΙΝΚ ΣΤΟΟΥΝΣ;
"ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;"
Όχι, pixeldream...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
pixeldream:
"ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;"Όχι, pixeldream...
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
μάλιστα..
το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
--Αν αποφασίσεις να μου μιλήσεις σοβαρά και με ειλικρίνεια,τότε θα ξαναμιλήσω κι "Εγώ" γενικώς και ανευ σαλάτας//
Το κατάλαβες;
---
Η φαντασία στην εξουσία!
ΥΓ:Οι λογαριασμοι να παραμεινουν κλειδωμένοι.
Να έχει φωνη ο Αρχηγος--οου γιες μαΪ λορντ..--

Αtma Reloaded
cprtght@tm@2005
ΦΙΛΕ ΜΟΥ pixeldream ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ???
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ?????
ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ????
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΡΚΕΙ...
ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ....
αχ καλε μου Αβαταρ,που τον είδες το σεβασμό;
όταν η υποτίμηση "με το γάντι" δίνει και παίρνει δεν βρίσκω διόλου κακό τον εξορκισμό με τον απλο πατροπαράδοτο τρόπο(καντηλια και τα σχετικά)
βέβαια αυτος που δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του έχει και το θράσσος να πει ότι εκείνος που χρησιμόποιει απλη γλωσσα αντι περικοκλάδων..είναι λάθος επιπέδου...και πάει λέγωντας..
το επίπεδο δεν το βρίσκεις σε όσα φαίνονται σε μια μασκαράτα/το διαισθάνεσαι αν "δύνασαι"(όπως χαρακτηριστικά λες κι εσύ:) και προχωράς
προς την περάτωση του προβλήματος..
να θυμίσω πάλι τον χριστούλη ως σύμβολο λυτρώσεως...τον εκ δεξιών και των εξ αριστερών αυτού.
και το αλλαλάζων πλήθος απο κάτω...
σταυρωσον...κλπ κλπ..
πάντα ετσι γινόταν ,,και πάντα έτσι θα συμβαίνει...
τα περί σεβασμού λοιπόν είναι θέμα αυτοσεβασμού..
και οι ψεύτες δεν έχουν...ακόμη κιαν μιλούν άψογα.
φιλικά σχόλια/

Δεν ξερω για τους κλειδωμενους λογαριασμους,γνωριζω ομως πολυ καλα για τους απληρωτους.Αυτοι σε κυνηγανε μια ζωη.Προσοχη λοιπον!
ΤΖΑ!ΖΕΝ@2005Π.Χ