- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Είπαμε, ο καθείς δείχνει τι ..λιγούρης είναι...
quote:
Φεύγεις, δλδ, καλέ μου Εαρινέ;Γιατί, με βρήκες,ξέρεις, δεν σε βρήκα....Αλλά, τέτοιος απίθανος εγωισμός, τι άλλο απίθανο να σκεφτεί;
Είπαμε, ο καθείς δείχνει τι ..λιγούρης είναι...
Σ'ευχαριστώ για την κατάθεση της ψυχής σου!
Είπα στο καλό και όχι κάπου αλλού ..διότι δεν μου το επιτρέπει , ούτε ο εαυτός μου ...ούτε όμως και η αγωγή μου..
Και είπα στο καλό ..διότι μου είπες τέρμα με μένα και σου ευχήθηκα στο καλό...δηλαδή , καλά ταξίδια με τους υπολοίπους συνδικτύους!
Ποιός εγωισμός και ποιός λιγούρης..αλλα και πάλι καλά , νά'σαι καλά..μου θύμισες ότι υπάρχουν και αυτές οι λέξεις και σ'ευχαριστώ!
soul
Μπορούμε να κάνουμε κάτι,αν είμαστε μαζί, όμως, όχι απέναντι...Στο γήπεδο έχω να πάω απο το 84...Γιατί βγήκαν οι χουλιγκάνοι....Δεν μπορώ τον χουλιγκανισμό, θέλω υγιή αθλητισμό....Να με συγχωρείς και πάλι...
d.k
quote:
hunter1
συγχωρεστε με αλλα αυτες οι μερες ειναι φουλ απο οικογενειακες υποχρεωσεις κ ειναι δυσκολο να συμμετεχω στις συζητησεις σας..
Καλά σε συγχωρούμε
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Χριστόψωμο φτιάξατε;
Σκέφτεσαι καμμμιά συνταγή ...???
soul

quote:
ΩΧ!!! Η σκαπάνη το έφερε κι'αυτό???
soul
quote:
"Αμφιβολίες, το μυαλό σου βασανίζουνε πολλές, αμφιβολίες τρελές...."..
Να μάθω ρωτάω ρε θεό-τρελλε..![]()
soul
Αλλά,αλήθεια, πως πιστεύετε,βιώνει ο μέσος, ή ο καθένας απο μας, αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων;Σήμερα,με τα νέα δεδομένα, τις νέες ανάγκες, τις νέες οικονομικές λυσεις....
Θέλω να πω, περιμένουμε,ολοι αυτές τις διακοπές, ή και πιο πολύ κοινωνικότητα, συναντήσεις, ριλάξ,τα συναφή;
quote:
mimosa Χριστόψωμο φτιάξατε;

Γιατί φίλη mimosa Χριστόψωμο ; Δεν είναι πιο ωραία μια Χριστότουρτα σαν κι αυτή ; Το μόνο πρόβλημα είναι το που θα χωρέσουν τόσα κεράκια . ![]()
*
Έμαθα πως αυτή η φωτογραφία συνέχισε να τυπώνεται, σε διάφορα έντυπα των ΜτΙ, από την πρώτη φορά που πρωτοτυπώθηκε, τουλάχιστον ως και το 2006.
Δηλαδή, ακόμη και αν επρόκειτο περί "λάθους" την πρώτη φορά, προκαλεί απορρία πώς μια "χριστιανική" θρησκεία αναπαριστάνει ένα σατανικό χέρι σε φωτογραφία που αναπαριστά ........ αλήθεια τι αναπαριστά;![]()

Edited by - Ψηλός on 29/12/2011 17:31:02
Το πιάνεις βλέπω το νόημα...!
Ο Σατανάς είναι φαίνεται ο ιδρυτής της Χριστιανικής θρησκείας!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ψηλός
προκαλεί απορρία πώς μια "χριστιανική" θρησκεία αναπαριστάνει ένα σατανικό χέρι σε φωτογραφία που αναπαριστά ........ αλήθεια τι αναπαριστά;
Τι άλλο Ψηλέ από την σατανική πλευρά του χριστιανισμού , και το μίσος που κρύβει κάτω από το υποκριτικό αγαπάτε αλλήλους . Καμάρωσε εδώ το ξύλο που έπεσε με αφορμή το καθάρισμα του Ναού της Γέννησης στη Βηθλεέμ εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων . Αλλά αυτοί όμως Ψηλέ γνωρίζουν καλά ότι τόσο ο Ιησούς Μανώλης όσο και το υποτιθέμενο σπήλαιο είναι το παραμύθι που πολάνε στο κοπάδι , διαφορετικά δεν θα έκαναν τα καραγκιοζιλίκια που βλέπεις και θα σεβόντουσαν το χώρο .
Όπως σου έχω ξαναγράψει Ψηλέ , μια θρησκεία που δεν κατόρθωσε ούτε τους ίδιους τους ιερείς της να αλλάξη προς το καλύτερο , είναι ανώφελη και άχρηστη !
*
Το ζήτημα του φόνου και της στρατεύσεως και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά

όσο μπορείς
quote:
ουαου! μόλις ειδα το τόπικ...μα καλά 41 σελίδες; 41 ολόκληρες σελίδες;;όσο μπορείς
Αν αναφερόταν όλα όσα πρεσβεύει η εν λόγω αίρεση, ούτε 141 σελίδες δεν θα έφταναν.
Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά σε όλους. ![]()

όσο μπορείς