- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Το μόνο που έχω καταφέρει είναι παρόμοιο με την εμπειρία της placebo. Το αστρικό σώμα βγήκε μερικά μέτρα από το υλικό σώμα.
Μερικοί είναι τυχεροί και έχουν αυτήν την ικανότητα από την γέννησή τους. Ισως η ικανότητα αυτή να έχει αποκτηθεί με πρακτικές που έγιναν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις.
Η εμπειρία της Danai ίσως να είναι μια ένδειξη της θεωρίας πως τα γεγονότα πρώτα συμβαίνουν στο αστρικό πεδίο και μετά αποκρυσταλλώνονται στον τρισδιάστατο κόσμο.

quote:
Το αστρικό σώμα βγήκε μερικά μέτρα από το υλικό σώμα.
ΩΡΑΙΑ. ΕΣΕΝΑ ΕΨΑΧΝΑ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣΩΜΑ?
ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ?
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
Συμφωνώ με αυτό που λες, ότι τα γεγονότα πρώτα συμβαίνουν στο αστρικό πεδίο και μετά αποκρυσταλλώνονται στον τρισδιάστατο κόσμο!
Έχω ακούσει πολλές ιστορίες που το επιβεβαιώνουν αυτό. Μάλιστα διάβασα κάπου τελευταία (δεν θυμάμαι που), για μία κοπέλα η οποία έκανε Α.Π. χρόνια και "είδε" το αφεντικό της, να πετάει την εταιρική πιστωτική του κάρτα και τα κλειδιά του γραφείου του. Όταν πήγε την Δευτέρα στο γραφείο, τον απέλυσαν.
Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει?
* Irene *
~ Love is the only truth ~
Κατά την γνώμη μου όμως πρέπει να έχεις ξεκάθαρους λόγους, για τους οποίους προσπαθείς να πας σ'αυτόν τον κόσμο. Η απόκτηση γνώσης πρέπει να είναι πρωταρχικός σκοπός. Καλύτερα πάντως πρώτα να διαβάσεις σχετικά βιβλία.
Οneiric1, κι εγώ έχω ακούσει διάφορα περίεργα περιστατικά.
Μην ξεχνάμε πως κάπου εκεί είναι και τα ακασικά αρχεία, όπου είναι καταγραμμένα ΟΛΑ. Βέβαια εκεί έχουν πρόσβαση πολύ προχωρημένοι...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
(ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.
1ο ΜΑΘΗΜΑ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΙΤΑΣ
2ο ΜΑΘΗΜΑ: ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
3ο ΜΑΘΗΜΑ: Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. (ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ)
4ο ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟ ΟΜΟΙΟΜΑ
5ο ΜΑΘΗΜΑ: ΗΘΕΛΙΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...
ΤΑ ΛΕΜΕ...
Μιλώντας για μένα (και μόνο), θα έλεγα πως όλα αυτά είναι "θεωρητικά". Έχω διαβάσει πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα δυστυχώς τα περισσότερα Αγγλικά) και έχω κάνει άλλες τόσες συζητήσεις. Όλα αυτά σίγουρα με πήγαν ένα βήμα "παρακάτω" αλλά μόνο αυτό. Η αληθινή βοήθεια έρχεται από εσένα και μόνο. Έσύ θα βρεις τι σε βοηθάει και τι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο απ' όλα αυτά (τρόπο να χαλαρώνεις, να "βγεις" κλπ.)
Καλό απόγευμα
* Irene *
Απλά δεν συμφωνώ με "την παράδοση μαθημάτων", ας πούμε.
* Irene *
ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΞΑΠΛΟΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΣΕ, ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ?
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΤΡΙΚΗ ΟΥΣΙΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΜΟΙΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΙΔΕΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ "ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ".
ΠΩΣ ΓΥΝΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ?
ΠΩΣ...ΠΩΣ...ΠΩΣ...?

quote:
Το μόνο που έχω καταφέρει είναι παρόμοιο με την εμπειρία της placebo. Το αστρικό σώμα βγήκε μερικά μέτρα από το υλικό σώμα.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΡΙΑ ΤΗΣ PLACEBO ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?
Αν μου επιτρέπετε να πω κάτι από την δική μου εμπειρία και μόνο. Φίλε wicca, το μούδιασμα το θεωρώ "σημάδι" ότι έχω χαλαρώσει και ότι έχω φτάσει στο επίπεδο να κοιμάται το σώμα μου, ενώ το μυαλό μου είναι ξύπνιο. Είναι ακριβώς αυτό. Άρα όταν "έρθει" το μούδιασμα καταλαβαίνω ότι είμαι ένα βήμα πριν την αστρική προβολή. Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί πρέπει να "εμποδίσεις το μυαλό σου να σκέφτεται" όλα αυτά που μας απασχολούν καθημερινά.
Αυτό που αναφέρεις ότι "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΤΡΙΚΗ ΟΥΣΙΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΜΟΙΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΙΔΕΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ "ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ"", είναι μάλλον κάτι που έχεις διαβάσει σε κάποιο βιβλίο. Εσύ μην μπερδεύεις το μυαλό σου με το ότι θα βγει το ομοίωμά σου κλπ. Να σκέφτεσαι μόνο ότι θέλεις να βγεις από το σώμα σου και ότι θα τα καταφέρεις! Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ παράλληλα με την χαλάρωση.
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.
* Irene *
quote:
...Μόνο που σήμερα δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου κατά τη διάρκεια της αστρ.προβολής. Προσπαθώντας να τα ανοίξω κατάλαβα ότι έχανα τον έλεγχο της "πτήσης", δηλαδή υπήρχε φόβος να σταματήσει πρόωρα, οπότε αφέθηκα, κράτησα τα μάτια κλειστά και "οδήγησα" για λίγο το σώμα μου γύρω από το δωμάτιο...
Εννοούσα πως έχω καταφέρει μόνο να προβάλω το αστρικό σώμα στο δωμάτιο, χωρίς να έχω ταξιδέψει. Κάτι παρόμοιο περιγράφει και η placebo

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ? ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ?
μπορώ να θυμηθώ πολλές φορές τον εαυτό μου απο την ηλικία των 9 χρόνων να ζω μη συνειδητές εξωσωματικές εμπειρίες.
Φυσικά ομως και δεν ήξερα τέτοιο όρο σ'αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία. Πάντα τις αγνοούσα θεωρώντας αυτες τις παράξενες εμπειρίες ως όνειρα.
Ηταν τοσο ανεξήγητες όμως που έπρεπε να το ψάξω λίγο παραπάνω.
Στα 16 λοιπόν στο διαδίκτυο κατάφερα να βρω ενα οδηγό που εξηγούσε τι να κάνεις και τι θα ζεις αν το πραξεις σωστα για να μπορεσεις να ζησεις Ε.Ε. Παντα δοκίμαζα πρωτα και μετα συκγρινα τα γραφωμενα αποτελεσματα. Πρέπει να ομολογήσω οτι ταυτίζονταν.
Πάντα ομως με κάτι με σταματουσε πριν την αποχώρηση μου απο το σωμα μου. Κατι με τρόμαζε και διακοποτα. Οταν εκμυστηρεύθηκα σε μια φίλη την εμπειρία, μου ζήτησε να σταματήσω όπως και έκανα. Μια γνωστή της που ασχολείται και είναι στα πραγματα της είπε ότι κινδινευεις απο πνεύματα να καταβάλουν το σωμα σου. Οπως μου τόνισε, οχι για παντα αλλα για αρκετό χρονικό διάστημα για να σου προλάβουν να σε βλάψουν.
Τρόμαξα λοιπον και δεν ξανατόλμησα να ζήσω συνειδήτα μια τέτοια εμπειρία, χωρίς να θέλω να απονθαρύνω κανένα σας.
<εσολάβησε λίγος καιρός και έζησα μια τρομερή εξωσωματική εμπειρία την όποια δεν ζήτησα αλλά έξησα συνειδητά κατα την διαρκεια της οποιας είχα επαφή με υπάρξεις εξωκοσμικές. Πραγματικά μου προκαλεί τον πιο απερίγραπτο φόβο να θυμαμαι την τελευταία σκηνή που προσπαθούσα με μεγάλη ταχύτητα πετώντας να ξεφύγω απ΄αυτες τις "υπάρξεις". πανικόβλητος έτρεχα προς το σώμα μου και η αίσθηση και το ρίγος όταν με πλήσιαζαν ξεπε΄ρνούσε καθε φαντασία. ήταν τόσο αποτρόπαιος, τοσο φρικιαστικός ο φόβος που δεν ήθελα να τον ξαναζήσω.
Βρήκα ασφάλεια φορώντας ενα σταυρό. Απο τότε πέρασαν 4 χρόνια και δεν έζησα ούτε δευτερόλεπτο παρόμοιων εμπειριών.
Το αξιοπερίεργο όμως είναι οτι τον οκτωβριο του 2002 γνωρισα μια κοπελλα με την οποια φίλεψα. Ποτε δεν ειχα παει στο σπιτι της και ουτε ειχα ιδεα την περιόχη που μενει. Καταφερα ομως μετα απο δυο μερες της γνωριμιας μας να της περιγραψω με απιστευτη λεπτομερια το δρομολογιο να παει κανεις σπιτι της, τι υπαρχει εξω, τους δρομους και γενικα ολη την περιοχή και πιο ακομα πιο συγκεκριμενα πραγματα οπως τον πατέρα της και το αυτοκίνητο του, μια αποθήκη πισω απο το σπιτι της και αρκετα άλλα. καταλαβαινετε ποσο τρομαξε το κοριτσι.
Ολα αυτα απεικονιστικαν σε ονειρικη κατασταση στην οποια είχα κανονική επαφή με την υλη. Γι'αωτο και δεν την θεωρω αστρικη προβολή. Δεν υπηρχαν τα χαρακτηριστικα. Την καταλαμβανω ως τηλεπαθεια.
οπως τις υλικές αισθήσεις μας γεύση, αφή, όραση και ακοή μάθαμε να τις αξιοποιούμε παραμένουν κ αλλες αγνωστες οπως φαινεται που αφορούν και το θεμα αυτης της στηλης. οπως επίσης κ αυτή η 6η αισθηση για την οποια γινεται θορυβος...απο μας εξαρτάται η αντιστοιχη υπομονετική εξάσκηση.
ελπιζω να μην σας κουρασα.
Edited by - volida on 07/06/2003 02:12:55
Edited by - volida on 07/06/2003 02:18:07
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η CRYTILA, ΞΑΠΛΩΝΕΙ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ "ΒΓΕΝΕΙ"
ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ "ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ" ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΙΨΑ!
BYE!
η εμπειρια εκεινης της βραδιας με εκανε να αναρωτηθω μηπως τελικα δεν ειμαστε ξυπνιοι(οσο και αν νομιζουμε οτι ειμαστε)και μηπως δεν βλεπουμε πραγματικα τα παντα στο δωματιο(τουλαχιστον οχι με τα φυσικα μας ματια).
παντως wicca αν ειναι ενδιαφερον το βιβλιο που διαβαζεις για την αστρικη προβολη θα ηθελα να μαθω τον τιτλο και τον εκδοτικο οικο γιατι δεν εχω βρει κατι καλο...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕ ΣΚΙΑ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΜΑΛΟΝ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΤΩΡΑ... ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...
ΟΝΟΜΑ: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΕΚΔΩΣΕΙΣ: ΚΟΝΙΔΑΡΗ
πριν απο πολυ καιρο διαβασα κατα τυχη στο ιντερνετ (sto site http://www.spiritweb.org/ που εχει και μεθοδο, αν και προς το παρον δεν δουλευει) για την υπαρξη της αστρικης προβολης, και πρεπει να πω οτι αμεσως ενθουσιαστικα !
Διαβασα στα γρηγορα 2-3 πραγματα (οτι πρεπει να χαλαρωσω...), και την ιδια μερα προσπαθησα να κανω μια αστρικη προβολη.
Και για να σας πω την αληθεια, παρολο που ειχε μεθοδο προτιμησα να βρω μονος μου τι πρεπει να κανω.
Ετσι λοιπον, αφου ξαπλωσα, για περιπου ενα τεταρτο σκεφτομουν την ημερα που περασα -δυσκολο να μην σκεφτεσαι τιποτα- , επειτα χαλαρωσα και πλεον δεν σκεφτομουν τιποτα, απλος προσπαθουσα να "κοιταξω στο σκοταδι", οταν εχουμε κλειστα τα ματια δηλαδη, και χωρις να καταλαβω γιατι, προσπαθουσα να καταλαβω τι συμβαινει.
Επειτα ενιωσα αυτο το μουδιασμα, αν και δεν νομιζω οτι ηρθε αυθορμητα, αλλα οτι εγω το προκαλεσα. Για οσους δεν ξερουν πως να το κανουν, θα ελεγα οτι ειναι κατι οπως οταν ανατριχιαζετε, δηλαδη σαν να προσπαθησα ο ιδιος να ανατριχιασω.
Επειτα απο -παρα πολλη- ενταση, και αφου αισθανομουν παραξενα, ενιωσα κατι σαν την "απολυτη ηρεμια". Οση ενταση ειχα πριν, τοσο πιο πολυ ηρεμια ειχα μετα. Ενιωσα επεισης σαν "να επεσε το ταβανι στο κεφαλι μου". Οταν κλεινετε τα ματια σας, βλεπετε σαν ενα μαυρο τοιχο απο μια ομως ορισμενη αποσταση. Ε λοιπον εδωμ αυτος ο τοιχος ηταν παρα πολυ κοντα στα ματια μου, και γενικα μου φαινοταν παραξενο.
Επειτα, εκει που ολα ηταν μαυρα... ξαφνικα ενα ασπρο φως αντικατεστησε ολο τον τοιχο, και πρεπει να πω οτι τρομαξα οσο δεν παει αλλο ! Επειτα αρχισα να ακουω ενα βουισμα, και εκει σταματησα διοτι απο τη μια ημουν ηδη τρομαγμενος και δεν πηγαινε αλλο, και απο την αλλη νομιζα οτι ηταν... κουνουπια (τουλαχιστον μια ντουζινα, με τοσο βουητο που ειχε), και ανοιξα τα ματια μου για να τα διωξω !! Ομως ανοιγοντας τα ματια, ο θορυβος σταματησε μονομιας !!
Αργοτερα εκανα παλι και αλλες προσπαθειες, ομως καθε φορα σταματαω στο ιδιο σημειο... τι να σας πω, πρεπει να ξεπερασω το φοβο μου.
Απ την αλλη, αναμεσα στο διαστημα που περασε αναμεσα σε καθε προσπαθεια, διαβασα διαφορα για το αστρικο ταξιδι, και μεταξυ αλλον οτι ηταν πολυ επικινδυνο (ξενες οντοτητες που μπορει να παρουν το σωμα μας, φωναζουμε για βοηθεια και ερχονται να μας "βοηθησουν" οντοτητες με πονηρες προθεσεις, καταστασεις που μας ξεπερνουν, περιπτωση να χαθουμε και να μην ξερουμε να γυρισουμε (!), περιπτωση ακομα και να σκωτωθουμε αν μας τυχει κατι-σαν το ματριξ δηλαδη !!!!-, μεχρι και ολα αυτα να μας καταστρεφουν σιγα σιγα την ζωη στην "πραγματικοτητα", και αλλα...)
Βεβαια, διαβασα επισης οτι οποιος εχει καθαρη συνειδηση, και "δεν τα φοβαται αυτα", δεν εχει τιποτα να φοβηθει. Δηλαδη, εχε πιστη στον ευατο σου, πες οτι "δεν εκανα τιποτα κακο και δεν εχω τιποτα να φοβηθω" και ετσι δεν υπαρχει προβλημα. Θα μου πειτε τωρα, ποιος μπορει να το πει αυτο... ?
Τελικα η γνωμη ειναι, οποιος δεν ξερει τι προκειται να αντιμετωπισει, καλυτερα να μην κανει τιποτα. Εγω ανησηχω και καθε φορα που κανω προσπαθεια τα εχω ολα αυτα στο νου μου και δεν μπορω να παω παραπερα.