- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
σου το ξαναέστειλα.

Ζήσε την στιγμή πριν γίνει παρελθόν
quote:
Kamel λέει....Μηπως φοβαστε οτι τα πτυχια σας σε λιγο θα ειναι χρησιμα μονο στο WC?
Ωραία ... πολύ μου άρεσε αυτό Kamel...για να σου θυμίσω όμως, εμείς όλοι με τα πτυχία μας τι έχουμε προσφέρει στην ανθρωπότητα και την έχουμε επωφελήσει...
Τον ηλεκτρισμό, τον ηλεκτρικό κινητήρα, την μηχανή εσωτερικής καύσεως, το ρουλεμάν, τι βίδες, τον διακόπτη, τα καύσιμα, τη τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το αεροπλάνο, το αυτοκίνητο, το ποδήλατο, το μηχανάκι, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, την ηλεκτρική κουζίνα, τον φούρνο μικροκυμάτων, τον εκτυπωτή, τα γυαλιά οράσεως, τον αξονικό τομογράφο, τις ακτίνες λέιζερ, τα φάρμακα (πενικιλίνη, ασπιρίνη κλπ κλπ), το στυλό, το διαστημικό σταθμό Άλφα, τα προσθετικά μέλη σε ανθρώπους που έχουν ακρωτηριαστεί, τις μεταμοσχεύσεις, τον βηματοδότη, τα μηχανήματα τεχνητού νεφρού........
Τι να συνεχίσω;;;..... αυτά ίσως είναι το 0.001% που έχει προσφέρει η επιστήμη (με τα πτυχία της) για την καλυτέρευση της ζωής όλων εμάς που ζούμε σε αυτόν τον κόσμο...
Και σε ρωτάω τώρα ... η δική σου “επιστήμη” τι έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα... Να σου πω εγώ ...ΤΙΠΟΤΑ... απλά εσείς προσπαθείτε να γυρίσετε τον εγκέφαλό σας και να τρέχει στα 4Ηz ώστε να μπορέσετε και να ενεργοποιήσετε το 12ο, 17ο , 143ο έλικα του DNA σας ώστε να αρχίσετε να μετακινείτε πράγματα μέσο του μυαλού σας......εεεε λοιπόν ..και σε αυτόν τον τομέα η επιστήμη μου με τα πτυχία της μπορεί να σας βοηθήσει να το καταφέρετε... λέγεται LSD είναι χημικό και τα αποτελέσματά του είναι ακριβώς αυτά που ζητάτε...
Κοίτα να δείς πώς έχει...
Εμείς οι επιστήμονες κοιτάμε να έχουμε σε εγρήγορση το μυαλό μας και να στοχεύουμε στο να καλυτερεύσουμε το επίπεδο διαβίωσης των άλλον. Εσείς κοιτάτε πώς να γίνεστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ κοινωνικά με το να στοχεύετε στη νιρβάνα και στην φαντασία...
Που και πού βέβαια υπάρχει και κάποιος έξυπνος από εσάς που σας κοροϊδεύει και σας πουλάει δήθεν γνώσεις ξεχασμένες...γνώσεις που θα σας αλλάξουν την ζωή...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΔΑΞΑΝ 4-5 ΠΡΑΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ 1000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ...
Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΣΑΙ....
Η γνώμη μου λοιπόν είναι αντί να πετάξουμε εμείς σε λίγο τα διπλώματά μας μέσα στο WC, να επισκεφτείς εσύ τον χώρο αυτό και να δεις ότι χάρη της επιστήμης υπάρχει τέτοιος χώρος στο σπίτι σου ...και μίας που είσαι εκεί ...βάλε και το κεφάλι σου μέσα στην τουαλέτα...τράβα και το καζανάκι μπας και καθαρίσει λίγο το μυαλό σου από τις βλακείες που σε έχει διδάξει το πανεπιστήμιο της ζωής (γιατί όπως το βλέπω μάλλον λάθος κλάδο διάλεξες).
Φιλικά.....

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
quote:
βάλε και το κεφάλι σου μέσα στην τουαλέτα...τράβα και το καζανάκι μπας και καθαρίσει λίγο το μυαλό σου από τις βλακείες που σε έχει διδάξει το πανεπιστήμιο της ζωής
AGAPHTE FILE TA PTHXEIA DEN FTEIAXNOYN TON AN8RWPO, O AN8RWPOS FTEIAXNEI TA PTYXEIA KAI H APODHXH PERI AYTOY EISAI ESY O IDIOS.
LOVE AND LIGHT
PaNo
(κατα την προσωπική μου άποψη πάντα...)
Ότι αφορά την ανθρώπινη βιολογική εξέλιξη είναι ένα θέμα το οποίο δεν
μπορεί να συζητείται σε ένα forum το οποίο δεν αποτελείται απο
επιστήμονες αναζητητές του κάτι παραπέρα. Οι 99.99% των επιστημόνων
Είναι αναζητητές του παραπέρα μισθού. Και οι 99.99% των μελών του
forum δεν έχουν τις γνώσεις για να μπορούν να συζητήσουν περι RNA/DNA
λεπτομερειών κ.α. συναφών παραπέρα πληροφοριών. Οτιδήποτε άλλο θα
βρίσκεται στα πλαίσια του επιστημονικού εφικτού που δημιουργεί πίστη
στο 999.999.999.999 του πλυθησμού βάσει εμπειρικών βιωμάτων.
Η οικειοποίηση όμως της ανθρώπινης αυτο-εξέλιξης μέσω θρησκευτικών
παραοργανόσεων βάσει οικονομικών απολαβών είναι κάτι που με βρίσκεί
αντίθετο. Όσο δεν μπορείς να αποδείξεις εσύ προσωπικά οτι τα strands
μου δεν φτάνουν 12 αλλα 2048 λόγου χάρη άλλο τόσο δεν μπορείς να
αποδείξεις οτι υπάρχουν άγγελοι που πέσανε και θέλουν σήκωμα και με
λεφτά ![]()
Προσπάθησε να κρατάς το θέμα σου και να μήν ανοίγεις άλλα 10 στο ίδιο
δημιουργώντας χάος πληροφοριών που επαναλαμβάνονται ολούθε σε όλα τα
topics. Για την κοίλη Γή πχ. και τις φωτογραφίες που παραθέτεις
σε παραπέμπω στις υπόλοιπες που κάποιοι δεν έδειξαν και στα στοιχεία
που υπάρχουν ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...
http://www.esoterica.gr/forumS/topic.asp?TOPIC_ID=1443&ARCHIVE=&whichpage=11
quote:AGAPHTE FILE TA PTHXEIA DEN FTEIAXNOYN TON AN8RWPO, O AN8RWPOS FTEIAXNEI TA PTYXEIA KAI H APODHXH PERI AYTOY EISAI ESY O IDIOS.
LOVE AND LIGHT
PaNo
New Yorker PaNo σου έχει πέι κανείς πως μιλάς όπως μιλούσε η Πυθεία....λες λες λες αλλά κανείς δεν σε καταλαβαίνει... Παντως απορώ....απορώ πώς και δεν έχει φύγει ακόμη από αυτή την διάσταση και δεν έισαι στην δική σου διάσταση όπου όλοι σε πιστεύουν και κανείς δεν σου φέρνει αντίρηση...στην διάσταση όπου οι εσωτεριστές κυριαρχούν και βασιλεύουν... στην διάσταση όπου υπάρχει μόνο Love και Light....στην διάσταση όπου δεν υπάρχει το "Μ.Ι.Τ." αλλά το "Ρ.Ι.Τ." i.e. PaNos Institute of Trichology....γιατι αγαπητε μου όλα αυτά που λές για μένα είναι ΤΡΙΧΕΣ.....

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Φαντάσου ότι ο κόσμος μας ήταν ένα επίπεδο. Όταν μια σφαίρα περνάει μέσα από το επίπεδό μας, εμείς αντιλαμβανόμαστε ένα κύκλο, δηλαδή την τομή της σφαίρας με το επίπεδό μας. Καθώς η σφαίρα περνά, βλέπουμε τον κύκλο να μεγαλώνει, και μετά να μικραίνει, μέχρι που εξαφανίζεται. Τι ήταν αυτός ο κύκλος που είδαμε; Φάντασμα;
Τέτοια φαινόμενα παρατηρεί η κβαντομηχανική σε μικροκοσμικό επίπεδο. Και τα ερμηνεύει ως φαινόμενα ανώτερων διαστάσεων που απλά κάνουν manifest στη δική μας διάσταση, όπως η σφαίρα κάνει manifest σαν κύκλος.
Έτσι προκύπτουν οι ν διαστάσεις. Αν είναι 6 κι αν είναι 16, μικρή σημασία έχει για μας. Σημασία έχει, ότι υπάρχουν οντότητες σε ανώτερες διαστάσεις.
Για παράδειγμα, το νετρίνο (όχι νετρόνιο) είναι μια τέτοια οντότητα. Η ύπαρξή του νετρίνου προβλέπεται από τη μέχρι τώρα φυσική. Αλλά η ανίχνευσή του είναι πολύ δύσκολη. Ελπίζουμε να το ανιχνεύσουμε έμμεσα, από φαινόμενα που ίσως προκαλεί, όπως, ενδεχομένως, ακτίνες Χ.
Και μια και λέμε για ακτίνες Χ και νετρίνα, πάρε μερικές φωτογραφίες του Δία σε αυτό το μήκος κύματος. Τι είναι αυτά;
Απάντηση Ο.Ε.Α: ο δρακονιανός στόλος 2ης και 3ης διάστασης, που ανιχνεύεται λόγω των ακτινών Χ που προκαλεί στην διάστασή μας.

http://chandra.harvard.edu/photo/2002/0001/0001_animated.gif
Πάρε και τις ακτίνες Χ του Ανδρομέδιου στόλου, κατά Ο.Ε.Α:
http://www.nasa.gov/centers/marshall/images/content/116488main_SaturnFlareComposite_4066x1519.jpg
Τι είναι όλα αυτά, δεν ξέρω.
Αλλά ας ακούσουμε τι άλλο έχει να μας πει ο Ο.Ε.Α και ο Πάνος, κι ας προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από την πλάνη. Γιατί σε θέματα εσωτερισμού, την αλήθεια θα την βρεις μόνο περιστοιχισμένη από ψέματα.
Προς Ο.Ε.Α:
Ας κάνουμε την υπόθεση εργασίας ότι η γη είναι κοίλη όπως στα διαγράμματα που έδωσες. Στα διαγράμματα αυτά, ένα μέρος της κοίλης γης είναι στην 2η και στην 3η διάσταση! Συγκεκριμένα γράφει:
Δ: διάπυρη ζώνη υπέρθερμης ύλης Γ' διαστάσεως
Γ: στερεοϋφή αποτελούμενη από ημικρυσταλλωμένη αόρατη διαφανή στερεά ύλη Β' διαστάσεως
Πως γίνεται μια ζώνη 3ης διάστασης, η ζώνη Δ, να σηκώνει μια ζώνη 1ης διάστασης, τον φλοιό της γης; Δεν είπαμε ότι μια διάσταση μπορεί να επηρεάσει μόνο την αμέσως προηγούμενη;
Τι γίνεται με την βαρύτητα στο εσωτερικό, κατά την Ο.Ε.Α; Και τι γίνεται στις οπές; Γιατί κατά την μέχρι τώρα φυσική, η βαρύτητα στο εσωτερικό κοίλης σφαίρας έχει άθροισμα μηδέν. Αυτό ισχύει ακόμα και για πεπλατυσμένη σφαίρα, όπως η γη (υπό τον όρο ότι η πεπλάτυνση είναι η ίδια στην μέσα και την έξω σφαίρα). Αυτό ισχύει ακόμα και για μεταβλητής πυκνότητα πετρώματα (υπό τον όρο ότι η πυκνότητα είναι σφαιρικά συμμετρική, δηλαδή εξαρτάται μόνο από το βάθος). Και επίσης σύμφωνα με την μέχρι τώρα φυσική, η βαρύτητα στα ανοίγματα πρέπει να έχει:
1. πολύ μικρή συνιστώσα κάθετα στον άξονα της γης (και περίπου ίση με το λόγο διάμετρος οπής / διάμετρος γης, η απόδειξη στη διάθεση των ενδιαφερομένων)
2. την πλήρη βαρύτητα g παράλληλα στον άξονα της γης, με την τιμή αυτή να μειώνεται σταδιακά μέχρι το μηδέν στην εσωτερική σφαίρα.
Οπότε πρέπει να προσθέσουμε πολλά στην μέχρι τώρα φυσική για να ισχύσει η κοίλη γη. Γιατί το νερό δεν γεμίζει την εσωτερική κοιλότητα για παράδειγμα, κατά την Ο.Ε.Α;
Η ψυχή και το αστρικό σώμα είναι το ίδιο πράγμα; Οντότητα 2ης διάστασης και στις δύο περιπτώσεις;
Τι είδους δύναμη κινεί το αστρικό σώμα σε ένα αστρικό ταξίδι; Ή δεν ισχύει το F=m.γ στη 2η διάσταση;
Πες μας περισσότερα για το αστρικό ταξίδι που ανέφερες, που κάποιος είχε πριν από ένα χρόνο, και παραλίγο να καταλήξει σε κώμα.
Αν ο στόλος των Ανδρομέδιων περιπολεί ελεύθερα γύρω από τους παγιδευμένους δρακονιανούς, όπως δείχνουν τα βέλη στο διάγραμμά σου, τότε πως γίνεται και κουμάντο κάνουν οι αμερικανοί στις οπές (και δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς όπως λες);
> κάτι τέτοιο δεν εμπόδισε λίαν προσφάτως τον ερασιτέχνη αστρονόμο Paul Young να επισημάνει την Λίλιθ αν και γρήγορα οι γνωστοί επίσημοι κύκλοι έσπευσαν να πουν ότι αυτό που είδε ήταν "διαστημικό σκουπίδι"!
Το μέγεθος της είναι ανάλογο με την Λεβάν. Είναι το "σπίτι" του Ταμίλ, 2ου αξιωματικού του YHWH.
Έχεις λινκ με τη φωτογραφία; Γιατί κάποιος Paul Young τυχαίνει να είναι και διάσημος μουσικός.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 01/05/2006 20:45:25
quote:
Πρός MedTech και Mercury το ανάγνωσμα.(πρός τους Ταλιμπάν ακολουθεί)
Αναφέρετε και συγκρίνετε την Αστρολογία σε παράθεση με άλλες επιστήμες, που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του Δάσκαλου ΠάΝο, εκτώς αν αγαπητέ Μέρκιουρι νιώθετε ότι το ύφος και το περιεχόμενο του Δάσκαλου ΠάΝο σας καλύπτουν, σας εκφράζουν κλπ. που ΕΛΠΙΖΩ πώς ΟΧΙ ...! (σας εκτιμώ, βρέ...)
Αγαπητέ Βριλ η εκτίμηση είναι αμοιβαία...Εγώ καταλαβαίνω τι προσπαθείτε να κάνετε εδώ μέσα και το εκτιμώ και αυτό.Απο εκεί και πέρα ο υπερβάλλων ζήλος καμμιά φορά οδηγεί σε λάθη. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι απλά και μόνο χάρην ευκολίας.Υπάρχουν και πράγματα που αξιζουν σε όλη αυτό το μπάχαλο του εσωτερομυστικοαποκρυφισμού...
Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα μήνυμα του δασκάλου Πανός όπως λές γιατί τα greeklish μου τη σπάνε άγρια. Δεν έχω άποψη λοιπόν για αυτα που λεει.Κατα λάθος μπήκα σε αυτό το topic και για κακή μου τύχη το μάτι μου έπεσε πάνω στο συκοφαντικό για την αστρολογία κειμενο.Αυτό ήταν όλο...
quote:Οτι οι πλανητες ειναι κουφιοι ειναι ενας απο τους ισχυρισμους του Panos.Μου ζητησες βιβλιογραφια που να αντικρουει τις αποψεις του.Εγω διαλεξα την πιο χτυπητη (και ευκολο να ελεγχθει) αποψη και σε ρωτησα ποση βιβλιογραφια θελεις για να πειστεις!
Βεβαια την συσταση των πλανητων την γνωριζουμε χαρη στην αστρονομια,την φυσικη και αλλες συναφεις επιστημες και οχι χαρη στην αστρολογια που ειναι μια ψευδοεπιστημη και μια απατη.
Θα σου επαναλάβω για τελευταία φορά οτι ΕΓΩ Ο MERCURY
1ον ΔΕΝ ζήτησα βιβλιογραφία για ΤΙΠΟΤΑ
2ον ΔΕΝ πιστευω ότι οι πλανήτες είναι κούφιοι.Μου φαίνεται τρελλό και μόνο που το ακούω...Ελεος πια!
Επιτέλους πήγαινε στα προηγούμενα μηνύματα μου και δες ότι έχω δίκιο!
Τα έχεις μπερδεψει και δεν ξέρεις ποιος είπε τι...
Κατά τα άλλα, και σε ότι αφορά την αστρολογία, συνεχίζεις να αφορίζεις χωρίς υποψία επιχειρήματος.Και οι αφορισμοί δεν έχουν καμμιά σχέση με καμμιά επιστήμη,είτε σου αρεσει είτε όχι.
Καλό μήνα.

It is the source of all true art and all science.
quote:
Κατά τα άλλα, και σε ότι αφορά την αστρολογία, συνεχίζεις να αφορίζεις χωρίς υποψία επιχειρήματος.
Eαν η αστρολογια ηταν εγκυρη,θα ειχε λαβει την θεση που της αξιζει αναμεσα στις αληθινες επιστημες:φυσικη,χημεία,ιατρική κτλ
Μην με προκαλείς Mercury γιατι θα ερθω οντως στο θεμα αστρολογια και θα θεσω καποια ευλογα ερωτηματα οπως:
Απο που ως που οι αστρολογοι εβγαλαν το συμπερασμα οτι οποιος εχει γεννηθει στο Χ ζώδιο,θα εχει τον Χ χαρακτηρα?Εκαναν στατιστικες αναλύσεις ή απλα το εβγαλαν απο το κεφαλι τους με βαση την μαγικη συλλογιστικη?(απο το κεφαλι τους το εβγαλαν φυσικα).
Απο που και ως που διαλέγουν την SUN ASTROLOGY και δεν υιοθετουν αλλες αστρολογίες?Γιατι εγω να δεχτω να μου πουν το ζωδιο του καρκινου και οχι το ζωδιο πχ του αλόγου συμφωνα με την κινεζικη αστρολογία?Η καποια αλλη αστρολογια?
ΠΟΙΕΣ ειναι αυτες οι αστρολογικες δυναμεις που υποτιθεται επιρρεάζουν τον ανθρωπο?Πως μετρηθηκαν?
Ακομα και εαν αυτες οι δυναμεις ισχυουν,εχουν πάρει χαμπάρι οτι ο αξονας της γης εχει μετακινηθεί και τα σημερινα 12 ζωδια ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ στους παλιους αστρολογικους χαρτες?
Γνωριζουν οι ανθρωποι που επισκεφτονται αστρολογους,χαρτοριχτρες και καφετζουδες οτι ειναι πολυ ευκολο για τον επιδεξιο αγυρτη να ψαρεψει απο αυτους πληροφοριες κατα την διαρκεια της επικοινωνιας με αυτους και να τις πασάρει πισω στους πελάτες-θυματα ως πληροφοριες που του τις παρείχαν τα αστρα/τα χαρτια/το κληρονονομικο χάρισμα?
Βασικα ελεγα να γραψω ενα ωραιοτατο αρθρο,για τα κολπα που χρησιμοποιουν (καποιοι ασυνειδητητα μάλιστα) οι καφετζουδες/αστρολογοι/μεντιουμ/χαρτοριχτρες και λοιποι για να αλιευσουν πληροφοριες απο το θυμα,σε καμια στιγμη βαρεθηκα αλλα σε ευχαριστω που μου υπενθυμιζεις ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Ως τοτε για οποιον δεν θελει να πέφτει θυμα των αστρολογων:
http://www.skepdic.gr/Entries/Alpha/astrologia.htm
http://www.neolaia.de/2opseis/DaneiaeeU/periodiko12/Aoonieiassa/aoonieiassa.html
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18129&m=N58&aa=2
Συνισταται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το site του ελληνικου σκεπτικιστη (ο πρώτος υπερσυνδεσμος που παρέθεσα) με οργανωμενες πληροφοριες,ευκολα κατανοητες (δεν χρειαζεται να εισαι πτυχιουχος ανωτατου ιδρυματος για να τις κατανοησεις) που ακολουθούνται εύκολα με ενα απλο ΚΛΙΚ του ποντικιου.
quote:
Πάντως, η ίδια επιστημονική μεθοδολογία που μας οδήγησε σε τόσα επιτεύγματα που λες, θα συμπεριλάβει και φαινόμενα ανωτέρων διαστάσεων αργά ή γρήγορα, κάτι που ήδη έχει συμβεί στα φαινόμενα του μικρόκοσμου. Πως η κβαντομηχανική οδηγείται στην ύπαρξη ανωτέρων διαστάσεων? Ένα παράδειγμα βοηθά:
Θα το ξαναπω για αλλη μια φορα:Τα φαινομενα που ισχυουν στο μικροκοσμο δεν ισχυουν και στον μακρόκοσμο.
Αν θες να μάθεις το γιατι (και να απαλλαχθεις απο παρανοησεις που αφορουν την κβαντικη μηχανικη και να καταλαβεις ΓΙΑΤΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
A QUANTUM OF COMMON SENSE
http://www.skepticreport.com/tools/quantum.htm
quote:
Σημασία έχει, ότι υπάρχουν οντότητες σε ανώτερες διαστάσεις.
Αληθεια?Ποιες ειναι οι αποδειξεις περι της υπαρξεως των οντοτητων αυτων?
Μην μου πεις να κοιταξω στα μυθολογικα κείμενα για Σαυροειδεις και να ακολουθήσω τις μεθοδους των ψευδοιστορικων Ντενικεν,Σίτσιν και Βελικοφσκι που ερμηνευσαν μυθολογιες κατα το δοκουν και οπως του γουσταριζε ο καθένας,κοβοντας και ραβωντας ιστοριες για να ταιριαξουν στις φανταξιοπληξιες τους?
Ποιες ειναι αυτες οι ανωτερες διαστασεις?
Τι εννοεις με τον ορο "ανωτερη" διασταση?Ποια ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ απεδειξαν την υπαρξη τους?
quote:
Για παράδειγμα, το νετρίνο (όχι νετρόνιο) είναι μια τέτοια οντότητα. Η ύπαρξή του νετρίνου προβλέπεται από τη μέχρι τώρα φυσική. Αλλά η ανίχνευσή του είναι πολύ δύσκολη. Ελπίζουμε να το ανιχνεύσουμε έμμεσα, από φαινόμενα που ίσως προκαλεί,
Aκριβως.Πρεπει να ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑ για να δεχτει η επιστημη την υπαρξη του.Δεν γινεται δεκτο a priori επειδη μια θεωρια προβλεπει την υπαρξη του ή επειδη καποιος διαβασε σε μια μυθολογια ή σε καποιο φιλοσοφικο κειμενο μια ιδεα που μοιαζει με την εννοια του νετρινο και του καρφωθηκε στο μυαλο οτι αυτο προκειται για την αποδειξη της υπαρξης του συγκεκριμενου σωματιδιου επειδη οι αρχαιοι λαοι ηταν πανσοφοι ή επειδη τους το ειχαν ψιθυρισει στο αυτι καποιες ανωτερες οντοτητες (θεοι,εξωγηινοι κτλ).
Θυμησου και τα ταχυονια που τα προεβλεπε μια θεωρια αλλα που ποτε δεν ανιχνευτηκαν.Παρολαυτα απο New Age κυκλους πωλουνται κρύσταλλοι ταχυονιων ως θεραπευτικοι,παρολο που δεν εχουν ανιχνευτει!!! Και ευλογα αναρωτιεται καποιος με μια σταλα κοινού νου: αφου κανεις δεν μπορεσε να τους ανιχνευσει,ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ χρησιμοποιησαν οι New Age θεραπευτες για να κατασκευασουν κρυσταλους που εκμεταλευονται την ενεργεια σωματιδιων που ως τωρα δεν υπαρχει τρόπος για να ανιχνευτουν,πόσο μάλλλον για να χαλιναγωγηθει η ενεργειά τους?Ενω για τις ακτινες Χ πχ. υπαρχει και ο τροπος και η μεθοδος και χρησιμοποιουνται στα διαγνωστικα πρωτοκολλα της επιστημονικης ιατρικης?
Συνοψιζοντας:
-τα φαινομενα της κβαντικης μηχανικης λαμβανουν χωρα στο μικροκοσμο και οχι στο μακροκοσμο (το γιατι διαβασε το στο αρθρο A quantum of common sense).
-Τα φαινομενα της κβαντικης μηχανικης δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για να δικαιολογηθουν μεταφυσικες αντιληψεις.Η επιστημη δεχεται θεωριες που υποστηριζονται απο αξιολογα στοιχεια (κυριως με πειραματικη επιβεβαιωση).
-Οι μυθολογιες των Αρχαιων λαων δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως αποδειξεις για την υπαρξη περισσοτερων διαστασεων ή για διαγαλαξιακους πολέμους που ελαβαν χωρο χιλιετηριδες πριν.
- Η επιστημη θα δεχτει περισσοτερες διαστασεις αν αποδειχτει η υπαρξη τους.Μην χαβετε το παραμυθι οτι η επιστημη προσπαθει να καταπνιξει τις νεες ανακαλύψεις (η ιδια της η ιστορια το αναιρεί)γιατι αυτο το τραγουδακι το τραγουδανε οι ψευδοεπιστημονες που δεν μπορουν να περάσουν στους επιστημονικους κύκλους τις ιδεες τους.Και αυτες οι ιδεες δεν περνανε γιατι δεν στεκουν στα κριτηρια αληθείας της επιστημονικης μεθοδολογιας.
-κατα την δικη μου αποψη η ιστοσελιδα Ε βριθει ναζιστικων,ψευδοεπιστημονικων ιδεων μιας συμπλεγματικης προσωπικοτητας.Και εγω θλιβομαι που η χωρα μου ειναι σε παρακμη αλλά γνωριζω οτι δεν μας φταιει κανενας που δεν μπορουμε να φτιαξουμε ενα σοβαρο οργανωμενο κρατος εκτος απο το ιδιο μας το κεφαλι!Η Ελλάδα μπορει να γινει ενα οργανωμενο κρατος αλλά οχι με διαλογισμό,ούτε με προσευχές και φυσικα ουτε αν σφαξουμε τους κατα το παραλλήρημα του Λιακο,Σαυροειδεις Κινεζους!
Στην ωμή πραγματικότητα σημαίνει, ότι έχω όλο το δικαίωμα να πιστεύω ότι θέλω. Σαν λογικό και σκεπτόμενο όν -που θέλω να είμαι- είμαι ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ να κ'αν κάτι σαν αυτοκριτική και να σκεφτώ, άν τα λεγόμενα του ενός ή του άλλου με καλύπτουν από επιχειρηματολογική πληρότητα. Το ότι κάποια με καλύπτουν είναι γνωστό, οτι υπάρχουν και άλλα που δε με καλύπτουν, επίσεις γνωστό.
Στο επίμαχο θέμα της Αστρολογίας, εγώ για μένα και για προσωπική μου χρήση, έχω καταλήξει ότι δε με καλύπτει η Αστολογία σαν αντικείμενο που προλέγει το μέλλον ή χρωματίζει την προσωπικότητα των ανθρώπων.
-Έχω το δικαίωμα να το σκέφτομαι, έστι όπως το διατυπώνω ? Ναι, το έχω
-Έχω το δικάιωμα να το λέω, έτσι ακριβώς όπως το λέω ? Ναί, το έχω.
-Έχω το δικάιωμα να κάνω σταυροφορίες ? Εδώ οι γνώμε διίστανται.
Αναφερόμενος στο θέμα "μας" αγαπητέ Μέρκιουρι, εγώ θα ήθελα να μπορούσαμε να βρούμε μια κοινή οδό, στο επίμαχο θέμα της Αστρολογίας. Είναι θέμα αυτογνωσίας βρε αδερφέ, να μπορείς να αναθεωρείς το σημαίο που βρίσκεσαι και απογράφεις τα (τεκμηριωμένα)"πιστεύω" και τα (συναισθηματογενή)"έτσι θέλω" σου.
Εγώ προσωπικά μπορώ να βρίσκω τον ΠαΝο γραφικό. Με αυτά που λέει και με τον τρόπο που τα λέει, εγώ σχηματίζω μια άποψη. (Προσοχή, όχι γνώμη).
Η ΜέντΤέχ το έχει πάρει λίγο πατριωτικά το θέμα. Όχι, μην κάνεις το λάθος αγαπητή και βάζεις όλους στο ίδιο τσουκάλι. Πίστεψέ με, άν θές να βράσεις τον Μέρκιουρι, κάντο, αλλά άν βάλεις και τον ΠαΝό στην ίδια σούπα, πάει, θα σου ξινήσει. Δεν έχει καμία σχέση ο ένας με τον άλλον... ! Όσο "κόντρα" να σου πηγαίνει αυτό στην επιστημονική αντιμετώπιση που θες να έχεις στο θέμα.
Εγώ πιστεύω ότι ο Μέρκιουρι θέλει και πιστεύει στην Αστρολογία, που για τον ένα ή τον άλλο τρόπο φαίνεται να λειτουργεί στην περίπτωσή του (άρα έχει το κομμάτι που θέλουμε εμείς να λέμε "αποδείξεις")
Στην περίπτωση του ΠαΝο δεν βλέπω το ίδιο.
Ο άνθρωπος μεταπηδά από το ένα πεδίο στο άλλο, και ακόμα και η αναφορά ενός αριθμού, που αναφέρεται στην μυθολογία και στην κβαντική μηχανική του είναι αρκετό για φτιάξει έναν σύνδεσμο. Άν λοιπόν η μυθολογία λέει ότι η γυναίκα του Μπαρδαμπαλιμπί ψώνισε στην αγορά εφτά κοτόπουλα, και οι τρχιές των ηλεκτρονίων σε μια ομάδα στοιχείων είναι επτά, τότε βγάζει συμπεράσματα ότι και οι Μάγιας είχαν διαστημόπλοια. Με άλλα λόγια, φέξε μου και γλίστρισα.
Μου θυμίζει Κεραμμυδά η υπόθεση, και πέρα από το να διαβάζω αυτές τις αρλούμπες και να γελάω, δεν έχω κάτι παραπάνω. Άν υπάρχουν και άλλοι πυροβολημένοι που θέλουν να τα πιστεύουν, με γειά τους και χαρά τους. Ουδέποτε θα αναλογιζόμουν άν το πτυχίο μου θα έπρεπε να τεθεί στην διαθεσιμότητα τέτοιων ανθρώπων, ή αν βοηθά άλλους, γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω, ότι άνθρωποι του βεληνεκούς του ΠαΝο έχασαν την ευκαιρία να μορφωθούν όσο είχαν καιρό, και από την βαθιά άγνοιά τους πιάνονται από όποιο κομμάτι πληροφορίας βρεθεί στο διάβα τους και τα συναρμολογούν με ε΄ναν αυθαίρετο τρόπο. Μια εναλλακτική γνώση, με ουτοπήματα και παραλογισμούς, σαν αυθαίρετο πάζλ, που καμία σχέση δεν έχει με την εικόνα που θα σχημάτιζαν τα κομμάτια του, άν ήξεραν τι ήταν στην πραγματικότητα και ποιά εικόνα συνθέτουν.