ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελλάδα - "Εικόνα" των ξένων & αυτοκριτική - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ελλάδα - "Εικόνα" των ξένων & αυτοκριτική - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Kaizer23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
KaizerΜέλος
17/09/2004, 22:36:28
quote:
Αυτό που έγραψα ήταν κλωτσια στα @@ των εθνικιστών

Λάθος... Οι αρλούμπες σου ήταν όχι κλωτσιά, αλλά κλανιά στα α....α των εθνικιστών. Junk95, δεν με ενδιαφέρει αν είσαι 25%, 40%, ή 32,65345834% ΑΛΒΑΝΟΣ( τα παμε για τους Αλβανούς που δηλώνουν Αρβανίτες για να καπηλευτούν τον τίτλο του Έλληνα). Για μένα, απλά δεν είσαι Έλληνας. Και είπαμε, φίλε μου. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Αυτοί που το παν αυτό ήταν 1000 φορές πιο σοφοί απο εσένα και εμένα, άρα κάτι θα ήξεραν.Εξάλλου, δεν μας είπες ακόμα τι είσαι στο υπόλοιπο 75%, αν και ρωτήθηκες.
Φίλε μου allzaro, είμαι εθνικιστής και ποτέ δεν το έκρυψα. Αυτό δε σημαίνει πως φοράω παρωπίδες και πως δεν θα δεχόμουν πως ακόμα και ο Μ.Α. ήταν ομοφυλόφυλος, αν αυτό μπορούσε να αποδειχτεί! Αλλά δεν μπορεί, και το να κατηγορεί κάποιος την σπουδαιότερη προσωπικότητα που έζησε ποτέ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αυτό είναι πραγματική ιεροσυλία!Και, ναι, πράγματι πιστεύω πως σε τέτοιους <<ανθρώπους>> αξίζει ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

17/09/2004, 22:47:15
quote:
Φίλε μου allzaro, είμαι εθνικιστής και ποτέ δεν το έκρυψα.

Kαλέ μου φίλε kaizer.
Καλά κάνεις και είσαι εθνικιστής.
Πρέπει να υπάρχουν και οι ακραίες απόψεις.
Κάπου συμβάλουν και αυτές. Ισως οχι πάντα αλλά συμβάλουν.

quote:
Αυτό δε σημαίνει πως φοράω παρωπίδες και πως δεν θα δεχόμουν πως ακόμα και ο Μ.Α. ήταν ομοφυλόφυλος, αν αυτό μπορούσε να αποδειχτε

Το αν ο ΜΑ ήταν ομοφυλόφυλος αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τη μεγαλειώδη εκστρατεία του , ούτε και να σπιλώσει την ιστορία μας.
Τώρα γνωρίζετε οτι το να είναι κανείς ομοφυλόφυλος είναι ασθένεια...
Στρατηλάτης σαν τον ΜΑ με τέτοια ασθένεια δεν ταιριάζει...

Τώρα σε οτι αφορά τους Βορειοηπειρώτες..
Εγώ δείχνω ανοικτά μία συμπάθεια εδώ και χρόνια στους αδερφούς μας αυτούς που η Ελλάδα μας άνοιξε την αγκαλιά της όσο περισσότερο μπορούσε.
Η πικρία μου ομως είναι οτι μετα λύπης μου διαπίστωσα οτι στον αγώνα μεταξύ Ελλάδας-Αλβανίας , βαθειά μέσα τους υποστήριζαν την Αλβανία... Γιατί...

junk95Μέλος
18/09/2004, 02:02:54
quote:

Αυτοί που το παν αυτό ήταν 1000 φορές πιο σοφοί απο εσένα και εμένα,

Υπερτιμάς το πόσο σοφότεροι ήταν από εμένα και υποτιμάς σε
τρισάθλιο βαθμό το πόσο σοφότεροι ήταν από εσένα.
Πάντως το "πας μη Έλλην βάρβαρος" είναι τραγικά ηλίθιο και
δε δίνω διάρα αν το είπε και ο ίδιος ο Αριστοτέλης.

quote:

Εξάλλου, δεν μας είπες ακόμα τι είσαι στο υπόλοιπο 75%, αν και ρωτήθηκες.

Εσύ τι λες να είμαι, χαζούλι; Πάντως δεν πρόκειται να σου απαντήσω
γιατί πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η εθνική καταγωγή κάποιου
δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με το αν αυτά που λέει είναι
σωστά. Π.χ. το "πας μη Έλλην βάρβαρος" είμαι σίγουρος ότι θα
το αναθεωρούσε εκείνος που το είπε αν μιλούσε πάνω από 5 λεπτά
μαζί σου.

quote:

Φίλε μου allzaro, είμαι εθνικιστής και ποτέ δεν το έκρυψα. Αυτό δε σημαίνει πως φοράω παρωπίδες

Χα! Τι μαθαίνει κανείς... Αν δε φορούσες παρωπίδες ΔΕΝ θα ήσουν
εθνικιστής.

spiritΜέλος
18/09/2004, 11:30:51

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»

ΚάθυΜέλος
18/09/2004, 12:03:54
Αντικατοπτρισμός...

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

KaizerΜέλος
18/09/2004, 12:06:45
quote:

Υπερτιμάς το πόσο σοφότεροι ήταν από εμένα και υποτιμάς σε
τρισάθλιο βαθμό το πόσο σοφότεροι ήταν από εσένα.

Mάλιστα... Σε λίγο θα συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Αριστοτέλη! Αλλά δεν εκπλήσομαι. Σε ένα σωρό topics δεν σατματας να εξυμνείς την δική σου εξυπνάδα και να υποτιμάς αυτή των άλλων.
quote:
Έχω συμβιβαστεί με το ότι πολλοί συνάνθρωποί μου είναι
σαφώς λιγότερο έξυπνοι από μένα, αλλά εσείς εκτός από ηλίθιοι
είστε και κακοί.

quote:
η καταστροφική βλακεία αδυνατεί πλήρως
να καταλάβει την πολυπλοκότητα της σκέψης μου

quote:
Ξέρεις η διαφορά μας (πέρα από καμιά 50αριά μονάδες στο IQ) είναι
ότι εγώ του λέω ευθέως ότι αυτορεζιλεύεται,

Μερικά τυχαία παραδείγματα της μετριοφροσύνης του junk95... Δεν θα κρίνεις εσύ τον Αριστοτέλη, μαρξιστάκι της κακιάς ώρας. Και να εκφράζεσαι με περισσότερο σεβασμό για τέτοιες προσωπικότητες που άλαξαν την πορεία του κόσμου.

quote:
Εσύ τι λες να είμαι, χαζούλι;
\
Δεν ξέρω...Αν υπονοείς πως είναι αυτονόητο το οτι είσαι ελληνικής καταγωγής στο υπόλοιπο 75%, τότε σου απαντάω πως μου είναι δύσκολο να φανταστώ το οτι άτομα σαν εσένα, που είναι έστω κατα 75% Έλληνες, να χύνουν τέτοια χολή για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

quote:
Χα! Τι μαθαίνει κανείς... Αν δε φορούσες παρωπίδες ΔΕΝ θα ήσουν
εθνικιστής.

Για πες μας τι μαθαίνει! Εγώ παραδέχτηκα πως είμαι εθνικιστής και δηλώνω και περήφανος για αυτό. Παραδέξου τώρα και εσύ πως είσαι κομμουνιστής και ανθέλληνας, όπως είναι φανερό απο τα λεγόμενα σου για να τελειώνουμε. Και μέθε να είσαι πάντα περήφανος για αυτό που είσαι, να το δηλώνεις γεναία, και πάνω απο όλα, να είσαι συνεπής σε αυτά που πρεσβεύουν η Ιδεολογία και η Κοσμοθεωρία σου, όχι να συμπερηφέρεσαι σαν ύπουλο φίδι, όπως κάνεις τώρα!

19/09/2004, 00:41:56
quote:

Και είπαμε, φίλε μου. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Αυτοί που το παν αυτό ήταν 1000 φορές πιο σοφοί απο εσένα και εμένα, άρα κάτι θα ήξεραν.

... και μετά να χρησιμοποιεί ώς ταυτότητα τον γερμανικό όρο KAIZER... και εθνικιστής, και 100% ΄Ελληνας...

Από ιστορικής πλευράς, πράγματα ασυμβίβαστα.

Αυτά.

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

KaizerΜέλος
19/09/2004, 01:03:45
quote:

... και μετά να χρησιμοποιεί ώς ταυτότητα τον γερμανικό όρο KAIZER... και εθνικιστής, και 100% ΄Ελληνας...

Είσαι ο τρίτος που σχολιάζει το nick μου και παρατηρώ πως αυτό συμβαίνει πάντα όταν δεν έχετε επιχειρήματα για να μου αντιπαραθέσετε.
Θεωρώ βλακεία να παίρνουμε αρχαιοελληνικά ονόματα σαν nicks γιατί αυτό δηλώνει ασέβεια προς αυτούς του Γίγαντες της ανθρωπότητας και του πνεύματος.
Επίσης, το βρίσκω ηλίθιο το να βάζουμε και νεοελληνικά ονόματα, όπως πχ Μήτσος, Αντώνης, Βαγγέλης κτλ.
Έτσι, επέλεξα ως nick μια γερμανική λέξη (kaiser=αυτοκράτορας στα γερμανικά) που μου αρέσει και δεν έχει άμεση σχέση με μια μεγάλη ιστορική προσωπικότητα.
Έχεις πρόβλημα με αυτό? Ασχολήθηκα εγώ ποτέ με το δικό σου ανόητο nick?
Και πάρε χαμπάρι ένα πράγμα. Δεν καθορίζει το nick το ποιόν ή τις πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου, ούτε τον πατριωτισμό του. Ο Ehetlaios π.χ. έχει ένα καρααρχαιοελληνικό όνομα, αλλά πρεσβεύει την κατάργηση των εθνών (και κατα συνέπεια, και του ελληνικού).
Εντάξυ? Μπορεί τώρα να μπει ένα τέλος στην ηλίθια συζήτηση για το nick μου στενόμυαλα ανθρωπάκια ( vrill, ehetlaie και kynice που το σχολίασε σε κάποιο άλλο topic)? ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΤΕ?

19/09/2004, 01:18:53
Σχετικά με το Vril.
Προφανώς δεν έχεις ιδέα από γερμανικά και προφανώς δεν έχεις ιδέα το τι πραγματικά σημαίνει.

quote:

Και πάρε χαμπάρι ένα πράγμα. Δεν καθορίζει το nick το ποιόν ή τις πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου, ούτε τον πατριωτισμό του.

Μεγάλα λόγια.
Πάρα πολύ μεγάλα.

Να κάνουμε έναν απλό συσχετισμό.
Όταν φύλαγα τα σύνορα, εσύ μάλλον έχεζες τις πάνες σου.
Όταν είχαμε εθνικές κρίσεις, μάλλον δεν ήξερες πώς γράφεται η Έλλάδα.
Κύπρος, Ήμια... τα γνωρίζεις αυτά τα μέρη μικρά ;

Πεποιθήσεις και πατριωτισμό: Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.

Ξέχωρα απ όλα αυτά, μάθε τι είναι ένα ¨παρουσιάστε-αρμ¨ μικρέ και πριν απευθύνεσαι σε μένα να χαιρετάς στρατιωτικά.
Αυτά.

KaizerΜέλος
19/09/2004, 01:31:24
quote:
Να κάνουμε έναν απλό συσχετισμό.
Όταν φύλαγα τα σύνορα, εσύ μάλλον έχεζες τις πάνες σου.
Όταν είχαμε εθνικές κρίσεις, μάλλον δεν ήξερες πώς γράφεται η Έλλάδα.
Κύπρος, Ήμια... τα γνωρίζεις αυτά τα μέρη μικρά ;

Για αυτό το βρίσκω ηλίθιο να μιλάει κάποιος χωρίς να ξέρει με ποιόν μιλάει. Εγώ, αγαπητέ μου, είμαι απόφοιτος της Ευελπίδων. Οποιαδήποτε μέρα χρειαστεί, είμαι έτοιμος να πολεμήσω και να πεθάνω για την πατρίδα μου. Έχω ιδρώσει και έχω ματώσει για αυτήν, και όχι μόνο για να΄έχω ένα σταθερό μισθό και μια μόνιμη και σίγουρη δουλειά όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι αξιωματικοί, αλλά γιατί αυτό ήθελα να κάνω απο μικρό παιδί.
Αλήθεια, εσύ με τι ασχολείσαι, όταν δεν μας πρήζεις με κυρήγματα περι <<ισότητας Ελλήνων και Αλβανών?>>.
Διακυνδυνεύοντας να κάνω το λάθος που έκανες εσυ για εμένα, θα προσπαθήσω να σε φανταστώ. Ένας τυπικός, στρουμπουλός, καλοζωισμένος Νεοελληνίσκος, εμποράκος ή κάτι τέτοιο, που τριγυρνάει κάθε βράδυ στα μπουζούκια και στα clubs.
quote:
Ξέχωρα απ όλα αυτά, μάθε τι είναι ένα ¨παρουσιάστε-αρμ¨ μικρέ και πριν απευθύνεσαι σε μένα να χαιρετάς στρατιωτικά.

όπως βλέπεις, είτε το πιστεύεις είτε όχι, εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να το κάνει αυτό.

19/09/2004, 01:48:11
quote:

Αλήθεια, εσύ με τι ασχολείσαι, όταν δεν μας πρήζεις με κυρήγματα περι <<ισότητας Ελλήνων και Αλβανών?>>.

Είπα εγώ ποτέ τέοποι πράγμα ;

quote:

... θα προσπαθήσω να σε φανταστώ. Ένας τυπικός, στρουμπουλός, καλοζωισμένος Νεοελληνίσκος, εμποράκος ή κάτι τέτοιο, που τριγυρνάει κάθε βράδυ στα μπουζούκια και στα clubs.

χα χα χα χα ....
Καλή φαντασία.

quote:
...¨παρουσιάστε-αρμ¨ μικρέ και πριν απευθύνεσαι σε μένα να χαιρετάς στρατιωτικά.
όπως βλέπεις, είτε το πιστεύεις είτε όχι, εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να το κάνει αυτό.

Χα χα χα χα χα ....
Υπάρχει και αρχαιότητα, ξέβρεις....

Είσαι μικρός.
Και σε ηλικία και σε πολλά άλλα.

Αυτά!

KaizerΜέλος
19/09/2004, 02:02:30
quote:

Είπα εγώ ποτέ τέοποι πράγμα ;

Δηλαδή δεν πιστεύεις στην ισότητα ελλήνων και αλβανών, στην ισότητα ελληνικού και αλβανικού πολιτισμού? Ντροπή!!! Ένας διεθνιστής σαν εσένα να έχει τέτοιες ρατσιστικές απόψεις...
quote:
χα χα χα χα ....
Καλή φαντασία.

Η δική σου αποδείχτηκε, όπως φάνηκε, καλύτερη. Αλήθεια, με τι επάγγελμα ασχολείσαι?

quote:
Χα χα χα χα χα ....
Υπάρχει και αρχαιότητα, ξέβρεις....

Πράγματι... Αλήθεια, εσύ τι βαθμό έχεις και κάνεις τον έξυπνο?
quote:
Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.

Μετά τη γκάφα σου, αυτό να το πεις στον εαυτό σου.

19/09/2004, 02:05:20
quote:

Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πράγμα ;

Δηλαδή δεν πιστεύεις στην ισότητα ελλήνων και αλβανών, στην ισότητα ελληνικού και αλβανικού πολιτισμού? Ντροπή!!! Ένας διεθνιστής σαν εσένα να έχει τέτοιες ρατσιστικές απόψεις...

Μα, δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα.

Άσχετο με αυτό, χρησιμοποίησηε το eMail vrilya@in.gr

Δεν χρειάζεται να λέγονται όλα δημόσια.

KaizerΜέλος
19/09/2004, 02:14:49
Δεν έχω να πω μαζί σου απολύτως τίποτα ιδιοτικά, ούτε έχω να κρύψω κάτι. Τι ενοείς δεν πρεπει να λέγονατι όλα δημόσια? Εγώ δεν σου ζήτησα να μου δώσεις προσωπικά στοιχεία, εξάλου είναι τελείως παράλογο να κάνεις κάτι τέτοιο μέσω του Internet στον κάθε άγνωστο!
Αν είσαι και εσύ πχ απόφοιτος της Ευελπίδων, δεν σε ρώτησα ποιά χρονιά αποφόιτησες, που υπηρετείς, αν είσαι στα Σώματα ή τα Όπλα, πως λέγεσαι ή οτιδήποτε τέτοιο. Σε ρώτησα απλά τι βαθμό έχεις. Εγώ είμαι ανθυπολοχαγός. Όντως, απο ηλικιακής άποψης ενδεχομένως να με περνάς, αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό, ούτε είσαι καλύτερος μου για αυτό.
Τι να μου πεις δηλαδή ιδιοτικά? Γιατι εγώ δεν θα σου πω τίποτα περισσότερο απο αυτά που σου είπα. Και μην μπεις στον κόπο να στείλεις email, γιατί δεν θα λάβεις απάντηση. Ότι έχουμε να πούμε, θα το πούμε εδώ.

19/09/2004, 02:21:03
Το νεαρό της ηλικίας σου φαίνεται.
Είσαι πάρα πολύ επιπόλαιος.
Και διαβάζεις και λάθος.
Επειδή δεν θα αρκεστώ να μου μιλάς έτσι, σταματάει εδώ η επικοινωνία.

KaizerΜέλος
19/09/2004, 02:37:10
quote:

Τι πάει να πει αυτό? Απλά σου λέω πως δεν με ενδιαφέρει η ανταλαγή emails μαζί σου, αφού έτσι και αλλίως δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω για τα προσωπικά μου στοιχεία.
Αν έχεις να πεις κάτι, τότε πες το εδώ, καθαρά και ξάστερα, ωστε να το δουν όλοι, και πάψε να κρύβεσαι πίσω απο emails.

quote:
Και διαβάζεις και λάθος.

Έχε το θάρος να παραδεχτείς αυτά που πιστεύεις. Το να είναι κανείς συνεπής στην ιδεολογία του είναι συμαντικότατο.
Οποιοσδήποτε διαβάσει τα posts σου, στα ίδια συμπεράσματα θα καταλήξει, σε όποια ιδεολογική παράταξη και αν ανήκει.

19/09/2004, 02:59:31
quote:

quote:

Τι πάει να πει αυτό? Απλά σου λέω πως δεν με ενδιαφέρει η ανταλαγή emails μαζί σου, αφού έτσι και αλλίως δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω για τα προσωπικά μου στοιχεία.
Αν έχεις να πεις κάτι, τότε πες το εδώ, καθαρά και ξάστερα, ωστε να το δουν όλοι, και πάψε να κρύβεσαι πίσω απο emails.

quote:
Και διαβάζεις και λάθος.

Έχε το θάρος να παραδεχτείς αυτά που πιστεύεις. Το να είναι κανείς συνεπής στην ιδεολογία του είναι συμαντικότατο.
Οποιοσδήποτε διαβάσει τα posts σου, στα ίδια συμπεράσματα θα καταλήξει, σε όποια ιδεολογική παράταξη και αν ανήκει.

Ανθ/γε !!
Παρανόησες τι ειπα περί δημόσιας συζήτησης.
Διαπίστωσα οτι δεν είσαι μόνο νέος και άπειρος, αλλά και κάτι άλλο !

Δεν θα ανοίξω δημόσια συζήτηση μαζί σου εδώ.
Πέρα του ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, είσαι και ιδιαίτερα μπουμπούνας.
Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου.
Πάω για τα 40. Και περί βαθμού και σώματος δεν έχουν θέση σε δημόσια φόρουμ.

Άν ήσουν έξυπνος, τουλάχιστον θα δοκίμαζες να μάθεις κάτι.

Τα περί ιδεολογικής παράταξης και άλλα ευτράπελα, άν ήξερες να διαβάζεις δεν θα έλεγες τέτοιες μπούρδες.

Απορώ πως έχεις και βαθμό.
Σήμερα φαίνεται οτι πέρνουν ότι βρούν.

Καληνύχτα.
Κυρίως πνευματική.

KaizerΜέλος
19/09/2004, 12:11:20
quote:
Ανθ/γε !!
Παρανόησες τι ειπα περί δημόσιας συζήτησης.

Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς παρανόησα?
quote:
Διαπίστωσα οτι δεν είσαι μόνο νέος και άπειρος, αλλά και κάτι άλλο !

Σταμάτα να πιπιλάς αυτή την καραμέλα, έχει καταντήσει αηδία.
quote:
Δεν θα ανοίξω δημόσια συζήτηση μαζί σου εδώ.

Γιατί όχι? Την βρίσκω πολύ πιο εποικοδομιτική και χρησιμη απο την ανταλαγή emails, με δεδομένο το οτι δεν λέμε τίποτα φοβερό, γιατί να μην βλέπουν τα άλλα μέλη του forum τι συζητάμε?

quote:
Πέρα του ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, είσαι και ιδιαίτερα μπουμπούνας.
Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου.

...
quote:
Πάω για τα 40. Και περί βαθμού και σώματος δεν έχουν θέση σε δημόσια φόρουμ.

Αυτό δεν σου πα και εγώ? Ποιός δεν καταλαβαίνει λοιπόν τι διαβάζει?
quote:
Άν ήσουν έξυπνος, τουλάχιστον θα δοκίμαζες να μάθεις κάτι.

Πάντα προσπαθώ, αλλά δεν νομίζω πως έχεις κάτι να μου διδάξεις. Τουλάχιστον τίποτα τέτοιο δεν έχει φανεί ως τώρα.

quote:
Τα περί ιδεολογικής παράταξης και άλλα ευτράπελα, άν ήξερες να διαβάζεις δεν θα έλεγες τέτοιες μπούρδες.

Μπα? Εσύ δεν είσουν αυτός που έριχνε πριν λίγο ''κλωτσιές στα ******* των εθνικιστών'', όταν αυτοί μιλούσαν για την υπεροχή των Ελλήνων επί των ''πολιτισμένων'' Αλβανών? Τώρα γιατί μας τα γυρίζεις?
Προς γνώσιν σου, θα ήταν χαρά μου να σταματήσει εδώ αυτή η ανούσια συζήτηση και να λυθεί η παρεξήγηση.

19/09/2004, 20:45:25
quote:

Μπα? Εσύ δεν είσουν αυτός που έριχνε πριν λίγο ''κλωτσιές στα ******* των εθνικιστών'', όταν αυτοί μιλούσαν για την υπεροχή των Ελλήνων επί των ''πολιτισμένων'' Αλβανών? Τώρα γιατί μας τα γυρίζεις?

εθνικισμός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα λύσεις το πρόβλημά σου με τους Αλβανούς.

Υπεροχή των Ελλήνων απέναντι στους Αλβανούς.
Τι να απαντήσω σε αυτό ; Άν νοιώθεις την ανάγκη να πρέπει να 'εχεις υπεροχή απέναντι στους Αλβανούς, θα την βρείς εκεί που την βρήκες ήδη.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω στον συλλογισμό σου.

Εγώ προσωπικά δεν γυρίζω τίποτα. Έχει όμως μεγάλη διαφορά, να μιλώ εγώ οτι όταν μιλάμε για Ελλάδα και Αλβανία μιλάμε για τελείως ανόμοια πράγματα, που δεν συγκρίνονται. Οπότε, τι συζητάμε;
ηεπενειλημένη προτροπή μου ήταν να ψάξεις σε λίγο παλαιόερα postings, με αναζήτηση, τι έχω ξαναπεί για αυτό το θέμα.
Η επιπολοαιότητά σου όμως δεν σε άφησε.

quote:

Προς γνώσιν σου, θα ήταν χαρά μου να σταματήσει εδώ αυτή η ανούσια συζήτηση και να λυθεί η παρεξήγηση.

Ναι, επειδή δεν μου αρέσει ούτε το ύφος σου ούτε το περιεχόμενό σου.
Στο έχω αλλοστε ξαναπεί.
Γειά !

KaizerΜέλος
19/09/2004, 21:22:00
quote:
Έχει όμως μεγάλη διαφορά, να μιλώ εγώ οτι όταν μιλάμε για Ελλάδα και Αλβανία μιλάμε για τελείως ανόμοια πράγματα, που δεν συγκρίνονται.

Τώρα μιλάς σωστά. Εξάλου, δεν ήμουν εγώ που άρχισα την συζήτηση. Άλλοι ήταν αυτοί που επιχείρησαν να εξισώσουν Ελλάδα και Αλβανία.
Όλοι αυτοί οι <<διεθνιστοκουλτουριάρηδες>> της πεντάρας μπορούν να μιλούν όσο θέλουν, αλλά είναι άλλοι που το βράδυ δεν κοιμούνται και στέκονται με ένα όπλο στη σκοπιά τους στα ελληνοαλβανικά σύνορα, για να μην μπει ο UCK στη χώρα μας και τους πάρει τα κεφάλια.

quote:
ηεπενειλημένη προτροπή μου ήταν να ψάξεις σε λίγο παλαιόερα postings, με αναζήτηση, τι έχω ξαναπεί για αυτό το θέμα.
Η επιπολοαιότητά σου όμως δεν σε άφησε.

Που? Που με προέτεψες να κάνω κάτι τέτοιο? Εγώ πάντως δεν είδα πουθενά σε αυτό το topic κάτι τέτοιο, άρα ήμουν υποχρεωμένος να κρίνω με βάση ότι είδα εδώ
Εν πάσει περιπτώσει, απεχθάνομαι αυτές τις τυπικές νεοελληνικές <<ξεκατινίστικες>>. Οπότε, αν είναι δυνατόν, ας επιστρέψουμε στο θέμα μας...