- Μια μικρή, μικρούλα ιστορία (που νόμιζε ότι μπορούσε να γίνει πολύ πιο μεγάλη απ' όσο της άξιζε!) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Edited by - Sfaira3 on 04/07/2005 21:03:00
Άνετα μπορώ να σου επιστρέψω όποιον χαρακτηρισμό μας προσάπτεις, η φασιστική συμπεριφορά φαίνεται δικό σου ιδίον ( η όποια πολιτική τοποθέτηση σου είναι άσχετη).
Επιτέλους, δεν βλέπεις πόσο θλιβερό είναι αυτό που κάνεις; Τριγυρίζεις με αλαλαγμούς σε όλο το Διαδίκτυο, λες και σου κάναμε κάτι κακό. Πες ποιός είσαι, γιατί οδηγήθηκες σε αυτή την συμπεριφορά, τι διεμείφθη πραγματικά μεταξύ μα0, παράθεσε στοιχεία συγκεκριμένα και άσε τον κόσμο να κρίνει. Με το να λές_ότι σου κατεβαίνει στο μυαλό ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ( η κατηγορία περί φασισμού θέλει τεκμηρίωση, δεν νομίζεις;) δεν κάνεις τίποτα. Εδώ σίγουρα θα βρείς ανθρώπους να σε συντρέξουν, λόγω παλαιότερων προστριβών μεταξύ μας (θα γελάνε και τα μουστάκια τους τώρα) και να προσθέσουν κι αυτοί το κατιτίς τους στο παραλήρημα σου. Είναι σαν να πηγαίνεις στο γήπεδο του Παναθηναικού ή του Ολυμπιακού και να βρίζεις τον αντίπαλο τους. Φυσικό δεν είναι οι δεδηλωμένοι οπαδοί και πολέμιοι της αντίπαλης ομάδας να σου συμπαρασταθούν και να σε θεωρήσουν δικό τους (αν δεν ήσουν ήδη, πρίν ξεκινήσεις αυτή την εκστρατεία);
Δε μας ενδιαφέρει, μπορείς να κάνεις ότι θές, συνέχισε να βρίζεις, να μας λοιδωρείς, ότι κάνεις τόσο καιρό τέλος πάντων, αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σου (όσο φέρεις αυτό το ψευδώνυμο δλδ, δεν αμφιβάλλω πως θα χρησιμοποιήσεις νέο, για καινούρια επίθεση).
Παρακαλώ όλους τους φίλους μας που σου απάντησαν, να σε αγνοήσουν από τούδε και στο εξής, θεωρώ απολύτως ανώφελο να συνεχιστεί αυτό.
Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι διαχειριστές αυτού του φόρουμ, που προσωπικά τους έχω σε εκτίμηση, γιατί μετεφέρθη αδίκως εδώ, μια κόντρα που αφορά άλλο φόρουμ. Άς μάθουν λοιπόν (και με αφορμή αυτό το ατυχές συμβάν) όσοι νομίζουν πως σφαζόμαστε μεταξύ μας, ότι και οι 2 Διαδικτυακοί τόποι διατηρούν καλή σχέση, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και είναι ενωμένοι σε μια κοινή προσπάθεια, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα διαδραματίστηκαν στο παρόν τόπικ.
Τους χαιρετισμούς μου και τα σεβάσματα μου σε όλα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα αξιοπρεπή και ευφυέστατα μέλη σας.
Μετά τιμής
Βασίλειος Σάϊτ aka Epimytheas
quote:
ε, τώρα φταίω εγώ να πω κοίτα ποιος μιλάει κάκιστε?τι επιλεκτική αμνησία είναι αυτή?
Δε νομίζω οτι έχω "επιλεκτική αμνησία". Πρόσφατα το ξαναάκουσα αυτό και κάποια που πήγε για μαλλί, βγήκε ... κουρεμένη.
ΑΝ θυμάμαι καλά !
quote:
α, μα που πήγαν οι τρόποι μου? να καλοσωρίσω κι εγώ βρε, τα νέα μέλη... βεβαίως βεβαίως... (του Θεμιστοκλέους παρακαλώ)
Λοιπόν. Εγώ δεν ξλερω τι σημαίναι αυτό και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει και πια να μάθω. Παρατηρώ όμως οτι εσείς συννενοείστε μια χαρά με κάτι τέτοιοτς ακαταλαβίστικους γρίφους, το οποίο εμένα με
βάζει σε πολύ .... αιρετικές σκέψεις.
quote:
"Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται" και δεν το λέω εγώ.
Ναι, είναι δικό μου και χαίρομαι που το χρησιμοποιείς, παρόλο που δεν το αναφέρεις. Πρέπει να σου άρεσε πολύ και πάνω στη χαρά σου, απλά να το ξέχασες.
Παρόλα αυτά δεν ξέρω τι ακριβώς θες να πείς, περί συννενοήσεως με τα Ακαταλαβίστικα τοποθετήθηκα πιο πάνω.
Σχατικ΄΄α με τους κλώνους, εγώ θεωρώ αυτή τη τακτική αξιολύπητη. Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα άλλο όνομα εδώ ή ακόμα και στο Μεταφυσικό, που όντως με μισούν. Είχα όλο το θάρος και θράσσος να μπώ με το κανονικό μου όνομα και να μιλήσω για όποια διαφορά είχα με τα παιδιά του Μεταφυσικού.
Μπορεί να διαφωνώ με το ένα ή το άλλο που έχουν γράψει, περιορίζω όμως όλα μου τα συνταγματικά δικαιώματα στο αντικείμενο της διαφωνίας και μόνο σε αυτήν. Ο.Κ ?
quote:
Τα επιχειρήματα χρησιμοποιούνται, όταν και μόνο όταν, παραθέτονται επιχειρήματα από όλες τις πλευρές.
ΝΑ με συγχωρείτε αγαπητή, αλλά επιχειρήματα δεν εξέφρασε κανένας. Και για να δείτε τι λέω, δέστε στο Μεταφυσικό.
Έγραψε ο ένας για "μια τολμηρή διείσδηση" σε κατι περί Άλιστερ Κρόουλι (σημείωση, δεν με εδιαφέρει καν τι είναι ο Άλιστερ Κρώουλι) και "βγαίνει" ο άλλος να τον ξεχέσει, επειδή προφανώς έχει άλλη άποψη πάνω στην "τολμηρή διείσδηση"
Εμένα προσωπικά το αντικείμενο του άρθρου με αφήνει αδιάφορο και δεν ξέρω άν ο αρθρογράφος όντως τα "είπε" σωστά ή όχι. Εκεί που γέλασα ήταν, οτι ο μέν τον λέει φασίστα και με κάτι χαζογερμανικές φλόσκες του τη λέει και ο άλλος απαντά με κάτι κατι "επιχειρήματα" του στύλ "παρακολουθώ το ίντερνετ εδώ και 3,5 χρόνια και ξέρω από που προέρχονται αυτά"...
Με συγχωρείς δικέ μου, αλλά αμφιβάλλω αν μπορείς να ξεχωρίσεις μια γκάφα, ακόμα και άν πατήσεις επάνω της !
Λοιπόν, σταματήστε τις βλακείες, γιατί και οι δύο έχετε άδικο και δεν πρόκειται να βγεί καμία άκρη από αυτή την ανταλλαγή ανούσιων προσβολών.
Αν φίλε μου πιστεύεις οτι ο αρθρογράφος δεν τα λέει σωστά, πές μας το σημείο και κυριώς το ΓΙΑΤΙ πιστεύεις οτι κάνει λάθος, να δούμε άν μπορεί και να σου απαντήσει, ή αν απλά έγραψε κάτι που δεν μπορεί να το τεκμηριώσει.
quote:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον βαθύτερο σκοπό αυτής της επίθεσης σου. Μας αποκαλείς φασίστες, από το πρώτο ποστ σου δε με αυτό το νικ, που έκανες στο "άλλο μαγαζί", έδειξες επιθετική διάθεση και άρχισες τις κατηγορίες.
Aκριβώς !
Αν δε σου αρέσει ένα άρθρο, περιορίσου σε αυτό που αναφέρει και πες τη δική σου άποψη ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!
Αυτά.
Ο κακός Βρίλ
(σόρυ Βασίλη, αλλά πάντα έτσι υπέγραφα και δε βλέπω να αλλάζει αυτό)
Όβερ αντ άουτ.
(πάει να πέι στα δικά μου ακαταλαβίστικα, οτι είπα και μίλησα και άλλο δεν έχει)
Το Αόριστο Διηνεκές του Βερμπαλιστή
"Σάτιρα";;; Με γελούν τα όμματά μου; "Σάτιρα" ήσον οι παρελθούσες εκκωφαντικές παρεμβάσεις που συνοδεύονταν από χαμηλοτάτης στάθμης κονισσαλέους λόγους και υβριστικαί "εκτινάξεις" παντός είδους στο άλλο ΜΑΓΑΖΙ; "Σάτιρα" καλούνταν παντοειδείς υποδείξεις και εξυπνακίζουσες διαπιστώσεις δια το δημοκρατικό φρόνημα του άλλου ΜΑΓΑΖΙΟΥ; Νιώθω προσωπικώς επιβεβαιωμένος πως όταν αλλάζει η εξωτερική εμφάνισίς σας τα μυελά σας παραμένουν απαράλλακτα - θεαματικοτάτη η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ διαφορά στο υφολογικό και γραμματολογικό ύφος σας στις επόμενες παρεμβάσεις σας, προσλάβατε ιδιαίτερον δάσκαλον; Αν σε μίαν μόνον ημέραν έχετε τούτα τα αποτελέσματα, έπειτα από την αφόρητη οχετολογία που μας συνηθίσατε και εις το άλλο ΜΑΓΑΖΙ και την οποία αναπαρηγάγατε εδώ, να μας τον συστήσετε και δι ημάς.
Σας συνιστώ να αναγνώσετε τις "Επιστολαί ενός Αγρινιώτου" εις μιαν πλήρην έκδοσιν της Παππίσης Ιωάννης του υποφαινόμενου συγγραφέα (ενδεικτικά, από τις εκδόσεις Νεφέλη), εκεί θα αντεληφθείτε πως η μόνη λέξις δια την οποία θα ήτο πρέπον να ντρέπεστε να την μεταχειρισθείτε, είναι η "σάτιρα".
Υπάρχει μια βασική υφολογική διαφορά στη λέξις "Σάτυρα" με την "σάτιρα". "Σάτιρα" εκ του λατινικού satira < satura καλείται η διακωμώδισις καταστάσεως με έντονον καυτηριασμόν και παραμορφωτικήν οπτικήν. "Σάτυρα" προερχόμενο εκ του "σατυρικού δράματος" καλείται μια ενδιάμεση μορφή μεταξύ τραγωδίας και κωμωδίας με χορό αποτελούμενο από σατύρους. Εξ ου η σύμπτωσις των γραφόμενών σας από το ένα post εις το άλλο με τη διττήν ορθογραφίαν σας μερικοί "συνεννοημένοι".
quote:Υπενθυμίζω στον Ιωάννη τον Καλό που θα μας πατήσει τον ανύπαρκτο κάλο μας: [σε απλά νεοελληνικά για να τα καταλάβουν οι "απλοί" άνθρωποι] αφήστε το καλύτερα... είχα τον σκοπό να ρίξω όλες τις υβριστικές δημοσιεύσεις τους που ρίξατε τα δυό σας και Σια σε διάφορα forums αλλά θα μας πάρει 200 σελίδες...
αν δεν βρισεις και δεν προσβαλεις δεν κινδυνευεις απο διαγραφη.
Αν εσείς αντιλαμβάνεστε την "σάτυρα" (ή "σάτιρα") ως ρυπαρογράφημα και κατασυκοφάντησις εναντίον ολόκληρου ιστοτόπου εν μέσω ενός άλλου ιστοτόπου, μάλλον λάθος δάσκαλον ανευρήκατε. Θα σας συνιστούσαμε να βρείτε άλλον που θα σας εξηγήσει πιότερο τις εννοιολογικές σημασίες και λεπτές αποχρώσες των λέξεων παρά θα σας υποδείξει με παπαγαλίαν ( ; ) πως θα γράφετε "ορθά". Και δι αυτής μόνης της παπαγαλίας δύναται να ευτελιστείτε και να εκτεθείτε πολλαπλώς.
Εξάλλου, κατά τη παρελθούσα παρουσία σας κύριε Βάλανιε εις το άλλο ΜΑΓΑΖΙ, εκτός από κακός άνθρωπος αποδείξατε και πόσο κακός χειριστής της γλώσσης είσασθε... Scripta manent που λένε οι λατίνοι, οπότε μην μας προκαλείτε...
Απήλαυσα και το σκαιότατο γλείψιμόν σας εις τους Διαχειριστάς. Τουλάχιστον εγώ απολογήθην προς εαυτούς, εσείς χάρις εις τροπάριον σας εκείνο, και την Διαχειριστική νηνεμίαν εκμεταλλευόμενος, ανασκάπτετε διαδοχικές σπιθαμές της ανεκτικότητός των δια να ανασύρετε την εύνοιά τους. Χαρήκαμε την αηδία μας.
Η υπερβολική οικειότητα που επιδεικνύεται εις τον παρόντα ιστοτόπο που σας "φιλοξενεί" εν συναρτήσει με την βιαστικήν αποδοχή κάποιων γνωστών "τιμητών", παρουσιάζει κάτι που πανθομολογείται κρυφίως από όλους δια τινά ανάλογες περιπτώσεις: ο εξ ευωνύμων Βάλανιος αποτελεί διττή εκδοχή άλλου ψευδεπίγραφου χρήστη, ενός εκ των πολλών Ιανών του διαδικτύου. Το ομολογήσατε και μόνος σας
quote:"...στα μέρη μας"... Ποσώς τα μέγιστα εννοούν τρεις λεξούλες...
πόσο μάλλον όπως ο Ροΐδης-μαϊμού [θεοί τε και δαίμονες φυλάξοιεν!) που παρεισέφρυσε στα μέρη μας)
quote:Το αντεληφθήκαμεν ότι έχετε γερό "όδοντα" εις τον παρόντα ιστοτόπο, δεν χρειάζεται να οχλαγωγείτε τόσον πολύ επιδεικτικά και να εκθέτετε τον "προστάτη" σας... Προδίδετε εμμέσως πλην σαφώς ό,τι η ανούσια παρουσία σας στο άλλο ΜΑΓΑΖΙ ήτο οργανωμένο σχέδιο, τουλάχιστον στο ιδικό σας μυαλό κι όχι στο ιδικό μας. Εσείς τα λέτε έτσι όπως νομίζετε... όπως όταν λέτε:
Και μη νομίζετε ότι εγώ ομοιάζω με τους κατηγόρους μου [σ.σ. ομιλεί ο Συκοφάντης δια Κατηγόρους...], και ότι στην (άκρως υποθετική) περίπτωση που «διαγραφώ» από το esoterica δεν θα ξέρω τι θα κάνω στη ζωή μου.
quote:Πως το λένε τούτον εις την Γηραιά Αλβιόνα; NO COMMENTS! Ανευρείτε το μονάχοι σας...
Συζητώ μόνο την πρόταση του jonniebegood, και αυτό για τον χαβαλέ και μόνο του πράγματος. Δεν θέλω να σφαχτώ με κανέναν, και τέλος πάντων αφήστε μας ορισμένοι στην ησυχία μας να κάνουμε αυτό που νομίζουμε.
Μην μας ομιλείτε δια την ελευθερία της εκφράσεως όταν εσείς πήρατε πρώτος τον λόγον και δεν δέχεστε τον αντίλογο. Εσείς καταχραστήκατε κατά βδελυρόν τρόπον την ελευθερίαν του βήματος που παρήχε το άλλο ΜΑΓΑΖΙ, μεταχειριζόμενος σκαιότατες εκφράσεις, και μας λέτε τώρα ότι πράττατε "σάτιρα"; Τον Κούγια έχετε δικηγόρον και σας υπέδειξε να δικαιολογήσετε με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό σας; Εκτός από κάλαμους, καβαλάτε και σιδηρά κιγκλιδώματα ηφαίνετο. Scripta manent που λένε οι λατίνοι, οπότε μην μας προκαλείτε...
Και μην μας ομιλείτε δια αυταρχισμόν και φασισμόν όταν εσείς αγχώνεστε με απανωτά δημοσιεύματα και με την, καθώς κραυγαλέα ηφαίνετο παραγγελίαν, πρόστρεξις γνωστών "τιμητών" να πυροβολείτε ομαδόν με λεκτικά αρκεβούζια όταν εγώ μεταχειρίζομαι απλώς την πένα. Η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος, λένε κάποιοι.
Όμως πολλάκις, η πορδή είναι η δυνατοτέρα όλων...
ΥΓ
quote:Εσάς ποιός σας είπε ότι το άλλο ΜΑΓΑΖΙ, ο συγκεκριμένος ιστοτόπος που αρέσκεστε να χτυπάτε, πουλάει κάτι;Σας ζητήσανε τον πολύτιμο οβολόν σας δια να εισέλθετε; Εξάλλου, δηλώσατε ποτέ ότι επιθυμείτε να ηγοράσετε κάτι; Τι το επεράσατε, καφωδείον; Δια ανθρώπους σαν κι εσάς, ο ολιγότερος προσβλητικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούν οι managers των συγχρόνων επιχειρήσεων είναι "hard core user"... Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί= ο ενοχλητικός, ψείρας, πελάτης που δεν (αυτο)ικανοποιείται με τίποτα από το προΐόν κι αξιώνει οχληρώς παράλογες απαιτήσεις πέραν του δυνατού.
Εσείς αν είχατε ένα κατάστημα, ποιόν πελάτη θα προτιμούσατε; Εκείνον που έμπαινε μέσα, διάλεγε αυτό που ήθελε, δεν σας ενοχλούσε, ούτε σας υποδείκνυε πως να κάνετε τη δουλειά σας;
ΥΓ2
quote:Χαρ χαρ χααααρρρ... Όσοι αναγιγνώσκουν Ροΐδη, θα έχουν αποθνήσκει από τους γέλωτες... Πιθανώς ο δάσκαλος ( ; ) που προσλάβατε, εχρειάζετο αλλαγή... Όσο για το αμίμητον "Ροΐδαι" (να κάτι καλό και αληθινόν που γράψατε) το αφήνω να καγχάζει εις την μεγαλοπρέπεια των "αιμο-ροΐδων" της ποταπής γραφής σας...
Τέλος, εάν θέλετε κάποιοι να το παίζετε "Ροΐδαι" τουλάχιστον μάθετε και την γλώσσα του, n' est-ce pas?
ΥΓ3 Μην ξαναπείτε ό,τι ειμί ο αληθώς ψευδός Ροΐδης, διότι μια συγκριτική φιλολογική ανάλυση των γραπτών μου και των ιδικών σας με τα γραπτά του μεγίστου λογοτέχνη, θα κλείσει δια παντός την άνω οπή που κατά μέγα σφάλμα σας, την μεταχειρίζεσθε ως την οπίσθια. Χώρια που το παρένθετο εις την κορφήν Βαλανιόχεσμα βρίθει από αγραμματοσύνη σκανδαλωδώς και η - ευτυχώς - χρονική υστέρησις της επιθυμητής "ποιοτικής" αναθεώρησης δεν επιτρέπει παρεμβάσεις τύπω "Edited by - Valen on 04/07/2005 16:17:54"... Είπομεν προ ολίγου, scripta manent όσο κι εαν επροσπαθείτε να τα εμβαλλώσετε κατόπιν εορτής...
[size=5]
Δυό γάϊδαροι (ίσως και περισσότεροι) μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα...
ως εκ τούτου, θα έλεγα πως κανείς κρίνεται από το θάρρος που έχει (πράγμα που ο Βριλ το έχει κάνει, και αυτό τον τιμάει) να πάει στον αχυρώνα που έχει το πρόβλημα και να πει εκεί ό,τι νομίζει...
κι όχι τα λέω στην νύφη να τ'ακούσει η πεθερά
(μπράβο μου! δύο παροιμίες σε μία φράση...)
2ον.
Με όλη αυτή την ιστορία, άσχετοι/η των ασχέτων μπλέκονται και βρίσκουν "έδαφος" να βγάλουν τα απωθημένα τους... τους εύχομαι την εξ' ύψους παρηγορία, φώτιση και τσιρότα όταν τους χτυπήσει η αλήθεια κατακούτελα...
3ον.
Βριλ, έχεις εκνευριστεί ή μου φαίνεται? μια χαρά δεν συνεννοούμασταν μέχρι τώρα? ηρέμησε, ξαναδιάβασε τι έγραψα (με τη συνοδεία του απαραίτητου emoticon προς αποφυγή παρεξηγήσεων μάλιστα) και θα δεις πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα...
τις δε στυλιστικές ανησυχίες που αφορούν τρίχες, τις αφήνω ως έχουν... τρίχες δηλαδή...
4ον.
και πολύ ασχοληθήκαμε όλοι μου φαίνεται...
Galadriel

in God we trust
Η τελευταία παρέμβασις του Ροΐδη-μαϊμού απέδειξε περίτρανα την μνημειώδη ιδιωτεία του. Δυστυχώς σαν κι αυτόν υπάρχουν πολλοί...
Όσο για τον χειρισμό μου της ελληνικής γλώσσης, δεν απολογούμαι σε κανέναν ουτιδανό δοκισήσοφο, που χρησιμοποιεί λεκτικές "καθαρευουσοειδείς" πομφόλυγες για να κρύψει την ΑΜΑΘΕΙΑ και την παχυλή ΑΓΝΟΙΑ του για το είδος της γλώσσης (καθαρεύουσα) που μόνο να ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ είναι ικανός. Μόνο σε ένα έχει απόλυτο δίκιο: τα γραπτά, ευτυχώς ή δυστυχώς, μένουν.
Επειδή όμως έγινε αναφορά σε κείμενά μου αλλού, τα παραθέτω αυτούσια για να μη χρειαστεί κανείς να πάει εκεί. Να σημειώσω απλά ότι λείπει ένα ενδιάμεσο κείμενο.
Κείμενο 1:
Αυτό είναι "τολμηρή διείσδυση";
Ρε παιδιά, μήπως ψάχνετε, τελικά, όχι για ανθρώπους με γνώμη, αλλά για χειροκροτητές της ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ σας; Έτσι, για να ξέρουμε, δηλαδή. Μήπως το γεγονός της "υπεύθυνης θέσης" σας ως "υπευθύνων" του forum με εξουσία πάνω στον λόγο των μελών (νομίζετε) έχει διαστρεβλώσει την οπτική σας των πραγμάτων;
Αυτή τη φορά θα απαντήσετε, ή απλώς θα "κλειδώσετε" το θέμα;
Αυτό είναι, που λένε, "κλειδοκράτορες"...
Κείμενο 2:
Μία και μόνο ερώτηση: αισθάνεστε ΤΟΣΗ ηδονή από το να λειτουργείτε χειρότερα και από τους λογοκριτές της διδκτατορίας του Μεταξά και αυτούς των συνταγματαρχών;
Επιτέλους, λίγο σεβασμό αν όχι στο Σύνταγμα που κατοχυρώνει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, τουλάχιστον στον εαυτό σας. ΤΟΣΟ πολύ ΤΡΕΜΕΤΕ την διαφορετική γνώμη;
Ο Δημητρώφ κατόρθωσε και αγόρευσε στο γερμανικό στρατοδικείο όπου τον παρέπεμψε το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, παρά τις προσπάθειες του ίδιου του Γκαίρινγκ να τον φιμώσει. Εδώ μέσα, όμως, που (θέλω να ελπίζω) δεν υπάρχουν Γκαίρινγκ, διαγράφονται τα πάντα. Μπράβο σας!!! Ξεπεράσατε ολόκληρο γερμανικό στρατοδικείο!!! Εύγε και μόνο εύγε!!!
*
Εννοείται ότι δεν θα ασχοληθώ με τις αιτιάσεις και τις συνωμοσιολογικές προεκτάσεις που προβλήθηκαν πιο πάνω. Πάντως κι εγώ τώρα το πληροφορούμαι ότι έχω «γερό δόντι» και ότι «δε με κουνάει τίποτα» από το esoterica. Αλήθεια ρε παιδιά; Για πείτε ποιός ή ποιά είναι το δόντι μου μπας και το μάθω κι εγώ
I stand between the candle and the star.
quote:Εδώ σίγουρα θα βρείς ανθρώπους να σε συντρέξουν, λόγω παλαιότερων προστριβών μεταξύ μας (θα γελάνε και τα μουστάκια τους τώρα) και να προσθέσουν κι αυτοί το κατιτίς τους στο παραλήρημα σου.
Είναι σαν να πηγαίνεις στο γήπεδο του Παναθηναικού ή του Ολυμπιακού και να βρίζεις τον αντίπαλο τους. Φυσικό δεν είναι οι δεδηλωμένοι οπαδοί και πολέμιοι της αντίπαλης ομάδας να σου συμπαρασταθούν και να σε θεωρήσουν δικό τους (αν δεν ήσουν ήδη, πρίν ξεκινήσεις αυτή την εκστρατεία);
Βασίλειος Σάϊτ aka Epimytheas
παρατηρησατε να συμβαινει κατι τετοιο αγαπητε Βασιλη?
ποσους απο αυτους που αποκαλουσατε πρακτορες του εσωτερικα οταν τολμησαν να σας κανουν κριτικη τοτε, ειδες να σιγονταρουν τον θεματοθετη?
ποσοι προσθεσαν το κατιτις τους?
αναγνωρισες πουθενα αντιπαλους χουλιγκανς?
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΚ ΠΑΝΤΟΥ!
μηπως ηρθε η ωρα να ζητησετε μια συγνωμη απο οσους κατηγορησατε οτι σας συκοφαντουν?
.
και φυσικα ΑΚΟΜΗ περιμενω την διαψευση της κριτικης μου και απαντηση στο μεϊλ που σου εστειλα.
.
κατα τα αλλα για μας εδω στο εσωτερικα τετοιες αντιπαραθεσεις (οπως η παρουσα) χωρις στοιχεια μας κανουν να γελαμε και φυσικα σας απολαμβανουμε!
το ξανατονιζω ομως και θελω να το προσεξουν ολοι: μονο με τον θεματοθετη ηρθατε σε αντιπαραθεση - με κανεναν αλλο!
συνεχιστε ακαθεκτοι!
.
νασαι καλα και μην φανταζεσαι αντιπαλους εκει που δεν υπαρχουν - ο δον Κιχωτης την πατησε...
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Τα όσα μου έχετε σούρει τόσον καιρό τώρα μέσα από αυτό τον δικτυακό τόπο, αλλά και αλλού, μου δίνουν νομίζω το δικαίωμα να κάνω τέτοιες υποθέσεις. Άλλωστε πόσο τυχαίο επιτέλους μπορεί να είναι το γεγονός πως πρώτος εσύ συνέτρεξες να πάρεις θέση σε αυτό το θέμα; Με αυτό δεν εννοώ πως τελικά είναι έτσι τα πράγματα, όμως καταδεικνύω την λογική που ακολούθησε το σκεπτικό μου. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συνωμοσιολόγος για να κάνει ένα λογικό άλμα, νομίζω; Εκτός κι αν προτιμάς την σιωπή μου ώστε να μπορείς να λες ελεύθερα ότι θες, χωρίς αντίλογο, αλλά με χειροκροτητές.
Κι επειδή δεν είμαι υπέρ του λόγου και του αντιλόγου, αλλά υπέρ του διαλόγου, σε πληροφορώ πως από τις 7 του τρέχοντος μηνός θα βρίσκομαι στην Αθήνα. Σου επαναλαμβάνω πως έχεις τα στοιχεία μου στην διάθεση σου, ήτοι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αριθμό τηλεφώνου, οπότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για να συναντηθούμε. Όπως σου είπα και σε άλλο ποστ του εσοτερικα, αποδέχομαι την πρό(σ)κληση σου. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να δείξεις πως δεν έκανες μια πρόσκληση στον αέρα, για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.
Αναμένω (μαζί και οι αναγνώστες σου υποθέτω
Βασίλης Σάϊτ aka Epimytheas
μιλα ρε πουλακι μου τη γλωσσα της μανας σου κι σε το φουκαρα τον Ροιδη να κοιμαται στον ταφο του ησυχος...
αμαν αυτη η επιδειξη ανυπαρκτων γνωσεων ![]()

Όσον αφορά για τα επιχειρήματα ήταν κάτι γενικό, ούτε ξέρω τι έγινε ούτε και με ενδιαφέρει, σύνηθες το φαινόμενο μέσα στο internet και οι αντιπαραθέσεις και τα πράγματα που δεν λέμε face to face να τα γράφουμε όταν κρυβόμαστε πίσω από ένα nick (και αυτό γενικό είναι δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα).
Και καλό θα ήταν πριν βγεις και γράψεις για ότι νομίζεις ότι είπε ο άλλος να τον ρωτήσεις.
Τουλάχιστον για μένα έχεις πέσει 2η φορά έξω.
Αυτά από μένα γιατί εγώ δεν γράφω ακαταλαβίστικα ούτε προσπαθώ να το παίξω κάποια.