- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ! ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:τι θες να πω οταν μου παρουσιαζεις ναζιστικες αποψεις ?μονο οι ναζι πιστευανε στην καθαροτητα της φυλης με τετοια ατομα δενεχω να πω κατι αλλο .quote:
αρες μαρες κουκουναρες απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.Ελληνας ειναι οποιος συμμετεχει της Ελληνικης παιδειας φιλε μου.Αυτο ειναι κατι που ειπε ο ισοκρατης,σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη για να στηριξει τα πιστευω του.Στην πραξη ομως ,για να συμμετεχεις στους ολυμπιακους αγωνες επρεπε να εισαι ελληνας πρωτα απο ολα στην καταγωγη.Παντα να ξερεις οτι η αληθεια βρισκεται στην πραξη,και οχι στα λογια.....Και φυσικα για το αχαιος-δαναος κ.τ.λ. τουμπεκι....Τι να πεις αλλωστε?
http://www.youtube.com/watch?v=RCHErevvc84
Εγω φιλε σου λεω την αληθεια για το τι ισχυε για να συμετασχεις στους ολυμπιακους αγωνες.Μην κοιτας την ιστορια μεσα απο ιδεολογικα θελω.Αλλο τι θα ηθελες να ειχε γινει και αλλο τι πραγματικα ειχε γινει.....Μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι,μονο χαμενος θα βγεις.Εγω σου δειχνω τα δεδομενα,δεν σημαινει οτι συμφωνω η διαφωνω......Εκτος αν διαφωνεις σε αυτο,οποτε περιμενω με χαρα τη διαφωνια σου.Και φυσικα παντα μιλαμε για την εποχη πριν τη ρωμαικη κατακτηση....
quote:quote:
skartados:
Γι' αυτό και αδυνατείτε να χωνέψετε τη διαφορά.
μπλα..μπλα.....μπλα.....και ουσία μηδέν. Επιχειρήματα φέρατε γιαπετ, αλλά σας τα κατέρριψα σαν χάρτινους πύργουςIndustrialAngel, τυχερός είσαι βρε μαύρε....λες να σε έχω ξεχάσει? που θα πάει θα τον βρω το χρόνο....
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Πέστα ρε Ευρωπαίε..άντε μην μας παίρνουν τον αέρα...
Άντε ξεκινα τα επιχειρήματα τα φοβερά .... ![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
την απαντηση στο θεμα σου σκαρταδε στην δινει ο Μ.Αλεξανδρος αν διαβασεις λιγο θα καταλαβεις καθως και οι ελληνιστικοι χρονοι που ακολουθησαν .http://www.youtube.com/watch?v=RCHErevvc84
Θελω να πιστευω οτι εννοεις με τη δραση του και οχι με τον δηθεν λογο του που ειναι ανυπαρκτος στην πραγματικοτητα....
quote:quote:σκαρταδο γιατι βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος?ενα εθνος μονο ετσι μπορει να επιβιωσει στην ιστορια μονο ετσι μαγια να υπαρχει μονο .
την απαντηση στο θεμα σου σκαρταδε στην δινει ο Μ.Αλεξανδρος αν διαβασεις λιγο θα καταλαβεις καθως και οι ελληνιστικοι χρονοι που ακολουθησαν .http://www.youtube.com/watch?v=RCHErevvc84
Υ.Γ Εννοειτε το εργο του.Θελω να πιστευω οτι εννοεις με τη δραση του και οχι με τον δηθεν λογο του που ειναι ανυπαρκτος στην πραγματικοτητα....
quote:
IndustrialAngel, τυχερός είσαι βρε μαύρε....λες να σε έχω ξεχάσει? που θα πάει θα τον βρω το χρόνο
Θα αρχίσει πάλι το ρεσιτάλ της μαλακίας; Γιούπι!!!!. Η' θα συνταράξεις την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα προσκομίζοντας αποδείξεις της δημιουργίας του Αδάμ από το...χώμα;;;;
quote:
Έγραψες: "3ον,το ονομα γραικοι μας το εβγαλαν οι λατινοι" .....δηλαδή ότι μας βγάζουν εμείς το δεχόμαστε έτσι εύκολα? τόσο χάχες είμαστε?
Το να σε ονομάσει κάποιος και εσύ να αποδεχτείς αυτό το όνομα, σημαίνει ότι είτε στο επέβαλλαν είτε συμφώνησες με αυτό.
Για πες μου τωρα ποτε εμεις ως εθνος αποδεχτηκαμε αυτο το ονομα?
Μα το ειδες και μονος σου,εγω ειπα μας το εβγαλαν οι λατινοι δεν ειπα μας το επεβαλλαν και πως θα γινοταν αυτο αφου ποτε δεν το οικοιοποιηθηκαμε για εσωτερικη καταναλωση.Και οι ανατολιτες μας λενε γιουναν,μας το επιβαλλαν και αυτο,επειδη εμεις καταλαβαινουμε οτι το ταυτιζουν με το ελληνας?
quote:
σκαρταδο γιατι βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος?ενα εθνος μονο ετσι μπορει να επιβιωσει στην ιστορια μονο ετσι μαγια να υπαρχει μονο .
Αν θελεις ανοιξε ενα θεμα για το εθνος να το συζητησουμε.Εγω αυτο που λεω ειναι οτι οι αρχαιοι ελληνες εδειξαν στην πραξη τι σημαινει για αυτους να ειναι καποιος ελληνας ,με τη συμμετοχη στους ολ.αγωνες.Ειτε σου αρεσει ειτε οχι,αυτο εγινε,και δεν αλλαζει συμφωνα με τα ιδεολογικα θελω κανενος.....ουτε χρειαζεται να πουμε ψεμματα....
αρες μαρες κουκουναρες απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.Ελληνας ειναι οποιος συμμετεχει της Ελληνικης παιδειας φιλε μου.Αυτο ειναι κατι που ειπε ο ισοκρατης,σε συγκεκριμενη χρονικη στιγμη για να στηριξει τα πιστευω του.Στην πραξη ομως ,για να συμμετεχεις στους ολυμπιακους αγωνες επρεπε να εισαι ελληνας πρωτα απο ολα στην καταγωγη.Παντα να ξερεις οτι η αληθεια βρισκεται στην πραξη,και οχι στα λογια.....Και φυσικα για το αχαιος-δαναος κ.τ.λ. τουμπεκι....Τι να πεις αλλωστε?
Βρε σείς,γιατί δεν διαβάζεται αυτά που σας
παραθέτω;;;!!!
Περί Ισοκράτειας ρήσης για το ποιοι είναι
Έλληνες!!!
Το έβαλα εχθές στην σελ. 44 του παρόντος θέματος!
Από την Άννα Τζιροπούλου Φιλόλογο,Δ/ντρια της
"Ελληνικής Αγωγής"
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ !!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 02/11/2010 17:52:34
Και οι Δωριείς είναι οι απόγονοι
του Ηρακλέους,δηλαδή οι Ηρακλείδες!
quote:
europaios2 :
IndustrialAngel, τυχερός είσαι βρε μαύρε....λες να σε έχω ξεχάσει? που θα πάει θα τον βρω το χρόνο....
![]()
το ολιγόλεπτο βίντεο,με δυό λόγια
ο Ισοκράτης είπε:
"Και αν είναι δυνατόν(!!!) θέλουν να καλούνται
Έλληνες,αυτοί που μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας
και όχι αυτοί που έχουν κοινές ρίζες!!!"
quote:
Πέστα ρε Ευρωπαίε..άντε μην μας παίρνουν τον αέρα...
Άντε ξεκινα τα επιχειρήματα τα φοβερά ....

ρε παιδες....
α!ενταξει πεταχτηκε ο εαρινος παλι!
quote:
IndustrialAngel:
Θα αρχίσει πάλι το ρεσιτάλ της μαλακίας; Γιούπι!!!!. Η' θα συνταράξεις την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα προσκομίζοντας αποδείξεις της δημιουργίας του Αδάμ από το...χώμα;;;;
Το ρεσιτάλ της μαλακίας ανήκει αποκλειστικά σε εσένα με το γελοίο βίντεο που μας έφερες σχετικά με τον κόρακα αποδεικνύοντας ότι την ασχετοσύνη σου με το θέμα....είμαι περίεργος να δω τη συνέχεια.....θα τα πούμε λοιπόν από εκεί.
quote:
skartados:
Για πες μου τωρα ποτε εμεις ως εθνος αποδεχτηκαμε αυτο το ονομα?
Μα το ειδες και μονος σου,εγω ειπα μας το εβγαλαν οι λατινοι δεν ειπα μας το επεβαλλαν και πως θα γινοταν αυτο αφου ποτε δεν το οικοιοποιηθηκαμε για εσωτερικη καταναλωση.Και οι ανατολιτες μας λενε γιουναν,μας το επιβαλλαν και αυτο,επειδη εμεις καταλαβαινουμε οτι το ταυτιζουν με το ελληνας?
Βρε ξέρεις να διαβάζεις? σου έφερα τι έλεγαν τα λεξικά χίλια και πλέον χρόνια πριν. Τι έλεγε ο Αριστοτέλης (ακόμη παλαιότερα) και εσύ λες ότι το Γραικός δεν είναι εθνικό μας όνομα.....κρίμα που δεν το ήξερε ο Αθανάσιος Διάκος...ή μάλλον φαίνεται ότι αυτός πολεμούσε για να ελευθερώσει μια άλλη χώρα και όχι την Ελλάδα όταν αρνούμενος να υποκύψει στον Τούρκο του φώναξε: "Εγώ Γραικός γεννήθηκα και Γραικός θε να πεθάνω"
Τεσπα...δεν έχω να προσθέσω τίποτε περισσότερο, δεν έχει νόημα.
quote:
skartados:
Αν θελεις ανοιξε ενα θεμα για το εθνος να το συζητησουμε.Εγω αυτο που λεω ειναι οτι οι αρχαιοι ελληνες εδειξαν στην πραξη τι σημαινει για αυτους να ειναι καποιος ελληνας ,με τη συμμετοχη στους ολ.αγωνες.Ειτε σου αρεσει ειτε οχι,αυτο εγινε,και δεν αλλαζει συμφωνα με τα ιδεολογικα θελω κανενος.....ουτε χρειαζεται να πουμε ψεμματα....
Βρε άνθρωπε μου τόσο ξεροκέφαλος είσαι? τι θέμα να ανοίξουμε για το αν είμαστε Έλληνες Ρωμιοί ή Γραικοί?
Είναι σαν να λέει ένας Άγγλος ότι δεν είναι Άγγλος αλλά Βρετανός.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
Και για όσους βαριούνται να παρακολουθήσουν
ο Ισοκράτης είπε:
και όχι αυτοί που έχουν κοινές ρίζες!!!"ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ελα σου εχω και το καταλληλοsoundtrack!
quote:
europaios2:Είναι σαν να λέει ένας Άγγλος ότι δεν είναι Άγγλος αλλά Βρετανός.
Δηλαδή europaios2,θες να μας πείς ότι
Άγγλος και Βρατανός είναι το ίδιο;;;!!!![]()
![]()
![]()
Καλά ηρέμησε,και μετά ξανασκέψου τι ακριβώς είπες...
quote:
Είναι σαν να λέει ένας Άγγλος ότι δεν είναι Άγγλος αλλά Βρετανός.
Ακριβώς άσχετε! Γιατί άλλο Άγγλος κι άλλο Βρετανός. Ο Βρετανός μπορεί να είναι Άγγλος, μπορεί Ουαλός, μπορεί Σκωτσέζος, μπορεί Βορειοιρλανδός. Όλοι οι υπήκοοι της Μ. Βρετανίας ονομάζονται "Βρετανοί" αλλά δεν είναι όλοι Άγγλοι.
Απ' την άλλη αν ένα Βρετανό από τη Σκωτία τον πεις "Άγγλο", θα σε σκοτώσει.
Αφού δεν το κατέχεις το θέμα, τι ασχολείσαι;

macedon
Και για όσους βαριούνται να παρακολουθήσουν
ο Ισοκράτης είπε:
και όχι αυτοί που έχουν κοινές ρίζες!!!"ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ελα σου εχω και το καταλληλοsoundtrack!You've got to fight for your right to fight
geostat,είσαι πολύ ΤΥΧΕΡΟΣ γιατί
ο Λευκοφρίδης πέθανε,ο φουκαράς,
και δεν πρόλαβε να μου πεί το ...μυστικό!
quote:
geostat,είσαι πολύ ΤΥΧΕΡΟΣ γιατί
ο Λευκοφρίδης πέθανε,ο φουκαράς,
και δεν πρόλαβε να μου πεί το ...μυστικό!
Το εχω το εχω,αφου εψαξα και για τον Λευκοφρυδη.
Με μπερδευεις,δεν ειμαι ο γιαπετ!
Έλληνες - Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Έλλην, ο οποίος ήταν γιος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, απέκτησε τρεις γιους, τον Αίολο, τον Δώρο και τον Ξάνθο. Ο Αίολος και ο Δώρος μαζί με τους γιους του Ξάνθου, τον Αχαιό και τον Ίωνα, αποτέλεσαν τους γενάρχες των τριών κυριότερων ελληνικών φυλών που ήταν οι Αχαιοί, οι Δωριείς, οι Αιολείς και οι Ίωνες. Το όνομα Έλληνες στα ομηρικά χρόνια δεν αντιστοιχούσε παρά μόνο σ' ένα ελληνικό φύλο, που κατοικούσε στην περιοχή γύρω από τον Σπερχειό ποταμό στη σημερινή Φθιώτιδα, το οποίο είχε ως ηγέτη του τον μυθικό Αχιλλέα. Η ετυμολογία της λέξεως Έλλην προκαλεί μέχρι σήμερα συζητήσεις. Η επικρατέστερη άποψη είναι ότι προέρχεται από τους Σελλούς (< θ. σελ- = φωτίζω), το ελληνικό φύλο της Ηπείρου που ήταν οι ιερείς της Δωδώνης και μέρος των οποίων μετανάστευσε στη Φθία. Άλλες απόψεις σχετίζουν το όνομα Έλλην με το θέμα ελλ- που σημαίνει ορεινός ή με τη λέξη ἔλλοψ που σημαίνει άφωνος, άφθογγος. Ήδη τον 7ο π.Χ. αιώνα είχε επικρατήσει η ονομασία Πανέλληνες και από εκεί αποσπάστηκε και γενικεύτηκε η ονομασία Έλληνες, εξ ου και ο τονισμός, Έλλην αντί Ελλήν.
Προσέξτε τώρα ....
Αργότερα, με την εξάπλωση του Χριστιανισμού, ο όρος Έλλην σήμαινε τον ειδωλολάτρη ή τον μη χριστιανό, ενώ οι κάτοικοι της Ελλάδας λέγονταν Ελλαδίτες.
και δώ....
Όταν ο Χριστιανισμός έπαψε να απειλείται από τις παγανιστικές θρησκείες, ο όρος Έλλην άρχισε να χρησιμοποιείται δειλά δηλώνοντας την καταγωγή ενώ μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Ελληνικού Κράτους, η ονομασία επανήλθε ως επίσημη.
Πλέον...
Το επίσημο όνομα της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι Hellas.

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...