ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελπίδα θεραπείας για πάσχοντες απο HIV/AIDS? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Ελπίδα θεραπείας για πάσχοντες απο HIV/AIDS? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

elo70 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
02/05/2008, 15:55:49
quote:
Απο ο,τι ξερω η προστατεκτομη προτεινεται οταν δεν υπάρχει άλλη λυση και όταν η κατασταση εχει φτάσει ή κοντευει να φτάσει στο απροχώρητο.Δεν πιανουν το νυστερι με την μία.Εξαρταται και απο τον ουρολόγο που θα επισκεφτεις βέβαια.Ολοι οι ουρολόγοι που επισκέφτηκες σου πρότειναν με την μια προστατεκτομή?

Σχεδόν ολοι.
Κοίτα γενικώς η υπερτροφία ξεκινά απο τα 40 και κορυφώνεται στα 55.
Μετά εξασθενεί αρκετά. Συνήθως στο απροχώρητο εφθαναν στα 60.
Τώρα τα πράγματα εχουν αλλάξει. Χτυπά τους 50αρηδες.
Η προστατεκτομή (διουρηθρικώς έτσι?) δεν λύνει οριστικά το πρόβλημα.
Εχει πολλές παρενέργειες. Εκτός αυτού αν κάποιος κάνει προστατεκτομή στα 60 ή στα 65 πιθανόν να μην υπάρξει αλλη υπετροφία.
Αν ομως κάποιος κάνει στα 50 μέχρι τα 60 σίγουρα θα ξαναυπερτραφεί.
2η προστατεκτομή δεν γίνεται. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.

Ετσι λοιπόν πρέπει να βρώ εναν τρόπο να το καθυστερήσω 5 χρόνια τουλάχιστον.

quote:
Γιατι δεν υπαρχουν μελετες που να δειχνουν οτι η διατροφη επηρεαζει την κατασταση του υπερτροφικου προστάτη μήπως?Λεμε τωρα...

Υπάρχουν.
Σε οσους γιατρούς πήγα φυσικά, κανείς δεν μου σύστησε ειδική διατροφή.
Ενα φυλλάδιο ρε γμτ.. που να λέει ρε μ...α τρώγε αυτά τα ρημαδιασμένα και μην τρώς αλλα ρημαδιασμένα.
Κανείς.. και εσκαγα και 100 στον καθένα.
Εγώ πάντως με με μια ειδική διατροφή, ας ειναι καλά ο Μάριος που βοήθησε ΜΑΡΙΕ ΤΝΚΣ.. με το saw palmetto και το pygeum βλέπω βελτίωση. Για ενα ορισμένο χρονικο διάστημα εκανα και χρήση της ``ταμζουλοζίνης`` η οποία μπορώ να πώ οτι εκανε καταπλητική δουλειά, μου δημιουργούσε ομως μεγάλες παρενέργειες απο ζαλάδες, ναυτίες κλπ.

Την εγχείριση δεν θέλω να την κάνω.. τολμώ να σας αποκαλύψω οτι είμαι ``χέστης``...

quote:
Τι εννοεις με τον όρο ΚΥΠ?Αν παντως εννοεις υπερπλασια προστάτη οπωσδηποτε το παθαινουν ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Οχι medtech είναι σπάνιο φαινόμενο εκεί.
Και αν είναι δεν εχει αποφρακτικά συμπτώματα.
Εδώ σε εμάς 95 τους 100 έχουν ΚΥΠ.
Απλά δεν έχουν συμπτώματα.
Συμπώματα είχαν το 60%.
Τώρα εχει ανέβει στο 80%.
Το να εχει κάποιος ΚΥΠ δεν σημαίνει οτι θα έχει και συμπτώματα.
Εγώ γμτ.. είναι μόλις 34 cc αλλά...
Αλλοι εχουν 55 cc αλλά χωρίς συμπτώμτα.

quote:
Ελπιζω τώρα να αστειεύεσαι και να μην μιλάς σοβαρά ετσι?Γιατι αν μιλας σοβαρα θα σου υπενθυμισω οτι απο την μυθολογία δεν μπορεις να περιμενεις σοβαρες ιατρικες συμβουλες.

Γιατί?? Εγώ τα λέω? Η Αγία Γραφή τα λέει. Θεοί ήταν αυτοί.

Edited by - allzzaro on 02/05/2008 16:24:06

02/05/2008, 16:12:57
quote:
Στην περιπτωση του εκχυλισματος που μου ανεφερες υπάρχει στην περιπτωση της ομοιοπαθητικης ΟΧΙ.

Στις παλιές βιβλιογραφίες των φαμακοποιών υπάρχει.
Αναφέρεται ως σερενό το πριονόφυλλο serenoa repens.΄
Δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό.
Πάντως κάνει καλή δουλειά, παρόμοια της φιναστερίδης.
Στοιχίζει 120 ευράκια το κιλό βάλε και το διαλύτη.. (στην περίπτωση που το κάνει κάποιος βάμμα).
Οι ταμπλέττες έρχονται απο Κίνα,Ταιβάν, και εκτός απο το saw palmetto εχουν πολλά και διάφορα άγνωστα σε εμάς.
Έγώ επαιρνα της LABRETS ενώ παράλληλα έφτιαχνα και βάμμα.

02/05/2008, 16:43:49
quote:
Η διαφορα μας Amato ειναι οτι εγω ξερω πως πρεπει να διερευναται η αποτελεσματικοτητα μιας θεραπευτικη μεθοδου.Εσυ ΟΧΙ.Επισης οτι εγω ειμαι προθυμη να δεχτω ως εγκυρη καθε νεα μεθοδο που περναει τον επιστημονικο ελεγχο ενω εσυ αποδεχεσαι ως εγκυρο οτι σου σερβιρουν με την ταμπελα "εναλλακτικο".

Μήν θυμώνετε. Μην τσακώνεστε...
medtech είσαι λίγο οξύθυμη. Δεν χρειάζεται.

quote:
Η ιατρικη ΔΕΝ διακρινεται σε κλασικη και εναλλακτικη.Οποιαδηποτε θεραπευτικη μεθοδος καταφερει να αποδειξει την θεραπευτικη της αξια (και συγκεκριμενα αποδειξει οτι η ωφελεια που προσφερει ειναι μεγαλυτερη απο την βλαβη που προκαλει) γινεται μερος της ιατρικης.Ο ορος "εναλλακτικη" ειναι όρος του μαρκετινγκ και καλυπτει μια πληθωρα μεθοδων (συμπεριλαμβανομενων και των μεθοδων που αναφερεις) που δεν εχουν αποδειξει οτι αξιζουν να γινουν μερος της ιατρικης πρακτικης.

Κανείς δεν διαφωνεί.
Και εγώ συμφωνώ οτι δεν υπάρχει κλασσική και εναλλακτική ιατρική.
Οτιδήποτε εχει κάπια θεραπευτική αξία οπως λές με λιγότερες παρενέργειες είναι δεκτόν.

quote:
Εγώ δεν κάνω κακό σε κανέναν.

amato κοίταξε φίλε μου.
Τα φάρμακα δεν είναι αστεία πράγματα.
Και μιλώ για τα φάρμακα τα συνηθισμένα.
Δεν μπορεί κάποιος να κάνει πειράματα.
Τα πειράματα εγιναν στα εργαστήρια τα φτωχά τα πειραματόζωα πλήρωσαν τη νύφη και έτσι εμείς τα αλλα ζώα διαβάζουμε τις οδηγίες που λένε.. ανοίξτε το κουτάκι, διαβάστε τις οδηγίες, πάρτε ενα χάπι .. ποιός διαβάζει τις οδηγίες , ποιός προσέχει πόσα mg είναι, ποιός διαβάζει τις ενδείξεις, τις αντεδείξεις, κλπ κλπ.
Ο φαρμακποιός γράφει ενα το πρωί ενα το βράδυ και αυτός που τα παίρνει εχει μια τσάντα χάπια και εχει μπερδέψει τα ``μπούτια του``.
Τώρα καταλαβαίνεις πόσο ζώα είμαστε .. Κάποιοι αφελείς μπορεί να κάνουν χρήση του σκευάσματος που περιγράφεις και να τους κάνει κακό.
Σε εσένα δεν έκανε. Αυτοί μπορεί να το πάρουν σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να το συνδυάσουν με κάτι αλλο.. μπορεί μπορεί...

Θα μου πείς ρε allzzaro τότε αφού είναι έτσι να μην τα γράφω.
Οχι να τα γράφεις .. ενδιαφέρονται είναι.. αλλά να εφιστάς και την προσοχή στους αλλους.
Εγώ κάθε φορά που παρουσιάζω κάτι γράφω τα υπέρ , γράφω και τα κατά, γράφω επίσης οτι τα βότανα δεν είναι αθώα. Αν και είναι απίθανο μπορεί να σε βλάψουν πχ οταν βράσουν πολυ παρουσιάζουν τοξικότητα.
Δεν μπορεί να πίνεις 5 αφεψήματα ημερησίως να βάζεις υπερβολικές ποσότητες και να μην τηρείς ορισμένες προυποθέσεις.

Θέλω να καταλήξω στο εξής. Ο τρόπος που παρουσιάζουμε κάτι εχει πολυ μεγάλη σημασία.

02/05/2008, 16:55:01
medtech αναφέρομαι στο πόστ με τον τίτλο ``«Ερευνα» που ΔΕΝ εντυπωσιάζει.``

Δεν το παίρνω οτι τα έγραψες για να μου την μπείς..
Οφείλω να ομολογήσω οτι απο ολα αυτά που έγραψες κράτησα πολλά που με ενδιαφέρουν.

Δεν θέλω να τα σχολιάσω αλλου βρίσκω κάτι το θετικό αλλου κάτι το αρνητικό. Δεν θα συμφωνήσω σε όλα.

02/05/2008, 17:01:46
quote:
Υπάρχουν.

Πουντες?Σε ποιο επιστημονικο περιοδικο εχουν δημοσιευθει?
Ποσες ειναι?Ποιας ποιτοτητας μεθοδολογιας?Εχει υπαρξει επιβεβαιωση απο ανεξαρτητες και διαφορες ερευνητικες ομαδες?

quote:
Εγώ πάντως με με μια ειδική διατροφή, ας ειναι καλά ο Μάριος που βοήθησε ΜΑΡΙΕ ΤΝΚΣ.. με το saw palmetto και το pygeum βλέπω βελτίωση

Οταν λες ειδικη διατροφη αναφερεσαι μονο στην ληψη του saw palmeto ή εννοεις οτι εκανες και παραλληλα με την ληψη του saw palmeto καποιο ειδος διαιτας?Αν εκανες παραλληλη χρηση πως ξερεις οτι η βελτιωση δεν οφειλεται στο saw palmeto μονο (για το οποιο υπαρχει επιστημονικη βαση οτι μπορει να βοηθησει) και οχι στην διαιτα/ειδικη διατροφη που ακολουθησες?

Η δε βελτιωση που εχεις ειναι αντικειμενικη?Δηλ εκανες υπερηχογραφημα προστατη και εδειξε συρικνωση του αδενα?Η απλα νιωθεις καλυτερα?

Μηπως εχεις ΚΥΠ που εξελισσεται αργα και απλα νιωθεις καλυτερα χαρη στο φαινομενο placebo?

quote:
Στις παλιές βιβλιογραφίες των φαρμακοποιών υπάρχει.

Εγω ως εγκυρα στοιχεια εννοω τις επιστημονικες μελετες που δημοσιευτηκαν στα επιστημονικα περιοδικα που ανεφερα.Στην πρωτη περιπτωση η μεταναλυση που δημοσιευτηκε εδειξε οτι οντως εχει θετικη επιδραση.Στην β περιπτωση η μελετη εδειξε οτι οτι δεν ειχε καμια επιδραση.Δεν θεωρω εγκυρα τα στοιχεια στις παλαιες βιβλιογραφιες εκτος εαν τα στοιχεια που αναφερονται σε αυτες,υποστηριζονται απο κλινικες μελετες.

Αυτο πρεπει να κοιτας αν θες να δεις εαν καποια θεραπευτικη μεθοδος εχει καποια αξια:Αν υπαρχουν επιστημονικες μελετες που να την υποστηριζουν.

quote:
Στοιχίζει 120 ευράκια το κιλό βάλε και το διαλύτη..

Αουτσ!

quote:
Σε εσένα δεν έκανε. Αυτοί μπορεί να το πάρουν σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να το συνδυάσουν με κάτι αλλο.. μπορεί μπορεί...

Η χειροτερη παρενεργεια που μπορει να κανει ειναι να μην παει ο ασθενης να παρει μια εγκυρη θεραπεια αλλα να εμπιστευτει την ζωη του και την υγεια του σε αυτο το μαραφετι.Οπως η καρκινοπαθης με ογκο στην πυελο που αντι να κανει χημειοβολισμο,χειρουργικη εξαιρεση του ογκου και χημειοθεραπεια,πηγε στην Hulda Clark και μαρτυρησε!

quote:
δεν το παίρνω οτι τα έγραψες για να μου την μπείς..

Δεν το εγγραψα για να στην πω.Το εγγραψα για να σε ενημερωσω.

Θα με ενδιαφερε η αποψη σου επι του αρθρου.Πες μου σε τι συμφωνεις και σε τι διαφωνεις.Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 02/05/2008 17:05:12

02/05/2008, 17:33:05
quote:
Η δε βελτιωση που εχεις ειναι αντικειμενικη?Δηλ εκανες υπερηχογραφημα προστατη και εδειξε συρικνωση του αδενα?Η απλα νιωθεις καλυτερα?

Δυστυχώς medtech συρρίκνωση του αδένα δεν θα δώ οτι και να κάνω.
Το finasteride ενδεικνύεται σε μεγάλους προστάτες ανω των 50 cc.
Εκεί υπάρχει ενα ποσοστό συρρίκνωσης της τάξεως απο 0-25%.
Σε προστάτες κάτω των 50 cc δεν ειναι αναλογικό αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν εχει σχεδόν καμμία επίδραση.
Ετσι λοιπόν και το saw palmetto πιθανόν να μην εχει και αυτό επίδραση.
Απλά διαπίστωσα οτι σε διάρκεια ενός χρόνου εμεινε σταθερός.
Αυτό εδειξε τουλάχιστον ο υπέρηχος.
Ετσι μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα οτι το saw palmetto εκανε δουλειά απλά να μην υπετραφεί αλλο. Ισως αν δεν το έπαιρνα να είχε μεγαλώσει κατά 10 cc..

Το πρόβλημα δεν είναι ομως να συρρικνωθεί. Το πρόβλημα είναι να αποφραχθεί. Αυτό είναι ακατόρθωτο.
Απλά το αλλο βότανο το Pygeum φαίνεται να κάνει κάτι καλύτερο.
Παίρνω οπως σου είπα και ταμζουλοζίνη.
Τώρα θα μου πείς ρε που ξέρεις τι σε ωφελεί περισσότερο απολα.
Το saw palmetto δουλεύει. Εχει αυξηθεί πολύ η τριχοφυία μου.
Το pygeum και αυτό δουλεύει. Οταν για χ.. λόγους δεν το πάρω βλέπω μειωμένη ροή. Οταν το παίρνω βλέπω αυξημένη ροή.
Η ουσία ταμζουλοζίνη κάνει καταπληκτική δουλειά αλλά δεν νοιώθω καθόλου καλά οταν την παίρνω.
Οταν παίρνω ολα τα σκευάσματα μαζί και παράλληλα κάνω και την ειδική διατροφή πάω στον γιατρό και του κουνιέμαι. Είναι σαν να μην έχω τίποτα. Ξαφνικά ομως .. παρουσιάζεται επιδείνωση και αντε πάλι απο την αρχή.
Περιττό να σου πώ οτι αν δεν έκανα τίποτα απολα αυτά.. θα είχα μπεί με πλήρη απόφραξη αφού πρώτα θα είχα πάθει ζημιά στους νεφρούς.

02/05/2008, 17:45:30
quote:
Πουντες?Σε ποιο επιστημονικο περιοδικο εχουν δημοσιευθει?
Ποσες ειναι?Ποιας ποιτοτητας μεθοδολογιας?Εχει υπαρξει επιβεβαιωση απο ανεξαρτητες και διαφορες ερευνητικες ομαδες?

Σε κάνενα
Και ο λόγος είναι οτι κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτή τη διατροφή παρά μόνο εγώ.
Είμαι πάρα πολύ εγκρατής στο τι θα φάω και στο τι θα πιώ.
Μερικοί γιατροί συστήνουν αυτού του ειδους τη διατροφή βασιζόμενοι δεν ξέρω σε ποιές μελέτες πχ. Ν. Μερτζιώτης κα..
Προσφάτως στην ΕΤ3 παρουσιάστηκε μια εκπομή γενικώς για τα προβλήματ ατου προστάτη.
Αρκετοί χειρούργοι καθηγητές μίλησαν για το πρόβλημα.
Δυστυχώς δεν άκουσα κάτι καινούριο.
Εξάλλου ο χρόνος τους ήταν τόσο περιορισμένος που ... είπαν πολύ λίγα.
Αναφέρθηκαν πάντως περιληπτικά σε μια ειδική διατροφή και συμφώνησαν ολοι οτι συμβάλλει θετικά.

02/05/2008, 18:13:12
quote:
Δεν το εγγραψα για να στην πω.Το εγγραψα για να σε ενημερωσω.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Δεν ξέρω που τα βρήκες αλλά βρήκα πολλά που με ενδιαφέρουν.

quote:
Θα με ενδιαφερε η αποψη σου επι του αρθρου.Πες μου σε τι συμφωνεις και σε τι διαφωνεις.Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου.

Κοίταξε βρε medtech.
Απο διαφορετική πλευρά τα βλέπεις εσύ απο διαφορετική εγώ.
Δεν πρόκειται για διαφωνίες ή συμφωνίες σε επιστημονικό επίπεδο αλλά φιλοσοφικό θα έλεγα.
Τώρα αν θέλεις να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία θα μονοπωλήσουμε

02/05/2008, 18:16:38
quote:
Δυστυχώς medtech συρρίκνωση του αδένα δεν θα δώ οτι και να κάνω.
Το finasteride ενδεικνύεται σε μεγάλους προστάτες ανω των 50 cc.
Εκεί υπάρχει ενα ποσοστό συρρίκνωσης της τάξεως απο 0-25%.
Σε προστάτες κάτω των 50 cc δεν ειναι αναλογικό αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν εχει σχεδόν καμμία επίδραση.
Ετσι λοιπόν και το saw palmetto πιθανόν να μην εχει και αυτό επίδραση.
Απλά διαπίστωσα οτι σε διάρκεια ενός χρόνου εμεινε σταθερός.
(Αυτό εδειξε τουλάχιστον ο υπέρηχος.
Ετσι μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα οτι το saw palmetto εκανε δουλειά απλά να μην υπετραφεί αλλο. Ισως αν δεν το έπαιρνα να είχε μεγαλώσει κατά 10 cc..

Αλλα ισως και να ειχε παραμεινει σταθερος σε ογκο ειτε το επαιρνες ειτε οχι...

quote:
Το πρόβλημα δεν είναι ομως να συρρικνωθεί. Το πρόβλημα είναι να αποφραχθεί. Αυτό είναι ακατόρθωτο.

Εισαι σιγουρος?Για τσεκαρε αυτη την ιστοσελιδα:

http://www.intelmed.gr/0010000013

αποσπασμα:

Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη

• Συσκευή ProstaJect

Συσκευή με την οποία γίνεται έγχυση αιθανόλης για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Εφαρμόζεται σε ασθενείς στους οποίους δεν ενδείκνυται η χειρουργική επέμβαση (πχ. ασθενείς με αναπνευστικά ή καρδιαγγειακά προβλήματα). Η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και δεν απαιτεί νοσηλεία του ασθενή.

• Ενδοπρόθεση UroLume

Ενδοπρόθεση που τοποθετείται στην ουρήθρα με σκοπό την αντιμετώπιση της απόφραξης της ροής των ούρων που προκαλεί η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Η ενδοπρόθεση τοποθετείται απλά και με ακρίβεια.
Εφαρμόζεται σε ασθενείς στους οποίους δεν ενδείκνυται η χειρουργική επέμβαση (πχ. ασθενείς με αναπνευστικά ή καρδιαγγειακά προβλήματα).Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και δεν απαιτείται νοσηλεία του ασθενή.

Στενώματα Ουρήθρας

• Ενδοπρόθεση UroLume

Ενδοπρόθεση που τοποθετείται στην ουρήθρα με σκοπό την αντιμετώπιση της απόφραξης της ροής των ούρων που προκαλεί η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Η ενδοπρόθεση τοποθετείται απλά και με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και δεν απιτείται νοσηλεία του ασθενή.

(Δεν βλεπω να περιλαμβανει σφαγες και αιματα αυτη η μεθοδος ουτε προκληση ανικανοτητας ή ακρατειας ουρων ενω εξασφαλιζεται η διανοιξη του στενωματος.Φυσικα καλυτερη ενημερωση θα σου κανει ενας ουρολογος/ανδρολογος).

quote:
Απλά το αλλο βότανο το Pygeum φαίνεται να κάνει κάτι καλύτερο.
Παίρνω οπως σου είπα και ταμζουλοζίνη.

Παιρνεις ταυτοχρονα ΚΑΙ ταμζουλοζινη?Και που ξερεις αν δεν ηταν η Ταμζουλοζινη που κρατησε τον αδενα σε σταθερο μεγεθος και οχι το saw palmeto?

quote:
Το saw palmetto δουλεύει. Εχει αυξηθεί πολύ η τριχοφυία μου.

Βασικα αν επαιρνες μονο saw palmeto και ο προστατης σου παρεμενε σε σταθερο μεγεθος τοτε και μονο τοτε θα μπορουσαμε να εχουμε μια βασιμη ενδειξη (οχι αποδειξη) οτι το saw palmeto εκανε δουλεια.Η αυξηση της τριχοφυιας δεν σημαινει οτι το saw palmetto βοηθησε στην βελτιωση της καταστασης του προστατη.Μολονοτι δεν ειμαι ειδικος δεν εχω διαβασει πουθενα να αναφερεται οτι η αυξηση της τριχοφυιας ειναι σημαδι βελτιωσης της καταστασης του προστατη...

quote:
Σε κάνενα
Και ο λόγος είναι οτι κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτή τη διατροφή παρά μόνο εγώ.
Είμαι πάρα πολύ εγκρατής στο τι θα φάω και στο τι θα πιώ.
Μερικοί γιατροί συστήνουν αυτού του ειδους τη διατροφή βασιζόμενοι δεν ξέρω σε ποιές μελέτες

Οκ...θα ψαξω και θα σου πω.

quote:
Δυστυχώς δεν άκουσα κάτι καινούριο.

Τσεκαρε την ιστοσελιδα που σο εδωσα.Εκει αναφερεται η νεα μεθοδος των ενδοπροθεσεων...Ουτε σφαγες ουτε ανικανοτητα ουτε ακρατεια,ουτε χαπακωματα...

The plural of anecdote is not data.

02/05/2008, 18:32:31
quote:
Παιρνεις ταυτοχρονα ΚΑΙ ταμζουλοζινη?Και που ξερεις αν δεν ηταν η Ταμζουλοζινη που κρατησε τον αδενα σε σταθερο μεγεθος και οχι το saw palmeto?

H ταμζουλοζίνη δεν εχει θεραπευτικές ιδιότητες οπως η φιναστερίδη.
Η φιναστερίδη ως αναστολέας της 5α αναγωγάσης συρρικνώνει τον προστάτη.

Η ταμζουλοζίνη να σου δώσω να καταλάβεις δουλεύει ως μυοχαλαρωτής.
Με τη διαφορά οτι εχει μεγάλη επίδραση στη χαλάρωση των μυών του οροποιητικού. Απλά χαλαρώνει τον αδένα ετσι χαλαρώνει και το σημείο που εχει φράξει την ουρήθρα. Ετσι βρίσκουν κάποια σχετική διέξοδο τα ούρα.
Ετσι μπορώ να πώ οτι το saw palmetto κάνει δουλειά.
Δεν το κρίνω ομως απο εκεί.
Εχει αυξηθεί η τριχοφυία μου. Αυτό σημαίνει οτι πράγματι αναστέλλει τη δράση του ενζύμου 5α αναγωγάση το οποίο εκτός απο την υπετροφία του προστάτη προκαλεί και τριχόπτωση.

05/01/2010, 10:14:41
Kαλημερα σε ολους!

Αποκτησαμε και νεα τροπη στο θεμα! παιδια, καντε μια περηληψη (συντομη, λακωνικη) του τι ειχε παιχτει... να ξερουμε να πουμε και εμεις τιποτα!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
05/01/2010, 10:43:14
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για όλους μας το 2010, μακάρι να μας φέρει ό,τι πιο δημιουργικό μπορεί να μας προσφέρει.

Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά την Πρωτοχρονιά.
Προσωπικά η δική μου Πρωτοχρονιά δε μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά δεν πτοούμαι.
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

05/01/2010, 11:09:21
ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ DYING ΤΡΟΜΑΖΩ ....ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ...
ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

quote:
Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά την Πρωτοχρονιά.
Προσωπικά η δική μου Πρωτοχρονιά δε μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά δεν πτοούμαι.
Χεχε!

DYING ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΒΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΣΟΥΚΓΡΙΖΟΥΜΕ..
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ

ΟΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ...
CHARMED

05/01/2010, 11:16:05
quote:
Τι καληνύχτα βρε απο τώρα? Εγώ κοιμάμαι γύρω στις 12. Για πρακτικούς λόγους δηλαδή αλλιώς θα ξενυχτούσα. Αλλά θέλω και να ξυπνάω λίγο πρωί. Τώρα βέβαια πολλές φορές περνάει η ώρα και πάει δύο πριν το καταλάβω.

ΡΕ ΤΟ ΠΙΣΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ...ΤΟ ΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ...
ΑΣΕ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...
ΠΙΚΡΕΣ ΠΙΚΡΕΣ.. ΞΥΠΝΑΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ..ΜΙΑ
ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 7..
ΕΣΥ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΗ...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ..

THE POWER
CHARMED

05/01/2010, 11:59:34
quote:

Έχω κόμπλεξ με την ηλικία. Όταν ήμουν κάπου 11-12(δε θυμάμαι βασικά)με είχε ερώτευτει μία μικρότερη κατά τρία χρόνια κ μου άρεσε πολύ(ήταν απο αυτές που γεννιούνται με τεστοστερόνη εφήβου) αλλά την απέρριψα λόγω της διαφοράς ηλικίας(και μου κρατάει μέχρι σήμερα κακία για να καταλάβεις). Μετά, για να δεις πώς γυρνάει ο τροχός, όταν ήμουν στην ηλικία σου κάπου, τσιμπήθηκα εγώ με μία μεγαλύτερη κάτα τρία χρόνια.. και με απέρριψε λόγω της διαφοράς. Για να καταλάβεις.. ακόμα τη σκέφτομαι(και έχω να τη δω χρόνια) Οπότε απο τότε λέω "ΆΙ ΣΤΟ Δ**** ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ" και νιώθω πολύ παααρα πολύ πιο χαλαρός, επιτέλους. Και όταν με ρωτάνε λέω το κλασικό "Είμαι όσο δείχνω(και αν σας αρέσει)".

Κοίτα, θα σου λεγά μόνο απο κοντά και αφου γνωριζόμασταν κάπως.

ΣΙΓΑ ΡΕ...
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 22...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 27...
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ...
ΚΟΙΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ
ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΑ...

quote:
Για να δούμε απάντησε στις 14:38:16 και η επόμενη απάντηση(η δικιά σου) ήρθε στις 20:20:23. Αργής χρυσή μου πολύ. Εκτός έγραφες απ τις 3εις απάντηση χαχα. όχι όχι αυτο δεν λέγεται 24/24.

ΡΕ ΣΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΥΟUTUBE ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...
ΑΛΛΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ
ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ...

quote:
Η ίδια το είπες "Μια φορά βγήκα και γω.. και πήγαν να με(δεν συνεχίζεται το quote λόγω χρήσης προσβλητικής γλώσσας)".

ΤΕΣΠΑ ΑΓΟΡΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

quote:
Μα δεν είναι. Για αυτό το είπα.

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΚΟΡΙΤΣΑ
... ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ...???

quote:
.Κάνε μια δημοσκόπηση εδώ στην Αθήνα..εκτός κ αν μένεις σε κάνα κατσικοχώρι οπότε μη το κάνεις.. γιατί θα γίνεις ρεζίλι στις κατσίκες με ελληνική υπηκοοτητα...

ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ...
ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ...
ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ...

quote:
Αν δεν κάνει κάτι και μένει στάσιμος τότε κάποια στιγμή χωρίς να το επιχειρήσω θα αρχίσει να βγαίνει απ τη ζωή μου απο λίγο εως πολύ.

quote:
το χω αναφέρει άλλωστε όπως κ το ότι είμαι μοναχοπαίδι ίσως(μάλλον, δεν θυμάμαι) σε κάποιο απ τα χίλια μηνύματα μου.

ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

quote:
Δεν σ'αρέσει το περιεχόμενο αυτών που λέει? Τα λέει κάπως ίσια ε? Να μην ήταν και ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά φέτος σαν να το χει γυρίσει λίγο.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...
ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΕΡΝΕΙ...??

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ???

quote:

Ε γενικά μου τη σπάει που όλοι μου λένε να τρώω και όλοι θεωρούν ας πούμε τον λεπτό αδύναμο και έτσι.

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ....
ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ...ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΣ...

quote:
τι να αντέξει ο ******(όνομα) στο κρεβάτι, στα μισά θα τα χει φτύσει. Φυσικά του απάντησα αναλόγως.....

ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΣ??
ΑΥΤΟΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΗΤΑΝ??

quote:
Γενικά κάποια μεγάλη προσβολή δεν έχω δεκτεί αλλά όλοι μου λένε τρώγε τρώγε,

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΡΩΓΕ ΤΡΩΓΕ Η ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ε!..ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ??
ΔΕΝ ΤΡΩΣ?
ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ???
ΑΛΛΛ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΟΚ

quote:
ε και όταν το κορίτσι σου πχ σου λέει "Φάε τίποτα ρε, με 5-10κιλά θα είσαι και γαμώ" είναι λίγο κάπως.. Άβολα.

ΑΒΟΛΑ ... ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ...
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ...
ΤΥΠΟΥ ΦΑΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΚΤΛ...
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΤΡΩΓΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ...
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ..

quote:
Δεν το ξέρουμε αν είσαι μικρή.. φέρε πιστοποιητικό γέννησης, ταυτότητα και βλέπουμε. Τα υπολοιπα ας τα αναλάβει το δίκαιο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ...

quote:
Ναι μια χαρά τη βγάζει. Και γω βασικά θα αρραβωνιαζόμουν αν έβρισκα την κατάλληλη για να πούμε την αλήθεια(Προς το παρόν βέβαια υπάρχουν άλλα ζήτηματα). Το θέμα είναι οτι μία "πολύ" κατάλληλη θέλει καιρό για να ΓΙΝΕΙ κατάλληλη. Και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τέτοια υπομονή. Αλλά κυρίως δεν είνα κατάλληλες εξ αρχής, γιατί θες η αρραβωνιάρα σου να είναι κάποια ξεχωριστή που να χει παρόμοια ενδιαφέροντα και η ψυχοσύνθεσή της να καλύπτει τα προβλήματα της δικιά σου. Αν δηλαδή είσαι ευέξαπτος τότε ο/η σύντροφος σου καλό είναι να είναι ψύχραιμο άτομο. Και το ανάποδο. Αλλά θα το φιλοσοφίσω το θέμα κι άλλο όταν θα χω χρόνο κ όρεξη.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ..ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ
ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΣΟΥ ΗΜΙΣΥ...

quote:
Άσχετο, δεν μας είπες τελικά CHARMED γιατί σε λένε γουρούνα??

ΠΕΡΙΜΕΝΕ...

cHARMED

05/01/2010, 12:18:03
τι πρεπει να περιμενει? να γραψεις την απαντηση ή να το μαθει μονος του?

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
05/01/2010, 12:53:58
ΓEΙΑ ΣΟΥ PREDATOR
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΣΕΛ
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΣΑ...

quote:
Αποκτησαμε και νεα τροπη στο θεμα! παιδια, καντε μια περηληψη (συντομη, λακωνικη) του τι ειχε παιχτει... να ξερουμε να πουμε και εμεις τιποτα!

ΤΠΤ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΜΕ ...
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ...
ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ JUST SAY IT..

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 05/01/2010 12:54:58

05/01/2010, 13:01:00
quote:
quote:ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ... ΑΛΛΑ DONT WORRY ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΕΣ 4 ΖΩΕΣ

Γιατί τα γουρούνια έχουν 5?
Γιατί ως γάτα θα είχες 7(οπότε τι έγιναν οι υπόλοιπες?) ή 9.

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΠΤ ΑΥΤΟ DR

CHARMED

05/01/2010, 13:05:48
quote:
-->Εμένα η BEYONCE δεν μου αρέσει..
-->Δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ... ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΑΓΟΡΙ...

ΥΠΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΤΑ ESOTERICA...

ILL KILL YOU
NOP I AM A CHARMED ONE
CHARMED

05/01/2010, 14:54:21
quote:
τι πρεπει να περιμενει? να γραψεις την απαντηση ή να το μαθει μονος του?

Both..

quote:
ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΠΤ ΑΥΤΟ DR

Απ το παράξενο ναι. Αν μου θυμίζει κάτι περισσότερο δε ξέρω δε μπορώ να σκεφτώ τώρα.
quote:
ΣΙΓΑ ΡΕ...
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 22...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 27...

Καλά εσύ είσαι γιούχου...
Κοίτα όταν δεν βγαίνεις συχνά έξω και εκ τούτου δεν κάνεις ιδιαίτερα παρέα με αγόρια yourself και "σχέσεις" κλπ είναι λογικό να ερωτεύεσαι τον καθένα που σου φέρεται φιλικά ή που σε εντυπωσιάζει λίγο.
Απλά στο μυαλό σου παίρνεις το τόσο και το κάνεις ΤΟΣΟ και γενικά είναι πολύ συνηθές οι μικρές να ερωτεύονται τους μεγάλους(και μου χει συμβεί και μένα πολλές φορές) καθώς είναι εύκολο να εντυπωσιαστείς με πράγματα φυσιολογικά για τη δικιά μας ηλικία και αν δεν έχεις κάποιες εμπειρίες ώστε να πάψεις να εντυπωσιάζεσαι με το παραμικρό "χάρισμά" μας την παθαίνεις κατα αυτό το τρόπο.
Και για εμάς συνήθως είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουμε.

Ουσιαστικά και γω αυτό είχα πάθει δηλαδή με το κορίτσι που σου ανέφερα αλλά ήταν και άλλα μαζί. Υπήρχε και χημεία μεταξύ μας. Ήταν τυχερή-άτυχη κατάσταση.

quote:
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ...
ΚΟΙΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

Δεν ισχύει αυτό...
Θα σου πω κάποια πράγματα που ίσως δεν τα έχεις σκεφτεί.
Πρώτα απ όλα ο μοναδικός λόγος που μικρές γυναίκες ψάχνουν μεγάλους άνδρες είναι είτε(/και) γιατί (μπορούν και)τους εξιδανικεύουν στο μυαλό τους είτε(/και) γιατί οι ίδιες δεν έχουν τα χαρισματα αυτού του άνδρα(χιούμορ, ωριμότητα, επιτυχία, αυτοπεποίθηση) και εκ τούτου τα ζητάνε σε άλλους που συχνά τους θεωρούν "ιδανικούς".

Για να σου αποδείξου όμως το λάθος σου και να δεις την βρώμα πίσω απ την υπόθεση μεγάλος άνδρας μικρή γυναίκα θα σου πω τα εξής.

Αν εσύ ήσουν μεγάλη, θα τα έφτιαχνες με κάποιο πολύ πολύ μικρότερο?

Αν όχι γιατί, αν ναι γιατί.
Σκέψου τα αυτά πολύ καλά και θα δεις τη σκοπιμότητα πίσω απο αυτή τη πολύ διαδεδομένη κατάσταση.

Και κάτι άλλο. Έχεις την εντύπωση ότι αν ήσουν πχ 27 χρονών, συνομίλικη δηλαδή με τον 27χρονο, θα τον ερωτευόσουν? Θα τον θεωρούσες άξιο για τάιρι σου? Εγώ σου λέω πως κατά πάσα πιθανότητα όχι. Γιατι άλλες εμπειρίες έχεις σε μια ηλικία πχ 19 χρονών και άλλες 29.
Επιπλέον ένας ""ιδανικός"" άνδρας θα τα φτιάξει με μία ""ιδανικη"" γυναίκα, δεν θα τα φτιάξει με κάποια που να είναι η μέρα και η νύχτα - με κάποια δηλαδή που να είναι μαζί του επειδή τον θαυμάζει. Θα κάνει σχέση με κάποια που θα είναι μαζί του επειδή νιώθει ότι ταιριάζουνε. Απλά εσείς οι "μικρές και νέες" πάντα έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας όταν αυτό σας συμφέρει, δηλαδή όταν δεν υπάρχει λογική αιτία κάποιος
να θέλει να είναι με κάποια μικρότερη, μαζί σας δηλαδή,(πέρα απ το σεξ και την νεανική ζωντάνια της μικρότερης) εσείς θα δημιουργήσετε μία απ'το μυαλό σας. Δε θα σου κρύψω φυσικά ότι το ωραίο νενανικό σώμα είναι συχνά κίνητρο για έναν άνδρα ακόμα και για γάμο πράγμα που το βρίσκω αρκετά ηλίθιο αλλά όχι χωρίς λογική.

quote:
ΡΕ ΣΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΥΟUTUBE ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...
ΑΛΛΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ
ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ...

Πάρε εδώ:
Φίλιππος Πλιάτσικας - Θάλασσα
http://www.youtube.com/watch?v=Tga3Mnp1oGE

Καράβι μικρό
http://www.youtube.com/watch?v=OluZwG3c4_0
Τι δεν έμαθε ο θεός
http://www.youtube.com/watch?v=h1hXd09Ws2o&feature=related

Πυξ Λαξ(Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ο τραγουδιστής τους)
Έπαψες αγάπη να θυμίζεις:
http://www.youtube.com/watch?v=AiguYRjKAmE

ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ. Αυτό είναι ποιοτική μουσική. Και ελληνική 100% πάνω απ όλα.

quote:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...
Γούστα είναι αυτά.. δε σ'αναγκάζει κανείς χαχ.
quote:
ΡΕ ΤΟ ΠΙΣΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ...ΤΟ ΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ...
ΑΣΕ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...
ΠΙΚΡΕΣ ΠΙΚΡΕΣ.. ΞΥΠΝΑΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ..ΜΙΑ
ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 7..
ΕΣΥ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΗ...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ..

Δε ξέρω.......

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα