- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Σας θυμίζει τίποτα αυτή η εικόνα?
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

Αυτόν το υπεράνθρωπο, τον αναγνωρίζετε?
Ο αγκυλωτός σταυρός μου θυμίζει ένα αρχαίο ελληνικό (αλλά και αιγυπτιακό και ινδικό σύμβολο) που τελευταία φορά είδα στην περίφραξη του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας (Πανεπιστημίου 12).
Για να μην πούμε για τη ναυτική βάση του Κορονάντο στην Καλιφόρνια...

macedon
quote:
Αυτόν το υπεράνθρωπο, τον αναγνωρίζετε?
Χμμ... Ο Κατσιφάρας;

macedon
quote:Αυτόν το υπεράνθρωπο, τον αναγνωρίζετε?
Τι να αναγνωρίσουμε βρε.
Μα το γράφεις αμέσως από κάτω.
Σιγά το γρίφο.
Το μουστάκι σου πάει μπάμ!
To "υπεράνθρωπος" είναι υπερβολή
quote:quote:Αυτόν το υπεράνθρωπο, τον αναγνωρίζετε?
Τι να αναγνωρίσουμε βρε.
Μα το γράφεις αμέσως από κάτω.Σιγά το γρίφο.
Το μουστάκι σου πάει μπάμ!
To "υπεράνθρωπος" είναι υπερβολή
πω πω πω ένα χιούμορ βρε παιδί μου!!!
Να υποθέσω ότι κάνεις χιούμορ γιατί δεν θέλεις να απαντήσεις το αυτονόητο.
Εγώ τι σου θυμίζω τώρα;;;
(Eλα ξεκίνα τώρα, την απέραντη συνομωσιολογία)
quote:
Τι να αναγνωρίσουμε βρε.
Μα το γράφεις αμέσως από κάτω.Σιγά το γρίφο.
Φο-βε-ρό! ![]()
![]()
![]()
pantelis1
quote:
Εγώ τι σου θυμίζω τώρα;;;
Ποτέ μην κάνεις μια ερώτηση αν δεν είσαι έτοιμος για την απάντηση. Μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα...

macedon
Είμαι φανατικός οπαδός της "οξείας νοημοσύνης" και την θαυμάζω σε όποιον την συναντώ.
Δεν εξαιρείσαι!!!
Είμαι οπαδός του ορθολογισμού και όποιος κινείται μέσα σε αυτά τα πλαίσια [του ορθολογισμού],τυγχάνει της εκτίμησής μου.
Ο Αίολος μιλάει για τον Αίολο και μόνον.
Εγώ μιλάω για τον Νικόμαχο και μόνον.
Ο ψεύτης...συνήθως δεν ξέρει για ποιόν μιλάει...![]()
![]()
![]()
,αλλά δεν έχει κακή πρόθεση,απλά είναι λίγο...δυσκατανόητος!![]()
![]()
![]()
Συγχώρα με γιαννάκη,αλλά σε αυτά που σου προσάπτει ο Παντελής δεν έχει και πολύ άδικο.Είσαι λιγουλάκι σαν το τραγουδάκι του Χατζή " κόλησε η βελόνα στο όνομα Ραμόνα..."!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
(σχετικά με το θέμα πάντα)
Μια ερώτηση στον pantelis1
πριν μια-δυο σελίδες (μετά απο απουσία αρκετών ημερών)
πέρασες να μας πεις ένα γεια , και να "δικαιολογήσεις"
το οτι δεν θέλεις να συνεχίσεις (δικαίωμα σου)
οτι είπες, οτι είχες να πεις (σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή)
και οτι δεν μπορoυμε να σε "υποχρεώσουμε" να ξαναμιλήσεις
(και κάτι τέτοια, και λίγη νομικίστικη ορολογία περι δικαιωμάτων κτλ κτλ .... μη με βάλετε να ψάχνω quote)
Ολα αυτά καλα και άγια μέχρι εδω ...
Μετά ?
Τι προέκυψε και σε δυο σελίδες τώρα, έχουμε ενα (ευχάριστο)
cam back στο θέμα, και μάλιστα σε 3 (τρία) σημεία προτρέπεις
(και πολυ καλά κάνεις)
τον κακο 'Aιολο και τον 3κακο γιαννηψευτη ....
να ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ στο θέμα του topic , μια και είσαι διατεθειμένος..... να το κουβεντιάσεις ...(!?)
τωρα θα μου πεις (και ισως εχεις και δίκιο)
"Αυτο ειναι το θεμα σου? "
κι ομως ,
είναι ενα πολύ καλό θέμα .... ![]()
ετσι κι αλλιώς , για την ΝΑ λέτε ΜΟΝΟ οτι θέλετε
απο το να ασχολούμαστε με την ιστορία του ναζισμού
ας πούμε κατι ποιο ιντριγκαδώρικο βρε αδερφέ !
ps
εννοείται οτι Συνταγματικά ως Ελεύθερος πολίτης αυτης της Χώρας
Δεν εχεις καμιά υποχρέωση να απαντήσεις ![]()

quote:
έτσι κι αλλιώς , για την ΝΑ λέτε ΜΟΝΟ οτι θέλετε
Εγώ προσωπικά δεν λέω μόνο ότι θέλω.
Απάντησα με μεγάλη ακρίβεια όποια ερώτηση υπήρξε από τους user(για τη Ν.Α),
όπως επίσης πιθανών το ίδιο θα κάνω, αν ξανά ερωτηθώ οτιδήποτε σε σχέση με τη Ν.Α.
quote:
Τι προέκυψε και σε δυο σελίδες τώρα, έχουμε ένα (ευχάριστο)
cam back στο θέμα
Τίποτα το τρομερό, αλλαγή οπτικής και διάθεσης.![]()
Edited by - pantelis1 on 12/01/2012 03:02:04
Το ότι οι συζητήσεις των forums δεν είναι "αποστειρωμένες" είναι κάτι το οποίο το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και είναι γνωστό στους περισσότερους συμμετέχοντες. Ωστόσο, στις τελευταίες σελίδες διαφαίνεται ο κίνδυνος να υπερισχύσει η "χαλαρότητα" έναντι της συζήτησης και της φιλοσοφικής χροιάς στην πραγμάτευση του θέματος.
Παρακαλούμε λοιπόν για λίγη αυτοσυγκράτηση.

Όπως έχουμε γράψει πάμπολλες φορές, προσπαθείτε να κάνετε μερική παράθεση (παράθεση τμημάτων) των μηνυμάτων στα οποία θέλετε να απαντήσετε. Το να αντιγράφετε ολόκληρο το μήνυμα είναι περιττό και δυσκολεύει την ανάγνωση του θέματος.
(Η παραπάνω σημείωση απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους gianipseftis και pantelis1)

quote:
(Η παραπάνω σημείωση απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους gianipseftis και pantelis1)
Κανένα πρόβλημα,οκ!
quote:
Ποτέ μην κάνεις μια ερώτηση αν δεν είσαι έτοιμος για την απάντηση. Μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα...
Να κάτι τέτοια Σοκ είναι που με αποστομώνουν και δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω....![]()
Για να δούμε θα υπάρξει καμία ερώτηση με ενδιαφέρων;;;;![]()
Edited by - pantelis1 on 12/01/2012 03:26:08
Λέει ο Γιάννης ψεύτης προς εμένα:
quote:
Επιβεβαιώνεις τον πρώην αρχηγό σου
Δεν ήταν ποτέ αρχηγός μου,
οπότε
δεν ήταν πότε και πρώην αρχηγός μου!
quote:
NikomaxosΟ Αίολος μιλάει για τον Αίολο και μόνον.
Εγώ μιλάω για τον Νικόμαχο και μόνον.
Ο ψεύτης...συνήθως δεν ξέρει για ποιόν μιλάει...,αλλά δεν έχει κακή πρόθεση,απλά είναι λίγο...δυσκατανόητος!
Συγχώρα με γιαννάκη,αλλά σε αυτά που σου προσάπτει ο Παντελής δεν έχει και πολύ άδικο.Είσαι λιγουλάκι σαν το τραγουδάκι του Χατζή " κόλησε η βελόνα στο όνομα Ραμόνα..."!!!
Περιορίσου λοιπόν βρε να μιλάς για τον εαυτό σου μόνο..... αν είσαι σε θέση αυτόν να τον εκφράζεις.
Αρκεί που ξέρεις εσύ με ποιόν μιλάς, και γιατί μιλάς..
Μαύρα μεσάνυχτα, ... αχνά να τρεμοπαίζει η πούλια......
Όσο γι αυτά που λες ότι καλώς μου προσάπτει ο Παντελής,
Τα ίδια Παντελάκη μου , τα ίδια Παντελή μου
Θες να στο εξηγήσω, γιατί να το καταλαβαίνεις?
Κουκουλοφόροι, πληροφοριοδότες λασπολόγοι, συκοφάντες και ένα σωρό άλλα “αξιοπρεπή” άτομα, δεν πάνε στον εισαγγελέα να κάνουν καταγγελία.
Χρησιμοποιούν άλλους ποιο προσφιλής τους τρόπους.
Ξέρουν αυτοί.
(Προς άρση πάσης παρεξήγησης, ΔΕΝ αναφέρομαι σε μέλη του φόρουμ, ενεργά και Πρώην.)
Όσο για το αν έχω “κόλλημα” μεγάλε, με τον Παντελή και με οποιοδήποτε κουκουλοφόρο “αναφέρεται” , ή “σχολιάζει”, ή “πληροφορεί” - καλοπροαίρετα πάντα - με τρόπο μειωτικό/καταγγελτικό, οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα ατόμων , έχω δηλώσει επανειλημμένος.
ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι πληροφορίες του και δεν ασχολούμαι..
Σχετικά με τις “πληροφορίες” ΄- τις καλοπροαίρετες - του πρώην αρχηγού, που περιγράφουν και αναφέρονται σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων , θεωρώ πως χαρακτηρίζουν και την οργάνωση/ομάδα, μέλη της οποίας είναι αυτά τα άτομα, δηλαδή συγκεκριμένα την ΝΑ.
Η σοβαρότητα αυτών των “πληροφοριών” και η θέση του “πληροφοριοδότη” στην συγκεκριμένη οργάνωση, με οδήγησε στην ανάγκη διευκρινήσεων, που θα με βοηθούσαν να καταλάβω την αλήθεια των “πληροφοριών” και να σχηματίσω μια σωστή εικόνα για την οργάνωση.
Αν εσύ αδυνατείς να κατανοήσεις το νόημα και την σοβαρότητα των ερωτήσεων που έκανα στον πρώην, - και ΔΕΝ απαντήθηκαν για αυτόν ακριβώς το λόγο-, είναι δικό σου θέμα
Κάποιοι ενοχλήθηκαν γιατί κατάλαβαν που θα οδηγούσαν οι απαντήσεις, και έτσι προσπάθησαν να παρουσιάσουν τις ερωτήσεις μου σαν ανάκριση του πρώην αρχηγού, αντί της ουσίας , που στόχο είχε την αποκάλυψη της ιδεολογικής ταυτότητας της ΝΑ ή της αναξιοπιστίας του ΓΓ.
Ένα από τα δύο.
Δεν φαίνεται να έχεις την... ευχέρεια να καταλάβεις.
Άστο
ΔΕΝ το έχεις.
Υ.Γ
Εντελώς πληροφορίακα για να ... φωτιστείς τι “παίζει”, δες αυτό!
quote:
γαραντζώτης γιάννης:
quote:Αν, ναι !,ο Παντελής είναι εδώ, μπορείς να τον ρωτήσεις.
Admin
Και βέβαια μπορείς να ρωτήσεις τον/την antonispapa εναλλακτικά. Το ίδιο κάνει...
Καθώς: pantelis1 = antonispapa = koukou1 = GreyDragon
Αυτό τουλάχιστον μας λέει η τεχνική μας ανάλυση η οποία καταδεικνύει απόλυτες ταυτίσεις(όπως φαίνεται) σε ορισμένες στιγμές συμμετοχής/χρήσης των Forums. Δηλαδή ταυτίσεις μηχανημάτων+διευθύνσεων. Αυτό βέβαια ενισχύεται και από διάφορα συνοδά στοιχεία που αφορούν στους χρόνους(εγγραφής, συμμετοχής) και στα ίδια τα γραφόμενα...
Δεν μπορώ να σβήσω την δεύτερη καταχώρηση
Edited by - gianipseftis on 12/01/2012 14:27:46
quote:
Κάποιοι ενοχλήθηκαν γιατί κατάλαβαν που θα οδηγούσαν οι απαντήσεις, και έτσι προσπάθησαν να παρουσιάσουν τις ερωτήσεις μου σαν ανάκριση του πρώην αρχηγού, αντί της ουσίας , που στόχο είχε την αποκάλυψη της ιδεολογικής ταυτότητας της ΝΑ ή της αναξιοπιστίας του ΓΓ.
Ένα από τα δύο.
Να τος πάλι ο Τριανταφυλλόπουλος!!!
quote:
Καθώς: pantelis1 = antonispapa = koukou1 = GreyDragon
Ένα εύστοχο δεν θα καταφέρεις μου φαίνεται!!!
Aυτό λύνεται πανεύκολα .
Καθώς όλοι αυτοί είναι διαφορετικοί άνθρωποι, έχουμε βρεθεί και έχουμε μπει στο φόρουμ από τον ίδιο υπολογιστή (ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΊΔΙΟ (αλλάζαμε),
άλλα δεν θα λογοδοτήσω για κανέναν άλλο user που δεν είμαι εγώ,
μόνο και μόνο επειδή γνωριζόμαστε με τα παιδιά και χρησιμοποιήσαμε κοινό υπολογιστή),
Όταν το είχε αναφέρει αυτό:
Ο Γαρατζωτης
quote:
Πολύ πιθανόν, ένας αριθμός ακροπολιτανών, φίλων μεταξύ τους, μόλις αποχωρησάντων, μαζεύονται πότε στο σπίτι του ενός, πότε στο σπίτι του άλλου και το "διασκεδάζουν".
Έτσι, πολύ πιθανόν και να εξηγούνται όλα τα "ανεξήγητα" φαινόμενα.
Η ουσία πάντως είναι μία...διευκολύνουν την έρευνα του θέματος ή όχι?
όπως επίσης και
ο greydragon
quote:
Όσον αφορά διπλές IP κλπ, ακόμα και να έκαναν login από την ίδια IP, οι δύο λογαριασμοί, αποκλείεται δύο άτομα να μπήκαν από το ίδιο δίκτυο ή ακόμα και από το ίδιο PC; Απαγορεύεται;
και
ο κούκου
quote:
admin οι λογαριασμοί είναι αποτέλεσμα όπως είπες αλλαγής
server.
και απο εμένα τον ίδιο
quote:
H προσπάθεια ταύτισης μου με τους άλλους users τι θεωρώ άδικη, αβάσιμη και κατά κάποιο τρόπο προσβλητική
δεν μας πίστεψε κανένας
Aυτό αντίκρισε ο αγαπητός ADMIN
Τα ονόματα τους βέβαια μην περιμένετε να τα επιβεβαιώσω καθώς θα χαίρονταν περίτρανα κάποιοι από τους κόλπους της Ν.Α .
Για τον αντώντηςπαπα μην με ρωτάτε, υπεύθηνος να απαντήσει είναι ο κούκου, δεν θα τον εκθέσω.
Υ.Γ
Να σημειώσω ότι διαφωνώ πάρα πολύ με την τακτική του κούκου, ο οποίος μπήκε στο φόρουμ κατηγορώντας και βρίζοντας το φόρουμ και τους user ( και του το είχα ξεκαθαρίσει και σε αυτόν ).
Edited by - pantelis1 on 12/01/2012 14:24:29

In anticipation of my resurrection...

"Μέλη ναζιστικής οργάνωσης με παρελθόν" λέει...
http://24wro.blogspot.com/2011/12/monopoly_11.html
και κάτι άλλο που είναι πολύ ενδιαφέρον
http://antipera-oxthi-culture.blogspot.com/2009/12/nazi-gold-in-argentina-2004-rolo.html
Edited by - pantelis1 on 12/01/2012 20:25:33
quote:
Τελικά τα εξαφάνισαν. Κρίμα τα καλά μου λόγια.Στη δημοσίευση του παντελή,στις 12/12/11 αντί για τις φωτογραφίες και τον υπερσύνδεσμο που οδηγεί σε αυτές, μπορείτε να διαβάσετε...
"Έγινε τροποποίηση του μηνύματος
μετά από αίτηση του θιγόμενου μέρους, "Σωματείο Νέα Ακρόπολη".
Αφαιρέθηκαν παραπομπές σε φωτογραφίες και υπερσύνδεσμος
που κατευθύνει στην πρωταρχική πηγή του φωτογραφικού υλικού."Τώρα μπορούμε να σχολιάσουμε αυτό που, τώρα πλέον, αποτελεί, όχι εξαγγελία αλλά γεγονός.
Γαρατζωτη Γιάννη αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν θα σχολιάσω καθώς το ξεκαθάρισα και με προσωπικό μου μήνυμα προς τον Admin,
πως δεν επανήλθα στο φόρουμ για να στηρίξω η να μην στηρίξω την τροποποίηση του μηνύματος,
καθώς σέβομαι την επιλογή αυτήν και την κατανοώ.
quote:
Τι θα γίνει αλήθεια με τον σχολιασμό του άρθρου της ΝΑ για τον Μύθο της Σπηλιάς?
Το συμπέρασμά μου είναι ότι το άρθρο αυτό της Νέας Ακρόπολης πλέκει με πολύ όμορφο και λογοτεχνικό τρόπο παγκόσμιους μύθους για την πλάνη
και δημιουργεί ένα υπέρ μύθο. Αυτός ο υπέρ μύθος όμως σε τοποθετήσει και να σου προσδίδει τον ρόλο του δέσμιου (αμαρτωλού).
Αυτός που θα αισθανθεί έτσι, αναγκαστικά θα αναζητήσει ένα τρόπο λύτρωσης καθώς πλέον νιώθει αμαρτωλός.
Αυτός ο αμαρτωλός θα καταλάβει συνειρμικά ότι ένα τέτοιο μέρος είναι και η Νέα Ακρόπολη (το μέρος που θα τον βγάλει από την σπηλιά του Πλάτωνα).
Και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς!!
Αν πας στη Νέα Ακρόπολη, έπειτα νιώθεις ότι βγήκες από την σπηλιά και τώρα!!! είναι η ώρα να βγάλω και τους άλλους,
εκεί είναι που την πάτησες!!!
Αυτή η αντιφατικότητα υπάρχει στην Νέα Ακρόπολη.
Αν ρωτήσεις κάποιον στη Νέα Ακρόπολη,
εσύ είσαι έξω από την σπηλιά;;;
Θα σου πει όχι, εγώ προσπαθώ να είμαι φιλόσοφος!
Αλλά κατά τα άλλα, τρέχει όλοι μέρα και νύχτα έχοντας έγνοιες που του τοποθέτησαν οι άλλοι οι άρχοντες, της Νέας Ακρόπολης,
για να βγάλει όλον τον κόσμο από την σπηλιά του Πλάτωνα.
(Η Νέα Ακρόπολη μοιάζει με μια άλλη σπηλιά μέσα στην ήδη υπάρχον σπηλιά, με Άρχοντες και αυλικούς που μοιράζουν δουλείες και δραστηριότητες σε άλλους αυλικούς οι οποίοι είναι κατώτεροι σε ιεραρχία,
δημιουργώντας παιχνίδια πλάνης και δίνοντας σε εσένα την αίσθηση ότι έτσι βγαίνεις από την σπηλιά του Πλάτωνα.
Αλλά το μόνο που κάνουν είναι να σε βυθίζουν μέσα στην δική τους σπήλια).
Edited by - pantelis1 on 13/01/2012 15:22:12