- ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
θα ηθελα να κανω ενα σχολιο , εαν μου επιτρεπεται φυσικα , χωρις να θελω να αφαιρεσω ουτε σταλα απο την ομορφα και την αξια τις ιστοριας ...
το πρωτο ειναι οτι ειναι μια ιστορια που δεν αναφεραται σε τιποτα το πνευματικο , μαλιστα αφορα ποιο πολυ το χαρακτηριστικο της συνηθειας που ολοι μας βιωνουμε και της εξαγωγης λαθος συμπερασματων λογω εσφαλμενης κρισης απο στοιχεια που εχουμε απο προηγουμενη ενεργεια .....
το δευτερο ειναι οτι μιλαμε για ενα ζωο , που εχει περιορισμενη λογικη και που απλα εκπαιδευεται και οχι για ΑΝΘΡΩΠΟ, αλλωστε η ιστορια θα ηταν διαφορετικη εαν υπηρε ανθρωπος (αν και η ιστορια αναφαιρεται σε κατι περα απο τον ανθρωπο) ... και φυσικα η εξαγωγη συμπερασματων ειναι μεχρι ενος σημειου ατοπη , πραγμα ομως πολυ συχνο σε ιστοριες και παραβολες γυρω απο τον πνευμα και το αυλο
το τριτο ειναι οτι εαν χρησιμοποιουσε καποιος το ιδιο παραδειγμα για να αποδειξει το υλικο ,πχ οτι ολα ειναι θεμα συνηθειας , το παραδειγμα δεν ειναι το καλυτερο αλλα ειναι παραδειγμα ειπαμε , τοτε μαλλον θα δεχοντας τον χλευασμο πολλων
φυσικα η ιστορια εχει εφαρμογη σε εκατονταδες θεματα , οπως επισης λειτουργει και αντιστροφα , μηπως η αδυναμια των πνευματικων ανθρωπων να δουν την υλη ειναι απλα το μικρο πασαλακι το ελεφαντα ? που επειδη οταν ηταν μικροι τους ειχε απογοητευση σημερα εξακολουθουν να την αγνοουν ?
το παιχνιδι που παιζεται με τον "νου" , "πνευμα" , "αυλο" , ειναι ενα παιχνιδι με τις λεξεις , δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ειχαν καλο χειρισμο της γλωσσας
quote:
makfor[...] εχω κανει και αστρικα ταξιδια , εχω βγει απο το σωμα μου , εχω θεραπευσει το σωμα μου με την σκεψη και πολλα αλλα ...
Α, χα! ώστε έτσι ε ; Είπα κι εγώ ... είσαι κι εσύ της γενιάς των ΜακΛάουντ ;
quote:
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ
Alfa omega
για την παραπάνω φράση μπορούμε να πούμε ότι
Ο κάθε τύπος νοητικής δραστηριότητας συνοδεύεται από ενέργεια αντίστοιχου χαρακτήρα.
Με το υλικό επίπεδο ασχολείται η επιστήμη αλλά όχι με την ζωή του alfa omega στο υλικό επίπεδο. Ποιος θα ασχοληθεί με την δική σου τη ζωή εάν εσύ δεν το κάνεις?
Μάλλον κατάλαβα τι κάνεις. Σκέφτεσαι ότι ο ανώτερος εαυτός δεν έχει προσωπικότητα και προσπαθείς να βγάλεις, ας πούμε, την προσωπικότητα από σένα ώστε να είσαι συνεχόμενα στην ακτίνα εκπομπής του ανώτερου εαυτού και όχι αυτό το αραιά και σπάνια που αναφέρεις κατόπιν καταπληκτικής, όπως την ονομάζεις, συγχρονικότητας.
Και το κάνεις απολύτως σοβαρά γιατί θέλεις να φτάσεις κάπου.
Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για την επίτευξη της επαφής με τον ανώτερο εαυτό, όμως αυτό που κάνεις δεν υπάρχει ως τεχνική (εάν κάνεις ότι έγραψα)είναι παραμόρφωση τεχνικής η οποία (η κανονική τεχνική) εκτός της μεγάλης δυσκολίας έχει και μεγάλη επικινδυνότητα.
Όταν προσπαθείς καθημερινά για την μη προσωπικότητα αυτό που κάνεις είναι να ενδυναμώνεις την σκεπτομορφή που έχεις φτιάξει όταν ξεκίνησες και αφού αυτή έχει στον προγραμματισμό της τις ιδιότητες που φαντάζεσαι ότι έχει ο ανώτερος εαυτός σε πείθει σιγά σιγά ότι έχεις επιτύχει διότι τα αποτελέσματα πάνω σου είναι αυτά που νομίζεις ως ιδιότητες του ανώτερου εαυτού.
Μαζί της είναι η αλληλεπίδραση ή ευθυγράμμιση και όχι με τον ανώτερο εαυτό.
Πάντα κατά την δική μου άποψη![]()
τον κάνουν θεό, που μπορεί να παρέμβει και βοηθήσει σε
περίπτωση που δει ότι μπορεί να παρέχει κάτι που ζητεί άλλος,
ή απαιτεί μια κατάσταση....
Αυτή την ιδιότητα, μέσω της επικοινωνίας και της συμπεριφοράς
του άλλου, πρέπει να της δώσουμε ιδιαιτέρα προσοχή..Γιατί, δεν
είναι ατελής ο άνθρωπος, όπως τον έπλασε ο Θεός, αλλά,εκτός από
μόνος του, μπορει να λειτουργεί
και συμπληρωματικά, με τους άλλους, σε μια μεγαλύτερη ενότητα
μορφής, που είναι ο θεός άνθρωπος....
Η προσωπική συμπεριφορά μας, διέπεται απο νόμους που έχουν και
υλική και πνευματική προέλευση, αλλά πρέπει να μπορούμε να διακρίνουμε το αιώνιο και το προσωρινό, πρέπει να μπορούμε να δίνουμε βάρος στα αιώνια και όχι στα της ημέρας, π.χ.....
Έχει σημασία το πόσο η εποχή μας επιτρέπει στον άνθρωπο να
έχει προσωπικότητα...Μια εποχή που θέλει τον άνθρωπο μηχάνημα,
σίγουρα δεν του αναγνωρίζει προσωπικότητα.....Γι αυτό και πολεμείται
τόσο πολύ η προσωπική συμπεριφορά και λειτουργούν πολλοί άνθρωποι,
μέσα απο τύπους και προκαθορισμένα μοντέλα..Εκεί που παγιδεύεται
το πνεύμα του ανθρώπου....
Να το πεις και στην Έφη Θώδη που νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο του Σισμανόγλειου. Λένε ότι την κτύπησε στο κεφάλι η δόξα και τα τηλεπαράθυρα αλλά εάν δεν με απατάει η μνήμη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα την σέρνανε την ταλαίπωρη από δω και από κει για τα νούμερα τηλεθέασης και τα αποτελέσματα στο ψυχισμό της δεν ήταν αυτά που παρατηρήθηκαν τώρα και είχαν σαν αποτέλεσμα τον εγκλεισμό.
Επίσης εάν δεν με απατάει η μνήμη μου πριν λίγο καιρό βγήκε στην τηλεόραση και έλεγε ότι μιλάει με τον Θεό, είναι θεραπεύτρια, το όνομα του Θεού είναι Σαβαώθ, ότι μπήκε σε μια άμαξα και πήγε στον ουρανό, είδε αγγέλους, τον θεό, τον Ιησού κλπ κλπ.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να αντιληφθούμε όλοι ότι κάποιος που ασχολούνταν με κάποιες μεθόδους ανάλογες με αυτές που συζητάμε τις έδινε διαλογισμούς που την τρέλαναν.
Η ταλαίπωρη φώναζε «είμαι θεός».![]()
![]()
![]()
Ξεφυτρώνουν μετά τους αγώνες, σαν μανιτάρια…."Εμείς οι κακοί";….. φίλη pyramid εγώ πίνω τσίπουρο, εσυ; Καλα ρε φιλαράκι, θα μας ζητήσεις και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, λόγω της αντιστασιακής σου δράσης ενάντια στον κακό και μεσαιωνικό χριστιανισμό;
Πόσους αγώνες έχουμε κάθε μέρα και γω δεν το πήρα χαμπάρι;
Τι έγινε; Η επόμενη στα Προπύλαια;
Και τα νούμερα στύλ Θώδη, γραμμή πουλάνε...Είπαμε, έχω αλλεργία στα
νούμερα....
Συμφωνούμε περί διαλογισμού...Κάποιοι δεν τον αντέχουν, γιατί δεν'
έχουν συνηθίσει να σκέπτονται...
http://www.zougla.gr/news.php?id=37678
Όταν ειδοποιήθηκε η οικογένειά της από τον σύντροφό της το τελευταίο διάστημα, έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου την βρήκαν σε κατάσταση αμόκ, να βγάζει αφρούς από το στόμα, φωνάζοντας «είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων» και να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.
alfa-omega, τα βλέπεις φίλε μου ... ;;;;
quote:
alfa-omega
Είμαι αιώνιος.ΔΙΑΦΗΜΊΖΩ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.
Μέσα μου πνέει πνεύμα αιώνιο .
την αλήθεια την βρήκα
Θα θυμούνται όλοι, ότι ένας alfa-omega έψελνε σχεδόν καθημερινά σαν τον Ιωάννη τον βαπτιστή ,αλλά με διαφορετικό στοίχο .
Τελικά έχω την αίσθηση ,ότι η αιωνιότητα ταιριάζει μοναχά σε άτομα που δεν μπορούνε να χαρακτηρισθούνε λογικά σε αυτόν τον κόσμο.
Κι εγώ έχω την αίσθηση πως η απόσταση που χωρίζει την τρέλα από την λογική, είναι τόση όσος είναι ο χρόνος που κάνει κάποιος για να φορέσει την άσπρη μπλούζα.
alfa-omega
Edited by - zip on 04/05/2009 14:06:26
ξερεις ποιο ειναι το κολπο ? οτι βλεπεις και αισθανεσαι αυτα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ , εκει ειναι το κουμπι , αυτο που σου γραφω , θα σου πω για την εξοδο απο το σωμα μου που φυσικα και δεν ηταν πραγματικο και απλα ηταν ενα παιχνιδι του μυαλου μου που το εζησα γιατι ειχα διαβασει περιγραφες για το πως ειναι , το πως θα επρεπε να νιωθω και το τι θα εβλεπα ... απλα δημιουργησα μια "ψευτικη" εικονα μεσα στο μυαλο που καποια στιγμη δοθηκε ως αληθινη ... τωρα αμα σου πω οτι θελαν να με κανουν "μεγαλο" και "τρανο" λογω των εμπειριων που τους μετεφερα θα γελας και δεν θα κανεις καλα ΧΑΧΑΧΑ γιατι ειναι πολυ ευκολο να την πατησεις εαν δεν προσεχεις , φυσικα σημερα για καποιους ειμαι το χαμενο προβατο και δεν δεχονται ουτε κουβεντα απο το στομα μου ...
δεν διαφωνω σε τιποτα με την προταση σου , απλα συμφωνω... ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΝΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ
Αυτές τις αρλούμπες για την αντιστασιακή δράση ενάντια τον μεσαιωνικό και κακό χριστιανισμό και τις αλλεργίες να τις πουλήσεις όπου σε παίρνει.
Edited by - pyramid on 04/05/2009 15:34:09
και κυνήγι μαγισσών....Ρε παιδιά οι κουκούλες λείπουν...Δεν
αντέχετε την άλλη άποψη, ή μόνο συγκεκριμένες;
Κατ επιλογήν οι αντοχές; Και κείνη η ρημάδα η δημοκρατία που
όλοι κόβονταν για τα δικαιώματα της φάλαινας, του μακάκα. εδώ τι
γίνεται;Πάει περίπατο; Το πνεύμα υπάρχει μόνο του, δεν
είναι υποκείμενο στην ύλη...Το άφθαρτο στο φθαρτό;Λίγη λογική,
παρακαλώ.....
Και φυσικά, η απομπομπή και η θυσία αποδιοπομπαίων τράγων,δείχνει
την αγάπη προς τον συνάνθρωπο,φίλε μου zip....Πολύ κατάδυση,φίλε
μου..Πολύ βαθειά στα σκ....Μπορείς και χειρότερα....Κατηγορείς
ασυνομιλητή σου για ενδεχόμενη παράνοια, επειδή διαφωνει μαζί σου; Τέτοιος εγωισμός;