- ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
.
Agnostic
Μέλος 1ης Βαθμίδας
Greece
141 Μηνύματα Απεστάλη: 28/01/2006, 03:30:54
--------------------------------------------------------------------------------
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Ατάκες δεν μου έρχονται πάντως άπειρο και απίστευτο γέλιο έχω ρίξει με τους τσακωμούς σε διάφορα γνωστά και μεγάλα θέματα όπως 'ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑθΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟ esoterica' καθώς και στις 'ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ'(2 νομίζω) με ασφαλώς πρωταγωνιστή τον αείμηνστο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.
Άντε να έχουμε και άλλα τέτοια να γελάμε!.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενω η κουβέντα ξεκινάει ομαλά και ώριμα, μέσα στα 3/5 των σελιδών η μ*λκία θα γίνει!

Δώσανε την πολύτιμη ζωή τους για 1002 λόγους.Κανένας από αυτούς όμως δεν ήταν δικός τους...
Edited by - Zander on 30/01/2006 01:56:03
Έγραψες!!!
((by Valnta / γνωστή για το Σαβουάρ- της...))
Don_Corleone
"....ευελπιστώ σε μια ειλικρινή και εποικοδομητική κουβέντα..."
του ιδίου:
"Τελοσπάντων, ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα"
![]()

Μπαίνει μια νέα φίλη στο φόρουμ και λέει
MATILDA
Νέο Μέλος
2 Μηνύματα
"Καλησπέρα σε όλους.
Ειμαι νεο μέλος και αφού εχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις σας πάνω σε αυτό το θέμα από την αρχή μπορώ να πω ότι μου έχουν λυθεί άρκετές απόρίες και έχω εμπλουτισει τις γνώσεις μου πάνω σ αυτό το θέμα.
σας ευχαριστώ"
Πετάγεται αμέσως ο Ψηλός
Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
1608 Μηνύματα
"Μπράβο βρε Ματίλντα!!
δε μας λες και εμάς τελικά τι συμπεράσματα έχεις βγάλει μετά από όσα έχεις διαβάσει εδώ μέσα;;
Καλώς ήλθες και καλή παραμονή!"
Απαντάει μετά η συμπαθέστατη MATILDA
"ΑΓΑΠΗΤΕ ΨΗΛΕ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ Η ΟΧΙ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ."
Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ γέλασα με την όλη φάση![]()
Μάλλον την πήρε απότομα ο παλιο-Ψηλός την κοπελίτσα και γι'αυτό ίσως να μην ξανάγραψε από τότε. Εκτός αν πήγε να της κάνει προσυλητισμό!![]()
No offence Ψηλέ, εγώ σε πάω ![]()
Δείτε τη φάση εδώ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=30&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5842
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
"Αξιότιμε κύριε Πάλμολιβ"
LOOOOOL
![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
quote:
quote :
clopymefreelystupids..though..
myheadisfullof G o l d*
*just ATMA
>>iGnore them 'till they.. cum_
>>"God save the Queen"(-thanxDad)
καλα,κοιτα να δεις,αυτο myheadisfullof G o l d*
μην το λες και πολυ,γιατι μερικοι δεν θα δισταζαν να στο ανοιξουν,τα λεφτα ηταν παντα κινητρο για διαφορα πραγματα...![]()
παντως ηταν φοβερη η ατακα.συμφωνω με τον ελαχιστο.
quote:
ΑΛΛΟ φάσσα -το πουλί καλέ-
κι άλλο φάσα
λουρίδα υφάσματος...Κι άλλο φυσικά φάτσα...
Και δή κακότροπη...
*
ΑΛΛΟ τρίμμα -μικρό κομμάτι-
κι άλλο τρήμα
δηλαδή τρύπα. - ΄Αστα να πάνε -...
*
ΑΛΛΟ χύλωμα μετατροπή σε χυλό
κι άλλο χείλωμα
χείλος που προεξέχει γύρω από επιφάνεια.ΑΛΛΟ ΓΡΙΦΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΦΟΣ.
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ
ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΧΡΩΜΑ
χαιρομαι που με τιμησε ο D.P
τα τραγουδακια του {τα οποια κραταω σε αρχεια} ειναι παντα ολα τα λεφτα.

quote:
κλασσικα προβληματα password και δεν μπορουσα να μπω με το παλιο νικ μα οδηγησαν στην διμιουργια νεου.κλασσικα,τιποτα καινουργιο.
Και δεν σκέφτηκες το πιο απλό, να στείλεις ένα email (όπως έχεις επικοινωνήσει μαζί μου και παλιότερα) για να το λύσουμε το πρόβλημα;
Ήδη έστειλα το username σου και το παλιό σου password στο email του προηγούμενου λογαριασμού σου. Πράγμα το οποίο θα μπορούσε να κάνει και αυτόματα το forum, εάν επέλεγες την εντολή "υπενθύμιση password".
Έχω δε τσεκάρει τα στοιχεία αυτά και λειτουργεί η είσοδος χωρίς πρόβλημα. Ενημέρωσέ με ωστόσο, εάν δυσκολευτείς, αλλά και σε κάθε περίπτωση, για να αφήσουμε ενεργό έναν μόνο δικό σου λογαριασμό.
Α, και καλώς μας ήρθες! ![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
jonniebegood
"...τι μπορει να κατανοησει ενα βακτηριο του παχεος εντερου μας (που το συμπαν του ειναι το σκατο) για τον οργανισμο που το φιλοξενει?
τι γνωριζουν τα βακτηρια σου για σενα ψηλε?"
και ενα του S_a
"ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"
εκ παραδρομης ξεχασε ενα "ΜΗΝ" ο φουκαρας, αλλά γραφτηκε στην ιστορια του εσωτερικα! ![]()

quote:
"ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"εκ παραδρομης ξεχασε ενα "ΜΗΝ" ο φουκαρας, αλλά γραφτηκε στην ιστορια του εσωτερικα!
Καλό .. πολύ καλό..![]()
![]()
![]()
Λέτε να το έγραψε επίτηδες...![]()
![]()