- Ελληνοψυχία και ανορθογραφία!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
eimai komplexikos??
Σημασία έχει η δόνηση που προκαλεί το άτομο με τα γραφόμενά του και όχι οι λέξεις. Οι λέξεις είναι το μέσο, είναι η αντήχηση του νοήματος προς το οποίο ταξιδεύουμε όσοι οι συνταξιδεύοντες στα ενίοτε θέματα.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Αυτό είναι το μοναδικο μου μηνυμα που δεν χρησιμοποιησα το επεξεργαστη και σε ευχαριστω που με εκανες να βγαλω την μασκουλα μου. Παρα όλα αυτά , θα το μετατρεψω τωρα και θα στο ξανα γραψω διορθωμενο για να δεις ότι παλι τα ιδια πραγματα θα λεω. Τέλος ίσως θα έπρεπε να σε ενοχλούν περισσότερο τα γκρικλις παρά τα ανορθόγραφα ελληνικά.
ΜΕΙΝ ΠΑΙΤΡΩΒΩΛΟΙΤΑΙ ΤΟΙΣ ΑΝΝΩΡΘΩΓΡΑΦΟΥΣ. ΖΕΙΤΟ ΣΤΙΝ ΑΝΝΑΡΧΟΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΙΣ .
Δεν ξέρω φίλε μου αν είσαι κομπλεξικός. Ξέρω όμως ότι πριν χαρακτηρίσεις κάποιον θα πρέπει να έχεις υπ όψιν σου διάφορες παραμέτρους. Για παράδειγμα υπάρχει το μεγάλο θέμα της δυσλεξίας. Από τα οχτώ μου έχω κάνει αμέτρητες ασκήσεις για την ορθογραφία μου. Το αποτέλεσμα όπως βλέπεις δεν είναι ανάλογο της προσπάθειας μου. Επίσης πιστεύω ότι η γνώση και η σοφία δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ορθογραφία.. ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ. σίγουρα θα ήταν ωραίο να γνωρίζουμε την σωστή γραφή της κάθε λέξης γιατί το κάθε γράμμα που την αποτελεί δεν έχει μπει τυχαία.. Αυτό το έμαθα τώρα τελευταία. Αυτό που κάνω εγώ είναι να χρησιμοποιώ τον επεξεργαστή κειμένου και την αυτόματη διόρθωση. Προσπαθώ λοιπόν όταν διορθώνω το κείμενο μου να παρατηρώ την διόρθωση. Αυτό όμως δεν με κάνει καλύτερο από αυτούς που γράφουν ανορθόγραφα. Μάλλον με κάνει πιο πολύ δήθεν.
Αυτό είναι το μοναδικό μου μήνυμα που δεν χρησιμοποίησα το επεξεργαστή και σε ευχαριστώ που με έκανες να βγάλω την μασκουλα μου. Παρά όλα αυτά , θα το μετατρέψω τώρα και θα στο ξανά γράψω διορθωμένο για να δεις ότι πάλι τα ίδια πράγματα θα λέω. Τέλος ίσως θα έπρεπε να σε ενοχλούν περισσότερο τα γκρικλις παρά τα ανορθόγραφα ελληνικά.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
quote:
Τέλος ίσως θα έπρεπε να σε ενοχλούν περισσότερο τα γκρικλις παρά τα ανορθόγραφα ελληνικά.
Loucas:
quote:
ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ GREEKLISH.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το επαναλάβω κι εγώ σε αυτή τη Συζήτηση...
Το τόνισαν ήδη οι καλοί μας φίλοι πολύ σωστά! ![]()
Συμπληρώνοντας τώρα στα όσα, πάλι ορθώς, είπαν οι συμμετέχοντες στο θέμα παραπάνω, να πω ότι μάλλον η ορθογραφία είναι θέμα ήσσονος σημασίας(σε αντίθεση με την ευγένεια βέβαια) όσον αφορά το πολιτιστικό επίπεδο κάποιου ανθρώπου. Τουλάχιστον όπως το βλέπω από την πλευρά μου...
Σκέψου αγαπητέ terpandre αν αυτά που γράφουν τα ανορθόγραφα Μέλη μας, και τα οποία ίσως να έπαιρνες στα σοβαρά εάν ήταν και ορθογραφικώς σωστά, στα έλεγαν προσωπικά σε μία συζήτηση. Εκεί βέβαια δεν θα αντιλαμβανόσουν εάν το άτομο που σου μιλούσε ήταν ανορθόγραφο ή όχι. Δεν θα έδινες τότε σημασία στην ουσία των λεγόμενών του και στο αν αυτά είναι σωστά από γνωσιολογικής, ερευνητικής και φιλοσοφικής άποψεως;
Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο "κόλλημα" να γίνει το ίδιο και σχετικά με τα μηνύματα των Forums... ![]()
Ίσως θα μπορούσες να πεις ότι και γράφοντας με Greeklish το νόημα των γραφόμενων κάποιου διατηρείται. Σίγουρα συμβαίνει, αλλά όπως έχουμε τονίσει τόσες και τόσες φορές, τίθεται ζήτημα ευαναγνωσιμότητας των μηνυμάτων και λειτουργικότητας των Forums(π.χ. στις αναζητήσεις).
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι προσωπικά την ασυνέπεια περισσότερο την αντιλαμβάνομαι(όταν υπάρχει) ανάμεσα στην θεωρία και την πράξη, την πράξη στην καθημερινότητα και την πρακτική της ζωής εννοώ.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Οταν κάτι τέτοιοι είναι ανορθόγραφοι μου έρχεται να δαγκώσω το πληκτρολόγιο...
(Δεν είναι άσχετα τα παραπάνω, συχνά πηγαίνουν μαζί...).
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες και θα πρέπει να προσθέσω πως στον γραπτό λόγο θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική ορθογραφία για να καταλαβαίνει και ο άλλος τι θέλεις να πεις(πχ. αναφορικά με τριτο πρόσωπο, χρόνους και τα λοιπά). Κάθε λέξη έχει γραφτεί με συγκεκριμένα γράμματα γιατί κάτι δηλώνει. Οποιος/α ενδιαφέρεται ας διαβάσει τη Λογική της Ορθογραφίας απο τον Κο. Σημαιοφόρο Θεολόγο.
ΠΥΡ
ΕΣΩΤΕΡΟΝ ΦΕΡΟΝ
ΡΟΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΣΟΦΙΑΣ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
EΣΩΤΕΡΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΚΤΙΔΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Α-ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΝΟΥΣ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ
(Γ)ΗΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
Πέρσα
ΠΥΡ
ΕΣΩΤΕΡΟΝ ΦΕΡΟΝ
ΡΟΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΣΟΦΙΑΣ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
EΣΩΤΕΡΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΚΤΙΔΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Α-ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΝΟΥΣ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ
(Γ)ΗΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΤΕ ΔΥΣΛΕΞΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ?????
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ?????
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ?????
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ?????
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΜΕ?????
Η ΦΙΛΗ ΠΛΙΡΟΦΟΡΙΣΙ ΕΙΠΕ. Δεν μπορεί, όμως, ο κάθε περιούσιος ελληναράς να σφαγιάζει τα ελληνικά και να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για την καταστροφή της γλώσσας μας και την απειλή της πολυπολιτισμικότητας.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ??????
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΙΛΗ,ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Κατα τι γνόμοι μου καλοίταιρα σπατάλοισαι τον χρόνο σου για να μαθοις ωρθωγραφοία ...θα σου φανοί πολί πηο χροίσειμω απω τω να γραφης στο φορουμ...
Σοβαρά τώρα και χωρίς να θέλω να σε θείξω το νόμα της παρακάτω παράγραφου που έγραψες είναι τελείως διαφορετικό απο αυτό που θές να πείς !!
quote:απαντήσεται,πείσεται τα έχεις βάλει σε παθητικη φωνή (το λέτε όμως το έβαλες σωστά...)πράγμα που κάνει όλη την παράγραφο να μη βγάζει νόημα...(αν το δούμε με τη στυγνή ματιά των συντακτικών και γραμματικών όρων)
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΙΛΗ,ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ομως εμείς καταλαβαίνουμε τι θες να πείς γιατι και μείς ανορθόγραφοι είμαστε...
Φυσικά και δεν είπε κανείς να μην ξαναγράψεις αλλά κατάλαβε και σύ οτι όταν θες να υπερασπιστείς κάτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ γιατι αλλιώς κάποιοι θα βρούνε λαβή για να σε κοροιδέψουν και να σχολιάσουν αρνητικά αυτά που λές ενώ μπορεί να λές πολύ σωστά πράγματα...
και στην τελική αν δε γράφεται σωστά εσείς που υπεραγαπάτε την Ελλάδα ποιός περιμένετε να το κάνει ??????????????
ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ????
ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ,ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΓΡΑΦΩ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΣΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ???
ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΥΛΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ???
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ GREEKLISH.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
Εδώ συζήτηση κάνουμε.
Πάντως άλλο πράγμα η δυσλεξία και άλλο πράγμα η ορθογραφία.
Καλό για όλους θα ήταν να βελτιωθούμε και συνεχώς να μαθαίνουμε όλο και καλύτερα την πανέμορφη γλώσσα μας τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.
Αλλο ένα μεγάλο θέμα που θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι είναι ο περιορισμός του λεξιλογίου....
Φίλε Λούκα μην σταματήσεις να γράφεις γιατί αν το κανείς αυτό και σε ακολουθήσουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι τότε το Εσωτερικά θα μείνει με 20 άτομα το πολύ. Συν ότι προσωπικά με ενδιαφέρουν οι απόψεις σου ( ορθογραφημένες η ανορθόγραφες)

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝΟΥΣ(ΕΒΑΖΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ![]()
![]()
)ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟΝΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Αποφάσισα όμως οτι αξίζει να μιλάω και να γράφω την γλώσσα αυτή σωστά και έδωσα προσοχή στους γραμματικούς όρους.
Για συντακτικό ούτε λόγος...
Τουλάχιστον το παλεύω....τώρα πια όταν γράφω προσπαθώ να έχω συνείδηση των λέξεων και των γραμματικών τύπων.
Για να γράψεις πάντως τέλεια πρέπει να ξέρεις άπταιστα όλη την γραμματική.
ΦΙΛΕ Louca ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...
ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ (ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΔΩ) ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΗΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ.
ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ,Η ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ,ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΓΕΝΗΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ
AUTO POY EXO NA PO EINAI XALAROSTE..........
8EMATA XORIS LOGO EGO AUTO POY KSERO
EINAI OTI GIA EME POY XRISIMOPIOUSA AGGLIKA SITES
XIRIZOME KALITERA AGLIKO PLKTRLGIO DEN KITAO OUTE LA8EI
OUTE TIPOTA !!!!!
DEN XRIAZETE KANIS NA DIKIOLOGITE GIA TA LA8I TOU AUTA EINAI MIKROTITES POY MONO EMIS KANOUME(OI A8ANATOI);p