- ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ "ΜΠΑΙΝΕΙΣ"? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ MAC ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ LINUX ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ.
ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ GATES ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ XP
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ LINUX ΔΙΑΝΟΜΗ MANDRAKE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 18/10/2003 17:17:16
Edited by - endorama on 18/10/2003 17:19:18
from us

from us

δεν εβαλα την φωτογραφια για να ειρωνευτω τους χρηστες των win γιατι και εγω εχω ενα pc με win απλα οταν την ειδα δεν ξερω απλα επεσα κατω απο τα γελια οποιος θελει να δει μερικες ακομα μπορει να επισκεφτει την σελιδα http://domain-logic.com/linux/ και μερικες ακομα εδω http://linuxshop.ru/linuxbegin/linuxhumor/page1-en.shtml
from us
from us
Αυτός ξέρει τους πάντες, κάνει τη ζωή ευκολότερη
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
from us
Edited by - endorama on 19/10/2003 15:42:05
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
οταν βλεπεις ανθρωπους που πανε και σκανε 1200-1600 ευρο για υπολογιστη και δεν ξερουν τι ειναι αυτο που ξεκιναει οταν πατανε το power τοτε αρχιζεις και αναρωτιεσαι διαφορα και ξεκινας να παρατηρεις τους γυρω σου γιατι νοιωθεις ο εξωγηινος της υποθεσης.
το λειτουργικο που χρησιμοποιει ο καθενας δειχνει και διαφορες πτυχες στον χαρακτηρα του καθενος για παραδειγμα αν εχει καποιος στον σκληρο του δυο λειτουργικα windows και linux για παραδειγμα σημαινει οτι ειναι ατομο της αναζητησης οτι την "ψαχνει την δουλεια" βολευεται στην ευκολια των win αλλα παραλληλα ψαχνει και το κατι αλλο και απο την αλλη αν εχει τα win μονο τα οποια ηταν προεγκατεστημενα απο το καταστημα δηλαδη δεν μπηκε ουτε καν στον κοπο να δει πως γινεται μια εγκατασταση αυτο σημαινει αλλα πραγματα χαμηλοτερης ποιοτητας και φυσικα μια ηλιθια φοβια για το αγνωστο οπου φυσικα δεν ισχυει στην χειροτερη γλυτωνεις με ενα format.
καποτε εκανα μια παρουσιαση σε μια φιλη μου του open office του linux "εκτος απο το office των win δεν ηξερε τιποτα αλλο" και ξετρελαθηκε μονο στην ιδεα οτι ειναι κατι που το παιρνεις μαζι με το linux δωρεαν και οχι σαν διαφορετικο προιον οπως στα win και οταν της εδειξα οτι μπορει να δει και να φτιαξει παρουσιασεις,λογιστικα φυλλα και γενικα τα διαφορα εργαλεια που χρειαζεται μια γραμματεας απο ενα προγραμμα γραφειου χωρις να χρειαζεται να βαλει καποιο extra προγραμμα οπως το office και μαλιστα με πιο πολλες εφαρμογες και φυσικα με αναγνωριση των αρχειων του office τοτε ηταν που ξετρελαθηκε και μαλιστα ζητησε να της κανω μια εγκατασταση του linux στον υπολογιστη της
η κοπελα δεν ηξερε αλλα θελησε να μαθει και τελικα της βγηκε σε καλο
from us
Λοιπόν, δεν έχω ιδέα, από την στιγμή που βάζω το κλειδί στην μίζα και ανάβει το μαραφέτι, δεν με απασχολεί το θέμα.
Αυτό ήταν η επιτομή της ασχετοσύνης!!!![]()
Αν όμως είναι τόσο συμαντικό μπορώ να ρωτήσω τον άνθρωπο που έστησε το pc μου, δηλαδή κ. Παπαδόπουλε μου, επιλέγω το τηλεφώνημα...![]()
Αλλά επειδή είναι αργά και ο αδελφούλης μου θα βλέπει το 15ο όνειρο
και μάλλον θα ακούσω δις καντήλια
, λέω να του κάνω ένα phone αύριο... μπορεί να περιμένεις???
Καλή Μέρα σας και Καλή Εβδομάδα!!! ![]()
from us
quote:
Eγώ "μπαίνω" κ με Mac κ με Pc
Εσύ ή μουσικός είσαι ή γραφίστας... Σωστά?

from us
Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!