ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ "ΜΠΑΙΝΕΙΣ"? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ "ΜΠΑΙΝΕΙΣ"? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

endorama31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
endoramaΜέλος
18/10/2003, 17:03:57
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ FORUM ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ESOTERICA

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ MAC ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ LINUX ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ.

ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ GATES ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ XP

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ LINUX ΔΙΑΝΟΜΗ MANDRAKE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Edited by - endorama on 18/10/2003 17:17:16

Edited by - endorama on 18/10/2003 17:19:18

endoramaΜέλος
18/10/2003, 17:26:20
αν θελετε μας λετε και τον λογο που καταληξατε σε αυτο

from us

OannesΜέλος
18/10/2003, 17:35:13

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
endoramaΜέλος
18/10/2003, 18:14:12
φιλε μου Oannes πρεπει να ομολογησω οτι δεν θυμαμαι να εχω συναντησει καποιον που να εχει mac και οταν μου το ειχες πει νομιζα οτι δεν ακουσα καλα παντως υποθετω οτι τα μελη που δεν εχουν win ειναι απειροελαχιστα στο forum και με εξαιρεση εσενα και εμενα και νομιζω αλλα δυο - τρια μελη με linux ειμαστε η μειοψηφια και στατιστικα θα βρουμε πατο.

from us

OannesΜέλος
18/10/2003, 18:18:47
Ο «Πόρτας» να ναι καλα...

endoramaΜέλος
18/10/2003, 19:26:22

δεν εβαλα την φωτογραφια για να ειρωνευτω τους χρηστες των win γιατι και εγω εχω ενα pc με win απλα οταν την ειδα δεν ξερω απλα επεσα κατω απο τα γελια οποιος θελει να δει μερικες ακομα μπορει να επισκεφτει την σελιδα http://domain-logic.com/linux/ και μερικες ακομα εδω http://linuxshop.ru/linuxbegin/linuxhumor/page1-en.shtml

from us

19/10/2003, 03:39:48
OTENET!!!

ε, μα!
(όπως θα έλεγε και ο φίλος μου Ράμογλου...)

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

endoramaΜέλος
19/10/2003, 05:09:54
καλα τοτε εγω μπαινω με το αριστερο παντα

from us

19/10/2003, 05:35:53
Εγώ μπαίνω με το "μπάρμπα" μου.
Αυτός ξέρει τους πάντες, κάνει τη ζωή ευκολότερη

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

19/10/2003, 15:03:27
Eγώ "μπαίνω" κ με Mac κ με Pc για να την "μπαίνω" παντού..

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

endoramaΜέλος
19/10/2003, 15:39:05
τουλαχιστον η Valnta "μπηκε" στο νοημα οσο για τους providers δεν εχουν σημασια ολοι με τον οτε εχουν να κανουν
from us

Edited by - endorama on 19/10/2003 15:42:05

19/10/2003, 16:08:50
Προς στιγμή νόμιζα ότι αυτό το τόπικ θα είχε πρόστυχο χαρακτήρα! Αυτό θα πει τίτλος!

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

endoramaΜέλος
19/10/2003, 19:27:08
προστυχος μπορει να μην ειναι αλλα πονηρος ειναι σιγουρα ξερεις πολλες φορες με εχουν ρωτησει διαφοροι για ενα προβλημα που τους παρουσιαζει ο υπολογιστης και στην ερωτηση μου "τι λειτουργικο εχεις?"εχω λαβει την απιθανη απαντηση "δεν ειμαι σιγουρος/η αλλα νομιζω οτι εχω windows me"

οταν βλεπεις ανθρωπους που πανε και σκανε 1200-1600 ευρο για υπολογιστη και δεν ξερουν τι ειναι αυτο που ξεκιναει οταν πατανε το power τοτε αρχιζεις και αναρωτιεσαι διαφορα και ξεκινας να παρατηρεις τους γυρω σου γιατι νοιωθεις ο εξωγηινος της υποθεσης.

το λειτουργικο που χρησιμοποιει ο καθενας δειχνει και διαφορες πτυχες στον χαρακτηρα του καθενος για παραδειγμα αν εχει καποιος στον σκληρο του δυο λειτουργικα windows και linux για παραδειγμα σημαινει οτι ειναι ατομο της αναζητησης οτι την "ψαχνει την δουλεια" βολευεται στην ευκολια των win αλλα παραλληλα ψαχνει και το κατι αλλο και απο την αλλη αν εχει τα win μονο τα οποια ηταν προεγκατεστημενα απο το καταστημα δηλαδη δεν μπηκε ουτε καν στον κοπο να δει πως γινεται μια εγκατασταση αυτο σημαινει αλλα πραγματα χαμηλοτερης ποιοτητας και φυσικα μια ηλιθια φοβια για το αγνωστο οπου φυσικα δεν ισχυει στην χειροτερη γλυτωνεις με ενα format.

καποτε εκανα μια παρουσιαση σε μια φιλη μου του open office του linux "εκτος απο το office των win δεν ηξερε τιποτα αλλο" και ξετρελαθηκε μονο στην ιδεα οτι ειναι κατι που το παιρνεις μαζι με το linux δωρεαν και οχι σαν διαφορετικο προιον οπως στα win και οταν της εδειξα οτι μπορει να δει και να φτιαξει παρουσιασεις,λογιστικα φυλλα και γενικα τα διαφορα εργαλεια που χρειαζεται μια γραμματεας απο ενα προγραμμα γραφειου χωρις να χρειαζεται να βαλει καποιο extra προγραμμα οπως το office και μαλιστα με πιο πολλες εφαρμογες και φυσικα με αναγνωριση των αρχειων του office τοτε ηταν που ξετρελαθηκε και μαλιστα ζητησε να της κανω μια εγκατασταση του linux στον υπολογιστη της

η κοπελα δεν ηξερε αλλα θελησε να μαθει και τελικα της βγηκε σε καλο

from us

20/10/2003, 01:16:44
Τώρα αν εγώ βάλω Χ στη "επιλογή δεν ξέρω, δεν απαντώ" ή "ουδέν σχόλιον", θα φανώ πολύ άσχετη?

Λοιπόν, δεν έχω ιδέα, από την στιγμή που βάζω το κλειδί στην μίζα και ανάβει το μαραφέτι, δεν με απασχολεί το θέμα.
Αυτό ήταν η επιτομή της ασχετοσύνης!!!

Αν όμως είναι τόσο συμαντικό μπορώ να ρωτήσω τον άνθρωπο που έστησε το pc μου, δηλαδή κ. Παπαδόπουλε μου, επιλέγω το τηλεφώνημα...
Αλλά επειδή είναι αργά και ο αδελφούλης μου θα βλέπει το 15ο όνειρο και μάλλον θα ακούσω δις καντήλια, λέω να του κάνω ένα phone αύριο... μπορεί να περιμένεις???

Καλή Μέρα σας και Καλή Εβδομάδα!!!

endoramaΜέλος
20/10/2003, 01:27:48
δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης ειναι θεμα αδιαφοριας την ασχετοσυνη την εχουμε ολοι μεσα μας ξερεις κανεναν που να γεννηθηκε με της οδηγιες στο χερι?

from us

20/10/2003, 20:02:09
τώρα που το ξανασκέφτομαι...

ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ!!!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

OannesΜέλος
20/10/2003, 21:27:30
quote:
Eγώ "μπαίνω" κ με Mac κ με Pc

Εσύ ή μουσικός είσαι ή γραφίστας... Σωστά?

endoramaΜέλος
20/10/2003, 23:21:07
τωρα που το ξανασκεφτομαι τελικα η θεληση δεν τα κανει ολα

from us

20/10/2003, 23:21:23
XP PRO
Tragikos_KloounΝέο Μέλος
21/10/2003, 00:42:37
Παιδιά εγώ δεν μπαίνω έυκολα,έχω ψηλό καπέλο και <<βρίσκει>> στην κάσα της πόρτας...Δεκτή κάθε συμβουλή,για αλλαγή του κοστουμιού του κλόουν,προς λύση του ζητήματος!

Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!