ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/10/2015, 18:42:24
Τα παμε αυτά αγαπητέ Heretic. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο αγαπητός Βασίλειος τούδε και στο εξής, θα καταπιαστεί με τα υπόλοιπα θέματα ελεύθερος από τις προγενέστερες παρεξηγήσεις, αφού συμφωνήσαμε και δεν θα επαναλάβουμε για πλείστη φορά τη σαφή αλήθεια της γνώμης του.
Ετσι δεν είναι αγαπητέ Βασίλειε;
Σε ευχαριστώ αγαπητέ Heretic.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

27/10/2015, 19:31:20
Δ.Σ μπήκα στον πειρασμό και διάβασα λίγο από το βιβλίο του κατά φαντασία επιστήμονα που αναφέρεις συνέχεια. Ομολογώ ότι δεν φτάνει στο βάθος του Αιγύπτιου πυρηνο-γεοκεντριστού επιστήμονα που γράφει τα αριστουργήματα του κλεισμένος προφανώς σε κάποιο άσυλο, όπως έκανε ο Μαρκήσιος ντε Σάντ, έγκλειστος απο τον Ναπολέοντα στο Σαραντόν. Είναι ελαφρά καλύτερος, γιατί πρόκειται απλά για κάποιο λαμόγιο που γράφει πιασαρικές μπούρδες για να πουλάει βιβλία στους αγράμματους σαν κι εσένα. Έτσι διέσωσα λίγα παραπάνω εγκεφαλικά κύτταρα, χωρίς η ζημιά να γίνει ανεπανόρθωτη. Για να μην στα πολυλογώ η θεωρίες του είναι για τα μπάζα επιεικώς. Γιατί παρακαλώ; Θα στο κάνω όσο πιο λιανά γίνεται, μήπως παρ’ ελπίδα το καταλάβεις.

Από τα τέλη του 20ου αιώνα και μετά, ο άνθρωπος μπορεί να σχεδιάσει ψηφιακά συστήματα όπου μεταδίδουν πληροφορία εν μέσω θορύβου, διερχόμενη από πολύ στενά και πολύ θορυβώδη κανάλια μετάδοσης, και αυτή θα αναπαράγεται μη απωλεστικά στον οποιονδήποτε δέκτη ή θα αναμεταδίδεται αυτούσια σε άλλους δέκτες μαζικά. Κι όλα αυτά μη έχοντας λύσει ούτε το πρόβλημα του γονιδιώματος του ανθρώπου. Πες μου τώρα αυτά τα υπερόντα, ή καλύτερα ο Κύριος, πως στο διάτανο έκατσαν και σχεδίασαν αυτό το όλο προβλήματα dna, που αποδεδειγμένα κουβαλάει όλη την γενετική γραμμή του πλανήτη από την εποχή που υπήρχαν μόνο μικροοργανισμοί στους ωκεανούς; Παθαίνει 1002 μεταλλάξεις και οι πιο προχωρημένοι φορείς του, τα πρωτεύοντα, είναι για τα μπάζα σε θέματα υγείας και επιβίωσης, έτσι και συμβεί μια μετάλλαξη, από τις πολλές που παθαίνουν;

Πολύ σατανικοί πρέπει να ήταν ρε φίλε για να μας κάνουν τέτοιο χουνέρι. Έπρεπε να είχαμε καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη μακροζωία και ας κάναμε by design και λιγότερους απογόνους, για να μην βαρύνουμε το περιβάλλον. Εδω έχουμε ενσωματώσει μέσα στο dna μας ολόκληρο το dna χιλιάδων ιών, μικροβίων και βακτηριδίων που έχουν περάσει από τον πλανήτη. Τι σκατά, ένα debugging της προκοπής δεν μπόρεσε να κάνει ο Κύριος, έστω η ομάδα προγραμματιστών των Ελοχίμ; Έτσι για τα μπάζα μας έφτιαξαν; Και άντε εμάς, τους άλλους, Νεάντερνταλ, Χόμο Ερέκτους, Χόμο Χαιτνελμπερτζενέσις (άνθρωπος των Πετραλώνων), Χόμο Πιθιβλάκους (Χρίστος Ελ κτλ) τι ήταν όλοι αυτοί; Alpha release ή beta release; Μόλις ασχοληθείς λίγο με information theory θα μπορέσεις να μου απαντήσεις. Ξεκίνα λοιπόν να διαβάζεις Shannon, εκεί ειδικά που λέει πως όσο αυξάνεται ο θόρυβος στο κανάλι, τόσο μειώνεται το διαθέσιμο εύρος της διερχόμενης πληροφορίας, και θα με εννοήσεις. Ίσως να καταλάβεις γιατί γκρινιάζουμε εμείς οι 4-5 γραφικοί, επειδή έχετε κάνει το φόρουμ μπ... εσείς οι 2-3 μαο-μαο. Άιντε, να μην σε κρατάω, ξεκίνα το διάβασμα κι ότι δεν καταλαβαίνεις, ρώτα.

27/10/2015, 19:59:31
quote:
Italos
Είστε σίγουροι ότι με το να τον κράζετε δεν πετυχαίνει αυτό ακριβώς που θέλει, και να έχει το προφίλ του καταφρονεμένου που επιθυμεί στο Εσωτέρικα; Γιατί εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνει.

Σ' αυτό φίλε Γιώργο δεν έχεις και τόσο άδικο. Το σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω είναι παλιό κόλπο των φανατικών χριστιανών για να εμφανίζονται ως θύματα διώξεων. Κατά τους πρώιμους χρόνους του χριστιανισμού επεδίωκαν τον θάνατο προκειμένου να κερδίσουν όπως πίστευαν την αιώνια ζωή στον παράδεισο. Κάτι αντίστοιχο με τους σημερινούς Ταλιμπάν.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτόβουλου μαρτυρικού θανάτου είναι το παρακάτω.

(Ο αυτοκράτορας Τραϊανός στην Αντιόχεια).....ἐπειδὴ οἱ χριστιανοὶ ὑπέξιζον τοῖς Ἕλλησι καυχώμενοι. τὰ δὲ πρῶτα χαλκία ἀναχώσας ἐποίησε στήλας χαλκᾶς πέντε ταῖς αὐταῖς γυναιξί, λέγων ὅτι Ἰδοὺ ἐγὼ αὐτὰς ἀνέστησα καθὼς εἶπον καὶ οὐχὶ ὁ θεὸς αὐτῶν. αἵτινες στῆλαι εἰς αὐτὸ τὸ δημόσιον λουτρὸν ἵστανται ἕως ἄρτι. ἐποίησε δὲ καὶ κάμινον πυρός, καὶ ἐκέλευσε τοὺς βουλομένους χριστιανοὺς βάλλειν ἑαυτοὺς ἐν προθέσει. καὶ πολλοὶ ἔβαλλον ἑαυτοὺς καὶ ἐμαρτύρησαν. ἐμαρτύρησε δὲ τότε ἡ ἁγία Δροσινὴ καὶ ἄλλαι παρθένοι πολλαί. Ιωάννη Μαλάλα “ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ” 277

*

27/10/2015, 20:05:09

Το να αγνοηθεί ο Σκυλόσοφος το κόβω αδύνατο, σήμερα θα τσιμπήσει ο ένας αύριο ο άλλος...και όποτε τυχαίνει να μην του απαντάει κανείς παίρνει σβάρνα όλα τα θέματα για να προκαλέσει και να μονοπωλήσει το θέμα (έστω και με μπινελίκια απέναντί του)...διότι έχει εμμονή με το φόρουμ...το έχω προτείνει παλιά, το ξαναρίχνω και τώρα και δεν κάνω καθόλου πλάκα...εξοστρακισμός! ό,τι πει ο λαός, δημοκρατία δε θέλουμε; (λέμε τώρα)...κάθε μήνα θα ψηφίζουν τα μέλη, τουλάχιστον όσοι έχουν δώσει κάποια έστω και λίγα δείγματα γραφής, ποιόν θέλουν να αποχωρήσει...γιατί δηλαδή να λουζόμαστε τις βλακείες του καθενός; με ποιό δικαίωμα; εάν λοιπόν ψηφιστείς κύριε έφυγες...εντάξει όχι οριστικά, για ένα μήνα ας πούμε, να χαλαρώσεις κι εσύ να ηρεμήσουν κι οι υπόλοιποι. Και όταν ξανάρθεις θα έχεις και ένα περιθώριο εβδομάδων ώστε να μην ξαναφύγεις στα καπάκια. Και δεν θα είναι βέβαια ο καθένας υποχρεωμένος να ψηφίσει, θα μπορεί να ρίξει και άκυρο, η δε ψήφος μπορεί να είναι είτε φανερή είτε μυστική...να έχει και λίγο ίντριγκα βρε αδερφέ, ν πρωτοτυπήσουμε και σαν φόρουμ...πολύ σοβαρά μιλάω και όταν φανούν Αιθεροβάμμων ή amalia θα το προτείνω, και μακάρι να συμφωνήσετε οι περισσότεροι να συμφωνήσουν και αυτοί.
27/10/2015, 20:14:41
Σωτήρη η πρόταση των ταλιμπάν έιναι πιο δελεαστική, κατά έναν τραγικό τρόπο. 72 Παρθένες βλέπεις...
Πράματα του Θεού...

27/10/2015, 20:20:23
Εγω θα πρότεινα κάτι πιο δραστικό που είχα κάνει κάποτε, αλλα θα μείνουμε 10 άτομα, κι αν. Οποιος γράφεται στο φόρουμ, επιβεβαιώνει τα στοιχεία του μέσω κινητού, με κωδικό sms. To gmail & hotmail που το κάνουν δηλαδή γιατί; Να σου πω μετα ποιός θα γράφει γαβ-γαβ ολη μέρα.

27/10/2015, 20:37:11
Εγώ πάλι είμαι ενάντια σε εξοστρακισμούς μελών και το να δίνουμε υποχρεωτικά στοιχεία, και νομίζω ότι αν απλά (κάτι που καταλαβαίνω ότι ίσως να είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή και το δέχομαι) υπήρχε πιο ενεργή συμμετοχή συντονιστών, κανένα μέλος δεν θα "τολμούσε"να παρεκτραπεί και να εκφέρει "απόψεις" που σηκώνουν μηνύσεις.

Ανοιχτό φόρουμ είναι, δεν είναι κακό να εκφράζεται ο καθένας όπως νομίζει, και μένα προσωπικά με θεωρώ extreme σε πολλά από αυτά τα καλλικαντζαροειδή που λέω, το θέμα είναι να μην κάνουμε το χώρο κ...χανείο και χαρά των τρολ.

Το θέμα δεν είναι να εκπέμπεται αυτστηρότητα, αλλά υγεία.
Αυτή είναι η άποψη μου.

27/10/2015, 20:38:44
Εδώ είμαστε kost, το οτι δεν επεμβαίνουμε καθημερινά δε σημαίνει οτι δεν παρακολουθούμε.

Προσωπικά αναμένω...
οι συντονιστικές παρεμβάσεις τελευταίως, σε διάφορα μέλη, έπεφταν στο κενό,
Επόμενη φάση ήταν η προσωρινή απενεργοποίηση... κι αυτή δεν κρίθηκε σωστή λόγω μεγάλου αριθμού μελών.

Ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει, αλλά αρκετές φορές εχω ζητήσει να μην ασχολείστε με trolls,
ειδικότερα το συγκεκριμένο troll, το οποίο όσες φορές και να το διαγράψεις απλά θα επανέρθει με διαφορετικό acc πολύ πιο προκλητικό
και μια και οι καιροί είναι περίεργοι, η "ανάφλεξη" ολόκληρου του φόρουμ ειναι πιθανή.
Μπορεί κάποιοι να το διασκεδάζουν, κάποιοι άλλοι όμως όχι...

Όσο δεν θέλετε να καταλάβετε οτι εσείς είσαστε η δύναμη του
εμείς λίγα πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε.

edit:

Italos πίστεψε με η "αυστηρότητα" είναι η μόνη λύση.
το θέμα είναι αν "είσαι" σε θέση να την δεχθείς...
καταλαβαίνεις οτι αν εφαρμοστούν οι κανόνες, πρέπει να εφαρμοστούν για όλους, και οι "κανόνες" τηρούνται απο όλους! οχι να τους θυμόμαστε à la carte
απλά έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση στην ελευθερία του λόγου και τον απόψεων,
βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι προσφέρουμε άσυλο σε κάθε διαταραγμένη προσωπικότητα
αν τωρα αυτη, ειναι και πολυλογού... χρειάζεται η βοήθεια των "υγειών" για να παραμείνει ενας χώρος υγιείς

Edited by - AitheroVamon on 27/10/2015 20:55:46

27/10/2015, 20:43:00
quote:
Italos
Σωτήρη η πρόταση των ταλιμπάν έιναι πιο δελεαστική, κατά έναν τραγικό τρόπο. 72 Παρθένες βλέπεις...
Πράματα του Θεού...

*