- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Αυτο όμως θα σταματησει σε 9 μερες ΟΡΙΣΤΙΚΑ
Κλέβουμε, κλέβουμε? Τί πουστίτσες είναι αυτές? Ο Νικόμαχος σου έδωσε 10 μέρες από τα ξημερώματα της 1ης. Άρα πόσο μένει? 6 μέρες. Όχι 9. Πονηρούλη.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:
Αυτο όμως θα σταματησει σε 9 μερες ΟΡΙΣΤΙΚΑ
Κλέβουμε, κλέβουμε? Τί πουστίτσες είναι αυτές? Ο Νικόμαχος σου έδωσε 10 μέρες από τα ξημερώματα της 1ης. Άρα πόσο μένει? 6 μέρες. Όχι 9. Πονηρούλη.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
DSM,
το τελευταιο deadline για τον πόλεμο,είναι η Κυριακη 12 Ιουλιου 2015,μεχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.....Και γι'αυτο που υπολογιζω,είναι το ΑΚΡΟΤΑΤΟ οριο,γιατι από την επομενη Δευτερα (όχι μεθαύριο,την άλλη) εχουμε πεσει κατω από 5μηνο,κατω από 150 μερες,στις 149!Οποτε,οριστικα και αμετάκλητα,χανεται κάθε ελπιδα για πολεμο,εφοσον με καμια δυναμη δεν μπορει να μετατεθεί η ημερομηνια εμαφανισης του Αντι από τις 9 Δεκεμβρη του 2015......Δηλαδη,εξαντλω και τις τελευταιες ικμαδες καθυστέρησης,παρατασης,συνεχισης,που μπορουν να υπάρξουν.....
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
και με αγχώσατε....
λέω πάει, δεν το πρόλαβα το γεγονός, και μόλις μπήκα στο ιντερνετ έψαχνα αυτό το τόπικ...
Μόλις είδα τις παρατάσεις του γιαλαντζί, μια ανάσα ανακούφισης....
Πάει κι αυτός ο κάβος, τονε πηδήξαμε....
Τώρα λέει για 8 Ιουλίου ή 12 ε?
Καλά, νταξ'....
Εδώ το Γιουρογκρουπ δίνει παράταση στον Τσιπραλεξ,
να μη δώσουμε εμείς παράταση στον Γιαλαντζί?
Βάλε καναδυο μήνες ακόμα τώρα που γυρίζει.....
(όχι τίποτις άλλο, να τελειώσει ο Ντιεσέμης τη μετακόμιση, εγώ τις διακοπές μου, ο Νικόμαχος να ρίξει όλο το ρευστό στο Λουξεμβούργο, κλπ, μη μας πιάσει και απροετοίμαστους το μέγα γεγονός!)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Να συνεχίσω;
Ε,τετοια αστοχια,μεχρι σημερα,Ιουλιος του 2015,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!
Μην σκας αδελφέ.
Ακόμη είναι νωρίς.Λίγες ώρες έμειναν.
Ο ΓΠΠ ξεκινά στις 04.00 τα ξημερώματα.
Μην κοιμηθείς απόψε και σε πιάσει στον ύπνο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το ερωτημα είναι αν μπορουσε βαση των δεδομενων που βασίζομαι να παρει παραταση.Η απαντηση είναι ''με την βια άλλες 12 μερες από την 1η Ιουλιου''.Γιατι όμως αυτό;Απο 13 Ιουλιου ''πεφτουμε'' κατω από το 5μηνο,στις 149 μερες,μεχρι την ακουνητη ημερομηνια εμφανισης του Αντι που είναι η 9η Δεκεμβρη.Αυτο ο ηλιος να βγαλει κερατα,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!Συνεπως,μπηκαμε ηδη στην τελευταια εβδομαδα (Δευτερα με Κυριακη) για την εναρξη του πολέμου.Ειναι Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
quote:
Αυτο ο ηλιος να βγαλει κερατα,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!Συνεπως,μπηκαμε ηδη στην τελευταια εβδομαδα (Δευτερα με Κυριακη) για την εναρξη του πολέμου.Ειναι Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
O ήλιος βγάζει κέρατα, κάθε τρεις και λίγο.Και τι κέρατα?Μερικών χιλιάδων χιλιομέτρων.
Οσο για την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, είμαι 58 ετών έφεδρος αντισυνταγματάρχης των αμφιβίων καταδρομών.Να ετοιμάζομαι?Τι λες?
ο DSM είναι έφεδρος Υπολ/γός του...Μουσικού τμήματος των Εν.Δυν.Θα χρειασθούμε σάλπιγγες?Τι λες?
Οι ΑΜΕΙΝΙΑΣ και Πυθαγόρας, δεν ξέρω τι ειδικότητα έχουν.Θα μας πουν σύντομα.
Εσύ Ιταλέ?
Σωτήρη?
Ερετίξ?
![]()
![]()
Υ.Γ.
Εσύ Αιθήρ τι ειδικότητα έχεις?
Ησουν Συντονιστής στο...ΚΨΜ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 05/07/2015 17:40:49
8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...
8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...
κι αυτός προσκύνησε τον αντίχριστο.
quote:
Η σειρά είναι η εξής, πολιτειακή ανωμαλία, πτώση κυβέρνησης, αδυναμία εκλογής νέας κυβέρνησης, οικουμενική κυβέρνηση, πρόκληση Τούρκων, κάθοδος των Ρώσσων στην Τουρκία, διορία 5-6 μήνες να αποχωρίσει η Ρωσία από την Τουρκία (δεν θα αποχωρίσει), συγκέντρωση Νατοικού στρατού και ΡωσσοΝατοικός Γ' Π.Π., ουδέτερη ελληνική θέση στον Γ' Π.Π., παύση πολέμου υπό Αγγέλου, παράδοση πόλης στην Ελλάδα.8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...
Η σειρα εχει ως εξης:Εναρξη 5μηνου πολεμου Αποκάλυψης-Συνεχεια με το 1/3 των ανθρωπων νεκρων-Συνεχεια με εμφανιση Αντι που σταματαει το παγκοσμιο μακελειο,ταυτοχρονη εμφανιση 2 προφητών που ελεγχουν τον Αντι,3,5 χρόνια παγκόσμιας ειρηνης και ευημεριας-στεψη Αντι σαν παγκόσμιος βασιλιας-3,5 χρονια θλιψης και ολεθρου για ολη την ανθρωποτητα-Εμφανιση Χριστου από τους Ουρανους για Κριση και ανασταση νεκρων-τελος του παροντος κόσμου.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Ειδατε τελικα;;;Πως ηρθαν τα πραγματα οπου το τελικο daedline για πόλεμο,ΣΥΝΕΠΕΣΕ με το τελικο deadline των Ευρωπαίων για συμφωνία!Και τα 2,στις 12 Ιουλιου του 2015!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ !!!
είμαι σοκαρισμένος...
Αυτές τις τελευταίες ώρες που μας απομένουν νηστεία και προσευχή 
(γιατί αυριο ξημερώνει η 12η Ιουλίου....)![]()
![]()
![]()

.
.
.
Οποτε,τι γινεται από εδώ και περα;Οι ελπιδες για εμφανιση του Αντι στο τελος του 2015,όπως εχει πει εδώ ο Νικος Κωνσταντινίδης http://taxalia.blogspot.gr/2012/12/2015.html
χανονται τελείως;
Αυτό θα κριθει οριστικα και αμετάκλητα τις επομενες μερες,και εξηγω στο σημειο αυτό,γιατι δινω παραταση μεχρι την 21η Ιουλιου για να ξεκινησει ο πόλεμος:
Υπαρχει μια προφητεια από το 1806,του Επισκοπου Ρωσιας Αγιου Κωνσταντζας που λεει τα εξης:
Κεφ. Θ’ εις τας 8 ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
Κεφ. Ι’ εις τας 12 αυγούστου, ανυπόφορος ζεστή γενησεται.
Κεφ. Ία’ εις τας 18 δεκεμβρίου χάνεται το ήμισύ της ανθρωπότητος.
Κεφ. Ιβ’ θέλει εκλεχθή ένας Βασιλεύς από το ημπεριον
Κρατω το ''8 Ιουλίου'' για τους πολέμους,και το ''18 Δεκεμβρη'',για το ''χανεται το ημισυ της ανθρωπότητας''.
Θα μου πειτε,δεν είναι αυτό για φετος,επειδη η 8η Ιουλιου περασε,και δεν συνεβηκαν οι δυο ανηκουστοι πόλεμοι.ΟΜΩΣ!Υπαρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ''ομως''!Η προφητεια αυτή,δοθηκε το 1806,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ!Συνεπως,το ''8 Ιουλιου'' δοθηκε με το ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!Αρα,πρεπει να προσθεσουμε 13 μερες ακομα για να το φέρουμε στο ΝΕΟ!
Ετσι,εχουμε:
1) 21 Ιουλιου εναρξη 3ου Παγκοσμιου Πολέμου
2)31 Δεκεμβριου ΧΑΝΕΤΑΙ το 1/2 της ανθρωπότητας
3)Την ιδια μερα,31 Δεκεμβριου,εμφανιζεται και ο Αντίχριστος!(Τελευταια μερα του 2015,οπως λεει ο Νικος Κωνσταντινίδης)
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ:
21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015,ΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Μαγεια..
Ασπρη Μαγεια
Αρχαριος
quote:
Θα μου πειτε,δεν είναι αυτό για φετος,επειδη η 8η Ιουλιου περασε,και δεν συνεβηκαν οι δυο ανηκουστοι πόλεμοι.ΟΜΩΣ!Υπαρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ''ομως''!Η προφητεια αυτή,δοθηκε το 1806,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ!Συνεπως,το ''8 Ιουλιου'' δοθηκε με το ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!Αρα,πρεπει να προσθεσουμε 13 μερες ακομα για να το φέρουμε στο ΝΕΟ!
ِΑ, χά!
Νάτο πάλι το ίδιο κολπάκι.
Ρε φωστήρα γιαλαντζή πώς σου ξέφυγε η διαφορά παλιού-νέου?
Αυτά είναι ευκολάκια ρε....
επίσης βάλε και τα όρια στατιστικού λάθους...
+/- 3 ή 5%
Βάλε και το κυμαινόμενο επιτόκιο,
άσε και λίγο μπόσικο για μένα,
και στο τέλος μπορεί να την πιάσεις την ημερομηνία....
21 Ιουλίου του... 2026 (με το παλιό...
γιατί το νέο μπορεί να είναι ωραίο, αλλά πάντα το παλιό είναι αλλιώς....)

.
.
.