ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
kondorasΜέλος
13/07/2015, 22:58:05
quote:

ένας άλλος που δεχότανε μόνο το καταματθεο ευαγγέλιο

Κι ένας άλλος ασχολήθηκε μόνο με το κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο και έκανε μία ταινιάρα. Οπότε, ας μήν προδικάζουμε τον Χ.Ο., μπορεί όλα αυτά που έχει γράψει κατά καιρούς, κάποτε να αποτελέσουν την πρώτη ύλη για ένα σπουδαίο μυθιστόρημα (ή για μία ακόμη θρησκεία).

ΥΓ: Καλώς ήρθες φίλε Τυφώνα.

ΥΓ2: Χ.Ο. καλά το πας, έτσι λίγο-λίγο, όχι σαν τον άλλον που μας έστειλε στο 2046 (που δεν θα ζούμε κιόλας)!

tyfonasΝέο Μέλος
13/07/2015, 23:16:41
quote:

[quote]

Κι ένας άλλος ασχολήθηκε μόνο με το κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο και έκανε μία ταινιάρα. Οπότε, ας μήν προδικάζουμε τον Χ.Ο., μπορεί όλα αυτά που έχει γράψει κατά καιρούς, κάποτε να αποτελέσουν την πρώτη ύλη για ένα σπουδαίο μυθιστόρημα (ή για μία ακόμη θρησκεία).

ΥΓ: Καλώς ήρθες φίλε Τυφώνα.

ΥΓ2: Χ.Ο. καλά το πας, έτσι λίγο-λίγο, όχι σαν τον άλλον που μας έστειλε στο 2046 (που δεν θα ζούμε κιόλας)!

ο γιαλαντζίς ντολμάς είναι με τον κωνσταντινιδη τώρα αλλά φαντάσου να πέσει μέσα ο λιακουρας με το κιοφτές γαρ εγγύς το 2024 ερε γέλια τότε

Edited by - tyfonas on 13/07/2015 23:17:23

Edited by - tyfonas on 13/07/2015 23:20:06

quote:

Φιλε ολο ημερομινιες μας αλλαζης τι θα γινει?

Μαγεια..
Ασπρη Μαγεια
Αρχαριος

Μην απορεις,και εγω προσπαθω να καταλαβω τι συμβαινει και δεν βγαινουν αυτά που εχω δωσει ως τωρα....Πλέον,εχουμε νέο τελικο-τελικο
deadline,την Τριτη 21 Ιουλιου 2015.Βαση της προφητείας που ανελυσα στο προηγουμενο post,o πολεμος θα ξεκινησει τοτε,με την 31η Δεκεμβρη του 2015 να χανεται το ημισυ της ανθρωπότητας και την ιδια ακριβως μερα να εμφανίζεται ο Αντίχριστος όπου θα σταματησει το παγκοσμιο μακελειο.Για να βγει αληθινος και ο Κωνσταντινίδης (όπως το εθιξε ο tyfwnas) για ελευση Αντι στο τελος του 2015,την τελευταια μερα του 2015.....

CravenΜέλος
15/07/2015, 03:07:44
Ο τύπος μας τρολάρει και παίζει (γιατί προφανώς δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στην ζωή του) και καθόμαστε και του απαντάμε για να δίνουμε τροφή στα τρολ.

Πως είμαι τόσο σίγουρος ότι μας τρολάρει? Γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος.

quote:

Ο τύπος μας τρολάρει και παίζει (γιατί προφανώς δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στην ζωή του) και καθόμαστε και του απαντάμε για να δίνουμε τροφή στα τρολ.

Πως είμαι τόσο σίγουρος ότι μας τρολάρει? Γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος.

Craven,
θεωρεις ''ηλιθιοτητα'' ότι λεω ότι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί στις μερες μας;Θεωρεις ''ηλιθιοτητα'' την παγκοσμια οικονομικη κριση που γονατιζει τους λαους ώστε να είναι μετα ευάλωτοι στο να δεχθουν τις λυσεις που θα τους πασαρουν,σαν σανιδα σωτηριας,απο τον Παγκοσμιο Μεσσια;Θεωρεις ''ηλιθιοτητα'' την αμεση εναρξη ενός καταστροφικου 3ου παγκόσμιου πολέμου,οπου οι μεγαλύτεροι στρατηγικοι αναλυτες του κοσμου,τον τοποθετουν στην δεκαετια που διανυουμε και δη πριν βγει αυτή (δηλαδή μεχρι ανωτερο 2020);
Αν πραγματι τα θεωρεις όλα αυτά ''ηλιθιοτητα'',λυπάμαι που θα στο πω,αλλα ζεις σε άλλο πλανήτη!!!

CravenΜέλος
15/07/2015, 17:02:18
quote:

Craven,
θεωρεις ''ηλιθιοτητα'' ότι λεω ότι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί στις μερες μας;

Ναι

quote:

Θεωρεις ''ηλιθιοτητα'' την παγκοσμια οικονομικη κριση που γονατιζει τους λαους ώστε να είναι μετα ευάλωτοι στο να δεχθουν τις λυσεις που θα τους πασαρουν,σαν σανιδα σωτηριας,απο τον Παγκοσμιο Μεσσια;

Ναι

quote:

Θεωρεις ''ηλιθιοτητα'' την αμεση εναρξη ενός καταστροφικου 3ου παγκόσμιου πολέμου,οπου οι μεγαλύτεροι στρατηγικοι αναλυτες του κοσμου,τον τοποθετουν στην δεκαετια που διανυουμε και δη πριν βγει αυτή (δηλαδή μεχρι ανωτερο 2020);

Ναι

quote:

Αν πραγματι τα θεωρεις όλα αυτά ''ηλιθιοτητα'',λυπάμαι που θα στο πω,αλλα ζεις σε άλλο πλανήτη!!!

Και εγώ λυπάμαι που θα στο πω αλλά παραμένεις ηλίθιος

Προφανως,αυτη την σιγουρια σου,σου την δινουν τα 2.000 προηγουμενα ετη αποτυχημένων προβλέψεων,ε Craven;

Να ξερεις όμως,οτι οι εποχές δεν είναι ολες ιδιες,τα σημαδια του τελους δεν είναι για κάθε εποχη ιδια,οι συνδιασμοι δεν είναι παντοτε οι ιδιοι.....

15/07/2015, 20:16:39
Εγώ ο φτωχούλης του Θεού ΚΩ43Ν έκανα, στα ραντάρ. Παρέα με κάτι αιγοπρόβατα, πολλή ομίχλη, και έναν μπεκρή καραβανά που διάβαζε forgotten realms, όταν δεν πήγαινε στους οίκους ανοχής και δεν μας μπινελίκωνε. Και έντιμα μπορώ να πω, ότι αν παραμένουν στην ίδια ετοιμότητα τα ραντάρ μας, μάλλον θα τους πάρουμε χαμπάρι όταν θα ναι στη Σαλαμίνα για καφέ...

16/07/2015, 13:02:00
quote:

Το ότι Τρολάρει Τρολάρει, Craven
αλλά όπως είπε και ο Αιθήρ, είναι από τα γραφικά -έως και συμπαθητικά - τρολ του χώρου, και αν εξαιρέσεις τις Αντιχριστοεμμονές του και την ψευδεπωνυμία Χ.Ο. (που σαφέστατα ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ μπορεί να είναι, με αυτά που γράφει/πρεσβεύει), δεν μπορούμε να πούμε ότι ασχημονεί ιδιαιτέρως, ούτως ώστε να χρειαστεί πιο...δραστικά μέτρα.

Οπότε, ασ'τον τον Τρολλά στην Τρ@λα του....
να χουμε και μεις να καλαμπουριάζουμε.

Για να μην του τρώμε τελείως το δίκιο όμως,
θα βάλω λίγο νερό στο κρασί μας, επαναλαμβάνοντας κάτι που του είχα γράψει και παλαιότερα:

Το ότι υπάρχει κρίση γενικότερη και το ότι θα γίνει πόλεμος σε κάποια στιγμή πιθανόν στο εγγύς μέλλον (=μήνες?, χρόνια?), και το οποίο είναι τοις πάσι εμφανές (Παγκόσμια Οικονομία, ΗΠΑ, Ρωσία, ΙΣΙΣ, Μέση Ανατολή, Ευρώπη-Ελλάδα, BRICS, Κίνα, κλπ)
δεν σημαίνει ότι φυσικά οι θεωρίες του Γιαλαντζή έχουνε καμιά βάση. Και δεν χρειάζεται φυσικά κανείς αντιχρίστους για να το δει ότι "έρχεται"....

quote:
Και έντιμα μπορώ να πω, ότι αν παραμένουν στην ίδια ετοιμότητα τα ραντάρ μας, μάλλον θα τους πάρουμε χαμπάρι όταν θα ναι στη Σαλαμίνα για καφέ...

Πες το ψέμματα....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Πυθαγορα,
δεν τρολαρω και αυτό φαινεται από τα γραπτα μου.Την εχω πιστεψει με ολη την δυναμη της ψυχης μου αυτή την ιστορια με την εμφανιση του Αντιχριστου το 2012-2013-2015,και εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μου.Ουσιαστικα όμως,τι λεω όλα αυτά τα χρονια;Οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί στην ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!Αν δεν είναι σωστο αυτό,ολη η θεωρεια μου είναι μπαρμπουτσαλα!Είναι ''χιλιομετρα'' ΑΚΥΡΗ!
Βεβαια,συνεπικουρουν σε αυτή και οι Τονυ Μπλαιρ και Νικος Κωνσταντινίδης,που δωσανε τα ''δυο ακρα'',δηλαδή τα 30α γενεθλια ο ενας,και τα 33 ετη και 5 μηνες ο άλλος,τα δυο ακρα της ηλικιας που ειχε στον δημοσιο του βιο,ο εμφανιζόμενος πριν 2.000 χρόνια στην Παλαιστινη,Ιησους Χριστος!
Είναι λοιπον,''η θεωρεια των 2 ακρων''!!!