- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Και πως θα μπορούσε η Ελλάδα να εξελειχθεί στην μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου παρακαλώ;
ξεχνας ότι έχουμε την μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη χημικών όπλων στον κόσμο?
10 μέρες αν τρώμε το εθνικό μας φαγητό (γίγαντες!) θα καταστούμε ικανοί να αμολήσουμε μια τεράστιας εμβέλειας χημική επίθεση στον πλανήτη!
Πες μου τώρα πως θα μας αναγκάσουν να αρχίσουμε να τρώμε φασολάδα
Edited by - me
yannakas έγραψες!
Οποιοσδήποτε που διαβάζει το περιεχόμενο του παρόντος θέματος έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί και να γράψει κάτι που τον αντιπροσωπεύει. Εγώ μόνο ένα πράγμα έχω να πω:
Αν συνεχίσουμε να τρώμε γίγαντες[αντί για σουβλάκι(και όχι καλάμάκι)] και αν συνεχίσουμε να πίνουμε γλυκό με γάλα και να ξύνουμε με το αριστερό τ' αρχίδ1α μας και με το δεξί να στέλνουμε μηνύματα, η ένδοξη-κάποτε-Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεται τώρα, έχοντας για βαριά βιομηχανία αυτή των ξένων και διαβάζοντας την ιστορία των αδελφών μας εξ Αμερικής.
asimas
"να τρώμε γίγαντες" , "να πίνουμε γλυκό με γάλα" , "να ξύνουμε " ,
"να στέλνουμε μηνύματα" -> ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ TOPIC (ΤΙ ΕΙΠΑ!!!) ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.
"ένδοξη-κάποτε-Ελλάδα " -> ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ?ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?
"διαβάζοντας την ιστορία των αδελφών μας " -> ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ.
"πλήθος ανίδεων " ->ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙ@ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ......
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝ'Σ ΚΑΙ ΚΟΚΚΟΡΩΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
"το θέμα άρχισε να γίνεται mIRC" -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΣΙ..
DIM_KAR ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Τpt γράφεις:
quote:
DIM_KAR ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Εδώ o dim.kar, εκεί ο dim.kar, πού είναι ο dim.kar;
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Edited by - me
![]()
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Edited by - astral-project on 10/09/2005 11:39:10
γιγαντες vs σουβλακι???
μα η φασολαδα δεν ειναι το εθνικο φαι της ψωροκωσταινας????
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Έσεται Ήμαρ.
Να ξέρεις πως είναι νόμος της φύσης και του ανθρώπου το να αντιπροσωπεύεται κάποιος με αυτά που λέει και γράφει. Και ειδικά όταν κάτι τέτοιο γίνεται εξ αποστάσεως και απρόσωπα. Οπότε δεν μπορείς να δεις τη φάτσα του άλλου και να κρίνεις αν σου αρέσει ή όχι.
Ουτοπικά τόπικ είναι η αμπελοφιλοσοσφίες περί ζωντανών νεκρών, περί ουρανίων Ε και όλα αυτά που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την εξαμερικανοποιημένη πραγματικότητα στην οποία ζούμε και η οποία μας αναγκάζει-χωρίς να το καταλαβαίνουμε-να πράττουμε καθώς επιθυμεί. Οπότε το τόπικ που άνοιξα μπορεί να θεωρηθεί άνετα τοπικό και να το πάρουν οι μη κομπλεξικοί τρέντυ κλώνοι(κατά τον Λεκτικό)ως ένα πολύ ωραίο θέμα προς συζήτηση, άσχετα με τον αν το επίπεδο δεν είναι για μικρούς που σκέφτονται μόνο το παρόν και όχι το μέλλον, κάνοντας αυτά που χαρακτηρίζουν κάθε νεοέλληνα(φραπέ, κινητό=προέκταση του χεριού τους, κτλ).
Δεν πιστεύω καθόλου οτι θα πάρουμε την Πόλη, αν και θα ήταν ωραία να είχαμε την Πόλη ως πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους. Ωστόσο δεν μπορείς να αντιλέξεις ότι η Ελλάδα ήταν κάποτε μια μεγάλη δύναμη(έστω του τότε γνωστού κόσμου)αφού πλήθος αρχαίων κειμένων γράφουν για τη δόξα των Ελλήνων και του πολιτισμού τους. Εξάλλου τη σήμερον ημέρα, υπάρχουν πολλές επιστήμες και διάφορες έννοιες που έχουν σαν αρχή την Ελληνική γλώσσα(σε συμβουλεύω να διαβάσεις λίγη ιστορία για κάποιους αποικισμούς πριν από 3000 σχεδόν χρόνια, όταν οι άλλοι Ευρω-παίοι ζούσαν σε σπήλαια και στα κλαδιά των δέντρων).
Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί προσωπική επιλογή του καθενός να είναι ενήμερος και να ξέρει τα πάντα για την Αμερική, αφού οι ίδιοι οι Αμερικάνοι φρόντισαν να μας πλήξουν και να μας βομβαρδίσουν(και συνεχίζουν ακάθεκτοι)με οτιδήποτε αυτοί κρίνουν καλό ούτως ώστε να τους υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες όταν πουν ότι η Γη θα είναι ένα κράτος με αρχηγό τον Mr President(παγκοσμιοποίηση ονομάζεται το προαναφερθέν και μη μου πεις ότι δε θα γίνει κάποια μέρα...όλα εκεί οδεύουν).
Αν σοβαρότερα θέματα εννοείς τις αμπελοφιλοσοφίες που προέλεξα, τότε ζητώ ταπεινά συγγνώμη από την ανιδεωσύνη σου. Να ξέρεις πάντως ότι τέτοια θέματα αφορούν πολλούς και αν δε σου αρέσει το τόπικ μπορείς απλά να μην εκφραστείς(αν και θα χαρώ αν του ρίξεις μια ματιά). Υπήρξαν-όπως μπορείς να δεις-άτομα που πήραν σοβαρά το θέμα και απάντησαν ανάλογα και όχι άλογα. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει τώρα και για αυτό θέλω να πληροφορηθώ. Όποιος γνωρίζει και το ελάχιστο είναι ευπρόσδεκτος στο φόρουμ.
Και αν αναγνωρίζεις τον Κώτσο δε με ενδιαφέρει. Γούστο σου καπέλο σου. Εγώ όμως που δεν ανγνωρίζω κανένα βασιλιά και κανένα κόμμα στην Ελλάδα, θέλω για την κ@υλ@ μου να μάθω για κάτι που ακούστηκε και που γράφτηκε. Τώρα το τι κάνεις εσύ μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Μακάρι τα μπακούρια που μπαίνουν στο τόπικ αυτό να βρουν καμιά γκόμεαν και να ξεκολλήσουν από τη μ@λ@κί@ που τους δέρνει. Υπάρχει και μια παροιμία που λέει:Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Μήπως έχεις κι εσύ καμιά μύγα στον κόρφο σου γιατί βλέπω ότι είσαι τακτικός θαμμώνας του σάιτ αυτού,ενώ εγώ έχω μόλις 6 μηνύματα...
Αυτά φίλε tpt(εξ Αθηνών να υποθέσω;)
Αναμένω απάντησή σου στα σχόλιά μου για να δω τι άλλο μπορεί ένας κλασσικός νεοέλληνας να σκαρφιστεί για να την πει σε κάποιον που ενδιαφέρεται για θέματα που δεν έχουν ουδεμία σχέση με το low level επίπεδο του κλώνου(κατά τον Λεκτικό).
Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
Έχω 8 μηνύματα τελικά
Μήπως αρχίζω κι εγώ να γίνομαι ο παροπιδικός παρακμιακός τύπος του internet;
Απλά διερωτώμαι...
Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Έχω 8 μηνύματα τελικά
Μήπως αρχίζω κι εγώ να γίνομαι ο παροπιδικός παρακμιακός τύπος του internet;
Απλά διερωτώμαι...
Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
quote:
Πολλές εικασίες ακούγονται τώρα τελευταία για τον επερχόμενο πόλεμο που θα καθορίσει τα νέα σύνορα της Ελλάδος, που θα αναδείξει την Ελλάδα στη μεγαλύτερη δύναμη και που θα καταρρίψει τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις(ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία).
Λένε πως όλα αυτά θα γίνουν μέσα στην επόμενη δεκαετία και ότι ένα άτομο θα επιλεχθεί μέσα στους τόσους Έλληνες που θα κυριεύσει και θα γαληνέψει το μέλλον της απειλούμενης από αυτο-αφανισμό ανθρωπότητας. Το όνομα αυτού;Ιωάννης...
Άρα το πιο λογικό είναι να μην λάβεις απάντηση, αλλά ερώτηση. Πως βλέπεις εσύ να μπορεί η Ελλάδα να γίνει υπερδύναμη τα επόμενα 10 χρόνια.
Και αυτό με τα πόσα μηνύματα έχει ο καθένας, έρχεται και δένει τέλεια την τούρτα σου. Σύμφωνα με την λογική σου, μπορούμε να υποθέσουμε πως όποιος έχει 2587 μηνύματα, δεν έχει σταυρώσει γυναίκα τα τελευταία 2 χρόνια. Ενώ εσύ με τα 6, συγνώμη τα 8, δεν είσαι κανένας σπασίκλας που κάθεται και ασχολείται με αυτό το μαραφέτι όλη την ημέρα.
Και μετά θες να σε πάρουμε και στα σοβαρά.
Πάντως υπερδύναμη που θα σφάζει τον κόσμο, εγώ δεν θέλω να γίνουμε. Να βελτιωθεί (αν όχι να τελειοποιηθεί) η πολιτική, κοινωνική ζωή και το βιοτικό επίπεδο της χώρας, μου αρκεί.
Edited by - me
Galadriel

in God we trust
Η αληθεια είναι ότι μπηκα στον πειρασμο να το ριξω κι εγω στην πλακα (για Εψιλον, Ανδομεδειανους, και δε συμμαζεύεται) αλλα βλεποντας ότι το αντιμετωπιζεις τοσο σοβαρα το θεμα δε θα το κανω. Λυπάμαι όμως που δεν μπορω να αποφυγω ένα σχολιο.
Καταρχήν, δήλωση που αρχιζει «πολλα ακουγονται» για μενα είναι αποκυημα της φαντασιας του δηλούντος. Τι ακουγεται, πόσο συχνά, πού και –κυρίως- από ποιον; (βασική αρχή όταν παραπέμπεις κάποιον είναι να τον ονομάσεις για να ελεγχθει το κυρος της πηγης).
Κατά δεύτερον, οσο και να προσπαθω να ενημερώνομαι για τα τεκταινόμενα στη διεθνή πολιτική σκηνή, δεν έχω ακούσει τίποτα για πόλεμο στον οποίο θα εμπλακούν οι Η.Π.Α., η Ρωσία, η Κίνα και η Ιαπωνία, πολλώ δε μάλλον «επερχόμενο». Αντιθέτως, θα έλεγα, η πορεία των διεθνών σχέσεων τα τελευταία πενήντα χρόνια προσανατολίζεται σαφώς στην αποφυγή ενός τέτοιου ενδεχομένου με κάθε κόστος.
Τρίτον, αν όντως επέλθει τέτοιος πόλεμος, -και πάντα με δεδομένο την καταστροφική ισχύ που μπορούν να εξαπολήσουν οι παραπάνω χώρες- δεν θα αλλάξει απλώς και μόνο η εδαφική συγκρότηση των ανωτέρω υπερδυνάμεων αλλά –κατά πάσα πιθανότητα- το πρόσωπο του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Θα αλλάξει ο κόσμος μας, Ολυμπιε, και όχι προς το καλύτερο. Θα χαθουν εκατομμύρια άνθρωποι, θα επελθει ανεπανορθωτη περιβαλλοντική καταστροφή, θα ακολουθήσει λιμός και αρρώστιες, θα σταματήσει κάθε πρόοδος για δεκαετίες αν όχι περισσότερο, δεν θα υπάρχει γνώση, τέχνη, επιστήμη, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.
Αν υλοποιηθει το σενάριό σου, καθολου δε με απασχολει το αν ο «εκλεκτος» για να «γαληνεψει» την ανθρωποτητα θα είναι Έλληνας και αν θα τον λενε Γιαννη, Μπάμπη, Κώστα ή ό,τι άλλο. Θα μπορούσα να σε ρωτησω το ποιος θα τον επιλέξει, το γιατι θα βάλει Έλληνα και όχι Ελβετό για παράδειγμα, το πώς θα καταφέρει ο «εκλεκτός Έλλην» να «γαληνέψει το μέλλον της απειλούμενης από αυτο-αφανισμό ανθρωπότητας» όταν ήδη θα έχει πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος της… Δε θα μπω στη διαδικασία όμως.
Θα περιοριστώ να σου επισημάνω τα εξής δύο, συμπεραίνοντας από το ύφος σου ότι θεωρείς τέτοια εξέλιξη ευκταία::
1. Σκέψου ποιος κερδίζει με το να σε έχει να περιμένεις την «αναβίωση» της ελληνικής αυτοκρατορίας νομοτελειακά και μέσα από προφητικά/εσχατολογικά σενάρια, αντί να σε πείσει ότι ο δρόμος για αυτό είναι το να προσπαθήσεις εσύ προσωπικά περισσότερο (και όλοι οι υπόλοιποι από εμάς), να δουλέψεις πιο σκληρά, να μάθεις περισσότερα, να γίνεις καλύτερος προς το διπλανό σου, να ψηφίζεις αυτούς που αξίζουν, να τηρείς τους νόμους ακόμα κι όταν δε σε βλέπουν, να προσέχεις το περιβάλλον που ζεις και να σέβεσαι το συνάνθρωπό σου.
2. Σκέψου το αν ξέρεις κάποιον που θα ήθελες να δεις στη θέση αυτή, υποτιθέστω ότι πραγματοποιείται το σενάριό σου. Σε απαλλάσσω και από την υποχρέωση να σκεφτείς κάποιον Ιωάννη (οι βασιλιάδες συχνά άλλαζαν όνομα μετά την ενθρόνισή τους). Σκέψου το αν υπάρχει ένας άνθρωπος στου οποίου τα χέρια θα εμπιστευόσουν την ανθρωπότητα ολόκληρη, χωρίς την παρεμβολή οποιασδήποτε δημοκρατικής διαδικασίας, και χωρίς τα εχέγγυα χιλίων-δυό ασφαλιστικών δικλείδων για να μην καταχραστεί την εξουσία του (εδώ υπάρχουν οι δικλείδες και βλέπουμε τι γίνεται).
Και ένα Υστερόγραφο. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε, υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε. Κάθε μια προσέγγιση είναι σεβαστή, και το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Τα χίλια ή δύο χιλιάδες posts μπορεί να σημαίνουν ότι αυτός που τα «σήκωσε» είναι «παροπιδικός παρακμιακός τύπος του internet», μπορεί και να σημαίνουν ότι απλά αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι να πει, ή, ακόμα απλουστερα, ότι είναι εδώ πιο πολύ καιρό από σένα. Ό,τι και να ισχύει όμως, είναι αγένεια να κρίνεις το ποιος είναι ο καθένας από το πόσο συχνά μιλάει και όχι από το τι λέει κάθε φορά που το κάνει.
Ελπίζω να μην προσέβαλε το ύφος μου και συγνώμη αν μακρηγόρησα.
Occam's Razor: Entia non sunt multiplicanda praeter necessitatem
Συμφωνώ, συντάσσομαι και επικροτώ.
Occam's Razor: Entia non sunt multiplicanda praeter necessitatem
quote:
Και ένα Υστερόγραφο. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε, υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε. Κάθε μια προσέγγιση είναι σεβαστή, και το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Τα χίλια ή δύο χιλιάδες posts μπορεί να σημαίνουν ότι αυτός που τα «σήκωσε» είναι «παροπιδικός παρακμιακός τύπος του internet», μπορεί και να σημαίνουν ότι απλά αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι να πει, ή, ακόμα απλουστερα, ότι είναι εδώ πιο πολύ καιρό από σένα. Ό,τι και να ισχύει όμως, είναι αγένεια να κρίνεις το ποιος είναι ο καθένας από το πόσο συχνά μιλάει και όχι από το τι λέει κάθε φορά που το κάνει.
Με ευκαιρία αυτή την πολύ εύστοχη παρατήρησή σου RatRoque (αλήθεια, τι σημαίνει ? ) θέλω να προσθέσω, οτι τις τελευταίες 3 μέρες έχω παρατηρήσει μια έντονη αναφορά σε αυτό το θέμα.
Πράγματι, όποιος είναι πολύ καιρό εδώ σε αυτό το φόρουμ, είναι λογικό να έχει πολλά "πόστ". Και ? Το πιθανότερο είναι, να έχει και κάτι να πεί, και προφανώς για να είναι τόσο καιρό, τα λέει έτσι που δεν "τρώει" κόκκινες κάρτες.
Πέρα από αυτό, έχει αποκτήσει κάποια εμπειρία και κάποια συμπεριφορά. Λάποιοι το λένε και προσφορά στο φόρουμ.
Από την άλλη, κάποιοι παλιοί, έχεουμε παρατηρήσει ότι συχνά πυκνά εξαπολύονται κάποια κύματα επιθέσεων. Έχει ειπωθει ηδη πολλές φορές στο παρελθόν, οτι ο χώρος μας βρίθει από κλώνους, καθώς και πολλούς κλόουν. Εγώ προσωπικά έχω παρατηρήσει μια συμπεριφορά κάποιων "νέων" μελών, που με το που γράφονται μέλη, αρχίζουν μια δρυμή προσωπική επίθεση εναντίων κάποιου παλιού. Σύμπτωση ? Ίσως...
Το φόρουμ σίγουρα δεν είναι δικό μου, αλλά σαν παλιό και "πλήρες μέλος" που είμαι, νομίζω οτι έχω και το δικαίωμα να πώ σε ένα νέο μέλος να χρησιμοποιεί την "αναζήτηση" πρίν να ανοίξει ένα νέο θέμα, καθώς και σαν παλιό μέλος έχω όλο το δικαίωμα να ειδοποιήσω τον admin όταν δώ ότι κάποι νέο μέλος (σύμπτωση, ε ?), αδυναμία άλλων επιχειρημμάτων, το έχει ρίξει στο βρισίδι.
Τι και αν προκλήθηξε ? Έχει ο οποιοσδήποτε ή η οποιαδήποτε το δικάιωμα, να το ρίξει στο βρισίδ και μετά να πεί ένα "σάπιο" ... συγνώμη εσωτέρικα ? Ποιός είναι το εσωτέρικα ? Όλοι εμείς. Συνεπώς, όποιος βρίζει, ή να ζητήσει συγνώμη από αυτόν που έβρισε ή να πάει σπιτάκι του, να βρεί τους ομοίους του κουτόρνιθους...
Δεν μπορώ να πιστέψω, οτι σε ένα φόρουμ, που θέλει να λειτουργεί σαν βάση γνώσεων, να γίνεται η κάθε χαζομάρα, η κάθε βλακεία και ασυναρτησία μέτρο και σταθμό. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε το εσοτέρικα δεν θα είχε την καλή φήμη και τη διάδοση που έχει. Διαβάζω και παλαιότερα θέματα και όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Δε λέω να περνάμε το κάθε μήνυμα από κόσκινο, αλλά πιστεύω οτι ένα καλογραμμένο μήνυμα, με κάποια ορθογραφία και συντακτικό, με σαφές περιεχόμενο έιναι πιο πρέπον για το εσωτέρικα άπό μια κατάσταση ... τσίρκο. Κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε φόρουμ για ... ενήλικες.
Ευχαριστώ και συγνώμη που με αφορμή την δημοσίευση παρεκτράπηκα από το θέμα.
ο κακός Βρίλ