- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ενας αρχαίος λαός,πού πριν 6.000 χρόνια,ήταν σε θέση
να χτίζει πυραμίδες,όπως η μία και μοναδική,του <<Χεοπα>>
[οι άλλες είναι αντίγραφα],δεν θα έπρεπε σήμερα να κυριαρχεί
στον πλανήτη?Να ήταν η μία και μοναδική φυλή στη Γη?
Εικάζεται οτι η αρχαιότερη πυραμίδα είναι αυτή του Χέοπος οπου είναι η μεγαλύτερη και τεχνολογικά πιο πλούσια.
Με το σκεπτικό σου οι νεότερες πυραμίδες του Μυκερίνου και του Χεφρήνου θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες, τελειότερες και τεχνολογικά πιο καταρτισμένες.
Ομως συμβαίνει το αντίθετο!!!
Οι τρείς πυραμίδες διαφέρουν κατά πολύ τεχνολογικά απο τις μεταγενέστερες καθώς μόνον αυτές είναι ευθυγραμμισμένες με ακρίβεια με τον πραγματικό Βορά, πράγμα που αποτελεί ένδειξη μίας σαφέστατα ανεπτυγμένης επιστήμης στις μετρήσεις της γης, αλλά και στις κατασκευές, χαρακτηριστικά που δεν συναντούμε στις υπόλοιπες πυραμίδες επίσης οι ογκόλιθοι της παλαιότερης πυραμίδας του Χεοπα είναι τεράστιοι για να αντέξουν το τεράστιο μέγεθος της πυραμίδας ενώ οι μεταγενέστερες σχεδόν εχουν πολύ ελαφρύτερους και άκομψα τοποθετημένους πράγμα που δεν μας προκαλεί το θαυμασμό.
Οι πυραμίδες του Σεπεσκάφ, Ουσερκάφ, αλλά και οι πυραμίδες των δυναστειών Σαχουρέ, Νισβερέ και Νεφερικαρέ στο Abu Sir δεν είναι τίποτα αλλο παρά μασταμπάδες με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελούν ερείπια.
Περισσότερα στοιχεία παραθέτει η Αμαλία σε παλαιότερο πόστ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=5&TOPIC_ID=778 διαβάστε για περισσότερα..
Edited by - allzzaro on 15/04/2011 12:07:16
ερώτησή μου.
Αν ο πολιτισμός αυτός των πέρα των 6.000 ετων,είχε
το know how μιάς κατασκευής τέτοιας,γιατι δεν είναι
σήμερα κυρίαρχος?
Τρία πιθανα σενάρια:
Α.Η πυραμίδα προυπήρχε απο αγνωστο πολιτισμό.
Β.Εξωγήινη κατασκευή.
Γ.Πράγματι χτισθηκε απο πανάρχαιους Αιγύπτιους,που
για κάποιο λόγο εκφυλίστηκαν και χάθηκαν.
Διαλέγουμε και παίρνουμε!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν έχουμε ξεφύγει καθόλου από το θέμα.
Για να έχεις μία τελική άποψη θα πρέπει να έχεις και τις απαραίτητες αποδείξεις, οι οποίες και θα πρέπει να είναι σχετικά αδιάβλητες.
Όταν λοιπόν εγώ γράφω ότι όλα έγιναν από ανθρώπους και το ότι είναι σχετικά εύκολο να γίνουν, τότε όλη η θεωρία περί εξωγήινων πάει στα σκουπίδια...
Μα τι αποδείξεις δίνεις με δουλεύεις? μου λες ότι αφού τρίβω την σκουριά μπορώ να σκαλίσω περίτεχνα χαλαζία? Εδώ 1-2 σοβαρές πηγές σου είχα ζητήσει να μου δώσεις για την Αγία Σοφία και εδώ και πόσες βδομάδες ακόμα περιμένω και μου μιλάς για αποδείξεις? :)
Όταν θα πάρεις ένα ντουκόχαρτο ή ένα γυαλόχαρτο (και όσα θες μην σου πώ) και μου φτιάξεις ένα τέλειο κρυστάλλινο κρανίο απο χαλαζία και ποστάρεις την φωτογραφία τότε θα μιλάμε για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ :)
Με τα λόγια και εγώ φτιάχνω θαύματα με μια πετρούλα για εργαλείο.
Μια χαρά έχουμε ξεφύγει απ το θέμα πάντως :)
Ξαναλέω μια ακόμα φορά.. ΔΕΝ μιλάω για εξωγήινους εγώ.. απλά δεν έχω πεισθεί πως οι αρχαίοι τελικά είχαν τόση λίγη γνώση και εργαλεία όσοι θέλει να πιστεύει η επιστήμη, το που και πως τα βρήκαν είναι άλλο θέμα.. αν μιλάμε για ανεπτυγμένο πολιτισμό (γιατί πάντα πάει το μυαλό σας σε αυτοκίνητα και ουρανοξύστες σε αυτή την έννοια?) ή αν μιλάμε για εξωγήινους ή αν οι ίδιοι οι άνθρωποι ήρθαν απο αλλού ή ή (10δες θεωρίες μπορεί να βγάλει κανείς) είναι κάτι που ούτε ξέρω ούτε μπορώ να πάρω θέσει.. αλλά να μιλάμε για ντουκόχαρτα είναι αστείο.
Edited by - Craven on 15/04/2011 13:03:18
quote:
Admin εχεις εξάψει την περιέργειά μου τώρα!!
Μην αργήσεις να τα πείς.
άστο καλύτερα γιατί όλοι θα τα ακούσουμε.. τι το σκαλίζεις? ![]()
Λοιπόν.. το συγκεκριμένο είναι υπαρκτό το χω δεί εδώ και χρόνια σε σοβαρά ντοκυμαντέρ (history channel, national geographic) κτλ..
Η επίσημη άποψη (απ ότι θυμάμαι γιατί πάνε χρόνια όταν το χα ψάξει) ήταν ότι στην αναστήλωση και στις εργασίες συντήρησης το έκαναν για "πλακα" κοινώς δεν είναι του 1100 αλλά πρόσφατο και για την ακρίβεια κάπου αρχές του 1990 αν θυμάμαι καλά.
Βέβαια εγώ αυτό που βλέπω είναι πως έτρεξες να βγάλεις την φωτογραφία ψεύτικη και προϊόν ψηφιακού μοντάζ κάτι που δείχνει πόσο παρωπίδες έχουν μερικοί και πόσο μέσα στην μανία τους να αποδείξουν τον "ορθολογισμό" τους και τον μηδενισμό τους είναι ικανοί να σπέυσουν να δώσουν σίγουρες απόψεις για τα πάντα ακόμα και όπως αποδεικνύεται και για αυτά που δεν γνωρίζουν.. άλλη φορά καλό είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με την υπέρμετρη σιγουριά σου για όλα.
ps ναι καλά θυμόμουν για αρχές 90
-------------------------------------------------------------------
Φίλε μου Ποστάρεις κάτι σαν αληθινό, την στιγμή που γνωρίζεις εξ αρχής ότι αυτό είναι ποιόν απάτης?
Ποιον προσπαθείς να ξεγελάσεις?
Εγώ ΔΕΝ γνώριζα φίλε μου με ποιό τρόπο είχε συντελεστεί η απάτη, και έτσι υποψιάστηκα τον ποιο εύκολο.
Το ότι ήταν απάτη, ναι!!.Για μενα ήταν καραμπινάτη.
Αν εσύ αρχικά το έχαψες, το πρόβλημα δικό σου.
Είναι καθαρά θέμα λογικής . Και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα.
Αντί λοιπόν να ζητήσεις συγνώμη για την άστοχη τοποθέτηση σου, με κατηγορείς και από πάνω?
Μήπως έχεις χάσει το μέτρο?
quote:
Φίλε μου Ποστάρεις κάτι σαν αληθινό, την στιγμή που γνωρίζεις εξ αρχής ότι αυτό είναι ποιόν απάτης?
Ποιον προσπαθείς να ξεγελάσεις?
Εγώ ΔΕΝ γνώριζα φίλε μου με ποιό τρόπο είχε συντελεστεί η απάτη, και έτσι υποψιάστηκα τον ποιο εύκολο.
Το ότι ήταν απάτη, ναι!!.Για μενα ήταν καραμπινάτη.Αν εσύ αρχικά το έχαψες, το πρόβλημα δικό σου.
Είναι καθαρά θέμα λογικής . Και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα.
Αντί λοιπόν να ζητήσεις συγνώμη για την άστοχη τοποθέτηση σου, με κατηγορείς και από πάνω?Μήπως έχεις χάσει το μέτρο?
Φίλε Γιάννη θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά.. σκέφτεσαι καθόλου πριν μιλήσεις-γράψεις? προσέχεις ποιός γράφει τι εδώ μέσα ή απαντάς με παρωπίδες στα κουτουρού? όταν λέω ότι στους δήθεν ορθολογιστές τα μάτια τους φιλτράρουν και βλέπουν αυτά που θέλουν να δουν και ότι πολλές φορές η γλώσσα τους και τα γραπτά τους προτρέχουν του μυαλού τους, φταίω εγώ μετά..
Κάνε τον κόπο και πρόσεξε ποιος πόσταρε για το συγκεκριμένο γλυπτό... και σε παρακαλώ κοίτα να μιλάς καλύτερα καθώς δεν "πάω να ξεγελάσω" κανέναν εγώ είμαι αυτός που έγραψα ότι είναι προσθήκη (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΤΗ ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΛΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ).
Και για να σε βοηθήσω καθώς μόνος σου είμαι σίγουρος ότι δεν θα το δεις αφού δεν θες να το δεις, ΔΕΝ πόσταρα λοιπόν εγώ τις φωτογραφίες και την ερώτηση παρά μόνο απάντησα στα περί μοντάζ όπου έγραψα ακριβώς για το τι πρόκειται!! οπότε όπως λένε, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και πρώτα να ηρεμείς, να προσέχεις τι βλέπεις-ακους, να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις (αντί να γράφεις τους άλλους).. !!
Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι δικαιώθηκες και ότι η πραγματικότητα που είναι ότι μάστορας (γλύπτης) το πρόσθεσε το 1992 (και μάλιστα νομίζω είναι official και όχι απάτη όπως γράφουν τα links που έδωσα) είναι ίδιο και το αυτό με το ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη και ψηφιακό μοντάζ τι να σου πω.. θεωρώ πως εφόσον επιμένεις μετά απ αυτό είσαι ιδιαίτερα ακατάλληλος για οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση.
gianipseftis γιατί εγκαλείς τον Craven για δήθεν "απάτη"; Δεν βλέπεις πως την φωτογραφία την είχε παραθέσει καταρχάς ο AitheroVamon(ή το ξέχασες, εφόσον παρεπέμπεις το κείμενό του σε προηγούμενο μήνυμά σου) ο οποίος επίσης ορθά -όπως αποδεικνύεται- αναρωτήθηκε για το αν πρόκειται για "αστροναύτες της NASA"(αφού γι'αυτό πρόκειται και στην πραγματικότητα!) και γι'αυτό ζήτησε την γνώμη του οποιουδήποτε "γνωρίζει κάτι γι'αυτό";
Ο Craven παρέπεμψε στην ορθή εξηγητική κατεύθυνση για το υπαρκτό αυτό σκάλισμα. Εντέλει ο μόνος που παραπέμπει σε κάποια παντελώς εσφαλμένη -με εκσεσημασμένη προχειρότητα στη διερεύνηση του ζητήματος αν λάβουμε υπόψη τους "κινέζους" που διενέργησαν ψηφιακή επεξεργασία- ήσουν εσύ.
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν καθόλου γιατί "προτείνεις" στους άλλους να ζητήσουν συγνώμη...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Ενας αρχαίος λαός,πού πριν 6.000 χρόνια,ήταν σε θέση
να χτίζει πυραμίδες,όπως η μία και μοναδική,του <<Χεοπα>>
[οι άλλες είναι αντίγραφα],δεν θα έπρεπε σήμερα να κυριαρχεί
στον πλανήτη?Να ήταν η μία και μοναδική φυλή στη Γη?
Η ερώτηση δεν έχει λογική για τρεις λόγους:
α) Θεωρείς ότι η πυραμίδα του Χέοπα είναι η πρώτη και δεν κάνεις κανένα κόπο να ψάξεις να βρεις την εξέλιξη των πυραμίδων. Θεωρείς ότι κάποιος παλάβρας είπε την αλήθεια και ότι όλοι οι αρχαιολόγοι (και δη αιγυπτιολόγοι) του κόσμου είναι ηλίθιοι που δεν τον πιστεύουν...
β) Η ημερομηνία είναι άσχετη με την χρονολογία βασιλείας του Χέοπα, όπως και άσχετη με τα υπόλοιπα γεγονότα.
γ) Εσύ τι λες; Μήπως και οι Μάγια ή οι Αζτέκοι θα έπρεπε να κυριαρχούν στην γη; Και αυτοί είχαν πυραμίδες... Μήπως οι Κινέζοι (τάφος του Τσιν);
Και μία ερώτηση της πλάκας: οι Μινύες που αποξήραναν την Κωπαίδα και έφτιαξαν το φρούριο του Γλα, κυριάρχησαν μήπως σε όλη την Ελλάδα;;;
quote:
Με το σκεπτικό σου οι νεότερες πυραμίδες του Μυκερίνου και του Χεφρήνου θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες, τελειότερες και τεχνολογικά πιο καταρτισμένες.
Ομως συμβαίνει το αντίθετο!!!
Allzzaro
Στην Αιγυπτιολογία παίρνεις κολούρα - την Δεύτερα με τον κηδεμόνα σου...
Πάντως έχει πολύ μεγάλη πλάκα να κάθεστε να συζητάτε και μην ξέρετε καν σε ποια δυναστεία ανήκουν οι τρεις πυραμίδες, τα οικονομικά και κοινωνικά πλαίσια της κατασκευής τους, και το κυριότερο: τις ειδικές παραμέτρους, από τα κλιματικά στοιχεία της περιόδου μέχρι την εξέλιξη της κατασκευής τους...
Την πυραμίδα του Ζοζέρ, την έχετε δει καθόλου;;; Την έχετε μελετήσει;;;
quote:
Όταν θα πάρεις ένα ντουκόχαρτο ή ένα γυαλόχαρτο (και όσα θες μην σου πώ) και μου φτιάξεις ένα τέλειο κρυστάλλινο κρανίο απο χαλαζία και ποστάρεις την φωτογραφία τότε θα μιλάμε για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ :)
Craven
Κάτσε μισό λεπτό: γιατί να μην το κάνεις εσύ; Που είναι το δύσκολο;
Στο ότι θα πρέπει να τρίβεις;
Ναι, είναι αλήθεια ότι θα τρίβεις χρόνια για να έχεις ένα αποτέλεσμα σαν το κρανίο, αλλά είναι κάτι το μοναδικό.
Μου προκαλεί εντύπωση που δέχεστε μοναδικά κτίρια, σαν τον πύργο της Βαβιλί, ή το μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχεστε μοναδικά αντικείμενα που μπορούν να μεταφερθούν με τα χέρια...
Ποιά είναι η διαφορά τους; Στο ότι το ένα κατασκευάστηκε από χιλιάδες ανθρώπους και το άλλο από μερικούς τεχνίτες;;;
Πάρε ένα μικρό παράδειγμα που αναφέρει ο Καζαντζάκης στα ταξιδιωτικά του: οι Κινέζοι έθαβαν και έτρωγαν αυγά πάπιας 30 και 60 ετών.
Ειλικρινά περιμένεις σήμερα κάποιος να βάλει αυγά στο χώμα και να τα βγάλει για να πουλήσει μετά από 30 χρόνια;;;
Ακόμα και η παλαίωση στο ουίσκι σήμερα είναι τεχνητή!!!
Λοιπόν, το πρόβλημα είναι ότι μερικοί τεχνίτες των Μάγια ή κάποιου άλλου λαού της Μεσοαμερικής, θα έτριβαν το κρανίο επί μερικά χρόνια για να γίνει όπως το βλέπουμε σήμερα;;;
Δεύτερον: γιατί θα πρέπει να φτιαχτεί όλο το κρανίο για να το πιστέψεις; Εάν μέσα σε μερικές ώρες έχεις μία διαμόρφωση που εάν συνεχιστεί για κάποια χρόνια θα έχεις το αποτέλεσμα του κρανίου, τότε δεν ισχύει σαν απόδειξη;
Και να και η νεολοθική Μάλτα του 2000π.χ.
Και εκεί εξωγήινοι τα έκαναν;;;
Ένας από τους ναούς...
Και ένα τμήμα αγάλματος από την ΘΕΑ που λάτρευαν...

quote:
ερώτησή μου.
Αν ο πολιτισμός αυτός των πέρα των 6.000 ετων,είχε
το know how μιάς κατασκευής τέτοιας,γιατι δεν είναι
σήμερα κυρίαρχος?Τρία πιθανα σενάρια:
Α.Η πυραμίδα προυπήρχε απο αγνωστο πολιτισμό.
Β.Εξωγήινη κατασκευή.
Γ.Πράγματι χτισθηκε απο πανάρχαιους Αιγύπτιους,που
για κάποιο λόγο εκφυλίστηκαν και χάθηκαν.
Το 1857 βρέθηκε μία επιτύμβια στήλη από τον A Mariette στα ανατολικά της πυραμίδας και που χρονολογείται περίπου στα 1500 π.Χ.
Όμως παρουσιάζει ενδείξεις αντιγραφής από μία πολύ παλαιότερη στήλη που είχε κατασκευαστεί στα χρόνια της τέταρτης Δυναστείας. Σ' αυτή τη στήλη ο ίδιος ο Χέοπας αναφέρει για τις ανακαλύψεις του όταν καθάριζε την άμμο από την πυραμίδα και τη Σφίγγα.
Πονοκέφαλο λοιπόν προκαλεί η άμμος αυτή πάχους 4 μέτρων γύρω από τη βάση της μεγάλης πυραμίδας που περιέχει πολλά όστρακα καθώς και το απολίθωμα μιας θαλάσσιας αγελάδας, τα οποία σύμφωνα με χρονολόγηση με τη μέθοδο του ραδιενεργού άνθρακα, έχουν ηλικία 11.600 χρόνων.
Ο Αραβας ιστορικός Al Biruni στο έργο του 'Η Χρονολογία των Αρχαίων Κρατών' (The Chronology of Ancient Nations) αναφέρει.
"Οι Πέρσες και η μεγάλη μάζα των Μάγων εκτιμούν πως οι κάτοικοι της Δύσης, όταν είχαν προειδοποιηθεί από τους Σοφούς, κατασκεύασαν κτίρια για το Βασιλιά και τις πυραμίδες της Γκίζας.
Τα ίχνη από τα νερά του κατακλυσμού και τα αποτελέσματα των κυμάτων είναι ακόμα ορατά σ' αυτές τις πυραμίδες στη μέση του ύψους τους, μέχρι το σημείο που είχε φτάσει το νερό".
Εδώ φαίνεται η πυραμίδα να επέζησε ενός μεγάλου κατακλυσμού και αυτό ήταν κάτι που την εποχή του Χέοπα το εγνώριζαν. Το εγνώριζαν φυσικά και την μετά εποχή Χέοπα. Το εγνώριζε καθώς φαίνεται ακόμα και ο Ηρόδοτος.
Το ποιοί κατασκεύσαν τις πυραμίδες, θρύλοι θέλουν να χρησιμοποίησαν σχέδια του Ερμή ή ακόμα να τις κατασκεύασε ο ίδιος ο Ερμής σε μία εποχή πρίν του κατακλυσμού.
Στην μετά εποχή των παγετώνων κοντά στο 10.000 ΠΧ η γεωγραφικός χάρτης της περιοχής δεν είχε καμμία σχέση με το σημερινό.
Δισεκατομμύρια τόννοι νερού είχαν συσσωρευθεί σε περιοχές με εξαίρεση τους παραλλήλους Βόρεια του Τροπικού του Καρκίνου (Μεσόγειος-Αφρική).
Η στάθμη της Μεσογείου θα έπρεπε να ήταν χαμηλότερη κατά 200 μέτρα αφήνοντας μια εύφορη κοιλάδα. Η προέκταση του Νείλου (Στύξ) χυνόταν στο Γιβραλτάρ ενώ κατά μήκος του κατοικούσε ο Οσιριακός πολιτισμός.
Αρκετοί ποταμοί προερχόμενοι απο την Ευρώπη κατέληγαν στο μεγάλο ποτάμι ενώ υπήρχαν και αρκετές λίμνες (θάλασσα της Σίδρας).
Η καταστροφή απο το λιώσιμο των πάγων ήταν αναμενόμενη και σύμφωνα με τον Al Biruni είχαν προειδοποιηθεί για την επικείμενη καταστροφή.
Η καταστροφή ήταν πολύ μεγάλη καθώς τα νερά εισχωρούσαν απο πάρα πολλά σημεία.Ενα του πορθμού του Γιβραλτάρ και τα υπόλοιπα απο τους ποταμούς της Ευρώπης καθώς και την πλημμύρα του Νείλου.
Ξέρω φίλε agnostic οτι θα διαφωνήσεις, οτι θα ζητήσεις στοιχεία αλλά απο τη στιγμή που παραδέχεσαι την εποχή των παγετώνων θα δεχθείς και την πλημμύρα... Δεν είναι δυνατόν θα υπάρχουν πάγοι χωρίς τη μείωση του ύψους της θάλασσας και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει λιώσιμο των πάγων χωρίς πλημμύρα.
Λένε πως όλα αυτά θα γίνουν μέσα στην επόμενη δεκαετία και ότι ένα άτομο θα επιλεχθεί μέσα στους τόσους Έλληνες που θα κυριεύσει και θα γαληνέψει το μέλλον της απειλούμενης από αυτο-αφανισμό ανθρωπότητας. Το όνομα αυτού;
Ιωάννης...
Εάν γνωρίζετε κάτι, παρακαλώ εκφραστείτε.
Όλη η ιστορία ξεκινά όταν ο Πάπας δέχεται μια επιστολή από κάποιον ηγεμόνα Ιωάννη, υπογραφόμενη ως «Βασιλείας του Κόσμου» στην οποία παρέχεται η στήριξη του στην Χριστιανική Ευρώπη. Αργότερα με την σειρά τους οι Ευρωπαίοι (Πάπας, Βασιλιάδες κ.α.) θα προσπαθήσουν να συνάψουν συμμαχίες (κατά τις Σταυροφορίες για παράδειγμα) ή διπλωματικές σχέσεις με το βασίλειο αυτό, ματαίως όμως αφού ουδείς μπόρεσε ποτέ να το εντοπίσει ή να μάθει κάτι περισσότερο για αυτο.
Σήμερα αρκετοί ιστορικοί αποδίδουν την όλη υπόθεση σε παρερμηνεία της επιστολής κάποιου Χριστιανού Αφρικανού ηγεμόνα ονόματι Ιωάννη..
Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για αναβίωση της ίδιας παμπάλαιας φήμης δοσμένη με ελληνοκεντρική (όπως πάντα) χροιά.
Edited by - XD on 06/09/2005 08:12:06
Καλά, τα πιστεύετε (σκέφτεστε) αυτά που λέτε;
Για μία χώρα με 11.000.000 πληθυσμό (με τους αλλοδαπούς) και με πτωτική τάση, με μηδαμινές παραγωγικές δυνατότητες, με μόνιμη εξάρτηση βαριάς βιομηχανίας και τεχνολογίας (από αυτ/τα έως κινητά) από το εξωτερικό και που τα αγροτικά προϊόντα είναι η πιο βασική από τις εξαγωγές που κάνει, μια χαρά είμαστε. Αλλά υπερδύναμη και μάλιστα σε 10 χρόνια πάει πολύ, δεν νομίζετε;
Εκτός και αν μιλάμε για Θαύμα, οπότε είμαι εγώ εκτός πραγματικότητας.
Edited by - me
Edited by - stemix on 06/09/2005 10:46:53
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΠΤ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ......
quote:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ,ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ,ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ,ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ.ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΠΤ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ......
Εεε, ξέχασες να αναφέρεις και τους τρανσέξουαλ εξωγήινους που προσεδαφίζονται στο Λυκαβηττό. Προσέξτε Λυκ-Αυγή-Ηττός (πώς λέμε Αρδηττός, που ώς γνωστόν πολλά μυστήρια συμβαίνουν τα βράδια εκεί. Εξαφανίζονται τσάντες, πορτοφόλια...)
Vril, ξέχασες να συμπληρώσεις ότι εμφανίζονται και "μωρά", όταν καμμιά φορά "αστοχήσει" το προφυλακτικό... Αυτά (τα μωρά) σαφέστατα διακτινίζονται...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ.
tpt ανέβηκες πολύ στην εκτίμηση μου! Kαλώς ήρθες στο club των τρελαμένων (με τις βλακείες που διαβάζουν!).
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky