- Δαρβίνος vs Θρησκείας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Καλημερα στον τυπο που θετει ορια και δημιουργει στρατοπεδα!Mithro-geostat : (Δηλαδή καμμενε σπυριάρη)
Νομίζεις οτι δεν έχουμε καταλάβει ολοι οτι είστε το ιδιο ατομο ?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...
quote:
Βρε δυσεύρετε μαλάκα, τι θα γίνει με σένα ; Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις ;
Καλώς τον Mi{tzi}thra-s....kai tin oyritsa toy![]()
Δεν κοιμήθηκες καλά ε???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 18/11/2010 11:36:54
Αν και η χλευη οπως και ο επαινος παυουν να σε απασχολουν οταν καταλαβεις απο που προερχονται!
Ειναι και αυτο στα τσιτατα που σκονταψες!
Την καλημερα μου!
21/11/2010
quote:
εΦη,πιες καφε πρωτα γιατι δε βλεπεις καλα.
Αν και η χλευη οπως και ο επαινος παυουν να σε απασχολουν οταν καταλαβεις απο που προερχονται!
Ειναι και αυτο στα τσιτατα που σκονταψες!
Την καλημερα μου!You've got to fight for your right to fight
H Χλεύη και ο καφές πάνε μαζί , δεν το ήξερες...???
Την καλημέρα και απο μένα..."Χλεύη"

ευ
χαρη
εις
το
Το ω δεν ειναι τυπογραφικο - ορθογραφικο λαθος!
Edited by - geostat on 18/11/2010 12:56:59
quote:
Περισσότερα απο 10 000 000 σταυρώθηκαν για αυτήν την αλήθεια ...
Εγώ οφείλω να πω αυτό που βλέπω. Άλλες εποχές μπορεί να μην γλίτωνα και την σταύρωση, αυτή όμως είναι η νέα εποχή.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Δεν θα σε σταυρώσει κανένας φλε μου...το κάνεις εσύ μόνος σου για τον εαυτό σου...
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να κάνουν , τουλάχιστον το "παλεύουν"....εσύ το παιζεις "ο Χριστός ξανα-σταυρώνεται" αλλα μην ψάχνεις για σταυρωτές προκειμένου να εκλογικεύσεις τον σταυρό που κουβαλάς...δικό σου έργο είναι.
Καλημέρα!

21/11/2010
quote:
Mithro-geostat : (Δηλαδή καμμενε σπυριάρη)Νομίζεις οτι δεν έχουμε καταλάβει ολοι οτι είστε το ιδιο ατομο ?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...
Πλάκα κάνεις? Κάνει μπάμ οτι είναι 2 διαφορετικά άτομα.
Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε κάποιον για κάτι που δεν είναι.
ΑΔΙΚΑ...Ε???
Σ'αυτό στάθηκες αγαπητέ...όλα τ'αλλα δεν σε απασχόλησαν..???
Εδώ βρήκες να παρέμβης...ΜΟΝΟ??

quote:
Μη πλανάσθε, ο Θεός δεν εμπαίζεται· επειδή ό,τι αν σπείρη ο άνθρωπος, τούτο και θέλει θερίσει·Η βασική αρχή του Κρόνου είναι: Ό,τι έσπειρες θα θερίσεις.
Χρόνος, αληθείας πατήρ. Απολλώνιος.
Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Και σύ τι έχεις την αίσθηση ότι σπέρνεις φίλε μου..με τα όσα λές καιόπως τα λές και με όσα κάνεις.???

Mithro-geostat : ( καμμένος - σπυριάρης)
quote:
Καημένο μικρόβιο να ξέρες τι σε περιμένει.Αυτοί που ξέρουν τον geostat που είναι εδώ μέσα πολύ περισσότερο
καιρό από ότι εγώ, ξέρουν ότι και πάλι λες μαλακίες.Απλά ίσως αυτός να μπορεί να συζητήσει σε αντίθεση με τα τρολ.
Κράτα τον πόνο σου, με αυτόν θα μείνεις.
Άμα ξέρεις κιόλας να τον κατευθύνεις προς τα μέσα, καλό θα σου κάνει.
Γιατί το πρόβλημα σου είσαι εσύ και όχι ο θεός.
Οποιος δει τον ρυθμό των ερωταπαντήσεων μεταξύ σας , που χρονικά διαφέρουν 5 - 10 λεπτα , καθώς και το συντακτικό και την "λογική" που χρησιμοποιείτε , είναι φανερο πως πρόκειται για το ιδιο καμμένο άτομο .
Είναι ο ίδιος τρόπος "σκεψης" .
Ποιον νομίζεις οτι μπορείς να ξεγελάσεις κακόμοιρε ?
Αντε , τράβα ακομα μία για πρωινό , και ξαναέλα να σε ταισω .
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .
quote:
Δεν είναι σωστό λέει ο συνδίκτυος να κατηγορούμε άδικα.....ΑΔΙΚΑ...Ε???
Ο κύριος υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση είσαι εσύ.Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και απαντάς σε όλα όσα σου λέει.Απλά άστον να λέει.Αμα δεν του δίνεις σημασία θα πάψει.
Αμα έλεγε κάποιος οτι εσύ είσαι ο lupus,πώς θα σου φαινόταν?Για αυτό λέω οτι είναι άδικο.
21/11/2010
quote:Ο καπνος πρεπει να βγαινει στο μπαλκονι,ειπαμε εχουμε και παιδια.
Οποιος δει τον ρυθμό των ερωταπαντήσεων μεταξύ σας , που χρονικά διαφέρουν 5 - 10 λεπτα , καθώς και το συντακτικό και την "λογική" που χρησιμοποιείτε , είναι φανερο πως πρόκειται για το ιδιο καμμένο άτομο .
Είναι ο ίδιος τρόπος "σκεψης" .Ποιον νομίζεις οτι μπορείς να ξεγελάσεις κακόμοιρε ?
Αντε , τράβα ακομα μία για πρωινό , και ξαναέλα να σε ταισω .
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .
Θα μπορουσα να αντικρουσω τα παραπανω με την ωρα δυο απαντησεων πιο πανω,αλλα αυτο δεν αποκλειει το ανοιγμα δυο διαφορετικων ποστ(προοδευει η τεχνολογια και σου δινει αυτη τη δυνατοτητα)
οπως εχεις και το ελευθερο να πιστευεις οτι η κινηση σου ειναι προιον ιδιας βουλησης!
Κανενα προβλημα!
quote:quote:
Δεν είναι σωστό λέει ο συνδίκτυος να κατηγορούμε άδικα.....ΑΔΙΚΑ...Ε???
Ο κύριος υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση είσαι εσύ.Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και απαντάς σε όλα όσα σου λέει.Απλά άστον να λέει.Αμα δεν του δίνεις σημασία θα πάψει.
Αμα έλεγε κάποιος οτι εσύ είσαι ο lupus,πώς θα σου φαινόταν?Για αυτό λέω οτι είναι άδικο.
Προφανώς δεν έχεις προσέξει ότι βρίζει τους πάντες...ή το έχεις και απλά σε αφήνει αδιάφορο...???
Και ΕΙΝΑΙ ο Lupus...ας το διαψεύσει λοιπόν εφοσον δεν είναι...

quote:
Προφανώς δεν έχεις προσέξει ότι βρίζει τους πάντες...ή το έχεις και απλά σε αφήνει αδιάφορο...???
Το βλέπω αυτό,αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι με αυτόν.Οτι και να πεί κάποιος θα συνεχίσει,και θα συνεχίζει όσο του δίνεται η αφορμή απο εσένα και τους άλλους να το κάνει.
Δεν είναι και πολύ έξυπνο εκ μέρους σου να του απευθύνεις τον λόγο.
Δεν φταίει αυτός,αλλά εμείς που ασχολούμαστε.
quote:
Και ΕΙΝΑΙ ο Lupus...ας το διαψεύσει λοιπόν εφοσον δεν είναι...
Πώς? Να του ζητήσουμε να φέρει καμια ταυτότητα ή να κάνει τεστ dna?
Απλά δεν κολάει ο τρόπος γραφής.
quote:quote:
Προφανώς δεν έχεις προσέξει ότι βρίζει τους πάντες...ή το έχεις και απλά σε αφήνει αδιάφορο...???Το βλέπω αυτό,αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι με αυτόν.Οτι και να πεί κάποιος θα συνεχίσει,και θα συνεχίζει όσο του δίνεται η αφορμή απο εσένα και τους άλλους να το κάνει.
Δεν είναι και πολύ έξυπνο εκ μέρους σου να του απευθύνεις τον λόγο.
Δεν φταίει αυτός,αλλά εμείς που ασχολούμαστε.
quote:
Και ΕΙΝΑΙ ο Lupus...ας το διαψεύσει λοιπόν εφοσον δεν είναι...Πώς? Να του ζητήσουμε να φέρει καμια ταυτότητα ή να κάνει τεστ dna?
Απλά δεν κολάει ο τρόπος γραφής.
Είπα , ας το διαψεύσει και μου αρκεί αυτό , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...![]()

quote:
Πείτε μου και εμένα ρε παιδιά ποιός είναι?
Ρε φίλε Mithras πές και τίποτα για εμένα. Νοιώθω κάπως παραπονεμένος..![]()
quote:
think mathquote:
Πείτε μου και εμένα ρε παιδιά ποιός είναι?
Ρε φίλε Mithras πές και τίποτα για εμένα. Νοιώθω κάπως παραπονεμένος..
Μήπως θέλεις Φώτη να σου απαγγείλω εγώ τον εξάψαλμο...???![]()
![]()