- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πες την νέα ημερομηνία.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δώσε όσες ημερομηνίες θέλεις, μόνο να ξέρεις οτι απο τη στιγμή που συνεχίζεις:
α) να αναφέρεις τον αντίχριστο με διάφορα ονόματα θαυμασμού όπως : Λατρεμένος, Υπέροχος κ.α
β) ως γνωστόν η εσχατολογία ειναι αγαπημένο "άθλημα" συγκεκριμένου θρησκευτικού χώρου.
Πολυ φοβάμαι οτι πρέπει να προσθέσουμε στο nick name σου τον χαρακτηρισμό "παραπλανητικό όνομα"...
Οχι,το Χριστιανος Ορθοδοξος ειναι το καλυτερο nickname που μπορουσα να διαλεξω!Σεβομενος παντα τους αθεους,δηλωνω οτι το εσχατολογικο κομματι της χριστιανικης θρησκειας,απαιτει βαθια πιστη στον Χριστο.
quote:
Γιώργο, με έχει φάει η αγωνία.
Πες την νέα ημερομηνία.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
19 Ιουνιου 2016!
έχεις ακούσει πολλούς Χριστιανούς να λένε τον αντίχριστο
Λατρεμένο και Υπέροχο ;;;
quote:
Πόσα θες να μας τρελάνεις (trollαρεις) ρε Γιώργο;
Οχι,κανεναν!Μονο εγω τον λεω ετσι....
quote:quote:
Πόσα θες να μας τρελάνεις (trollαρεις) ρε Γιώργο;
Ε, τότε πώς γίνεται να δηλώνεις Χριστιανός Ορθόδοξος και να αποκαλείς τον Αντίχριστο "Υπέροχο";
Τα έχεις μπερδέψει πολύ τα πράγματα, αγαπητέ... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
α, να γειά σου
Γιαλαντζή

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Ε, τότε πώς γίνεται να δηλώνεις Χριστιανός Ορθόδοξος και να αποκαλείς τον Αντίχριστο "Υπέροχο";
Τα έχεις μπερδέψει πολύ τα πράγματα, αγαπητέ...
Ακριβώς γι' αυτό ο Αντίχριστος απεχθάνεται τον Χριστό, διότι φίλε μου η άλλη όψη του Χριστού της αγάπης, είναι η όψη του απόλυτου κακού, ένα κακό που έχει σακατέψει την ανθρωπότητα από τότε που έγινε θρησκεία...
Σκέψου το λίγο...
quote:quote:
Τα έχεις μπερδέψει πολύ τα πράγματα, αγαπητέ...Ακριβώς γι' αυτό ο Αντίχριστος απεχθάνεται τον Χριστό, διότι φίλε μου η άλλη όψη του Χριστού της αγάπης, είναι η όψη του απόλυτου κακού, ένα κακό που έχει σακατέψει την ανθρωπότητα από τότε που έγινε θρησκεία...
Σκέψου το λίγο...
Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο η οποιαδήποτε θρησκεία όσο ο φανατισμός ή μη αυτών που την ασπάζονται.
Μια θρησκεία δημιουργείται, συνήθως εξυπηρετεί τα όποια Χ, Ψ συμφέροντα, έχει τους τρόπους και τα όποια μέσα να κρατάει τους πιστούς της στους κόλπους της αλλά από εκεί και πέρα είναι υπόθεση του καθενός το κατά πόσο θα φανατιστεί ή όχι.
Εάν κάποιος καλύπτει κάποιες ανάγκες του μέσω μιας θρησκείας, έχει τις απαντήσεις που θέλει στα ερωτηματικά του και θεωρεί ότι γίνεται καλύτερος άνθρωπος, τότε καλά κάνει και πιστεύει ό,τι πιστεύει.
Το θέμα είναι εάν θα ξεφύγει και νομίζοντας ότι ανακάλυψε κάποια ιδιαίτερη αλήθεια, προσπαθήσει να επιβάλλει αυτά που πιστεύει και στους γύρω του...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Το θέμα είναι εάν θα ξεφύγει και νομίζοντας ότι ανακάλυψε κάποια ιδιαίτερη αλήθεια, προσπαθήσει να επιβάλλει αυτά που πιστεύει και στους γύρω του...
Αυτό που γίνεται δηλαδή εδώ και Αιώνες...
"Τι είπες ΡΕ?, ο Θεός μου μπορεί να δείρει τον Θεό σου", βλέπε age of mythology...
Αν όμως αυτός που ξεφύγει είναι στην κορυφή της εξουσίας...εκεί το πράγμμα σοβαρεύει πολύ...
Και έρχεται η μαζική σφαγή ανθρώπων.
Έχε υπ' όψιν σου οτι η Ευρώπη θα ζήσει γιά άλλη μιά φορά τα ίδια και χειρότερα, από τα μπουμπούκια του Ισλάμ.
Αυτά που έγιναν μέχρι τώρα...είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.
Θα ήθελα να συζητήσουμε το θέμα, περισσότερο από την πλευρά της φυσικής και για το αν είναι εφικτό ένα τέτοιο ταξίδι με την βοήθεια των φυσικών νόμων και της κβαντικής φυσικής.
Μπορεί η μαύρη τρύπα να είναι μια είσοδος όχι μόνο για κάπου αλλού αλλά και για "κάποτε" αλλού? Τι συμβαίνει όταν η μάζα απειρίζεται? Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.
ToliS