- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.
05/05/2016
https://www.youtube.com/watch?v=PCFe55QwO-k

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ.
05/05/2016
μην σπαμαρεις το νημα,γιατι μετα και το κλειδωμα του αλλου,μονο σε αυτο θα γραφω τα επερχομενα.Μείνανε 32 μερες για τον πολεμο και 45 μερες για Αντίχριστο.Η ημερομηνια ''φωτια'',ειναι η 6/6/2016.Τα τρια εξαρια,six six six,the number of the beast!Eχουμε το εξης:
Με το νεο ημερολογιο,6/6/2016=ξεκιναει ο 13ημερης γππ που θα αναδειξει στις 6/6/2016 με το παλαιο (και 19/6/2016 με το νεο) το βδελυγμα της ερημωσεως.Ουσιαστικα,εμεινε 1 μηνας για ολα αυτα.
quote:
Eλ,
μην σπαμαρεις το νημα...
καλά σου λέει παπαρ-Ελ
δικαίωμα στην τρολιά και το σπαμάρισμα έχει μόνο ο Γιαλαντζής,
που τουλάχιστον κρατάει τα προσχήματα.....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:Craven,όχι,απολύτως σίγουρος δεν είμαι,ούτε βάζω το χέρι μου στην φωτιά.Επειδή σε όλη αυτή την ιστορία,"τα έχω δει όλα",έχω δει να μην εμφανίζεται τότε που ειπώθηκε ότι θα εμφανιστεί,έχω δει extrordinary thinks that happen, έχω δει να έρχονται τα πανω-κατω και τα κατω-πανω,κρατώ μία επιφύλαξη.Θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά,διότι έχω το εξής σκεπτικό:Ένας Αντίχριστος 34 ετών και άνω,δεν θα μπορούσε να περαστεί για τον ίδιο τον Ιησού στην ΔΠ.οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να περαστεί, εκτός από τον ίδιο τον Χριστό στην δεύτερη Του έλευση.34 γίνεται τον Ιούλιο.Αυτό σημαίνει ότι Ιουνιο θα εμφανιστεί.
X.O. Αυτή την φορά είσαι (και πάλι) 100% σίγουρος ότι θα γίνει αυτό που λες; Δηλαδή, βάζεις το χέρι σου στην φωτιά που λένε;
Μακαριοι,συμπληρωνω εγω,οι μη ιδοντες (ακομα τον Αντίχριστο) και πιστευσαντες την ελευση του στις 19 Ιουνιου 2016!Γιατι τι αξια θα εχει να πει κανεις σε 44 μερες:''Εμφανιστηκε ο Αντίχριστος'',αν δεν το εχει πιστεψει,πριν ακομα να τον δει να εμφανιζεται;Ποιος ο μισθος του;Ετσι λοιπον,μακαριζω και εγω οποιον απο σας το πιστεψει ΑΠΟ ΤΩΡΑ για εμφανιση σε 44 μολις μερες απο σημερα.....
quote:
Craven,όχι,απολύτως σίγουρος δεν είμαι,ούτε βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Άρα σαν να μου λες δηλαδή ότι όταν περάσει και αυτή η ημερομηνία μετά για άλλη μια φορά θα έρθεις με μια καινούρια και αυτό θα συνεχίζεται για πάντα... πανέμορφα
quote:Δεν προσεξες όμως τι έγραψα παραπάνω:Άμα γίνει 34 ετών,χάθηκε η δυνατότητα εμφάνισης του!Τελειώσανε όλα!Και αυτό γίνεται σε 2 μήνες,τα 34α γενέθλια του είναι σε 2 μήνες....quote:
Craven,όχι,απολύτως σίγουρος δεν είμαι,ούτε βάζω το χέρι μου στην φωτιά.Άρα σαν να μου λες δηλαδή ότι όταν περάσει και αυτή η ημερομηνία μετά για άλλη μια φορά θα έρθεις με μια καινούρια και αυτό θα συνεχίζεται για πάντα... πανέμορφα
Να σε δω, θα το δεχόσουν αυτό ή το "χάθηκε η δυνατότητα εμφάνισης του!Τελειώσανε όλα!" είναι ένα ακόμα απ τα 10δες ψέμματά σου που θα πρέπει να ανεχόμαστε προς χάριν του "χαβαλέ" (για να περνάνε καλά 2-3 ανώριμοι χρήστες δηλαδή)
ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SHUMI,ΑΠΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ...
ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
O SHUMI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΤΟΥ BUTTON,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ FERRARI ΜΗΧΑΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
ΕΡΩΤΗΣΗ:Ο GLOCK ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ PANTANO MONIMA?
quote:
ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ BUTTON?
ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SHUMI,ΑΠΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ...
ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
O SHUMI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΤΟΥ BUTTON,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ FERRARI ΜΗΧΑΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
ΕΡΩΤΗΣΗ:Ο GLOCK ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ PANTANO MONIMA?
Νομιζω φιλη nefertity οτι o Glock δεν αντικατεστησε μονιμα τον Παντανο.
Σε οτι αφορα το αγωνα στην ΙΝΤΙΑΝΑΠΟΛ ηταν εκπληκτικος.Δυστυχως τραματιστηκε ο ραλφ.
Αυτος που παντως με εντυπωσιασε ηταν ο Ιαπωνας Sato που ειναι η μεγαλη αποκαλυψη φετος.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ Κ.Λ.Π,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ Η ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΠΡΩΤΟΣ..
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΦΡΑ (ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΑΚΕ Κ.Λ.Π)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ..
1. ΦΟΒΟΣ-ΛΟΓΙΚΗ
2. ΤΥΧΗ
Ο ΦΟΒΟΣ-ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ.π.χ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ "ΧΑΣΕΙ" ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΩ...
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ(ΖΩΑ,ΑΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,ΝΕΡΑ,ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ Κ.Λ.Π)
ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 1 Η 2 ΚΛΙΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ π.χ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ...
ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΕ ΜΕΘΑΕΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ 1 ΤΟΝΟ ΣΙΔΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ,ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ...
ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ,ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ,ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ..
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΠΑΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ..ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΟΧΗ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΡΑΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟ..ΦΥΣΙΚΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΘΕΑΜΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ !!
NEFERTITY,ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ (ΡΑΛΙ κ.λ.π) Η ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ (HONDA TYPE R,S2000,IMPREZA Κ.Λ.Π) ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ..
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΝΑ 2-3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΒΕΛΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ F1 ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΕΡΡΑΡΙΣΤΑΣ,ΤΗΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ WRC ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Παρ'όλα αυτά το κόλλημα μου δε με αφήνει να ησυχάσω....συνεχώς σχεδιάζω τι αυτοκίνητο θα πάρω,πως θα το φτιάξω,κ.τ.λ.
Αυτά που ανέφερες είναι απ'τα αγαπημένα μου αλλά 1ον δε θα μπορώ να τα πάρω λόγω χρημάτων και 2ον δε θα με αφήσει ο πατέρας μου να πέσω σε κάτι πολύ γρήγορο από την αρχή...
Πάντως αν έπαιρνα τώρα αυτοκίνητο θα έπαιρνα ένα από τα παρακάτω:peugeot 106,alfa 147,civic(φτιαγμένο το λατρεύω)...
Τα αγαπημένα μου είναι:rx-7,s-2000,impreza,evo7,και δε συμμαζεύεται...αλλά τέτοια αυτοκίνητα είναι μόνο στη φαντασία μου...θέλουν πολύ χρήμα για να....κωλοφτιαχτούν και να γίνουν κουκλιά!!!
Θα ήθελα να μου προτείνεις τα αυτοκίνητα που σκέφτεσαι....see u!
Xristo kai genika stin istoria?
at the end of your life you will find the truth
και κάμποσα άλλα.
Δε βλέπω το λόγο ν'ανοίξεις ακόμη ένα topic.
macedon
Edited by - macedon on 23/05/2006 19:47:36
Αγαπητέ geolyk θα σε παρακαλούσα να γράφεις Ελληνικά για να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματά σου.
Τα τόπικ που αναφέρει ο αγαπητός macedon νομίζω ότι θα σε καλύψουν.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"