- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Σκέφτηκα, αγαπητέ μου, πως όταν κάποιος κλέβει συστηματικά με μόνο σκοπό να επιζήσει, με την πάροδο του χρόνου θα αποκτήσει μία μαεστρία στην ικανότητα του να κλέβει.
Ειδικά όταν αυτό γίνεται για πολύ καιρό.

quote:
Δηλαδή κάποιος που κλέβει για να ζήσει αποκελείεται να το κάνει με "μαεστρία" κι επαγγελματισμό?
[i]ποιος το ειπε αυτο?
μπορει να εχει και πολυ καλη μαλιστα.ειναι θεμα χαρακτηρα.
quote:
Δεν έτυχε ως τώρα να έχω τέτοιες διασυνδέσεις.
Σκέφτηκα, αγαπητέ μου, πως όταν κάποιος κλέβει συστηματικά με μόνο σκοπό να επιζήσει, με την πάροδο του χρόνου θα αποκτήσει μία μαεστρία στην ικανότητα του να κλέβει.
Ειδικά όταν αυτό γίνεται για πολύ καιρό.
[i]αυτο ναι.ειναι αληθεια.αν καποιος το κανει πολλες φορες αποκτα μια εμπειρια.αλλα εγω δεν εννοουσα ακριβως αυτο.
εννοουσα οτι υπαρχουν ανθρωποι που κλεβουν και κανουν γενικως τετοια επηδει τους αρεσει.μπορει καποιος να ειναι πλουσιος,να εχει χρημα και να γουσταρει να κλεβει.
ο αλλος που τα χρειαζεται ειπα οτι μπορει να μην το γουσταρει.
κυριως δεν το γουσταρουν επειδη δεν εχουν ασφαλεια{οικονομικη}αν τους πιασουν.
αλλα φυσικα ειναι και θεμα χαρακτηρα
"κατι ασχετο.αποφασισα να βαφτισω τον γατο στην υπογραφη μου και θελω οποιος εχει μια καλη ιδεα για ονομα να μου το στειλει σε μειλ.θα ειναι τιμη στον νικητη να γινει νουνος του γατου μου!
οποιεςδηποτε αποριες υπαρχουν για την ιδιοτητα του νονου μπορειτε να μου στειλετε μειλ.μην το συνεχισετε στο φορουμ αν ενδιαφερεστε.στειλτε μειλ"

quote:
[i]αυτο ναι.ειναι αληθεια.αν καποιος το κανει πολλες φορες αποκτα μια εμπειρια.αλλα εγω δεν εννοουσα ακριβως αυτο.
εννοουσα οτι υπαρχουν ανθρωποι που κλεβουν και κανουν γενικως τετοια επηδει τους αρεσει.μπορει καποιος να ειναι πλουσιος,να εχει χρημα και να γουσταρει να κλεβει.
Αναφέρεσαι στην κλεπτομανία και σε αυτή την περίπτωση φυσικά και πολλοί έχουν μία δεξιοτεχνία σε αυτό.

quote:.
εννοουσα οτι υπαρχουν ανθρωποι που κλεβουν και κανουν γενικως τετοια επηδει τους αρεσει.μπορει καποιος να ειναι πλουσιος,να εχει χρημα και να γουσταρει να κλεβει
Αυτο είναι ψυχική πάθηση και λέγεται κλεπτομανια.
Πως ξέρεις οτι το γατί σου είναι γάτος και όχι γάτα?
Για το όνομα λέω.Φαντάσου να είναι γάτα και να το λές κόναν...
γατος ειναι το ξερω αυτο.
κοναν....θελω κατι δυναμικο αλλα οχι στερεοτυπο.θα το σκεφτω ομως.
αν θες στειλε κανα μειλ.μην ξεφυγουμε απο το θεμα

παντως παιδια, εκτος απο μικροκλοπες που κανει καποιος σε ενα μαγαζι... [εχω σηκωσει σουπερ μαρκετ χωρις να με παρουν χαμπαρι...] δεν νομιζω οτι θα γινοταν ριφιφι του στυλ "σημορια των 5, 11, 12 κλπ" στη ελλαδα... ελεος, τι να κλεψεις... αν και παλι πλατιασαμε...
quote:
[εχω σηκωσει σουπερ μαρκετ χωρις να με παρουν χαμπαρι...]
Κατάλαβες κάτι που το έκανες αυτό....? ![]()

εγω μονο τραπεζες ληστευω!!!
αλλωστε οπως εχω πει, εφηβος ειμαι, δεν εχω τετοιες γνωσεις!!!
quote:
πλακα κανω παιδες, δεν υπαρχει περιτωση να σηκωσεις σουπερ μαρκετ και να μη σε παρουν χαμπαρι... το μονο παρανομο που εχω κανει, ειναι να παρω ενα κουτακι τσιχλες πριν το ταμειο, και να ξεχασω να το βαλω στον κινουμενο διαδρομο, οχι οτι στενοχωρηθηκα κιολας, αφου η τιμη πιθανων κλποπων εχει υπολογιστει μεσα στην τιμη των προιοντων, και μας πιανουν τον....
δεν υπαρχει περιπτωση? εισαι σιγουρος?
φιλε μου....για ολα υπαρχει τροπος.
με το καλο σχεδιο και το κοφτερο μυαλο πολλα μπορεις να καταφερεις

Λοιπόν ποιος θέλει να συνεργαστεί...
- Ο Θεός να βάλει το χέρι του
- Οι Θεοί έχουν βάλει το χέρι τους, και φτάσαμε σ' αυτή την κατάντια
Σοφοκλή, Αίας
quote:
Ε!τώρα σιγά μην έβαλαν οι θεοί το χέρι τους, άλλος εδώ γύρω το έβαλε...
Απαλλάσεται όμως ....
quote:Εμένα με φοβίζει αυτό με την [γκόμενα]. Κι αν στο τέλος γλυκαθεί και δαύτη από το χρήμα, και προχωρήσει στο παρασύνθημα και προδώσει...και φύγει με το ψιλό;
Το να κλέψεις δεν είναι δύσκολο, ένα καλό σχέδιο , καλά προσεγμένους συνεργάτες και υπομονή αρκούν. Μετά αφότου πετύχει … σκοτώνεις του συνεργάτες σου για μην σε «καρφώσουν» ... παίρνεις τη γκόμενα πας καραϊβική παίρνεις ένα σκάφος ............!!!
Ποιός Θεός να βάλει το χέρι του και πως να έχει κανείς εμπιστοσύνη ακόμα και στο άλλο του μισό;
Να φτιάξουμε λίστα συνεργατών; Τι λέει παρακάτω;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:
Εμένα με φοβίζει αυτό με την [γκόμενα]. Κι αν στο τέλος γλυκαθεί και δαύτη από το χρήμα, και προχωρήσει στο παρασύνθημα και προδώσει...και φύγει με το ψιλό;
$%#^$#@ τώρα με έβαλες σε σκέψεις Afroditi ... τελικά καλά λένε ότι το ανδρικό φύλο θα εξαφανιστεί κάποτε
…. Αλλά τι θα πάρεις μαζί σου την οδοντόβουρτσα σου??![]()
Κάτι εντελώς άσχετο….. οι φακές πως στο δ$%#!#$ μαγειρεύονται?![]()
Σοφοκλή, Αίας
quote:
Το να κλέψεις δεν είναι δύσκολο, ένα καλό σχέδιο , καλά προσεγμένους συνεργάτες και υπομονή αρκούν. Μετά αφότου πετύχει … σκοτώνεις του συνεργάτες σου για μην σε «καρφώσουν» ... παίρνεις τη γκόμενα πας καραϊβική παίρνεις ένα σκάφος ............!!!
δεν ειναι ακατορθοτο αλλα ουτε και τοσο ευκολο οσο το λες.
πρωτον ειναι δυσκολο απο πρακτικη αποψη
και δευτερον απο ψυχολογικη....να σκοτωσεις τους συνεργατες σου....ειναι καποιες φορες αναγκαιο αλλα οχι παντα.οπως ειπα δεν ειναι καλο να τους σκοτωνεις ολους.πρεπει να κραταμε και μερικες γνωριμιες για το μετα.
τωρα οσο για την γκομενα....δεν θα την επερνα πουθενα.
δηλαδη επηδει εγω ρισκαρα την ζωη μου,αυτη θα περναει ζωη και κοτα στην καραιβικη?
οχι κοπελα μου "θα της πω"
πηγαινε να ληστεψεις και εσυ καμια τραπεζα και μετα ελα να με βρεις.
α και κατι βασικο στα θεματα ληστειας.
το ρισκο το περνουμε μια φορα στην αρχη{αφου αποφασισαμε να κανουμε μια πραξη τετοια} και μια στο τελος{οταν πια εχουμε ετοιμαστει και τα υπολοιπα ειναι στην τυχη}

quote:
Κάτι εντελώς άσχετο….. οι φακές πως στο δ$%#!#$ μαγειρεύονται?
αντε ντεγκαρ, ποιος στη χαρη σου, στο ενα τοπικ καρμποναρα, στο αλλο φακες, τι θα λεγες για 'κεινο το τοπικ, το "οτι μου κ....." που ελεγες!!!
στο θεμα μας τωρα... δεν νομιζω καμια γκομενα να την εφερνε ποτε σε αντρα, αυτα γινονται μονο σε κατι αρχαιες αμερικανικες ταινιες... για να τη φερει το ατομο Α στο ατομο Β, πρεπει το μυαλο του Α να ειναι πιο κοφτερο απο το μυαλο του Β... ε, εδω το Α ειναι "γκομενα".... ελεος!!!
εγω ομως φιλε μου δεν τις εμπιστευομαι ειναι πολυ υπουλες.
τελικα δεχεστε να κανουμε ολοι μαζι μια ληστεια?
αν θελετε μπορουμε να αρχισουμε απο τα βασικα.καποια γριουλα αβοηθητη σε καποιο σκοτεινο δρομακι......καποιο 12 που χαθηκε στο εμπορικο κεντρο....
και μετα μπορουμε να περασουμε στα κυριως πιατα.
α μπορουμε να ληστευουμε και νεκροταφια.μερικοι ταφοι εχουν μεσα αξιας πραγματα.
προτεινω λοιπον να αρχισουμε με ενα περιπτερο εδω στην γειτονια μου που το εχει ενας χοτρουλης.ευκολο θυμα![]()
![]()

quote:
προτεινω λοιπον να αρχισουμε με ενα περιπτερο εδω στην γειτονια μου που το εχει ενας χοτρουλης.ευκολο θυμα
Αν ήταν αδύνατος δηλαδή θα ήταν δύσκολο θύμα....? ![]()