- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Η ερώτηση είναι : ΠΩΣ στο διάβολο γνωρίζουμε ΤΟΣΕΣ πληροφοριες για τα ούφια και τα έχουμε κατατάξει και σε γένη, φυλές κλπ, όταν τα ίδια δεν "καταδέχονται" να μας μιλήσουν και αρκούνται σε εξ αποστάσεως μπανιστίρι???
Υ.Γ : Έκανα φιλότιμη προσπάθεια και έψαξα στο διαδίκτυο να μαθω για τις φυλες και τα υπόλοιπα που διαβασα. Αποτέλεσμα : Βρήκα ένα σωρο παπαρολογίες.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ : κανένα "αρθρο" δεν παρεθετε πηγες απο τις οποιες αντλησε τις πληροφοριες (άρα, θεωρείται εξ όρισμου έρευνας ως άκυρο και αναξιοπιστο)
Σοφία μου στο αποκρυφιστικό ίντερνετ έψαξες;
quote:quote:Η ερώτηση είναι : ΠΩΣ στο διάβολο γνωρίζουμε ΤΟΣΕΣ πληροφοριες για τα ούφια και τα έχουμε κατατάξει και σε γένη, φυλές κλπ, όταν τα ίδια δεν "καταδέχονται" να μας μιλήσουν και αρκούνται σε εξ αποστάσεως μπανιστίρι???
Υ.Γ : Έκανα φιλότιμη προσπάθεια και έψαξα στο διαδίκτυο να μαθω για τις φυλες και τα υπόλοιπα που διαβασα. Αποτέλεσμα : Βρήκα ένα σωρο παπαρολογίες.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ : κανένα "αρθρο" δεν παρεθετε πηγες απο τις οποιες αντλησε τις πληροφοριες (άρα, θεωρείται εξ όρισμου έρευνας ως άκυρο και αναξιοπιστο)
Γιατί να σπαταλήσω ετσι τον χρόνο μου?
Στις "αποκρυφιστικες" γωνιες του ιντερνετ μαζευεται η σαβουρα και η ορθολογιστικη σκεψη ξεψυχα.
Αυριο μπορω να δημοσιευσω με μεγαλη απηχηση και επιτυχια ενα "αποκρυφιστικο" ντοκουμεντο για την Πανσυμπαντικη Εκεχειρια που υπεγραψαν οι Τριτοδάκτυλοι με τους Σαυροειδείς. Οι τελευταίοι μάλιστα πρότειναν την εναλλαγη κυριαρχίας στη Γη ανα 10.000 χρόνια υ΄πο την προυπόθεση οτι θα γίνει προσμιξη γενετικου υλικου των δυο διαγαλαξιακων πολιτισμων με απώτατο σκοπο την υβριδοποιηση του ανθρωπινου γενους.
Κάηκες? (που να καπνισω και τσιγαρο να δεις τι μυθοπλασιες κανω)
Εξίσου έγκυρες και οι αηδίες που κάποιοι όσοι πιστεύετε απλά και μόνο επειδη εχουν δημοσιευθει.
quote:
Έκανα φιλότιμη προσπάθεια και έψαξα στο διαδίκτυο να μαθω για τις φυλες και τα υπόλοιπα που διαβασα. Αποτέλεσμα : Βρήκα ένα σωρο παπαρολογίες.
quote:Έλα τώρα, μη μας το χαλάς.
Εξίσου έγκυρες και οι αηδίες που κάποιοι όσοι πιστεύετε απλά και μόνο επειδη εχουν δημοσιευθει.
Πηγές λέει..
Δε βλέπεις οτι το διαδίκτυο είναι ένας χώρος στον οποίο ο καθένας μπορεί εύκολα να εκφράσει την φαντασία του;
Τι θες τώρα;
Να χάσουμε τη φαντασία μας;
Αντί να καθόμαστε σε έναν υπολογιστη να "παπαρολογούμε" να βγούμε και να κάνουμε κάτι δημιουργικό;
Όχι φίλη μου!
Όσο υπάρχουν υπολογιστές, φαντασία και καρέκλες, θα υπάρχουν και πράσινοι και κόκκινοι εξωγήινοι.
quote:Γιατί να σπαταλήσω ετσι τον χρόνο μου?
Στις "αποκρυφιστικες" γωνιες του ιντερνετ μαζευεται η σαβουρα και η ορθολογιστικη σκεψη ξεψυχα.
Αυριο μπορω να δημοσιευσω με μεγαλη απηχηση και επιτυχια ενα "αποκρυφιστικο" ντοκουμεντο για την Πανσυμπαντικη Εκεχειρια που υπεγραψαν οι Τριτοδάκτυλοι με τους Σαυροειδείς. Οι τελευταίοι μάλιστα πρότειναν την εναλλαγη κυριαρχίας στη Γη ανα 10.000 χρόνια υ΄πο την προυπόθεση οτι θα γίνει προσμιξη γενετικου υλικου των δυο διαγαλαξιακων πολιτισμων με απώτατο σκοπο την υβριδοποιηση του ανθρωπινου γενους.
Σοφία μου απλά σου έκανα πλάκα, νόμιζα ότι θα το καταλάβεις, γιατί υπάρχει αποκρυφιστικό ίντερνετ;
Τώρα έχω δώσει και εγώ την δική μου εμπειρία, νομίζεις ότι υπόκειται στην φαντασία μου;
Τι περίμενες να έχω εκείνη την στιγμή την κάμερα εύκαιρη, νομίζεις γιατί αυτά τα πράγματα, όταν υπάρχουν είδη σαν αυτό που περιέγραψα όπου δεν υφίσταται η γήινη ύλη γι αυτά;
Είναι στην διάθεση του κάθε αναγνώστη να μας πιστέψει.
quote:
Έλα τώρα, μη μας το χαλάς.
Πηγές λέει..
Δε βλέπεις οτι το διαδίκτυο είναι ένας χώρος στον οποίο ο καθένας μπορεί εύκολα να εκφράσει την φαντασία του;
Τι θες τώρα;
Να χάσουμε τη φαντασία μας;
Αντί να καθόμαστε σε έναν υπολογιστη να "παπαρολογούμε" να βγούμε και να κάνουμε κάτι δημιουργικό;
Όχι φίλη μου!
Όσο υπάρχουν υπολογιστές, φαντασία και καρέκλες, θα υπάρχουν και πράσινοι και κόκκινοι εξωγήινοι.
Πύρινε αυτή την στιγμή δυστυχώς δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω, αλλά δυστυχώς και όταν είχα πολύ δουλειά, δεν προλάβαινα γενικώς τίποτα, οπότε εμείς που βάζουμε φαντασία ναι έχουμε και το χρόνο, τι θέλεις δηλαδή να είμαστε μέσα ένα μεγάλο κλουβί όπου από το πρωί που θα ξυπνάμε μέχρι το βράδυ, δεν θα προλαβαίνουμε να σκεφτόμαστε και για το μόνο που θα είμαστε προορισμένοι θα είναι αυτό;
Τώρα που βρήκα χρόνο όχι επειδή το ήθελα ξέρεις πόσα πράγματα αναθεώρησα και όχι μέσα από το ίντερνετ.
Και η δημιουργική φαντασία όταν δεν βλάπτει τον άλλο και δεν θέλει να αποδείξει τίποτα, είναι από τα ωραιότερα πράγματα στην φύση του ανθρώπου, διαφωνείς;
quote:πες κι άλλα - πες κι άλλα - μετά τι θα γίνει; οι καλοί θα κερδίσουν στο τέλος; κι ο κακός; Θα ζήσει για να επανέλθει δριμυτερος στο νούμερο 2 (Πανσυμπαντικη Εκεχειρια - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ); Οι καλοί θα παντρευτούνε στο τέλος;quote:quote:Η ερώτηση είναι : ΠΩΣ στο διάβολο γνωρίζουμε ΤΟΣΕΣ πληροφοριες για τα ούφια και τα έχουμε κατατάξει και σε γένη, φυλές κλπ, όταν τα ίδια δεν "καταδέχονται" να μας μιλήσουν και αρκούνται σε εξ αποστάσεως μπανιστίρι???
Γιατί να σπαταλήσω ετσι τον χρόνο μου?
panpam : Όλα ψέματα, φαντασιώσεις
AitheroVamon : το 95% ψέματα, φαντασιώσεις
PY8AGORAS : Το 99% ψέματα, φαντασιώσεις
Αλήθεια αν τα βλέπετε έτσι τα πράγματα τι ακριβώς κάνετε μέσα σ’ αυτό το forum ;
Αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να μου πει είναι ψέματα αυτά που υπάρχουν για τους KOLDAS, τους UMMO, τους IARGA, τους LANG.
Θα καταλάβαινα να υπάρχουν παραμύθια για κάποιους που μας μοιάζουν, από κάποιους που εκδίδουν βιβλία, από κάποιους που πιστεύουν στους ΕΛ-ληνάρες κλπ.
Αλλά με ανιδιοτέλεια δεν το καταλαβαίνω, κρατήστε την λέξη θα σας χρειαστεί.
Υπάρχει κάποιος να μου πει αν υπάρχει ο πλανήτης των UMMO, αν μπορεί να τον δει με τηλεσκόπιο;
Maxima ισημερινή ακτίνα 6,378.388 km 7,251.608 km
Ελάχιστη πολική ακτίνα 6,356.912 km 7.016.091 km
Μάζα του πλανήτη 5.979 τρισεκατομμύρια mt 9.360 τρισεκατομμύρια mt
Κλίση του άξονα 23 ° 27 '30 " 18 ° 39 '56.3 "
Περιστροφή γύρω από τον άξονά του 24,38 ώρες 30,92 ώρες
Επιτάχυνση της βαρύτητας 9.81 m / s 2 11,88 m / s 2
Στεγνή επιφάνεια της γης 29,2% 38.16%
Απόσταση με τον Ήλιο της 149.504.000 χιλιόμετρα 99.600.000 χιλιόμετρα
Διάρκεια του έτους 365 ημέρες 212 ημέρες
Διάμετρος του πλανήτη 12.756.776 χιλιόμετρα 14.503.215 χιλιόμετρα
Εκκεντρότητα της τροχιάς 0.0167 0.007833
Τα πρώτα στοιχεία αφορούν την Γη, τα επόμενα αφορούν τον πλανήτη UMMO
Μάζα 1.991x1033g 1.48x1033g
Θερμοκρασία 5,7850 Kelvin 4,580.30 Kelvin
Μέγεθος 4.73 7.4
Φάσμα Ζ.2 K
Τα πρώτα στοιχεία αφορούν τον ΗΛΙΟ μας, τα επόμενα αφορούν το άστρο τους τον IUMMA
Τα μεγέθη που δίνουν για την Γη και τον Ήλιο είναι σωστά;
Ο IUMMA είναι ο WOLF 424 στον Αστερισμό της Παρθένου.
Tα χαρακτηριστικά του είναι:
Δεξιά κλίση από 12 ώρες, 31 λεπτά, 14 δευτερόλεπτα
Απόκλιση +9 ° 18 '7''
Απόλυτη οπτική μεγέθους 14.3
Προφανής οπτικό μέγεθος: Μεταξύ 12 και 13
Τύπος Spectrum M
Ισχύουν τα χαρακτηριστικά του IUMMA; Υπάρχει ο IUMMA ή είναι και αυτό παραμύθι;
Κλείνοντας θα ήθελα να σας αναφέρω ότι οι ποίο πάνω φυλές που αναφέρω, δίνουν και τρόπους μετακινήσεως τους, σε κάποιον από αυτούς για μένα ήμαστε πράγματι πολύ κοντά, για σας προφανώς είναι ψέματα άρα δεν πρέπει να ασχοληθούμε, πρέπει να παραμείνουμε στην καναπεδάρα μας
quote:Φίλε, δεν κατάλαβες τους αριθμούς. Εγώ αναφερόμουν στο συγκεκριμένο ποστ το δικό σου και τα ερωτήματα που έθεσες. 100% πατάτες.
Συγνώμη άλλα σύμφωνα με τα λεγόμενα σαςpanpam : Όλα ψέματα, φαντασιώσεις
PY8AGORAS : Το 99% ψέματα, φαντασιώσεις...
Με το 95% συμφωνώ και αφορά το πόσες από τις ιστορίες που κυκλοφορούν έχουν κάποια δόση που ανταποκρίνεται στα γεγονότα - κατά τη γνώμη μου είναι 94% ;-) αλλά αυτό που βίωσε το 5-6% που πιστεύω είναι αυθεντικό (ως εμπειρία) δεν σημαίνει με κανένα τρόπο ότι η ερμηνεία που δίνουν στην εμπειρία τους (ακόμα και αυτό που τους λένε τα «όντα» κατά την «επαφή») είναι αυτό που νομίζουν.
Τέλος και με το 99% συμφωνώ που αφήνει ουσιαστικά απ’όλες τις διηγήσεις ένα 1% όπου «παίζεται» να είναι κάτι περισσότερο και διαφορετικότερο από τα πράγματα που μπορούμε να υποθέσουμε.
Για τα αστρονομικά στοιχεία που παραθέτεις – δεν βγαίνει νόημα το τι θέλεις να πεις.
Ναι είναι ψέματα αυτά που υπάρχουν για τους KOLDAS, τους UMMO, τους IARGA, τους LANG - και ΙUMMO δεν υπάρχει. (Άλλο αν υπάρχει πλανήτης εκεί που τοποθετείς τον ΙUMMO, αυτό δεν σημαίνει ότι λέγεται έτσι.)
Το σύστημα WOLF 424 είναι δυαδικό - κόκκινων νάνων - τύπου Μ (ο Ήλιος είναι G2) κι έτσι ακατάλληλο για ζωή όπως την ξέρουμε (και όπως την περιγράφουν "επαφικοί")
Edited by - panpam on 18/02/2014 13:05:19
ΥΓ. Αν ξέρεις αγγλικά αυτό: http://ufologie.patrickgross.org/ummo/wolf424.htm θα σε βοηθήσει να δεις το γιατί είναι αστηρικτες ανοησίες αυτά που - αφελώς πιστεύω - αναμεταδίδεις. Αν δεν ξέρεις αγγλικά - google translate - θα πιάσεις το νόημα.
Edited by - panpam on 18/02/2014 13:11:06
quote:Ας αναρωτηθούμε πρώτα, αν δεν έχει ήδη απαντηθεί, σε ποιους τους δίνουν, και με ποιον τρόπο τους τους δίνουν;
Sol-Mix
Κλείνοντας θα ήθελα να σας αναφέρω ότι οι ποίο πάνω φυλές που αναφέρω, δίνουν και τρόπους μετακινήσεως τους
quote:
πράσινοι και κόκκινοι εξωγήινοι υπήρχαν , υπάρχουν ή μπορεί να υπάρξουν και χωρίς υπολογιστές και καρέκλες.
Η φαντασία και μόνον αρκεί.![]()
quote:
Και η δημιουργική φαντασία όταν δεν βλάπτει τον άλλο και δεν θέλει να αποδείξει τίποτα, είναι από τα ωραιότερα πράγματα στην φύση του ανθρώπου, διαφωνείς;
Εγώ συμφωνώ απόλυτα. (Πέρνα μια βόλτα και από ένα θεματάκι που αράχνιασε κάπου κάπως κάποτε, σχετικά με τη Φαντασία, το είδος, και το ρόλο της.....
)
quote:
Συγνώμη άλλα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας
panpam : Όλα ψέματα, φαντασιώσεις
PY8AGORAS : Το 99% ψέματα, φαντασιώσειςΑλήθεια αν τα βλέπετε έτσι τα πράγματα τι ακριβώς κάνετε μέσα σ’ αυτό το forum ;
Εδώ οι απαντήσεις μπορεί να είναι πολλές φίλε Σολ-Μιξ,
αλλά θα τις κωδικοποιήσω σε 2 κύριους αξονες.
Αν και το θέμα δεν είναι τόσο "οι απαντήσεις" όσο ....το "ερώτημα".
ِΑλήθεια εσύ που τα βλέπεις "αλλιώς" τα πράγματα, τι ακριβώς νομίζεις ότι είναι αυτό το φόρουμ ?
Εγώ ας πούμε, νομίζω ότι λέγεται "Εσωτέρικα"
και όχι "Εξωγηινοτέρικα" ή "Extraterrica"...
Άρα δωσε μας και σε μας λίγο...χώρο [αν επιτρέπεις, με το μπαρδόν δηλαδή....]
Δεύτερον, για τις "απαντήσεις":
1η κατηγορία (ομοειδών απαντήσεων) Βασικός άξονας:
Ακόμα και το 5% του Αιθεροβάμμονα ή το 1% το δικό μου θα αξιζε τον κόπο να είμαστε εδώ...
Γιατί 1 διαμάντι στα 100 σκουπίδια ίσως να είναι και αμελητέο [που δεν είναι...] αλλά με 100 διαμάντια στα 10.000 σκουπίδια κάνεις ολόκληρο....κολιέ!
2η κατηγορία (ομοειδών απαντήσεων) Βασικός άξονας: Συναρτώμενη επί του γενικότερου "ορισμού" και θεματολογίας του φόρουμ, όλοι και όλα έχουν θέση, όλοι και όλα είναι υπό κρίσην και αίρεσιν, όλα συζητώνται, όλα μελετώνται ,όλα διερευνώνται, όλα σφάζονται όλα μαχαιρώνονται....Διαφωνείς?
Πάμε και στο "κερασάκι" τώρα:
quote:
Θα καταλάβαινα να υπάρχουν παραμύθια για κάποιους που μας μοιάζουν, από κάποιους που εκδίδουν βιβλία, από κάποιους που πιστεύουν στους ΕΛ-ληνάρες κλπ.Αλλά με ανιδιοτέλεια δεν το καταλαβαίνω, κρατήστε την λέξη θα σας χρειαστεί.
H ανιδιοτέλεια,
σε οτιδήποτε,
κίνηση, ενέργεια, άποψη, δράση, πράξη, λόγο,
ήδη ανεβάζει ένα (μεγάλο) σκαλί παραπάνω στην εκτίμησή μας αυτόν που ανιδιοτελώς εκφράζεται, εκφέρεται και ενεργεί.
Αλλά δεν σημαίνει αυτόματα και πιστοποίηση εγκυρότητας ή σοβαρότητας....
Τι θέλω να πω?
Έστω (as a scientific hypothesis...) ότι είμαι μέγιστος παραμυθάς, αρχιμπαρουφολόγος, παπαρολόγος, και με τεράστια φαντασία μάλιστα.
Αν αυτό το εξασκώ και το εκφράζω με ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ τότε εκτός των άλλων είμαι ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ (έως σημείου ποινικών ευθυνών μερικές φορές)
Αν αυτό το εξασκώ και το εκφράζω με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ τότε μπορεί να είμαι απλώς ένας γραφικός παραμυθάς, ένας καθ'όλα συμπαθής χιουμορίστας της παρέας, ή έστω και "ο τρελός του χωριού" χωρίς περαιτέρω επιπλοκές.
Σαφές και κατανοητόν?
Οπότε, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "