ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Κηφεύς45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ChastityΜέλος
10/07/2006, 16:51:48
Φίλε Dying_Incubus το πρόβλημα δεν έγκειται στο αν η ελληνική κοινωνία μπορεί να δεχθεί αυτή την ξαφνική αλλαγή. Σε επίπεδο προσωπικό-θρησκευτικό φυσικά και μπορεί. Το πρόβλημα όμως βρίσκεται αλλού. Αναλογίζεσαι το πολιτικό κόστος μιας τέτοιας σημαντικής αλλαγής; Εκεί τελειώνει η λογική και αρχίζει η αξιολόγηση του πολιτικού κόστους για όποια κυβέρνηση το πράξει.

Lux e tenebris
Mystic TheoriesΝέο Μέλος
10/07/2006, 17:32:37
Chastity, όταν λέω να γίνει διαμαρτυρία, εννοούσα ΥΠΕΡ του να ειναι υποχρεωτική η καταγραφή της ομάδας αίματος.
Συγνώμη αν έτσι όπως το έγραψα, φάνηκε ότι εννοούσα το αντίθετο!

Όποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να είναι δίπλα μου, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να είναι δίπλα μου!

ChastityΜέλος
10/07/2006, 17:58:45
Ok, είπα κι εγώ

Lux e tenebris
11/07/2006, 08:39:47
Φίλε Chastity, επέτρεψε μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ως προς αυτό.
Δεν είναι και τόσο απλό από τη μια στιγμή στην άλλην η Ελληνική κοινωνία να αποβάλλει μια συνήθεια τόσων ετών.
Νομίζω πως αν ποτέ μπορεί να δεχθεί κάτι τέτοιο, αυτό θα έρθει με φυσικό τρόπο κι από μόνο του.
Πιστεύω λοιπόν οτι η προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στην ταυτότητα είναι μια πολύ καλή λύση την στιγμή που εξυπηρετεί τον κάθε πολίτη.

quote:
Αναλογίζεσαι το πολιτικό κόστος μιας τέτοιας σημαντικής αλλαγής;

Χμμμ!
Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο σ' αυτό?

Υ.Γ. Μου αρέσει πάρα πολύ η φωτογραφία που έχεις επιλέξει για Ψηφιακή Υπογραφή.
Είναι τόσο "ζωντανή" που νιώθω οτι θα δω το πρόσωπο να ανοίγει τα μάτια του και να με κοιτάζει!

In anticipation of my resurrection...

11/07/2006, 11:13:42
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά το θέμα με τις ταυτότητες δεν έχει λυθεί

Άλλαξα την ταυτότητα μου το Νοέμβριο του 2001 και δεν αναγράφει το θρήσκευμα.

Αναγράφει : ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ (αυτά τα τρία και στα Λατινικά), ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΗΜΕΡ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ,
ΥΨΟΣ, ΔΗΜΟΤΗΣ & Α.Δ., ΧΡΟΝΟΛ.ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ και ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ

Υπάρχει περίπτωση να βγάλει κάποιος ταυτότητα τώρα και να αναγράφει το θρήσκευμα ή να μπορεί να επιλέξει την αναγραφή του ή όχι

Δεν νομίζω.

Α ! και κάτι τελευταίο.
Αριστερά από την φωτογραφία και κάτω από την ιθαγένεια, αναφέρεται η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ με κενό για να συμπληρωθεί...αλλά όπως καλά καταλάβατε δεν.......

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος