- Γιατί δεν κάνουνε θυσίες οι νεο-πολυθεϊστές; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
PAO UBER ALLES
GATE 13
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΝΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ....
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΝΕΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ???
Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ, ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ( ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ)ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΙΣΙΑ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ...
Α!!!! ΚΑΙ
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΑΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ( ΑΡΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤ' ΕΣΕ Ε???)
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
που δεν εχουνε το θαρρος και την αξιοπρεπεια να μιλησουνε ντομπρα αλλα
καταφευγουνε σε βρισιες και τσιριγματα. Δεν ειναι κατι που εχει σεξουαλικο περιεχομενο..
Απο τα λεγομενα σου (τα τσιριγματα σου καλλιτερα) με επιβεβαιωνεις!
Το γεγονος οτι το ελαβες και σαν σεξουαλικο υπονοουμενο ειναι
ακρως ενδεικτικο...
οποιος μιλαει με τετοιο υφος αποκαλυπτεται γρηγορα!
ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
Σχετικά με εσένα δρυοσ_πεσουσις
Εγω δεν θέλω να βρίζω την θρησκεία σας. Καλώς η κακώς σε αυτή πιστεύετε. Και με κατηγορείτε για κάποια πράγματα που είπα γιατί σας πείραξαν. Δεν σας λέω τίποτε άλλο παρα να κοιτάξετε τι έχετε πει εσείς οι δωδεκαθειστές για τον χριστιανισμό στα forum. Πόσες βρισιές έχετε πει με το χειρότερο και πιο ειρωνικό ύφος. Ε ΄σας πείραξε δηλαδή που ένας χριστιανός σας έβρισε?
Areie επειδή λες ότ δεν μιλάω ντόμπρα πρέπει να σου πω ότι σε άτομα που ξεφτιλίζουν ένα θέμα με το να γίνονται καραγκιόζηδες, αναγκάζομαι να έχω αυτό το ύφος και να μιλάω όπως μιλάω. Και δεν εννοώ απαραίτητα εσένα.
Μια θερμή παράκληση να σταματήσουνε οι βρισιές αυτού του επιπέδου. Δεν είμαι υπέρ του καθωσπρεπισμού και της λογοκρισίας αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουνε και άλλες λέξεις για να επιτεθεί κανένας.
Τέλος, καλό είναι να βλέπουμε επιχειρήματα και όχι πυροτεχνήματα.
Γιατι απλά δεν προσπαθείται να κάνεται έναν διαλογο σεβομενοι ο ένας την θρησκεία του άλλου/???
Με το να αλληλοβρίζεσται πιστεύεται οτι κάνεται καλό στα πιστεύω σας????
Είτε χριστιανοί είτε πολυθειστες η δεν ξέρω και τη άλλο.
Απλά σεβαστείται ο ένας τον άλλο.
Σεβαστείται ο ένας τα πιστεύω του άλλου.
Ο φανατισμός δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλυτερο .......................................................!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Να σου πω τον πόλεμο των άστρων γιατί τον έγραψες;
Να σε συγχαρώ φίλε μου για την τρομερή σου διαιτησία!
Αλήθεια εκτός απο το να μας παριστάνεις τον εκ των υστέρων καλό και φιλήσυχο μήπως θα μπορούσες να τοποθετηθείς επι του θέματος;
Η ήρθες και απάντησες μόνον για να πουλήσεις μούρη;

ΓΡΡΡΡΡ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ TOPICS ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ esoterica.gr ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
ΕΠι του θέματος έχω τοποθετηθει σε θεμα που έβαλα πριν ενα χρονο(αληθεια εσυ που εισουνα τοτε).Αν έψαχνες θα ειχες βρει ηδη τις απόψεις μου.
Το αν θα πουλήσω μούρη η όχι το έχω δηξει στα 2 ποσα χρονια ειμαι εδώ μεσα και το που και ποσο συμετεχω και με τις απαντήσεις μου.
Δεν ειμαι εγώ που προσπαθώ να πουλήσω μούρη και γιαυτο εξάλλου κρατάω ένα επίπεδο.
Δεν ξερεις τη σημαινει αυτη η λέξη???
Κακός. Εχεις χρόνο ακόμη να μάθεις.
Απλά απαξιό να δώσω άλλη απάντηση.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν![]()
![]()
![]()
Συγνώμη φιλε ράμογλου που απάντησα.
Ηταν η τελευταια μου απαντηση........
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.
quote:
ΕΠι του θέματος έχω τοποθετηθει σε θεμα που έβαλα πριν ενα χρονο
Φοβερή απάντηση με αποστόμωσες, πριν απο ένα χρόνο Ε?
quote:
Απλά απαξιό να δώσω άλλη απάντηση
Με τέτοια ορθογραφία που σας διδάσκουνε στο ISRAEL καλύτερα να μην δώσεις άλλη απάντηση γιατί μου σηκώθηκε η τρίχα όρθια! ![]()
![]()
Θα συμφωνήσω όμως σε κάτι μαζί σου μιας και μερικοί / μερικές δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι τι γίνεται με εσας ουτε τι καπνό φουμάρετε.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ
Διώξτε τους Βαβύληδες απο την χώρα ΠΙΑ!

H μέρα φεύγει, το μαντρόσκυλο έρχεται!
ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΙΚΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΥΓΡΗΤΑ (ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΖΩΟΥ). ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ. ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ? ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. ΤΑ ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΝΙΩΘΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΣΤΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ :
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΛΑΔΙ (ΗΡΕΜΗ)ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΡΙΕΥΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΗΡΕΜΟΥΣΕ.ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΚΕΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΧΟΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ?
quote:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ:
ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΙΚΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΟΥΓΡΗΤΑ (ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΖΩΟΥ). ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ. ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ? ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. ΤΑ ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΝΙΩΘΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΣΤΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ :
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΛΑΔΙ (ΗΡΕΜΗ)ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΡΙΕΥΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΗΡΕΜΟΥΣΕ.ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΚΕΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ. ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΧΟΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ?
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΙ" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ... POLTERGIST KAI AYTA EINAI KAKOBOΥΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΝΥΣΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...
ΜΠΡΑΒΟ...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ZoZe3hp
Φιλικά Bodark!!!
-----------------
Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό γι'αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζω να ανοίκω σε αυτόν.
quote:
Σας έχει τύχει ποτέ να κοιμάστε και στον ύπνο σας να ακούτε φωνές και να ξυπνάτε απότομά, δεν τελειώνει όπμως στο ξύπνημα αλλά όταν πάτε να σηκωθήτε να ακούτε τις φωνές ακόμα... μου έτυχε 2 φορές και δεν ξέρω τι ηταν. απλώς το έζησα και θέλησα να το γράψω.
φιλε bodark, αν θες περιεγραψε την εμπειρια σου και ανεπτυξε ολες τις τις πτυχες στο παρακατω topic:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3940
Θα ηθελα πολυ να ακουσω πιο συγκεκριμενα πραγματα...
Εκανα παρεμβαση με καθε σεβασμο στο topic του kinigimenou βεβαια...
Αληθεια αγαπητε kinigemenos/kinigimene(?) ποια παραλια ηταν, θυμασαι; μηπως στο πορτο ραφτη;
εχουν ακουστει παρομοια περιεργα εκει...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Edited by - madmax on 29/05/2004 22:21:48
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Κι όμως η γη γυρίζει...!
Edited by - Σκορπιός Νότης on 20/06/2004 21:53:15