- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΑΡΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αναγκάσουμε τους άλλους να τα δεχτούν;Θα τα περάσουμε ακόμη και με
χουντικά μέτρα και μεθόδους;Τα σωστά, ποτέ δεν θα γίνουν;Θα τα ζήσουμε, ή θα έχουμε λόγους που δεν τα εφαρμόζουμε ή πιστεύουμε
ή πράττουμε;
Και ο συμβιβασμός που πρέπει να γίνει, γιατί υπάρχουν λόγοι,οπως
προείπα, δεν είναι ότι δεν δέχομαι τον συμβιβασμό...Αυτο που
ακολουθεί είναι το θέμα, η υποχρεωτική αλλαγή, για κάπου αλλού, που ακόμη δεν είναι ορισμένο, αλλά, παρ όλα αυτά, πρέπει να γίνει...Κάπου αλλού, που η λέξη συμβιβασμός το καθορίζει και αποδέχεται τα πάντα, για να είναι σίγουρος συμβιβασμός...
Είναι ότι μας βάζει σε μια άλλη ψυχολογία,όπου ειμαστε ενοχοι αναλώσιμοι και ασήμαντοι...
Ο άνθρωπος, για κανέναν λόγο δεν μπορεί να είναι ασήμαντος....
Ο άνθρωπος είναι θεός, όλα τα αλλα κτίσματα...
και το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη, ο Επαναστατικός Αγώνας, πίσω, λέει απο την ενέργεια...
Σε μια τέτοια επικίνδυνα ασταθή και σοβαρή κατάσταση για την χωρα μας,όλα αυτά,κάνουν καλό στην χώρα ή κακό;
Είναι απλά ανευθυνουπεύθυνες ενέργειες ή υπάρχει κάτι βαθύτερο;
Είναι απλά αποτέλεσμα μιας χαοτικής κατάστασης που ζούμε, ή αποτελούν
οργανωμένες ενέργειες;
Μπορούμε να δούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε,
ότι ξέρουμε τι γίνεται, με απλή λογική, βλέποντας την ακολουθία των
ενεργείων;
νέες οδηγίες και όροι απο όλους τους διεθνείς φορείς...
Όλα αυτά, ταιριάζουν απολυτα σε μια μαθηματική πορεία, προς την
ακόμη πιο ανδραποδισμένη Ελλάδα, περισσότερο υπάκουη στις εντολές
και τις κατευθύνσεις...Αυτό λέγεται δημοκρατία και κατάλυση της,
συγχρόνως....
Τυχαία, φίλε μου allzzaro;
quote:
Τυχαία, φίλε μου allzzaro;
Τυχαία? ποιές οι εκλογές?
Κάθε τόσο εκλογές έχουμε που το βλέπεις το τυχαίο?![]()
Αντε και πρωθυπουργός ο Γιώργος.
Αν καταφέρει και πάρει την πλειοψηφία?
Να δώ πως θα μοιράσει τον πλούτο και πως θα υλοποιήσει το όνειρό του?
Φίλε μου τρεχαγύρευε, μετά τον Οκτώβρη θα γελάσει πολύς κόσμος και θα κλάψει συνάμα.
Τώρα σε ότι αφορά το πόσο υπάκουοι πρέπει να είμαστε σε πληροφορώ οτι θα φάει η `΄`μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι``..
τις διαφορές μας στο πως βέπουε τα πράγματα....Καλά λές, εκλογές γίνονται συχνά και αναίτια, σε σχέση με άλλες χώρες..Προσέχεις,
όμως, ότι τώρα ,με το ρωσικό αέριο και πετρέλαιο και τις κινέζικες
εισαγωγές μέσω Ελλάδας, προς Ευρώπη,να δύνανται να κάνουν την Ελλάδα
παράγοντα σε σημαντικά πράγματα της περιοχής.....
Πόσο τυχαία το Δ.Ν.Τ.τώρα τα έβαλε για κανένα δίμηνο με την Ελλάδα και γενικά τα τελευταία δύο χρόνια;Δεν έχει ξαναγινει..Εγώ, τουλάχιστον δεν ξέρω άλλη τέτοια χώρα..Ειδικά μετά ποα κρίση, με
εκατομμύρια λαθρομετανάστες, που ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να έχουμε και δημιουργούν πρόσθετη αστάθεια...
Για να στο πω απλά, ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;....
Για τη ..μύγα, το κουνούπι και το ατσάλι, ιδού η Ρόδος και θα δούμε
πόσοι θα πηδήξουν....
Θέλω να δω, αν μπορέσεις με κάτι τέτοιο να δείς πόσο πρόβατα έχουν κάνει τον κόσμο και ποιοί φταίνε για το συντονισμένο του μέλλοντος
μας, απο "αυτούς" για μάς...
Κάποιοι έχουν κάποιους άσσους στο μανίκι τους ή μάλλον στο συρτάρι τους.
Εγώ τέτοιο πράγμα, τέτοια σκάνδαλα δεν έχω ξαναδεί.
Σήμερα έσκασε νέο σκάνδαλο με ερώτηση στη Βουλή σε οτι αφορά τον ΥΠΕΠΘ που πέρυσι ενοίκιασε θαλαμηγό για 40.000 ευρώ με έξοδα του ΕΟΤ.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι οτι πως ενας υπουργός οπου γνωρίζει οτι κάτι τέτοιο μπορεί να αμαυρώσει την πολιτική του καριέρα αλλά και το κόμμα του, το κάνει..
Εχουν ράμματα για τον καθέναν.
Οποιος δεν τους κάνει τα κέφια απλά βγάζουν απο το συρτάρι σκάνδαλα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, για να θέλουν να κατεβάσουν την ΝΔ με τον τρόπο αυτό, συμπεραίνουμε οτι δεν τους κάνει τα ``κέφια``.
μόνο γιατί έχουν πετύχει αυτά που ήθελαν και τώρα βιάζονται
να αναγκάσουν τον κόσμο να γίνει ένα κράτος, μια θρησκεία,
ενας θεός ηγέτης....
Αυτό που λές για τον Κωστάκη και τη Ν.Δ. το πιστεύω κι εγώ, γι αυτό και η προσπάθεια τους να τον ρίξουν..Για μένα του έδωσαν αξία, ή είχε, γιατί πρέπει να είσαι μεγάλος για να σε κυνηγάνε οι του
κόσμου πουλημένοι, επειδή δεν ..ξεπουλήθηκες....
συμπεραίνουν ....
Και οι πολιτικοί, όπως ανεύθυνα κινούνται, δεν είναι βέβαιο, ότι
βλέπουν που πάμε, ότι μη καθαρό αποτέλεσμα,΄οπως δύναται, νέα αστάθεια θα φέρει....Και δυστυχώς, αυτή την ανευθυνότητα, εμείς την
πληρώνουμε...
Ζητείται ..σωτήρ...
που ζούμε σε πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πάσης φύσεως επίπεδο....
Αλλά και ευαισθητοποίηση, απο ομάδες πολιτών, πράγμα για το
οποίο είχαμε δείγματα απο πριν και τώρα μεγαλώνουν...
Τι κρύβεται ίσω απο τις τεχνητές κρισεις και ..γρίπες;
Πολλοί αντιδρούν, αντιδρούν γιατί καταλαβαίνουν ότι παραβρωμάει
το πράγμα....
Βλέπω κινήσεις, που δείχνουν ότι κάτι γίνεται..Ότι μας λένε, δεν
είναι για όλους αλήθεια....
Κι αυτό απαιτεί υπευθυνότητα......
διαδικτύου και κινητών...Έλα όμως, που τα παιδιά γίνονται ανορθόγραφα και οι συνέπειες είναι η εξαφάνιση της γλώσσας μας με
την ανάλογη πάροδο του χρόνου, όπως έχουν σχεδιαστεί τέτοια πράγματα να γίνουν.....Όπως λέει σχετική έρευνα,που έγινε στη Θεσσαλονίκη,ένα
70% των μαθητών, παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί τα greeklish...
΄Ετσι, κάνουν λάθη στη σύνταξη, στον τονισμό, κλπ....
Τα greeklish, λέει, ξεκινάνε απο το δημοτικό...Πως το είχε πει
εκείνος ο Κίσινγκερ;Την Ελλάδα, πρέπει να την κάνουμε να χάσει τις
αξίες της τα ήθη, έθιμα, γλώσσα..Μονο έτσι θα τους υποτάξουμε...
Κατάλαβες φίλε μου, γιατί η συνομωσιολογία,δεν είναι συνομωσιολογία
αλλά αλήθεια που κρύβουν;
Το πετυχαίνουν, καλά μέχρι τώρα, πάντως........
Υπευθυνότητα μόνο υπολείπεται....
πειράματα .....:
" Βρετανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα τσιπ που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και μπορεί να μεταδίδει τις σκέψεις του ανθρώπου ώστε να μπορεί να ελέγχει με τη σκέψη ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές, ενώ παράλληλα για άτομα με κινητικά προβλήματα θα έχει χρησιμότητα για να μπορούν να κινούν με τη σκέψη τα ηλεκτρικά μικρά αυτοκίνητα τους.
"Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα άτομα με σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας ή με σοβαρά προβλήματα στην κίνησή τους. Το σύστημά μας θα επιτρέπει να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή με τη σκέψη τους. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη πρόοδος σε αυτόν τον τομέα και έχουν παρουσιαστεί κάποια τηλεπαθητικά συστήματα, όλα όμως κάνουν χρήση καλωδίων τα οποία τα συνδέονται με τις συσκευές που πρέπει να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Το σύστημα που αναπτύξαμε εμείς, είναι το πρώτο που λειτουργεί ασύρματα και έτσι είναι πιο ασφαλές αλλά και αποδοτικό", δήλωσε στην "Daily Μail" ο καθηγητής Τζον Σπράτλεϊ, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας."
Τι λέτε τώρα, θα έχουμε βιοτσίπ, ή έλεγχο του νου;Μας κάνουν πρόβατα
ακόμη και με τη θέληση μας, ναι ή όχι;
αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αποτελεσματικό,ούτε ότι
η γρίπη θα κάνει τόση ζημιά, αν και κινδυνολογούν με περίεργα
μαθηματικά...Παραδέχονται ότι κάθε χρόνο η όποια γρίπη, σκοτώνει
ἀπο 500 έως 1500 άτομα...Υπολογίζουν τριπλάσια νούμερα για τον
ιό της γρίπης τον χοίρων, αποκλείοντας έτσι την πανδημία ποὐ
μας πρήξαν τόσο καιρό, ενώ γίνονται ξαφνικά πιο ελαστικοί , με όλα....Τελικά, ήταν, είναι ή δεν είναι τόσο βαριά αυτή η γρίπη;
Υπάρχει συνέχεια σε αυτό που ζούμε...
Μπορεί κανείς να το εννοήσει;Ανεξαρτήτως γρίπης ή τρομοκρατίας...
Είναι πολύ συγκεκριμένο και υπεύθυνο...
διεθνής οργανσιμός, επέβαλε τέτοια θέση, ως υποανάπτυκτη, όπως εδώ;Σε καμία, μόνο στην Ελλάδα...Περίεργο..
Τόσες χώρες υπάρχουν στον κόσμο,όπου καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα, οπου γίνονται ρεμούλες ολκής, όπου διαπράττονται εγκλήματα που η κοινή ηθική σοκάρεται κι όμως, θεωρούνται δημοκρατικές και προοδευτικές , αξίζουν μια ευκαιρία, κι ας χρωστάνε την χώρα ολοκληρη...Σε μια Τουρκία, π.χ., χρωστάει και της Αμερικούς, κατά το Μιχαλούς,αλλά δεν βγήκε κανείς
να τους πει τίποτε..Μέχρι δημοκράταρους τους λένε...
Αφγανιστάν,ΙΡΑΚ, εκλογές του κ@@ου,αλλά επειδή ειναι οι αμερικάνοι εκεί,είναι σωστές...
Τόλμησε η Ελλάδα και δεν άκουσε τις ΗΠΑ να μην κάνουν αγωγούς με Ρωσία και με Κίνα;Ρίξτε κυβερνήσεις, η χώρα χρειάζεται το διεθνές νομισματικό ταμείο και διεθνή έλεγχο, ώστε να την ελέγχουμε, όπως
Κόσσοβο,ΙΡΑΚ, κλπ..Μην ξαναδιαταράξουν το κλίμα που θέλουμε..
Το θέμα είναι, απο όλους εμας, ποιός καταλαβαίνει πραγματικά τι γίνεται;
Ρε σεις, μήπως είναι κάποιο τέστ;
Παρόλα αυτά, δεν ξέρω εάν η χρήση των greeklish κάνει τα παιδιά ανορθόγραφα - εάν δηλαδή είναι η μοναδική αιτία - ή εάν συμβάλλει σε αυτό το πρόβλημα.
Πιστεύω ότι τα αίτια για αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να αναζητηθούν στο εκπαιδευτικό σύστημα που υπάρχει στην χώρα μας.
Εάν είχαμε ένα πολύ ικανοποιητικό και πλήρες εκπαιδευτικό σύστημα δε νομίζω ότι θα επηρεάζονταν τα παιδιά από την χρήση των greeklish αλλά ούτε ότι το σχέδιο Kissinger θα είχε επιτυχία.

In anticipation of my resurrection...
θέσεις μου, αλλά στατιστικά νούμερα, που ανακοινώθηκαν προχθές το
βράδυ κι αφορούν δείγμα μαθητών, όπου το 75% είναι μεγάλο ποσοστό,
κατόπιν και των σχετικων διαπιστώσεων των αρμοδίων κοινωνιολόγων και
λοιπών ερευνητών που κατηγορηματικά δηλώνουν ότι τα greeklish,σε παιδιά που μαθαίνουν κι όχι ξέρουν, την ελληνική, είναι καταστροφικά,
αφού την χρησιμοποιούν και στο σχολείο τους ακόμη!!!!
Για τον Κίσσινγκερ,περίμενε και διάβασε τι είπε, για να δεις πόσο κοντά έπεσε ο μπαγάσας!!!! Τύχη βουνό, που λέμε....
με αυτό τον τρόπο..Και εγώ λέω, ότι κι αυτός και οι άλλοι,ψεύδονται
γιατί δεν ξέρουν πως θα κυβερνήσουν....Εντολές θα παίρνουν απο
δω και πέρα, ΕΟΚ,ΝΑΤΟ,Τριμερής επιτροπή, κλπ,αφού είμαστε υπο επιτήρηση, κατα κάποιο τρόπο,χωρίς να ξέρουν οι κυβερνώντες την μια μέρα, τι θα τους πουν την επομένη....
Η κουτάλα, μένει ως ζητούμενο δικό τους.Και γι αυτο τρώγωνται,τουλάχιστον οι περισσότεροι..Αυτήν είναι η επιθυμία των κυβερνώντων και δεν αλλάζει...
Μόνο που τώρα, φαίνεται πιο εύκολα ότι είναι όλοι πραγματικά αγύρτες
και καιροσκόποι...
Κι ο κόσμος το βλέπει...Ο απλός άνθρωπος πιά δεν έχει αυταπάτες...
Όλοι είναι πουλημένοι..Και κει στο αδιέξοδο, η λύση, υπάρχει;
Ή άλλη παγίδα,όπως η παγκοσμιοποίηση, ενεδρεύει ως η τελική φυλακή
του ανθρώπου, πάντα για το καλό μας;....
quote:
Βγήκε, λέει ο Γιωργάκης, στην Δ.Ε.Θ. και είπε ότι θα κυβερνήσει με αυτό τον τρόπο..Και εγώ λέω, ότι κι αυτός και οι άλλοι,ψεύδονται γιατί δεν ξέρουν πως θα κυβερνήσουν....
Κοίταξε Βαγγέλη.
Το ΠΑΣΟΚ εχει πείρα. Μεγάλη πείρα. Πείρα υποτίθεται οτι έχει και ο αρχηγός του.
Εμένα αυτό που με φοβίζει είναι το ύφος του. Δείχνει κάτο το παράξενο ρε παιδί μου. Σαν να τα έχει χαμένα. Δεσμεύεται για όλα. Υποσχόσχεται πράγματα και θαύματα.
Τεσ/πα θα δούμε.
Ας πρόσεχε ο Κώστας.
Ας έβαζε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Κανείς δεν πλήρωνε φόρους φίλοι μου.
Κανείς. Οταν σας λέω κανείς, κανείς.
Ολοι είχαν βρεί εναν τρόπο και έκλεβαν το κράτος. Βίλλες, σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη, πισίνες, κομπίνες, σκάνδαλα της π%%$##νας το κάγκελο.
Και η λύση, να φορολογήσουμε αυτον τον φουκαρά που εχει ενα παλιό αυτοκίνητο. 500 ευρώ το χρόνο λοιπόν τέλη κυκλοφορίας ![]()
Ρε φίλε Κώστα, αν τυγχάνει και διαβάζεις αυτο το πόστ, τι περίμενες?
Να σε ψηφίσουμε?
Επαιξες και έχασες φίλε μου.
Ας πρόσεχες.
Σειρά του Γιώργου λοιπόν. ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...
Edited by - allzzaro on 13/09/2009 19:00:15
αλλά το όλο θέμα για μένα, πάει στο ότι η πολιτική που ασκείται
είναι εντολές της Ε.Ε., δεν αποτελούν επιλογές και περιθώρια που
έχουν οι Έλληνες ιθύνοντες....
Αυτό λέω, εδώ και καιρό,γιατί δεν μπορώ να κατάλαβω το πως την πατάμε
με την απάτη αυτή....
Τι σημασία έχει ποιό θα βγει;Όποιος και να βγει, έχει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και για συγκεκριμένες κατευθύνσεις..Περισσότερο
φακέλωμα, περισσότερο έλεγχος της εξουσίας απο το κεφάλαιο,όλο και
περισσότερη σύναμη στους ήδη ισχυρούς....
Ακόμη μασάμε κουτόχορτο;
Μια αποχή μεγάλη, θα έλεγε κάτι....
Μαζική, όμως...Έχει γίνει αλλού,λείπουν οι συνθήκες....Κοινωνική
προβολή της αποχής....
Θα ήταν ένα στόπ, για τις χειρότερες των μεταρρυθμίσεων,προκαθορισμένες και που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι, αν βγει σε αυτές τις εκλογές....
Για ακόμη 4 τουλάχιστον, χρόνια, έχει λιτοτητα...
ΠΆΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...
quote:
το όλο θέμα για μένα, πάει στο ότι η πολιτική που ασκείται
είναι εντολές της Ε.Ε., δεν αποτελούν επιλογές και περιθώρια που
έχουν οι Έλληνες ιθύνοντες....
Αυτό λέω, εδώ και καιρό,γιατί δεν μπορώ να κατάλαβω το πως την πατάμε
με την απάτη αυτή....
Πως να ασκήσουν πολιτική οι Έλληνες πολιτικοί (όταν και άμα έχουν τη θέληση να ασκήσουν αυτοί πολιτική)?
Αφού είμαστε χρεωμένοι μέχρι το κεφάλι?
Αφού αυτοί οι ίδιοι που μας έβαλαν στην Ε.Ε., αυτοί οδήγησαν το κράτος στην Επιτήρηση από Επιτρόπους της Ε.Ε.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση φταίει που οι δικοί μας είναι ανίκανοι trexagireve?
Οι δικοί μας αναγκάσανε τους Ευρωπαίους νας μας βάλουν σε επιτήρηση με τις πράξεις τους.
Ας είχανε το θάρρος οι δικοί μας πολιτικοί να κατεβάσουν τις προτάσεις της Ε.Ε. σε δημοψήφισμα όπως στην Ιρλανδία ή ακόμα καλύτερα να κατεβάσουν σε δημοψήφισμα τα νομοσχέδια που περνάνε στο δικό μας Κοινοβούλιο.
quote:
Τι σημασία έχει ποιό θα βγει;Όποιος και να βγει, έχει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και για συγκεκριμένες κατευθύνσεις..Περισσότερο
φακέλωμα, περισσότερο έλεγχος της εξουσίας απο το κεφάλαιο,όλο και
To φακέλωμα και ο έλεγχος γίνονται για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
Αλλά πέρα από αυτό.
Σωστά γράφεις ότι ο καθένας τους έχει συγκεκριμένα πράγματα να κάνει και συγκεκριμένες κατευθύνσεις έχει δεχτεί.
Αλλά πάλι αυτές οι κατευθύνσεις δεν έχουν σχέση με την Ευρώπη.
Ίσα ίσα οι κατευθύνσεις δίνονται από εδώ από το εσωτερικό της χώρας μας. Από εκδοτικούς οργανισμούς, από κατασκευαστικές, από εσωκομματικές φατρίες και από επιχειρηματικούς ομίλους που στηρίξανε τον κάθε πολιτικό.
Εκεί πρέπει να εστιάσεις για να δεις από που ξεκίνησε και που καταλήγει το πρόβλημα. Η Ευρώπη παίζει άλλο ρόλο. Το πως καταντήσαμε είναι απόλυτα δικό μας φταίξιμο και οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν είναι "Made in Greece" αλλά από μια ολιγαρχία ανθρώπων.
Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking
πολιτικούς, εμείς οι πολίτες, την πληρώνουμε και μας κοροιδεύουν
ότι φταίει ο τάδε, ή ο δείνα..
Είναι πολιτική ενάντια στον πολίτη, με την όποια δικαιολογία και
δεν πρέπει να την πατάμε με το ποιός βγαίνει και ποιός δεν βγαίνει....
Είναι άσχετο με αυτό που γίνεται...Είναι για να γίνει και το κάνουν
δίχως σε πληροφορώ, να έχει σχεση πόσο διεφθαρμένοι και πουλημένοι
είναι..Κομπάρσοι είναι για να δικαιολογηθεί αυτό που συμβαίνει...
Αλλά, το περί κατάστασης κινδύνου και στρατιωτικός νόμος, είναι
που φοβάμαι εγώ..Τότε θα έχουμε και διώξεις...
Αυτο το αύριο,όπου θα πιάνουν κόσμο και θα το πάνε μέσα,έτσι
χωρίς λόγο, όπου κανείς δεν θα έχει κανένα δημοκρατικό δικαίωμα
και ελευθερία, θέλεις να τον ζήσουμε;
Γιατί θα τον ζήσουμε και δεν τον θέλει κανείς...
Είνια να γίνει, αλλά, ο καθένας, μέσα του τι πιστεύει και πόσο μπορεί να είναι υπεύθυνοε των θέσεων του....