- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ατυχώς για σένα, εγώ δεν είμαι απο αυτούς που τα σηκώνουν κάτι τέτοια. Όλα αυτά για τα οποία με κατηγορείς γράφτηκαν σε ένα topic εντελώς γελοίου περιεχομένου, το <<αντμίνα>>, το οποίο πιστεύω πως λίγο πολύ όλοι έχουν επισκευτεί και ξέρουν πως εκεί δεν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα για συζήτηση
Κατα συνέπεια, το πήρα στην πλάκα όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμετέχοντες σε εκείνο το topic. Όλα όσα είπα εγώ δεν έβλαψαν καθόλου, όπως νομίζω το forum, αντίθετα συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών και να απομονωθούν παράσιτα όπως ο ngw που μόνο κακό προκαλούν.
Εσύ όμως γιατί τα αναφέρες όλα αυτά? Γιατί χτυπάς τόσο ύπουλα? Εγώ πάντα μιλούσα σε εσένα και μόνο σε εσένα, χωρίς να αναφέρω όσα έλεγες σε προηγούμενα topics, με τη βοήθεια πο΄λλών απο τα οποία θα μπορούσα κυριολεκτικά να σε ΘΑΨΩ.
Δεν το κάνω όμως, γιατί εγώ πρώτον σέβομαι τα παντελόνια που φοράω και δεύτερον γιατί πιστεύω πως δεν είμαστε εδώ για να θάβουμε ο ένας τον άλλο και να ξεκατινιαζόμαστε, αλλά για να συζητάμε δημιουργικά. Κατα συνέπεια, πιστεύω πως topics σαν αυτά, που υπάρχουν μόνο και μόνο για να ικανοποιούν τους μικροεγωισμούς τους ανώριμα κοριτσάκια σαν εσένα, δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης και πρέπει να κλείσουν, γιατι ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ προξενούν στο forum.
Στο πα και θα στο ξαναπώ. Για άτομα του επιπέδου σου, που απολαμβάνουν τόσο πολύ το ξεκατίνιασμα, υπάρχουν ωραιότατα reality show. Αντε λοιπόν σε κανένα fame story και παράτα μας ήσυχους!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Η Αβαλλον τωρα μου εστειλλε ενα γραμμα !
-ΚΑΛΑ ΤΟΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;//ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟΔΩ;;;
--ΤΣΤΣΤΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ--
quote:
+απο οσο μπορω
quote:
νααισθανθω![]()
quote:
φαινεται
quote:
[b]πλεον ειλικρινης.χικ!
quote:
Ετσι Αβαλλον ,σου ζητω δημοσια να επιστρεψεις,
διοτι δεν ειναι τα λοιπα μελη ανωτερα απο σενα για να
αυτοεξοριστεις εκουσια,χρειαζεται ΚΑΙ η δικη σου αποψη,
και συνεπως μην τους κανεις την χαρη...
quote:
[b]Mας τα'πριξες...
ετσι εξηγειται...η επιμονη να βριζεις την ατμα;
....χμ...μηπως εδω εχουμε μια "αφανη"... νικητρια ;
μηπως "καποια τα καταφερε";;...
να κατευνασει το μιστερ-βιαγκρα...Ηλιο;
Ας επιστρεψει λοιπον!
--κυλησε ο τετζερης+βρηκε το καπακι--
"Α!+που'σαι παιδιιι!..."![]()
-δεν της ειπε κανεις να φυγει!--μονη της το πε μονη της το εκανε-περιπου βεβαια..-
-δεν την εβαλε κανεις "επανω -κατω 'η επι τα αυτα..!"
εκεινη ειπε:"Ε! Ποια νομιζεις οτι εισαι εκει πανω;;;"...(δηλαδη; -Τοποθετησε εαυτον....κατωθι ημων..κυριοι δικαστες!..:))--και μετα αρχισε να "φτυνει ψιλα"....
----για να μην πω..το αλλο ρημα που προτιμας..
----
ANTE ΑΡΚΕΤΑ "ΓΕΛΑΣΑΜΕ"...(ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ +ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΛΩΝ....!ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ;
ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ //ΚΙ ΕΡΠΕΤΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ;
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!!!!!
-Α-ΠΕΙΡΑ ΟΝΤΩΣ.-
ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ!.
ΕΧΜ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...--ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ//ΤΩΡΑ ΔΑ ΒΑΛΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΙ ΜΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ ΓΚΑΙΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ//ΘΑ'ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΔΑ ΕΣΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...:))
-----the end of the part..
"the endless
parodieeeee
of
the butterfly's
esotericoparadox ----
quote:
Η ΑΤΜουλα,προφανως δεν ειναι το black sheep,
θαταν βλακωδες να το πουμε.
Ουτε και ασχετη με τα εσωτερικα ειναι.
Την συμπαθω εξ'ισου με την Αμαλιτσα,την Ζαντοκ,
την Αβαλον και τις λοιπες ορμονουχες του χωρου,
μονον που η Ατμουλα,ισως εχει λιγα οιστρογονα
...και καμπυλες παραπανω.
...![]()

clickonmebabe..
ωραια...
ξερεις..εσενα η σταση σου...οριζεται ετσι κι αλλιως μοναχα κατω απο τη ζωνη.
το αν θαβω η αν θαβεις....δεν μου λεει τιποτε.
ακομη δεν ηρθες εσω και βρηκες ακριβως τι θα κανεις;θα μου πεις και να φυγω! τρομαρα σου..:((
ετσι ειναι μικρο μου...ο καθενας εχει και μια θεση στη ζωη...
το ιδιο κι εδω...
εσυ τι μαθημα μου κανεις ειπαμε;
quote:
Όλα αυτά για τα οποία με κατηγορείς ...
δεν σε κατηγορησα !εσυ ομως δεν λεω....μου ειπες ενα σωρο...//τι κιαν λεω πως εκπαιδευομαι :)
εσυ που ασχολεισαι με τις μανες των αλλων....;;;
πως το κρινεις αυτο;θα σου αρεσε να σου το λενε;
δεν νομιζω ανδρας με..παντελονια....να το αντεχε....:(
-μην το κανεις λοιπον-
--....δεν αρμοζει σ'εναν Καιζερ να μιλα ετσι σε Εμενα...!
εκτος κι αν ομιλεις με την ιδιοτητα του φελου του μπουκαλιου...
(εδω προκειται για.. "μπυρα"/αντι την "πειρα"'η "πυρα"=λεξεις κλειδια για τους παλιους του χωρου...)
πεσμου....ομως...
πως ξερεις τοσο καλα τι ειμαι και τι κανω....;0
ηρθες....ετοιμος;;;
quote:
Εσύ όμως γιατί τα αναφέρες όλα αυτά? Γιατί χτυπάς τόσο ύπουλα? Εγώ πάντα μιλούσα σε εσένα και μόνο σε εσένα, χωρίς να αναφέρω όσα έλεγες σε προηγούμενα topics, με τη βοήθεια πο΄λλών απο τα οποία θα μπορούσα κυριολεκτικά να σε ΘΑΨΩ.
Δεν το κάνω όμως, γιατί εγώ πρώτον σέβομαι τα παντελόνια που φοράω και δεύτερον γιατί πιστεύω πως δεν είμαστε εδώ για να θάβουμε ο ένας τον άλλο και να ξεκατινιαζόμαστε, αλλά για να συζητάμε δημιουργικά.
εγω υπουλα;//εγω ειμαι εδω ακομη//αλλη εφυγε//αλλη ερχεται και "μας χαιρετα!",αλλη επιτιθεται για να μην μιλησει...:((
χμ...τι σεβεσαι ειπαμε;
--τα παντελονια σου;
αυτα ...δεν δηλωνουν τον "ανδρα"...απαραιτητα!---
..εφοσον πιστευεις πως
"δεν ειμαστε εδω για να θαβουμε.. ο ενας τον αλλο.."
Γιατι ανακατευεσαι;
ασε μας να τελειωνουμε την ιστορια!
και δεν καταλαβα/ηρθες πριν δυο τρεις μερες + μου λες να φυγω;
"υπουλο παιχνιδι παιζεις"...Καιζερ αλλα δεν ξερω γιατι!
...δεν μ'ενοχλεις..καθολου:))--
αντε καλο ξημερωμα...//κουραστηκα με τοσο katinotrainning..

clickonmebabe..
Χαίρεσαι? Ναι? Μπράβο το καλό παιζάκι! Ικανοποίησες επιτέλους τους μικροεγωισμούς σου? Μπορεί να σταματήσει αυτή η καταστροφική για το forum συζήτηση? Απαξιώ ακόμα και να σχολιάσω το τελευταίο σου post, ας κρίνουν τα μέλη του forum ποιός έχει δίκιο.
Τελική έκληση προς όλα τα μέλη που συμετέχουν σε αυτό το topic.
ΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!
Αφού μήνες τώρα ζητάς τον διάλογο μαζί μου έχε τον...
quote:ΖΕΖ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ.
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙΣ....
ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....
--ΟΣΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ....--ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ATMAESOTERICA;
Ευθέως λοιπόν σε ρωτώ ΑΤΜΑ, ποιος είναι πίσω από τους άλλους δυο λογαριασμούς, ZEZMPERG-AVALLON, στο pathfinder.gr;
Διότι η ερώτησή που μου κάνεις καλή μου, αυτό εννοεί.
Πως είσαι γνώστης των δυό άλλων λογαριασμών !
Έλα λοιπον, δώσε μας τα στοιχεία που γνωρίζεις και μετά όλοι μαζί, εάν πράγματι δεν ξέρεις, θα ψάξουμε να βρούμε ποια/ος κρύβετε κι από αυτόν (atmaesoterica) τον λογαριασμό!
Μια και με ρωτάς:
Εάν εγώ έφτιαξα την ταυτότητα του λογαριασμού atmaesoterica;
Σου απαντώ:
Τουλάχιστον γνωρίζω το ονομά μου, εδώ μέχρι και ο ράμογλου με το βαπτιστικό μου με αποκαλεί...
Έτσι δεν θα με έγραφα Κωστούλα!
Κατάλαβες ΑΤΜΑ τώρα γιατί δεν μπορεί να είμαι εγώ;
quote:
ΑΤΜΑ,Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ....ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ ΕΣΥ....
ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΙΝΑΡΑ
ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ
ΑΝΟΗΤΗ ΓΡΑΙΑΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ...ΣΙΧΤΙΡ....
ΑΜΑΛΙΑ....
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ....ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ....:(
clickonmebabe..
Αγαπητή Αμαλία μήπως θα πρέπει να δεις και λίγο το μήνυμα της ΑΤΜΑ;
Εντάξει στο στόχαστρο ο αγαπητός ENDORAMA, αλλα αγαπητή μου και λίγο προσοχή σε όσα λέει, γράφει, ένα αμετανόητο μέλος ποτέ δεν θα βλάψει...
Σας χαιρετώ.
καποιοι ειπαν οτι το forum ειναι η μικρογραφια της κοινωνιας μας
μεχρι προσφατα συμφωνουσα σε αυτο
ομως τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως να μην ειναι ετσι τα πραγματα
η ανωνυμια και η απομακρυσμενη επικοινωνια δινει φτερα στο θρασος
και οι ανθρωποι μεσα απο την ασφαλεια που δινει αυτη η κατασταση εκδηλωνονται πιο ευκολα και οι σκοτεινοτερες πλευρες του εαυτου τους βγαινουν στην επιφανεια πιο γρηγορα και με μεγαλυτερη ενταση
ισως αν ηξερες προσωπικα αυτους που σε εκνευριζουν εδω μεσα να περναγαν πολλα χρονια ωσπου να ανακαλυψεις πραγματικα τι ρολο βαρανε
ισως να μην το μαθαινες και ποτε
να μας γινει μαθημα αυτο για τους γνωστους μας?
quote:αληθεια η δικη σου θεση ποια ειναι? ειχα την εντυπωση οτι εδω μεσα δεν υπηρχαν θεσεις και αξιωματα αλλα μια παρεα (αντε 3,4,5 παρεες)
ετσι ειναι μικρο μου...ο καθενας εχει και μια θεση στη ζωη...
το ιδιο κι εδω...
quote:ενω εμεις ηρθαμε αφου συμπληρωσαμε κατι κουπονια.
ΕΓΩ ΕΔΩ ΗΡΘΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
quote:και ποιος ειναι αυτος που κρινει το πως θα πρεπει να μιλας στον αλλον?
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ!//ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...ΤΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ".."ΣΤΡΩΜΑΤΑ"...
ποιος ειναι αυτος που κρινει το κοινωνικο σου στρωμα?
ποιος ειναι αυτος που βαζει ταμπελακια κοινωνικης επιφανειας στους ανθρωπους?
που το διαβασες στο Mein Kampf?
ισως αν μιλουσαμε το ιδιο σε ολους να ηταν καλυτερα απο το να υποκρινομαστε
κατα την γνωμη μου δεν ισχυει ολη αυτη η κοινωνικοστρωματοποιηση
παραδειγμα
εσενα ατμα σου μιλανε πολλα ατομα απο διαφορα κοινωνικα στρωματα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα επικοινωνιας αν και δεν εισαι σαν εκεινους ουτε φυσικα εκεινοι σαν εσενα
ολοι μας καταλαβαινουμε οτι σε κραζουν και σε καταριουνται
οπως το καταλαβαινεις και εσυ (φαινεται και απο της απαντησεις)
πως το εξηγεις αυτο?
εχουμε ολοι την ικανοτητα που ανεφερες?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Το κείμενο υπάρχει στο κλειδωμένο πια τοπίκ, και αν παρατηρήσατε κύριε ραμογλου, αναφέρθηκε ΕΥΘΕΩΣ… σε εσάς…
Που?
Για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά που υπάρχουν για τα μέλη. Δεν ξεχνώ ότι ενώ ο admin διαγράμμισε μήνυμα του doloplokos χωρίς κανένα υβριστικό σχόλιο με άφησε ακάλυπτη μπροστά στα εξευτελιστικά υβριστικά σχόλια του Ράμογλου.
Εκεί που δεν υπάρχουν άνθρωποι να σε απειλούν να σταματήσεις να γράφεις... Αν όλα αυτά έχουν να κάνουν με εσωτερισμό δε θέλω να έχω καμμιά σχέση με αυτόν.
Και στην ΑΤΜΑ, κάνοντας της μια ερώτηση…
Και τελικά Ατμα «ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του τραγουδιστή? Αυτό που τον εκφράζει καλύτερα ή αυτό που ΑΝΑΔΙΚΕΝΥΕΙ καλύτερα τη φωνή του?»
Ερχεται λοιπον σαν απαντηση από την ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ
Πρόσεξε τους όρκους και τις μυήσεις στο διάβα της ζωής σου.
Μια ομαδούλα της πνευματικής κακομοιρίας είναι και τίποτα παραπάνω.
Με χρέωσαν δασκάλα σου οι ανόητοι και με πολέμησαν δίχως υπαρκτό λόγο!
Δεν τους αρέσει η αλήθεια και το φώς, στο σκότος και στο ψέμα τοποθετούν την ύπαρξή τους δεν θα γίνω εγώ (και δεν μπορώ) η αιτία της λύτρωσης.
Γίνε εσύ ο φάρος τους καρδιά μου, και χαρισέ τους την παντοτινή συγνώμη σου, ίσως έτσι να δουν, ίσως κάποιοι...
Να θυμάσαι ότι είσαι φορέας ψυχής.
Να θυμάσαι ότι υπάρχουν ακόμα αληθινοί εραστές του εσωτερισμού, είχα την τύχη να βρω κάποια μέλη και εδώ.
Βρε την ......,
τόλμησε να πει, ομαδουλα της πνευματικής κακομοιριάς, προσοχή, όχι ΕΣΑΣ….μα ίσως ότι πρεσβεύεται κύριε Ραμογλου?
Και εσείς τι κάνατε?
Γράψατε κύριε ραμογλου,
Μείνε λοιπόν να παλέψεις με τον εαυτό σου εδώ μέσα, μείνε να αποδείξεις σε σένα το ότι είσαι δυνατή, μείνε για να βρεις όλα αυτά που έχασες μέσα σ’ αυτήν την παράλογη διαμάχη που ξεκίνησες μαζί με το alter ego σου.
Ναι αυτή που σήμερα κάνει την ανήξερη, την αθώα και σου συμπαραστέκεται με λόγια γλυκά αλλά ψεύτικα.
Αυτή που ξεχνά πως ο γραπτός λόγος είναι σα τα δαχτυλικά αποτυπώματα.
Αυτή που δεν καταφέρνει να κρύψει το μίσος της απέναντι σε κάποια πράγματα.
Αυτή που με την «φιλία» της σε οδήγησε ΕΔΩ.
Μαλιστα κυριε Ραμογλου, καταλάβατε καλά!
Τι να έχασε η αββαλον?
Μήπως χάσατε εσείς κάποιο πιθανό μέλος Στοάς και στείρας γνώσης….όπως επεσήμανε και η ίδια?
Εδώ σαν παγώνια ήλθανε κάποιοι για να ξεδιπλώσουν τα φτερά τους. Για να κάνουν επίδειξη και όχι για να μοιραστούν ΓΝΩΣΕΙΣ.
Για να επικρίνουν, κατακρίνουν, ειρωνευτούν, προσβάλλουν όποιον δεν γνωρίζει,(αλλά και όποιον γνωρίζει αυτά που δεν τους αρέσουν...)για να αποδοκιμάσουν στάσεις ζωής και καταστάσεις...
Για να δούμε λοιπόν ποιος έχει πιο όμορφα και πιο εντυπωσιακά φτερά... Κι όλα αυτά μέχρι να δούμε τα πόδια μας ή να τα δουν άλλοι...
Μέσα στο χείμαρο αυτό γνώσεων υπάρχουν ελάχιστες σταγόνες σοφίας και αυτό είναι το πρόβλημα γιατί ως γνωστόν «Η ΓΝΩΣΗ ΕΊΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑ ΣΟΦΙΑ»...
Γέμισε τούτος ο τόπος με ξερόλες, ειδήμονες που δεν σηκώνουν αντίρρηση, φωτεινούς παντογνώστες, φωτισμένους και Διδάσκαλους αλλά δυστυχώς όσο γινόταν αυτό περιέργως άδειαζε από μαθητές και από εραστές της γνώσης.
Μα φαίνεται να σας τα λένε πολλοί εδώ μέσα….μα κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται!
Και για να δεις την αντικειμενική θέση, και όχι χαιρεκακία, αν κάποιος από τους Συντονιστές, γράψει πως το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ είναι ΤΕΚΤΟΝΩΝΙΚΟ ΣΙΤΕ, αποχωρώ αμέσως με την θέληση μου, χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Πάμε παρακάτω?
Σου γράφει λοιπόν ξανά η αββαλον
Ράμογλου γιατί επιμένεις να φέρνεις την Ατμα στη συζήτηση?
Ανέφερα ποτέ ότι ο λόγος αποχώρησής μου ήταν οι όποιες διαμάχες είχα με κείνη??? Ποιός από τους δυό μας είναι τελικά ο κολλημένος?
Οι διαμάχες μου με την Ατμα ουδέποτε χάραξαν πάνω μου πληγές... γιατί απλά σαν άνθρωπος δεν με αγγίζει...
Αντίθετα μπορώ να γίνω πολύ ευάλωτη όταν πλήττομαι και πληγώνομαι από ανθρώπους που εκτιμώ και τους θεωρώ φίλους...
AYTO HTAN TO MEΓΑΛΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ!! Υπερεκτίμησα και έδωσα αξία σε κάποιους που θεωρούσα φίλους
Βαζω λοιπόν λίγες εικόνες, θέλοντας στην πρώτη περίπτωση να δείξω την ΖΗΛΕΙΑ *(κοριτσακι)…και στη δεύτερη μια διαμάχη (εσωτεριστων), (ΤΕΚΤΟΝΩΝ και ΜΗ)... αν δεν κάνω λάθος εχουν ξαναγίνει τέτοιες προσπάθειες) με συνέπεια να πάρει πολλούς η μπάλα και να συμβαίνει ότι συμβαίνει…..
και έρχεσαι να γράψεις κυριε Ραμογλου,
Εσύ λοιπόν αγαπητέ μου φίλε ποιόν ορίζεις ως κύκλο «εγκληματιών» ;
Αδυνατώ να χαρακτηρίσω έτσι το όποιο μέλος του esoterica.gr προσωπικά, αλλά εσύ για να το λες κάτι θα ξέρεις. Μοιράσου το μαζί μας λοιπόν.
Δε θέλω βέβαια να θεωρήσω πως όλα τα παρακάτω μέλη Helios, allzzaro, ΠΛΑΤΩΝΑΣ, endorama, CYBERMASTER, Zadok, steelsummer, amalia, AVATARGR, Oannes, Hermes, Δημ., Ostria, zezmperg, Ramoglou, Kaizer, που έγραψαν στο Topic αυτό μπορεί να έχουν κάποια σχέση με το υπονοούμενο της σκέψης σου απλά και μόνο γιατί έγραψαν στο Topic αυτό και μάλιστα πολλά από αυτά προσπάθησαν να σταματήσει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ.
Έναν παραλληλισμό δικό μου...
Θα έχεις διαβάσει, καθότι δαήμων και ουχί αδαής, πως εν γένει στα εγκλήματα… φτάνουν πρώτα… οι εγκληματίες.]
Δηλαδή τις ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ…και ποιοι έφτασαν πρώτοι είναι οφθαλμοφανές, αδυνατείς να ΔΕΙΣ…μα το ότι χαρακτήρισα εγκληματίες τα μέλη του εσωτερικά!!!!!
Που το είδατε αυτό κύριε ραμογλου?
Καταλάβατε ποιος είναι τελικά ο ΚΡΙΟΣ ποιος ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ….και πιθανά κάποιος κρυμμένος… λίγο πιο κάτω?
Κάποιος…. Που ισως ΜΙΣΕΙ…την ΑΤΜΑ?
Αλήθεια…εσείς ο κριτές των πάντων…..
Αναρωτηθήκατε γιατί Η ΑΤΜΑ τον πρώτο χρόνο, και για ένα ολόκληρο χρόνο, δεν χλεύασε, ειρωνεύτηκε, κορόιδεψε…η έβρισε ΚΑΝΕΝΑ?
Μιας και το Τοπικ το συνέχισε ο Ήλιος για ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ και ΓΙΑ αντιδραση σε ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ/ΚΙΤΡΙΝΕΣ εν γένει….καλό είναι να μάθουμε να δείχνουμε μόνοι μας ΚΙΤΡΙΝΟ στον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ…όταν σφάλουμε, και να αγκαλιάζουμε για λίγο τη ΣΙΩΠΗ….ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ ΣΟΦΙΑΣ.
Θεωρω ΑΝΟΥΣΙΑ οποιαδηποτε αλλη ΣΥΝΕΧΕΙΑ...και απο μερους μου, ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ.
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Αν ισχουν οσα λεει ο αγαπητος πλατωνας τοτε ΝΤΡΟΠΗ σε καποιους εδω μεσα!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ...αρε που φτασαμε!!!
Προσηλιτισμος μεσα απο τα φορουμς!!!!

... Κι είπε ο Ερμης ο φτερωτός θερμά και λυπημένα: Ελα
καλή μου Καλυψώ, μη τα'χεις πια χαμένα ...
Χαίρομαι που ξέρεις να διαβάζεις το τι έχω γράψει, χαίρομαι που ξέρεις τι ακριβώς συνέβη και γιατί είπα «κατίνα» ή «Μάρθα Βούρτση» ή «Κατίνα Παξινού» το εκλιπών μέλος ( διότι αυτές ήταν οι βρισιές που απεύθυνα στο εν λόγο μέλος ).
Βέβαια σα γνήσιος Κριός κάνεις και εσύ το λάθος να αναφέρεις πράγματα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ σου έχω αναφέρει προσωπικά ( είναι καθαρά προσωπικά μου στοιχεία ) και να τα εμπλέκεις στην κουβέντα, θέλοντας έτσι να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Μάλιστα !!!!!!!!!!
Εύγε φίλε μου, συγχαρητήρια γιατί είσαι αληθινός, γιατί τελικά σε όσους μπορούν να δουν είπες την μεγάλη αλήθεια, είπες το ΣΤΟΧΟ !!!!!!!!!
Όχι δεν ήταν ούτε η αγαπημένη μου ΑΤΜΑ, ούτε ο αγαπημένος μου Kelsos, ούτε η συμβία μου, ούτε κανείς άλλος.
ΗΤΑΝ Η ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ !!!!!!!!
quote:
Ερχεται λοιπον σαν απαντηση από την ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ
Πρόσεξε τους όρκους και τις μυήσεις στο διάβα της ζωής σου.
Μια ομαδούλα της πνευματικής κακομοιρίας είναι και τίποτα παραπάνω.
quote:
Βρε την ......, τόλμησε να πει, ομαδουλα της πνευματικής κακομοιριάς, προσοχή, όχι ΕΣΑΣ….μα ίσως ότι πρεσβεύεται κύριε Ραμογλου?
quote:
Μαλιστα κυριε Ραμογλου, καταλάβατε καλά!
Τι να έχασε η αββαλον?
Μήπως χάσατε εσείς κάποιο πιθανό μέλος Στοάς και στείρας γνώσης….όπως επεσήμανε και η ίδια?
Σημείωση συντάκτου : χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλό !!!!!
Λες να έχασε η Βενετιά βελόνι ; Κοντά είσαι τράβα ρώτα !!!!!
quote:
Και για να δεις την αντικειμενική θέση, και όχι χαιρεκακία, αν κάποιος από τους Συντονιστές, γράψει πως το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ είναι ΤΕΚΤΟΝΩΝΙΚΟ ΣΙΤΕ, αποχωρώ αμέσως με την θέληση μου, χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά θα θίξω πράγματα προσωπικά και δε θέλω να το κάνω αυτή τη φορά, έγινε όταν και όπου έπρεπε και πάλι με μέτρο, διότι οι υπόλοιποι ούτε φταίνε ούτε και θα μπορέσουν να καταλάβουν τα παιχνίδια που παίχτηκαν από πίσω.
Να πω πως λυπάμαι ;
Θα είναι ψέμα !
Αντίθετα χαίρομαι που τελικά η αλήθεια βγήκε και βασίλεψε !!!!!!
Αν και το αν είμαι ή όχι Τέκτονας είναι εντελώς προσωπικό μου θέμα και ουδέποτε το ανέφερα σε κάποιο από τα Post μου, όπως και δεν έθιξα κανενός το δικαίωμα να ανήκει σε κάποιο Τάγμα ή Οργάνωση, κάποιοι θεώρησαν πως μέσω εμού θα μπορέσουν να πλήξουν το στόχο τους που δεν ήταν άλλος παρά ο Τεκτονισμός.
Συγχαρητήρια λοιπόν φίλτατοι Πλάτωνα, Άννα, Μίνα !!!!!!!!!!
Όχι το site δεν ανήκει σε κανένα Τεκτονικό Ίδρυμα, αν θες μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο Admin.
Μιας και λοιπόν το πρόβλημα είμαι εγώ το που ανήκω και για να σταματήσουν οι διαμάχες σας φιλώ σταυρωτά και σας εύχομαι να περνάτε πάντα καλά.
Συγνώμη Πλάτωνα που δεν φαντάστηκα πως η Μίνα και η Άννα ( ούτε σε αυτή έχω πει που ανήκω αλλά της το είπαν κάποιοι άλλοι ) θα έφταναν σε τόσο ποταπά σημεία και θα έφτιαχναν πίσω από πλάτες ολόκληρη σκευωρία.
ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ
BYE BYE ESOTERICA !!!!!!!
Ο κακός λύκος
Κρατάω τα λόγια του Endorama,για το θράσος που δίνει η ανωνυμία.Όντως,σε μία κανονική γνωριμία θα μας έπαιρνε πολύ καιρό να καταλάβουμε τί παίζει!
Κίτρινο έγραψα, όχι κόκκινο!
Πες μου, ειλικρινά
Νομίζεις πως γνωρίζω τα διάφορα μέλη του εσωτερικά και κάνω πόλεμο…σε Τεκτονικές... και τέτοιου είδους οργανώσεις?
Με είδες να μπω κάπου που γράφατε για τεκτονισμό, και να κάνω πόλεμο?
Ρώτησα αν το Σιτε είναι Τεκτονικό, για να σου δειξω πως είναι ελεύθεροι να λένε και να κάνουν ότι θέλουν (στο σιτε τους), άρα εκεί δεν έχω θέση.
Αν το εσωτερικά είναι ελεύθερο σιτε, υπάρχει θέση για όλους…
Για την Ταυτότητα σου, οι τοίχοι το έχουν τύμπανο και εσύ κρυφό καμάρι? Μα καλά όταν γράφεις, όπου γράφεις… και αυτά που γράφεις, λες οι άλλοι... να μην καταλαβαίνουν?
Αναρωτήσου γιατί με τη σειρά μου, για δυο μήνες.. έστειλα όλο και όλο ένα μήνυμα, και αυτό συμφιλιωτικό…εκεί στο παγώνι…
Δεν παίρνω το μέρος κανενός….και προπαντός δεν βρίζω ποτέ μου τα μέλη… Όσο για τις ιδιότητες τους, όπως σου έγραψα και αλλού, το τι κάνει η είναι ο καθένας μας είναι δικός του λογαριασμός, μα αυτό δεν τον καθιστά σοφό, ούτε και πρέπει να επιβάλλει τη γνωμη του στους αλλους.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ "ΑΓΑΠΗΤΗ",ΟΣΤΡΙΑ;
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ Ο ΞΙΠΑΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.
ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΟΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΩ.. ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....:)''
ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ....//ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ "ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ",ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ/ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ;,ΤΙΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ;....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ;;;;
ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....:(
(ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΘΑ'ΝΑΙ... "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... :)"
Τι να σου πω βρε ΑΤΜΑ (κομμένο το αγαπητή αφού σε ενοχλεί, ελπίζω να μην σε ενοχλήσει και το βρε, το χρησιμοποιώ συνήθως εναλλακτικά) ότι καταλαβαίνει ο καθένας! Εσύ έτσι το κατάλαβες και βρήκες και το βαθύτερο πρόβλημά μου! Μπράβο βρε!
Μείνε με αυτή την εντύπωση λοιπόν, εφ όσον απ' ότι φαίνεται σε βολεύει.
Εγώ σταματώ εδώ, δεν βλέπω και καλά χωρίς τα γυαλιά της πρεσβυωπίας, τρέμει και το χέρι μου, άσε που με έχει κουράσει και η καταδίωξη όμορφων και πλήρεων* γυναικών γμτ, δεν είμαι πιά για τέτοια σπορ... πάω να φάω το γιαουρτάκι μου, η πεινασμένη!
Αντε και καλά ξεμπερδέματα!
*έτσι είναι η γενική στον πληθυντικό; έχω φυράνει πιά η γυναίκα
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Μείνε με αυτή την εντύπωση λοιπόν, εφ όσον απ' ότι φαίνεται σε βολεύει.
EΣΕΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ/ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΘΙΑ.(ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ//ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ:ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ)
ΕΝΤΑΞΕΙ, Οστρια, ειναι κι αυτο μια τακτικη,δε λεω!
Αποφευγεις ν'απαντησεις,,γινεσαι επιθετικη ...παραυτα, την ελαβα την απαντηση!(ξεχασες πως μπορω να εμβαθυνω απο χιλιομετρα μεσω των οσων γραφεις;//εγω ειμαι απο το παλιο καλο ...εσωτερικα....εκπαιδευμενη αριστα πια...με τετοια παθηματα...που μου πρισφεραν οι απανταχου....εξωτεριστες//αλλιως βοιωματικη εμπειρια τωρα και στο χωρο σας!//ακομη και μεσα απο την οθονη του υπολογιστη σας...:)
Ωστοσο θα σε δω εκ νεου/ως και συνηθιζω (περα απο το γεγονος οτιθελετε να ειμαι δεδομενα ως ολα οσα λετε:))
Μην εκτιθεσαι καλη μου ...εχουμε καιρο να να ξαναπουμε/αν δυνασαι να συγχωρεις αυτους που καταδικαζεις αφ'εαυτου η με τη βοηθεια τριτων/dosnt matter though!-
ουδεμια διαθεση ειχα απο περυσι μεχρι το τωρα απειρων επαναληψεων που γνωριζα πως θα παρουν εκταση ως τα τωρα αλλα κανεςι δεν ειχε αυτια ν'ακουσει και ματια να δει.
αρχισα να λειτουργω οπως τους αλλους/εμαθα να επιβοιωνω στην βρωμια της εσωτερικοκοινωνιας οσο και στην βρωμια της εξωτερικοτετοιας..
εδω μεσα ερχεται ο καθε χαρμανιασμενος απο πληθος παθων και εγω η γαληνια καλουμαι να τον καθαρισω!
θα μου πεις..ποιος σου ζητησε μωρη να τον καθαρισεις;
μααααα.αυτος ειναι ο ρολος μου.
αλλα εδω μεσα οφειλουμε πια να συμβιβαστουμς αν δεν θελουμε να μας κατακρινουν...μεσα απο χαρακτηρισμους ημιμετρους σας τις μετριοτητες οσων με περισσο θρασσος προχωρησαν σε αναζητηση πληροφοριων ολων εμας των καποτε απροσωπων ....ψυχων ελεγα πριν...
μα υπαρχει μια σαφης διαφορα..
πρωτα υπηρξε ο γραπτος λογος.
απο τοτε που ηρθε το εξωτερικα εχει επικρατησει στο χωρο ο λογος του εξωτερικα!
ο προφορικος/ακομη προσπαθω να συμβιβαστω με την ιδεα πως δεν δυνανται καποιοι να διαβαζουν γραπτο λογο αλλα αρεσκοονται να μιλαω οπως αυτους ωστε να αρπαζουν την οποια λεξη-ευκαιρια και να χτυπουν αμεσως στηνν προσωπικοτητα συνηθως κρυνωντας μεσα απο τα στενοτατα περιθωρια των διωγκομενων μικρων εγω.
περασα λοιπον σε ενα σωρο ρολους...κανενας δεν προσεξε εδω μεσα στα δυο χρονια παρουσιας μου πως η μεταβολη μου ωσαν το ιτσιγκ γινεται παραλληλα με τον συνομιλητη. ..μου;;;;;
καποτε εγραφες αλλιως!
μα και βεβαια εγραφα αλλιως!
ειχα απεναντι μου εναν ανθρωπο που μιλαγε μεστα/ειχε σαφεστατη θεση επι του θεματος και δεν προσπαθουσε να εισχωρησει στα της καθημερινοτητας μου (που δεν αφορα εδω) ωστε να καταφερει να συλλαβει με το μικρο νιονιο του τι εννοει το ποιητη.
μετα ηρθαν πιο θρασυτατα απο τον εκεινο μεταμελημενο καλο μου λυκοπροσωπο και εκαναν μια βαθεια ..τομη στη δομη του χωρου.
να βγει το εδω στο χαζοκουτι.να βγει παιδια...:)
μετα αρχισαν οι παρελασεις νεων αντιστοιχων με την εκεινη επιρροη/καλο η κακο φανηκε απο περυσι ως φετος//η ματαιοδοξια μου λεει καποιος!
ποια ματαιοδοξια αδερφε με ξερεις απο χθες; ξερεις τι βοιωνει η ψυχουλα μου στην κοινωνια; πωςε κρινεις εσυ αντι εμου και μαλιστα τετελεσμενα τι κανω εγω εδω; αφου εχω δηλωσει εξ αρχης τι ακριβως ειμαι και τι κανω/για οσα αφορουν το εδω.
για το εκει και το τι ειμαι /ομορφη η ασχημη,λεπτη η χοντρη ταλαντουχα η αποτυχημενη μαυρη 'η ασπρη μασωνα -ιεχωβου- βουδιστρια -μουσουλμανα...
δεν σας αφορα .
αφορα μοναχα τις επιλογες μου και δεν βοηθα καθολου στο να κατανοησεις κανεις την ουσια των λογων μου...
αλλα μαλλον κατι αλλο.
αυτο το κατι αλλο απο ποτε εγινε δεδομενο πως θα πρεπει να πιστοποιειται για να σου επιτρεψουν αδαεις στην κυριολεξια επι των εσω να συμεμτεχεις;
απο ποτε θα απολογηθει ο αποστολος ο πλατωνας ο ηλιος ο κελσος η ατμα
...τι ασπαζονται;
υπαρχει μηπως περιπτωση να δυσαρεστησαν καποιους και αυτο ερχεται ως χτυπημα επι πολυ προσωπικων δεδομενων;
δηλαδη σε λιγο θα οφειλει αρρεν νεο μελος να δηλωνει αν εχει κανει περιτομη...
επειδη ετσι οπως παει....θα ζητηθει σιγουρα(κατοπιν των ορμονουχων καποιος κραταει πρακτικα και για θεματα Ασκητη-σμου)
θα ηθελα να πω στην Ζεζ που το θρασσος της περισσευει πως εγω ρωτησα αν ξερει τι σημαινει η ταυτοτητα που αφορα στο ονομα μου.
θα ηταν πρεπον να παψεις να ασχολεισαι μαζι μου!
ο μονος λογος που θα συνομιλουσα μαζι σου ξερεις καλα πως ηταν σε σχεση με ενα θεμα του φορουμ/αλλα αποφευγεις συστηματικα προκειμενου να μην αποκαλυψεις το παζλ των..γνωσεων σου....:(
οχι ειλικρινα δεν γνωριζω ποιος η ποιοι η ποια η ποιος εχει κανει τα εκτρωματα προφιλ σας/αλλα αν θες τη γνωμη μου...ειναι γλυωδη /σαν τη συμπεριφορα σου απεναντι μου.
εφτιαξες τοσες ταυτοτητες αντι να παραμεινεις ντομπρα στη μια και να μιλησεις την αληθεια.
σε ρωτησα για το προφιλ που αφορα εμενα επειδη συνηθως ασχολουμαι με μενα !
εσεις που ασχολειστε με ολους εκτος απο τα χαλια σας (εσυ και η μικρη σου μαθητρια..:(
εσεις αναρρωτηθειτε γιατι τοσο μισος εναντιον μου;
ουδεποτε πριν να μενοχλησετε αντικειμενικα δεν ειχα σκοπο να φτασω εδω.
σας εκανα τη χαρη να κατεβω στο επιπεδο που με θελατε.
αλλο τιποτε;
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΡΜΙΚΑ ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ.
ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΥΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ!
ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ....! ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΣΑΚΡΑΤΑ FOR EVER!
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΣΕΥΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ (!)
ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΦΥΓΕ!
ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ!
Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ;;;;
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΣΩ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΑΣΚΟΠΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΕΔΩ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ!-- ΕΥΓΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ!Η ΑΤΜΑ ΔΕΝ ΦΥΤΕΥΕΙ ΔΕΝΤΡΑ/ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ//ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ....--
'Η ΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΧΑΡΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΤΕ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΕΤΕ-ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ - ΑΛΛΑ ΝΑ!ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ -ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΥ ...
ΕΧΜ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ...
ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΟΜΑΔΕΣ
ΚΛΑΜΠ(ΒΙΝΤΕΟ+ΑΛΛΕΣ...)
ΟΛΟΙ "ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ"(ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ// ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΟΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ:( ...)
ΑΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΙΟΛΑΣ;
ΟΧΙ ΖΕΖ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ,,ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ/ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΛ ΜΠΟΞ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ/ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΤΟ ATMAESOTERICA TO ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΘΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ;
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ...
ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ.
ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ.
ΑΡΑ ΣΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.
ΚΑΗΜΕΝΗ/ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑΚΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ!
(ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΖΕΣ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ..ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ..ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ!)
ΕΣΥ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΟΔΕΣΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΦΑΙΛΣ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ.(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΑΤΙΜΑΖΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ....ΑΛΛΑ ΑΤΥΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΕΙ...//ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ....ΕΜΑΘΕ ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ..:)
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ/ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΖΗΣΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ...
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ....
ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΡΙΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!
ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥ....;
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΕΔΩ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΗΣΕΙΣ;;;;
ΩΡΑΙΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ;
ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ν'ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ;
ΝΑ ΚΟΙΤΑ -ΠΑΛΙ- ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΟΜΟΡΦΗ ΤΙΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΣΑ!
ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ.
ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ.
ΕΤΣΙ ΦΕΡΘΗΚΕΣ,ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!
ΜΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΤΩ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ! Η ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΛΑΧΑΝΟ Η ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ! ΑΝ ΠΑΣ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ( ΟΠΩΣ +ΤΟΝ "ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ",ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ !)ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ!
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..
ΦΕΡΝΕΙΣ ΟΣΟΥΣΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ...
ΝΑΤΗ!
ΟΡΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΥΓΑΤΗΣ Η ΜΑΝΑ...ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!
ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΔΩ.
ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΙΝ ΑΦΕΘΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ...ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙΤΕ.
ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ.
ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ:Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ...
ΑΤΜΑ
ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΩΤΟ.
(Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ/ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ/ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.)
ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΩΝΑ ΜΟΥ.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
ΠΛΑΤΩΝΑΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ...ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΤΙ ΚΙΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΚΑ;
ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΣΑ ΕΔΩΣΕ.
ΦΙΛΕ ΕΝΤΟΡΑΜΑ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΜΩΣ "ΝΑ ΔΕΙΣ"
...ΠΩΣ ΟΣΑ ΛΕΣ-ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΑΤΜΑ ΠΕΡΥΣΙ../ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΟΥΜΕ//ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ...ΚΡΙΟΣ//ΘΕΛΕΙΣ ΞΥΛΟ; ΞΥΛΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ//ΘΕΛΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ; ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ..!/ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΙΖΕΡ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ...:)
quote:
όφτο ρε κοπέλα μου! Δεν καταλαβαίνεις? Εντάξυ, εγώ είμαι ένας κόπανος που τη βρίσκει με το ξεκατίνιασμα. ΚΕΡΔΙΣΕΣ! Εμένα, την Άβαλλον και όλους τους υπόλοιπους που τόλμησαν να σου τη ''βγούν''!
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ!
ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΣΥ ΕΧΑΣΕΣ!
ΜΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ...
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΠΗΛΘΕ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΤΟ;
Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ..ΚΥΚΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ..
ΕΣΥ ΠΑΛΙ "ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ"..
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ--ΜΑΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΑΣΕΣ.
ΕΧΑΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ/ΛΟΓΟ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΟΣ...:(
ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ "ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ" ΚΑΝΕΝΑ!
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ//
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ;
ΟΧΙ ΒΡΕ!ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ//ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΓΜΤ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΟΦΥ ΤΑ ΖΗΤΙΑΝΑΚΙ ΑΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!//ΕΓΩ ΕΥΓΕΝΕΙΑ; ΕΚΕΙΝΑ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ!//
ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ,"ΕΓΩ" ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ"
...ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΓΤ!
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΜΟΛΙΣΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ !ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ!
ΠΟΛΥ ΑΓΕΝΕ ΑΥΤΟ!
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΟΜΗ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ..//ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ Η ΓΡΙΑ//ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ!ΑΧ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΡΜΑ...//
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΖΕΡ ΜΟΥ!
ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ + ΕΞΩΘΩΝΤΑΣ ΜΕ,ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ /ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/
ΩΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΜΟΥ!
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΞΕΡΕΙΣ.
ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΙΛΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΕΤΟΙΜΟΣ!ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ! ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΣΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ!
quote:
Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica...
Χαιρομαι τελικα που ειμαι η γυναικα που εγινα!
/και οχι μια τυχαια "υπαρξη"...
(ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ//ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙΜΙΑ ΛΑΗΘΙΝΗ ΕΥΧΗ:ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ/ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ:))
ΑΓΟΡΙΑ..
ΟΤΑΝ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΑΝΕΡΟΝ....ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ...
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ..
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ..ΣΥΝΗΘΩΣ....ΕΝΑΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΙΓΕΙ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΑΥΤΟ..ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΟΣΟ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ...
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ +Ο ΕΟΝ ΕΔΩ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ..:))
ΗΛΙΕ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΕ,ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙ*![]()
(ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ FOR EVERΒΡΙΣΕΣ ΝΥΜΦΗ...:))
*ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΟΥ//ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ/ΕΧΜ..ΕΓΩ; ΑΝΟΣΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ.
*ΤΟ ΦΙΛΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ "ΧΑΡΑΣ ΑΦ'ΕΥΑΤΟΥ":))
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ

clickonmebabe..
ATMA περίπου μέσα σε ένα 24ωρο... Δυο μεγάλα post από εσένα... και θέλεις να μας πίσεις για τα τόσα ψέματα που ενίοτε γράφεις...
Μάθε ότι οι θεές δεν ψεύδονται...Και οι ψυχούλες προσπαθούν με ΠΟΝΟ να βαδίσουν την ατραπό της λύτρωσης και μακριά από ετούτα τα ψεύτικα τερτίπια...
Μην κουνάς πλέον και για πολύ αγαπητή, το μαντίλι του αποχωρισμού, επιβάλετε να μάθεις τα όρια της πλάνης, του ψεύδους, της κακίας...
Λοιπόν μέσα από τους λόγους, σκέψεις σου, πιστεύω να "έμαθες" πως λειτουργούν τα μπούμερακ και το κάρμα που συχνά-πυκνά επικαλείσαι.
Δες τα ψέματα σου...
όπως και τα αφήνω στην κρίση των μελών του esoterica.gr
Ποιο ερώτημα μου έθεσες και μετά από ένα 24ωρο τι λες ότι με ρώτησες;
quote:
ΖΕΖ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙΣ....
ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....
--ΟΣΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ...--ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ATMAESOTERCA;
Πως θα πρέπει μετα από ετούτα τα ψέματα που γράφεις να σε αντιμετωπίσω;
Πως να γίνει το άσπρο ,μαύρο;
quote:θα ηθελα να πω στην Ζεζ που το θρασσος της περισσευει πως εγω ρωτησα αν ξερει τι σημαινει η ταυτοτητα που αφορα στο ονομα μου.
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
clickonmebabe..
Mετά από αυτόν τον ανθρώπινο ξεπεσμό τι να πούμε;
Μήπως έχασες τον έλεγχο του "άρματος" που καθοδηγεί το ψέμα σου και άρχισες τώρα μπροστά στα τόσα μάτια, των μελών να μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ;
Σας χαιρετώ.
αυτη η κατασταση υπηρχε
εντασεις υπηρχαν ομως επειδη ο κοσμος ηταν λιγος
ηταν λιγες και οι φωνες
το κακο ειναι οτι μαζι με τον αριθμο των μελων ανεβηκε και η πονηρια/θρασος
αυτο δεν ξερω που οφειλεται
ισως εκτος απο την ανωνυμια,απομακρυσμενη επικοινωνια να εχουμε τωρα και το "χανομαι στο πληθος"
ισως γιαυτο να εχουμε και καινουργια κολπα γελοιοποιησης
προτεινω μερικοι να ανοιξουν καποιο λεξικο και να ριξουν μια ματια στις λεξεις ΠΟΝΗΡΙΑ και ΕΞΥΠΝΑΔΑ για να δουν σε τι διαφερουν αυτες οι δυο λεξεις
οπως ειχα πει και πριν λιγες μερες
αντι να κουναμε μαντηλια καλυτερα να σκεφτουμε τι ειναι αυτο που κανει καποιους να φευγουν
ημουν σιγουρος οτι της επομενες μερες θα εχουμε μαζικη εξοδο
και ακομα δεν ηρθε το επομενο Σ/Κ

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Ξανθιά-ξανθότατη είμαι! Ετσι ήμουν πάντα, οπότε μην προσπαθείς να αποδείξεις οτιδήποτε μέσω αυτού. Και βέβαια δεν έχει σημασία στο εσωτέρικα (ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να έχει, έτσι δεν είναι;!), αλλά δεν είμαι εγώ που μίλησα για ηλικίες και για εμφάνιση, εδώ μέσα.
Πάντως αν νομίζεις ότι με ενοχλεί ή με τρομάζει αυτή η κουβέντα, κάνεις λάθος.
Τώρα, σου αρέσει δεν σου αρέσει, δεν απαντώ σε ερωτήσεις που μπαίνουν με την μορφή απαιτήσεων. Αλλά ούτε και επιτίθεμαι σε κανένα. Προσπαθώ να είμαι όσο κόσμια μπορώ, ελπίζοντας ότι και ο άλλος θα αντιπαρατεθεί με εξίσου κόσμιο τρόπο. Δεν συμβαίνει πάντα, τι να κάνουμε.
Οσο για τα "περίεργα" που λες, εμβαθύνσεις, καθρέπτες κλπ εγώ -ως εξωτερίστρια που λες και συ- δεν νοιώθω υποχρεωμένη να τα δεχτώ, προτιμώ να έχω την προσωπική μου γνώμη. Επιτρέπεται; ![]()
Ογλου πού πας βρε;! Ελα και κάνουμε ωραίες αντιπαραθέσεις... ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
αληθεια ειναι η μοναχικοτητα ή η μοναξια
που βιωνει ο ανθρωπος;
και αν υπαρχει απαντηση ,υφισταται οντως κατι τετοιο;
ποια ειναι η αληθεια;
οτι η δραση φερνει αντιδραση ή οτι η αδρανεια
φερνει αποτελεσματα σαν αυτα;
το τι σκοπους εξυπηρετει ο καθεις,ειναι δικο του ζητημα
,το θεμα ειναι κατα ποσο ειμαστε σε θεση ,
να μπορουμε να αποστασιουμαστε μεσω της γνωσης και της μη
αγνοιας απο τα αποτελεσματα των σκοπων αυτων καθ΄αυτων.
ειναι απο τις σπανιες φορες που μπορεσα να εχω προσβαση ,
ετσι ωστε να μπορεσω να σας αγκαλιασω ,
απο αυτην την αγκαλια δεν απουσιαζει κανεις σας.
δεν ξερω αν εχω καταφερει να διευρυνω την πνευματικη υπαρξη
του μανου,ομως το σιγουρο ειναι ,οτι κανεις σας
δε μου εδωσε το δικαιωμα ,παρα ελαχιστοτατες εξαιρεσεις,να
πω πως ο μανος δεν ειναι ετσι.
και παλι αυτες οι ελαχιστοτατες εξαιρεσεις επρεπε να υπαρχουν,
ετσι ωστε να με βαλουν στην διασταση του διαλογισμου και ευρεσης
των λαθων μου.
ολα στο προγραμμα ειναι,τα λαθη,οι πικρες,οι ικανοποιησεις,
αυτα υπαρχουν για εμας και εμεις υπαρχουμε ,για να μπορουμε
να τα δουμε...ειμαι λαθος; θα χαρω αν οντως ειμαι ,γιατι ετσι
ισως ανακαλυψω τον ανθρωπο που θα μου δειξει την αληθεια,
ομως αν η αληθεια ειναι υποκειμενικη και εκεινος που θα την πει,
δεν θα ειναι αντικειμενικος.....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
quote:
Χίλια συγνώμη εκ των προτέρων σε όλους σας που συμμετέχω σε ένα θέμα που στην ουσία δεν θα μπορούσα να κρίνω σαν νέο μέλος που είμαι.
Ευαίσθητη ψυχή...
Καλό θα ήταν να καταχωρούσες σε όλα τα Sites του internet το λογαριασμό σου, για να μην ποτέ βρεθείς... ΣΑΝ...ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ... Με το ονομά μου να κοσμεί ένα profil, λίγο έως πάρα πολύ αστείο κάπου σε κάποιο site... Μετά δε, εάν θέλεις, σκούπισε από τα μάτια σου τα δάκρυα που σου έφερε η θλίψη για όσα διαβάζεις εδώ μέσα...
Και που είσαι, το νου σου, μην μπαίνεις σε topics που σε θλίβουνε...
quote:
Τι πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι υπόλοιποι απ' αυτό? Ετσι όπως διαβάζω αυτά που διαβάζω, δεν μ' ενδιαφέρει η αποψη κανενός, μ' ενδιαφέρει μόνο πως έχετε όλοι βαλθεί να μας κάνετε να μην ξέρουμε γιατί μπήκαμε στο esoterica. Ολοι κάτι έχουν να πουν σε κάποιον .... Κρίμα.... δεν υπάρχει κανείς που να θέλει απλώς να συζητήσει τα θέματα που ενδιαφέρουν όλους μας? Ο,τι προσωπικά έχετε μεταξύ σας, είναι τόσο δύσκολο να τα κρατήσετε και μεταξύ σας ? Σας παρακαλώ όλους, σας ικετεύω : δώστε μας πίσω το esoterica που μας βοηθούσε λίγο να ανοίξουν τα μάτια μας. Δεν θέλω να το παίξω ούτε καλή, ούτε να επιβάλω κάτι, ούτε να γίνω ο ειρηνιστής της υπόθεσης. Και μέχρι τώρα δεν ήθελα και να συμμετέχω σ' αυτή την συζήτηση. Αν το κάνω είναι γιατί έχετε φέρει δάκρυα στα μάτια μου...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
Για όλα υπάρχει καιρός (το esoterica.gr δεν χάνει τίποτα με το να μπούνε δυο-τρία πράγματα στην θέση τους, έστω και με τούτον τον τρόπο που σε θλίβει, από εμάς τα μέλη!!!
Θα πρέπει ο κάθε ένας να γνωρίζει τον τρόπο εκτίμησης και σεβασμού απέναντι σε όλους τους συνομιλητές του...
Επι την ευκαιρία λοιπόν θέλω να σας τονίσω ό,τι:
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
Κάποιοι έκαναν και κάνουν προσπάθειες να μου επιρρίψουν κατηγορίες, ότι δήθεν, είμαι κατά του Τεκτονικού φιλοσοφικού συστήματος!
Για να μην μακρηγορώ καλοί μου φίλοι, σας πληροφορώ, πως υπάρχουν μέλη, τέκτονες, του esoterica.gr που γνωρίζουν ότι έχουν την εκτιμησή και την αγάπη μου.
Από την άλλη κατά σύμπτωση πάντα στην πρώτη συνάντηση των μελών του esoterica.gr και σε τελείως ανύποπτο χρόνο δήλωσα, το τι πρεσβεύω για τα φιλοσοφικά συστήματα σαν απάντηση (και είναι καταγεγραμμένο σε βιντεοκασσέτα) σε κάποιο φίλο που ερωτούσε για την αλήθεια:
Απάντησα περίπου έτσι:
Εδώ μέσα είμαστε περίπου 50 άτομα, το κάθε ένα και μία εσωτερική ατραπο, ένα φιλοσοφικό σύστημα, ακολούθησε όποιο εσύ νομίζεις λιγικότερο και θα σε οδηγήσει στην λεωφόρο της Σοφίας για να βρεις τις όποιες αλήθειες που ζητάς απ΄τον ομιλητή να σου δώσει...
Αυτά είχα να πω και εαν κάποιος νομίζει ό,τι έχω πει ,η, γράψει κάτι κατά για όποιο φιλοσοφικό συστημά, εάς μου υποδείξει το post παρακαλώ.
Ναι έγραψα για ομαδούλες...έγραψα για σκοταδισμό, μα όχι απ΄τα συστήματα αλλά για κάποια άτομα που κάτω απ'την αιγίδα του όποιου συστήματος βγάζουν αισχρά τα όποια αποθημένα τους!
Σας χαιρετώ.