- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:galadriel, μπράβο για το θάρρος της γνώμης σου.
Χίλια συγνώμη εκ των προτέρων σε όλους σας που συμμετέχω σε ένα θέμα που στην ουσία δεν θα μπορούσα να κρίνω σαν νέο μέλος που είμαι. Εχει τύχει και εγώ να γράψω σε ένα τόπικ κάποια πράγματα προκειμένου να εκτονωθώ και να διασκεδάσω.... εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά....Παρακολουθώ όσα γράφονται αυτόν τον καιρό και δεν βγάζω κανένα λογικό συμπέρασμα, αντίθετα με γεμίζει θλίψη το γεγονός ότι βλέπω άτομα που θα λειτουργούσαν σαν φάροι για τους νεότερους συμμετέχοντες να μην ξέρουν ούτε τι λένε ούτε τι γράφουν. Τι κάνετε ? Το έχετε καταλάβει ? Ολοι ! Τι πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι υπόλοιποι απ' αυτό? Ετσι όπως διαβάζω αυτά που διαβάζω, δεν μ' ενδιαφέρει η αποψη κανενός, μ' ενδιαφέρει μόνο πως έχετε όλοι βαλθεί να μας κάνετε να μην ξέρουμε γιατί μπήκαμε στο esoterica. Ολοι κάτι έχουν να πουν σε κάποιον .... Κρίμα.... δεν υπάρχει κανείς που να θέλει απλώς να συζητήσει τα θέματα που ενδιαφέρουν όλους μας? Ο,τι προσωπικά έχετε μεταξύ σας, είναι τόσο δύσκολο να τα κρατήσετε και μεταξύ σας ? Σας παρακαλώ όλους, σας ικετεύω : δώστε μας πίσω το esoterica που μας βοηθούσε λίγο να ανοίξουν τα μάτια μας. Δεν θέλω να το παίξω ούτε καλή, ούτε να επιβάλω κάτι, ούτε να γίνω ο ειρηνιστής της υπόθεσης. Και μέχρι τώρα δεν ήθελα και να συμμετέχω σ' αυτή την συζήτηση. Αν το κάνω είναι γιατί έχετε φέρει δάκρυα στα μάτια μου...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ!!!
Αφού δε σέβεστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε επιτέλους όλους εμάς!
Και αν είστε τόσο αφελείς, που να πιστεύετε ότι με αυτό το επίπεδο επιχειρηματολογίας και συζήτησης, μπορείτε να πείσετε όλους εμάς, για το πόσο δίκιο έχετε, απατάστε οικτρά.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Μάνο :)))) Μην χάνεσαι!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Λοιπόν εγώ σταματώ. Συμφωνώ με τα παιδιά που είπαν ότι τελικά έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιό ενδιαφέροντα θέματα εδώ μέσα.
Μάνο :)))) Μην χάνεσαι!'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ναι OSTRIA είναι τόσα θέματα στα forums και δες κάποιοι σκαλώνουν εδώ!
Άντε πάμε όλοι μαζί πιο πάνω...
Σας χαιρετώ.
Επίσης ..από τα θέματα που έχω δει για τον Τεκτονισμό η Avallon όχι μόνο δεν ήταν κατά του Τεκτονισμού αλλά και τον στήριζε με θέρμη..
Με αφορμή τη δήλωση της zezmperg στο οτι ποτέ δεν εχει κατηγορήσει κάποιο φιλοσοφικό κίνημα και τα διάφορα υπονοούμενα, απο αλλους , εμμέσως πλήν σαφώς για δηλώσεις της avallon περί προσυλητισμού .. εγώ προσωπικά έψαξα και δεν διαπίστωσα τίποτα τέτοιο .. και ειδικά ...από το αποχαιρετιστήριό της μήνυμα δεν προκύπτει θέμα προσυλητισμού... η κάτι παρόμοιο ...
Επίσης ..από τα θέματα που έχω δει για τον Τεκτονισμό η Avallon όχι μόνο δεν ήταν κατά του Τεκτονισμού αλλά και τον στήριζε με θέρμη..
quote:
Ευαίσθητη ψυχή...
Καλό θα ήταν να καταχωρούσες σε όλα τα Sites του internet το λογαριασμό σου, για να μην ποτέ βρεθείς... ΣΑΝ...ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ... Με το ονομά μου να κοσμεί ένα profil, λίγο έως πάρα πολύ αστείο κάπου σε κάποιο site... Μετά δε, εάν θέλεις, σκούπισε από τα μάτια σου τα δάκρυα που σου έφερε η θλίψη για όσα διαβάζεις εδώ μέσα...
Και που είσαι, το νου σου, μην μπαίνεις σε topics που σε θλίβουνε...
Και πάλι συγνώμη
Κρίμα
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
θυμασαι το υφος μου σε αλλο τοπικ που χτυπαγες την φιλη Ζαντοκ;
εδω χτυπας εμενα ..;
ε λοιπον στο εκεινο ποστ ημουν φιλικη και παντα διατηρω την ηρεμια μου οσο και αν διαδιεται ψευδως πως δεν!/εδω ειμαι εγω και ολα τα αλλα ειναι υποθεσεις των οσων συκοφαντουν απο εμφανισεως τους εσω...αυτοκλητοι και αλλοι καλοθελητες του κ*λ**.
σου εγραφα λοιπον ενω εσυ φανερα ηρθες να χτυπησεις.
και μαλιστα ενημερωμενος....απο την μια εκ των δυο ψευτων.
--που ομως δεν λενε με τιποτε οτι μετανοουν!αυτο ειναι η ντροπη η μεγιστη οχι οι συκοφαντιες που δεν με αγγιζουν!--
ειπα η ψυχη τοτε..:
quote:
quote:Προφανως και η ΑΤΜΑ ΤΕΚΤΟΝ
δεν ειμαι βρε παιδι μου γιατι επιμενεις;--οχι εισαι γιατι αν δεν πεις οτι εισαι ενω δεν εισαι πως θα ερχομαι εγω ο αγνωστος να σε βρισω και να ξεσπασω απο την μηδαμινοτητα μου:(τι επαθες συνταξιδιωτη Ερμη;
ασχοληθηκα με σενα ;
ποιοι ειναι 5-6 και ποιοι εσεις οι 1-2;
επειδη μαλλον εχουμε χασει καποια επεισοδια!απο ποτε καταλαβες πως διατασω εγω την συντονιστρια ;
το καθε μελος εχει το δικαιωμα να ζητα τη βοηθεια των συντονιστων.
καντο κι εσυ και θα δεις/αν αφορα τη σωστη λειτουργια του χωρου θα πραξει αναλογα/εσυ θες φανταζομαι να σου πει η Αμαλια η ο οποιος συντονιστεις οτι τον διαταζω εγω αντι του συστηματος που εντασσεται ο χωρος-αντμιν λεγεται στα τεχνικα //αλλιως στα θεματα δικαιοσυνης...)
Τα συμπερασματα σου δεν με αφορουν.ηρθατε με σκοπο φανερο στο χωρο/
το να γνωστοποιεται αυτο κατοπιν αποκαλυψεως...
και αν τυγχανει παντα να σας αναγνωριζουν...
οι οντως..παραληπτες..των κινησεων σας...
ε! μη θες να κρυφτεις μεσα απο τοσο ομορφα πλασμενες...
εντυπωσεις
.(
δεν βρισκω συμβατοτητα...
!τελικα ειχα δικιο! ειχες ενημερωθει απο την ηρωιδα της ψευτιας!//ευχαριστω.
παντα εχω δικιο.
ο εμποτισμος ειναι παντα φανερος παιδακιμου...:(//εχω δηλωσει ψυχικη και κανετε πως δεν το καταλαβαινετε//η τελικα οντως δεν το καταλαβαινετε;..
ειμαι ψυχικη-ειμαι ψυχικη-αυτο σημαινει πως κανεις δεν μπορεινα κρυφτει πισω απο το δαχτυλο του/βλεπω!
ο,τι συκοφαντια και να ισχυει στο πισω μερος του κεφαλιου σου/βλεπω.
quote:
Λοιπον...Ακου με καλα, ειναι αληθεια πως εχω μιλησει με την "ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ" οπως λες και εσυ, και σε πληροφορω "χαζουλα" πως δεν ειμαι αυτη......Ομως,εμαθα πραγματα για το ατομο σου, που μου προκαλεσαν "αηδια"...εξου και η επιθετικοτητα μου προς το προσωπο σου ,αγαπητη ΑΤΜΑ.(Αν ειμαι λαθος αποδειξε το μου...)
Λοιπον προτεινεις TRUCE....????
Η "γουσταρεις" και αλλο WAR...!!!???
Εγω ειμαι μεσα σε οτι και αν διαταξεις!
αργησες .-
αηδια ;
δεν νομιζω να ακουσες την αληθεια,επειδη η αληθεια αηδιαζει μοναχα οσους εκαναν τα παντα για να την χτηπησουν.κι εμενα με αηδιαζει η αβαλλον και η ζεζ επειδη λογω κριαρισιας λογικης! θελησαν να χτυπησουν την οντοτητα μου για να μπορεσουν να γινουνκατι!
επειδη το τιποτα γινεται κατι μοναχα αν σταθει εναντιο στο ολο!
...ψιλα γραμματα...
η αβαλλον εχει διαβασει;
τι εχει διαβασει και δεν καταφερε να το καταβασει εδω μεσα ως βοιωματικομηπως σαν ακους τετοια οφειλεις να επιφυλασσεσαι λιγο;
εγω παλι εχω διαβασει οσα καιη ζωη μου εδωσε!
αυτα που διαβασες δεν τα εχω διαβασει!
-δηλαδη δεν εζησα τη ζωη που εζησες!//αλλα να εισαι σιγουρος πως δεν θα ζησεις τη ζωη που εγω εζησα ακομηκι αν μαθεις απ'εξω τα βιβλια που διαβασα και διαδωσεις πως εχεις διαβασει τοσα πολλα!
ε λοιπον δεν γνωριζω τιποτε !
ειμαι χαζουλα!
ειμαι μια χαζουλα που κατι πιτσιρικια σαν εσενα ακουνε με ανοιχτο το στομα επειδη δεν παριστανω κατι αλλο απο αυτο που ειμαι!και χαιρομαι που η ζωη μου εβαλε τα πιο δυσκολα αλλα δεν με γερασε.
μου χαρησε τοσο πονο αλλα αυτος ο πονος εφερε τις πιο μεγαλες απαντησεις/αυτες που εσυ και η κατινουλα που διαβασε περισσοτερα απο σενα δεν θα καταφερετε να βρειτε συντομα....και λεγω συντομα επειδη χτυπησατε την πηγη.
σαν χτυπησεις την πηγη και την καταστρεψεις! δεν σημαινει πως θα γινεις στη θεση της εσυ!
....
ισως αν ηθελες να συζηταγαμε σχετικα επειδη ως και σου ειχα αναφερει στο αλλο τοπικ(εκει που χτυπαγες επανω στηναγαπημενη μου συνταξιδιωτισσα)
ο,τι εχεις πολλα στοιχεια που με αφορουν και ισως οσα εχω να ειναι το αντιστοιχο ωστε να συμπερανουμε μεγαλειωδη....:))
εσυ ομως μολις υποστηριξα την φιλη (την μοναδικη παρουσια τελευταια που ενω ολοι βαλθηκαν να καταστρεψουν το χωρο...βρισκεται σε αναζητηση των οσων οντως μας αφορουν/δηλαδη ενω ολοι προσπαθουν να εισβαλλουν στην προσωπικη μας data για να μας χτυπησουν εμεις ασχολουμαστε με τα θεματα εσωτερισμου.../και καθε που προσπαθησαμε να συνεχισουμε ..ορδες αυτοκλητων ερχονται και καταστρεφουν τοσο τις προσπαθειες οσο και τα θεματα....//αυτο ειναι το εργο της ακατανομαστης και της ανεντιμης γυναικος)
τα προσωπικα δεν αφορουν κανεναν/ο καθενας εχει δικαιωμα να βγαζει και τα ματια του με οποιον θελει/αυτο που δεν πρπει να κανει ειναι να εκβιαζει ετσι και να χτυπα οπως εκαναν τουτες!και αυτο ειναι κατινια.
αυτο ειναι ξεδιαντροπια.
το πως θα με χαρακτηριζε καποιος που δεν θελει να με εκτιμησει επειδη τον βολευει/ειναι δικο του διακιωμα.
το να καταστρεφει ομως ο,τι ομορφο εχω φιταξει τοτε ναι! θα τον πολεμησω με ο,τι με χτυπησε.
χαρακτηριστε με λοιπον οπως θελετε.
εγω ειμαι ακομη η Ατμα !
δεν αλλαξα!
απλα σας εδωσα ολες τις λεξεις για να χαρακτηρισετε την εκλειπουσα και την -ακομη εδω εισαι υποκριτρια/τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη;//αν εκλαψες /τα καταφερα/αλλα οφειλεις συγνωμη!/πρωτα στον εαυτο σου παλιογρια/εγω σε συγχωρω/φτανει που εκλαψες/θα ειχες χρονια ....//χαιρομαι που σε βοηθησα να κυλησουν//αυτο ειναι το εργο μου//εγω ζεζμπεργκ γνωριζω το δρομο μου!/οσα σκ*τ* και να ριξεις στο διαβα μου...εγω θαλαμπω.
ξερεις...ειναι αυτο που ειχες πρωτοδει...οταν ηρθες!αλλα σε πηρε απο κατω....επειδη το κριαρι θελει να ειναι πρωτο.../μονη σου το πες!//το αρματακιμου ειναι μια χαρα....
δεν θα περασω σε λεπτομερειες επειδη συνηθιζετε να χρησιμοποειτε σε βαρος μου ο,τι πω.
-----
ο,τι και να πειτε θα ειναι ο καθρεφτης σας.
οχι! μην βιαστειτε ν'απαντησετε να βρισετε /μην σκισετε και τα ρουχα σας!
ειμαι η ατμα,ο καθρεφτης της ψυχης σας/το κεντρο μου το γνωριζω/δεν αγομαι απο οσα λετε/εμαθα τον ρολο μου μεσα απ'ολους σας και μ εσα απο τα πιο δυσκολα δρωμενα....
ευχομαι καποτε να δειτε οσα βλεπω....αλλα να θυμαστε...ο ευκολος δρομος που διαλεξατε δεν βγαζει παρα στο κεραυνοβολημενο δεντρο...
μια ψυχουλα που αλλαξε διαδικτιακο τοπο αλλα σιγουρα με διαβαζει..ελεγε πως η πειρα δεν μεταβιβαζεται/ηταν μια φραση που ειμαι σιγουρη συμπερανε μετα απο κουβεντες που ειχαμε εντοςκαι εκτος.
//ετσι ειναι.
οσα λεγω δεν ειναι υποχρεωτικο να τα καταλαβετε.
απλα δεν ειναι και υποχρεωτικο να συμπεραινετε μεσω συμπερασματων των αλλων!
αλλο ειναι..οι αλλοι!
εσεις;
φιλη οστρια τιποτε δεν ειχα και εχω μαζι σου.απλα να θυμασαι οτι βλεπω καθαρα...
πιστεψε με δεν ειναι και τοσο ευκολο αυτο να το αντιμεντωπιζεις/αλλα αφου βρεθηκες στο χωρο μας να το εχεις υποψιν πως εδω....δεν βαδιζουμε στα τυφλα!
ο,τι ψαχνουμε βρισκουμε εκτος κι αν με εμπιστοσυνη αφηνομαστε ακομη και στην καταστροφη μας...για να μαθουν οι "μικροτεροι".
ευχομαι οι μικροτεροι(οχι ηλικιακα) να κατανοησουν αυτο και να πορευτουν με περισσοτερο σεβασμο ..
για μενα ειχα πει και λεγω...τιποτε δεν ειναι δεδομενο.
ποτε δεν λεγω ψεμματα και αυτο επειδη δεν βοηθαει σε μενα να εξελιχθω.
αν θεωρει καποιος οτι πρπει να πιστεψει εκεινους που διαδιδουν για μενα οσα δεν ειμαι ...θαρρω αυτο τους βολεψε και ετσι θα βρουν...εμενα αντιθετη και την πορτα με την αληθεια κλειστη.
ποσως μ'ενδιαφερει το σταραπατσαρισμα της εικοναςμου.ειμαι τοσο ομορφη οσο και μεσα μου και αυτο που εσεις γνωριζετε ειναι αυτο που τοσο εντεχνα πλαστηκε ..
δεν πειραζει...να ειστε ολοι καλα....αλλα εχω ξενερωσει.
δεν ειναι δυνατον για το καπριτσιο μερικων ανεραστων γυναικων να την πληρωνει η αφεντια μου και ο χωρος.
αντε να δουμε, αυτο θα ειναι το τελευταιο ποστ στο θεμα/ελπιζω να μην χρειαστει να ξαναεπαναλαβω(στην τελικη ξκαναδιαβαστε οσα γραφτηκαν!η αληθεια ειναι εκει ....ενα χρονο πισω/εναμισυ χρονο πισω/......πισω!)
το να με κατηγορειτε αδικως/να με ξαναθετετε να απαντησω παλι!/και εγω απο την γελοια μου συνηθεια να ειμαι ευγενικη και οταν με ρωτανε να απαντω...να συνεχιζω...δεν βοηθαει.
εχουμε πει ολα.
εφυγαν τα πιο δυνατα μελη με κατι τετοια καραγκιοζιλικια/και τα πιο δυνατα μελη για μενα την εξισου "δυνατη" για αλλους ...(ναι αυτους που εκαναν πως εφυγαν..!)
δεν ειναι ουτε ο παπαγαλος μου ο ερπετος(αν ξερατε τα παραληπομενα καμμια αξια δεν θα δινατε σε οσα καποτε αντεγραψε με αλλα λογια)ουτε η αβαλλον ,επισης παπαγαλος αλλα οχι φιλικα αυτη τη φορα..
εχμ...αντε σταματω...το παιχνιδι σας
+ευχομαι...μετα απο τοσες επαναληψεις να συμπερανετε...ολοι οσοι ασχοληθηκατε μαζι μου...
επειδη η αβαλλον εφυγε δεν σημαινει πως εγιναν ολα για εκεινη!
...
-αλλος εχει τ'ονομα ....
(μοναχα οι παλιοι ξερουν/σιωπησαν απο την αρχη 'η και κουραστηκαν+ εφυγαν//και οι νεοφερμενοι ξερουν ελαχιστα,απο μενα- να μιλω ασχημα-φωτια στη φωτια- οσο μιλησαν,περασαν και τα τριψηφια τοπικς με τους θησαυρους και εμειναν τα "εξωτερικα" που ειναι περισσοτερα,οσα και τα νεα μελη- και δευτερον απο την παραπληροφορηση που παρειχαν πλουσιοπαροχα δυο τρια εντελως φαιδρα ατομα.-
..Παντως αυτο που θελατε....(αβαλλον- ζεζ- ερπετε....+ εσεις "οι δημιουργοι...του παραδοξου της πεταλουδας"--ΟΧΙ,δεν θα σας κατονομασω επειδη για μενα ΟΛΑ παρελθον ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΜΕΣΩΣ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ//ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ..ΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΩΣ "ΔΕΔΟΜΕΝΑ"- απλα καποιοι πιαστηκαν ετσι ωστε να ανελθουν....//δεν το υπολογισατε αυτο;//η ηταν κι αυτο στο κολπο;....)
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ...
Η ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ...ΕΙΣ ΕΝ======ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ....
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

clickonmebabe..

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

"ΕΥΘΥΜΟΙ ΘΕΑΤΕΣ" ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΧΟΓΚΑΡΘ, ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Απο εκεινα τα χρονια της δεκαετιας του 60,της δεκαετιας του 1 1 4,
μαθητης τοτε εγω του Γυμνασιου,βγαιναμε στους δρομους για να
διεκδισουμε καλυτερη παιδεια και μεγαλητερο ποσοστο του ΑΕΠ
γι'αυτην,απο τοτε μετα τοσα χρονια δεν εχουν αλλαξει πολλα πραγματα,
οι ιδιες διεκδικησεις υπαρχουν και σημερα ,αυτο το 5% επι του ΑΕΠ
για την παιδεια βαρεθηκα να τ'ακουω,επιτελους,αυτο το παραμυθι με την
δηθεν δωρεαν παιδεια πρεπει να γινει πραγματικοτητα,ομως πως;
1ον Το 15% του ΑΕΠ (αν δεν κανω λαθος)παει για εξοπλισμους!εχουμε
περισσοτερα οπλα και στρατο απο κρατη με διπλασιο πληθυσμο,θα μου πητε
αυτα τα κρατη δεν εχουν γειτονα την Τουρκια,πιστευετε σημερα θα
τολμουσε να μας κανει πολεμο;
Καποτε υπηρχε ο "μπαμπουλας" απο τον Βορρα,τερματιστηκε η περιοδος
του ψυχρου πολεμου και τωρα εχουμε τον εξ ανατολας "μπαμπουλα",
να ειμαστε σιγουροι πως οσο υπαρχουν τα μεγαλα οικονομικα και
γεωπολιτικα συμφεροντα θα εφευρησκουν και νεους "μπαμπουλες".
2ον Δεν καταλαβαινω γιατι το παπαδαριο πρεπει να αμοιβετε απο το
δημοσιο,(α ρε Ανδρεα)εδω εχουμε να κανουμε με την "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ"με τεραστια περιουσια και τεραστια εσοδα,η ΕΚΚΛΗΣΙΑ
σημερα ειναι η μεγαλητερη επιχειρηση της Ελλαδος!!!
Συμπερασμα:να απο που θα βρουμε χρημα για ΠΑΙΔΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ,
ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ& ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ
ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!
Το θεμα ειναι ποιος πολιτικος εχει τα κοτσια να το κανει;;
Γιώργος opsimos
Ο τελευαίος να κλείσει την πόρτα.
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....
Dare To Dream
Μείωση των στρατιωτικών δαπανών είναι εφικτή πιστεύω, ιδιαίτερα αν προχωρήσουν οι ενταξιακές διαδικασίες για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ πράγμα που συμφέρει την Ελλάδα από πολλές πλευρές.

quote:
Ακόμα καλύτερα, ενωνόμαστε με την τουρκία, και τα αιτήματά σου για αύξηση των δαπανών για την παιδεία τα υποβάλλεις στους στρατηγούς.
Dare To Dream
Αν η φυση σου ειναι ο χαβαλες και η ειρωνια τοτε καλως πραττεις,τι
να κανουμε δεν μπορουμε να τα βαλουμε με την φυση,αν ομως δεν ειναι
αυτη η φυση σου τοτε πρεπει να αποδειξεις οτι το "gentleman" δεν
ειναι απλα μονο ενα ψευδονυμο....
Γιώργοs opsimos
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....
Φίλε opsimos σχετικά με τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας θα έχει πολλά αρνητικά αποτελέσματα στο κράτος λόγω των αντιποίνων της ekklisia S.A. Μην Ξεχνάμε οτι έχει περισσότερο από το 10% των μετοχών της ΕΤΕ. Οπότε προς το παρών μάλλον δεν είναι ευπρόσδεκτος ο καιρός για διαχωρισμό.
Μείωση των στρατιωτικών δαπανών είναι εφικτή πιστεύω, ιδιαίτερα αν προχωρήσουν οι ενταξιακές διαδικασίες για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ πράγμα που συμφέρει την Ελλάδα από πολλές πλευρές.
---------------------------------------------------------------
Φιλε Marte,νομιζω οτι εχουμε περισσοτερα να κερδισουμε σαν κρατος,
το πολυ πολυ να χασουν μερικους ψηφους αυτοι που θα παρουν ομολογω
αυτη την αρκετα γενναια αποφαση,βεβαιως δεν υποτιμω την δυναμη της
εκκλησιας αλλα πιστευω μετα την πρωτη αναστατωση σαν καλος
επιχειρηματιας που ειναι η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ" θα σπευσει να
κανει νεες επενδυσεις ωστε να ανακτησει το χαμενο εδαφος,τοσους
μισθους θαχουν να πληρωσουν,φυσικα το κερακι ο χριστιανος θα το
πληρωνει "χρυσο",γαμοι,βαφτισια και γενικα ολες οι τελετες θα
κοστιζουν πολυ ακριβα,υπαρχει και το Δημαρχειο...
Γιώργος opsimos
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....
Η παιδεία και η υγεία είναι πυλώνες κοινωνικής πολιτικής στα πλαίσια κοινωνικού κράτους στα νεοτερικά, αστικά βιομηχανικά κράτη. Είναι απαραίτητος όρος και προυπόθεση για την διατήρηση και αναπαραγωγή της διαδικασίας καπιταλιστικής συσσώρευσης και την ύπαρξη καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής. Στην Ελλάδα που δεν είναι βιομηχανική χώρα και δεν είναι κράτος που διέπεται απο΄νεοτερικές αστικές δομές, είναι φανερό ότι κοινωνικό κράτος δε δύναται να υπάρξει. Δεν είναι θέμα "αναλγησίας" πολιτικών ότι είναι κακοί και τρώνε τα λεφτά. Το κοινωνικό κράτος εδώ υποκαθιστούν , ως εργαλείο νομιοποίησης, λαικιστικές και εν πολλοίς ανορθολογικές (ήτοι χωρίς αποτέλεσμα) πρακτικές που θέλουν να λέγονται κοινωνικό κράτος. Μόνο που αυτές οι πρακτικές ( δε μπορώ καν να τις ονομάσω πολιτικές) δεν έχουν καμία σχέση με καμία έννοια κοινωνικού κράτους. Ένα παράδειγμα είναι η καλλιέργεια αυτού του νεοελληνικού συμπλέγματος του "να περάσει το παιδί στο πανεπιστήμιο" όπου η ανώτατη εκπαίδευση χρησιμοποιείται εργαλειακά προς ικανοποίηση πελατειακών αιτημάτων λαικιστικού χαρακτήρα " να κάνουμε πανεπιστήμια, να ρίξουμε τις βάσεις, να μπουν όλοι να γίνουν επιστήμονες" .
Το γεγονός αυτό συμπαρασύρει επομένως και την "παιδεία" και "υγεία". Μη το βλέπετε δηλαδή ως ένα θέμα απλά μπακάλικο του στυλ " αν να κόψουμε από εδώ,να δόσουμε εκεί" και λύθηκε το μεγάλο πρόβλημα. Δείτε το ως ζήτημα γενικότερης υπανάπτυξης και καθυστέρησης της χώρας. Υπανάπτυξης και καθυστέρηση η οποία οφείλεται στο ότι κάποια συμφέροντα κρατάν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση . Και αυτά δεν είναι οι μιζαδόροι που τα κονομάνε από τους εξοπλισμούς. Ούτε η Εκκλησία. Αυτά αν θέλετε είναι παραφυάδες τους.
Είναι πάντως ενδιαφέρον το γεγονός ότι τέθηκε ο προβληματισμός για τη δημοσιονομική διαχείριση στη χώρα, γιατί αποτελεί την αρχή για το ξετύλιγμα του κουβαριού.
Εννοώ κάθε λέξη με το παραπάνω, πλάκα δεν κάνω. Σε αντίθεση με τους γνωστούς-άγνωστους βζιν-βζούνηδες των οποίων η ατζέντα είναι ο χαβαλές.
Στην υποταγή στους στρατηγούς της Τουρκίας, εκεί οδηγούνται τα πράγματα. Τη στιγμή που μιλάμε, υλοποιείται ένα project ένωσης με την Τουρκία:
- μέσα από τα σχολικά βιβλία μας (βλέπε topic "ποιος είναι έλληνας")
- μέσα από τα σήριαλ και τα τηλεπαιχνίδια,
- μέσα από τα πιλοτικά προγράμματα για εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας στα σχολεία μας,
- μέσα από την κάλυψη τουρκικών παρελάσεων στη ΝΕΤ, καπάκι μετά την 28η Οκτωβρίου!
Ερώτηση: Γιατί άραγε δεν κάνουν τα ίδια με τον Βουλγαρικό λαό; Όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι δεν είναι;
Γιατί άραγε, δεν επιτρέπεται η διδασκαλία Ελληνικών στα Τουρκικά σχολεία; Eνώ σε μας βγάλανε και απόφαση! Όποιος γυμνασιάρχης γουστάρει, μπορεί να εξαναγκάσει τους μαθητές του να μάθουν Τούρκικα!
Να μη μάθουν και οι Τούρκοι Ελληνικά; Αδέρφια δεν είμαστε;
Τάδε έφη Πάγκαλος: Αν διαβάσετε τις εφημερίδες των Τούρκων, ποτέ δεν μιλούσαν για ένταξη στην Ευρώπη, αλλά
"η Τουρκία από τη μία, η Ευρώπη από την άλλη, θα γίνουμε συνέταιροι, οι δυο μεγάλες δυνάμεις".
Γιατί πουθενά αλλού στον κόσμο, ο εθνικισμός δεν έχει τόσο ευρεία λαϊκή απήχηση και τόση κρατική προώθηση, όσο στο Τουρκικό καθεστώς.
Πήγαινε να δεις και κανένα λεξικό τι σημαίνει gentleman, γιατί αυτές οι εισαγόμενες αξίες είναι μάλλον άγνωστες στην Ελλάδα, όπως και στους γείτονές της.
Μάθε και λίγα τούρκικα αδερφέ, θα τα χρειαστείς σύντομα. Ιδίως όταν θα απευθύνεσαι στις τουρκικές αρχές, με τα αιτήματά σου για καλύτερη παιδεία και υγεία.
Στην ένωση των λαών λέμε ναι. Στην ειρήνη λέμε ναι. Όχι, λέμε στην επέκταση του τουρκικού καθεστώτος. Όχι, στους εγκληματίες πολέμου.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 12/11/2006 16:59:22
quote:
> Ακόμα καλύτερα, ενωνόμαστε με την τουρκία, και τα αιτήματά σου για αύξηση των δαπανών για την παιδεία τα υποβάλλεις στους στρατηγούς.Εννοώ κάθε λέξη με το παραπάνω, πλάκα δεν κάνω. Σε αντίθεση με τους γνωστούς-άγνωστους βζιν-βζούνηδες των οποίων η ατζέντα είναι ο χαβαλές.
Στην υποταγή στους στρατηγούς της Τουρκίας, εκεί οδηγούνται τα πράγματα. Τη στιγμή που μιλάμε, υλοποιείται ένα project ένωσης με την Τουρκία:
- μέσα από τα σχολικά βιβλία μας (βλέπε topic "ποιος είναι έλληνας")
- μέσα από τα σήριαλ και τα τηλεπαιχνίδια,
- μέσα από τα πιλοτικά προγράμματα για εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας στα σχολεία μας,- μέσα από την κάλυψη τουρκικών παρελάσεων στη ΝΕΤ, καπάκι μετά την 28η Οκτωβρίου!
Ερώτηση: Γιατί άραγε δεν κάνουν τα ίδια με τον Βουλγαρικό λαό; Όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι δεν είναι;
Γιατί άραγε, δεν επιτρέπεται η διδασκαλία Ελληνικών στα Τουρκικά σχολεία; Eνώ σε μας βγάλανε και απόφαση! Όποιος γυμνασιάρχης γουστάρει, μπορεί να εξαναγκάσει τους μαθητές του να μάθουν Τούρκικα!
Να μη μάθουν και οι Τούρκοι Ελληνικά; Αδέρφια δεν είμαστε;
Τάδε έφη Πάγκαλος: Αν διαβάσετε τις εφημερίδες των Τούρκων, ποτέ δεν μιλούσαν για ένταξη στην Ευρώπη, αλλά
"η Τουρκία από τη μία, η Ευρώπη από την άλλη, θα γίνουμε συνέταιροι, οι δυο μεγάλες δυνάμεις".
Γιατί πουθενά αλλού στον κόσμο, ο εθνικισμός δεν έχει τόσο ευρεία λαϊκή απήχηση και τόση κρατική προώθηση, όσο στο Τουρκικό καθεστώς.
Πήγαινε να δεις και κανένα λεξικό τι σημαίνει gentleman, γιατί αυτές οι εισαγόμενες αξίες είναι μάλλον άγνωστες στην Ελλάδα, όπως και στους γείτονές της.
Μάθε και λίγα τούρκικα αδερφέ, θα τα χρειαστείς σύντομα. Ιδίως όταν θα απευθύνεσαι στις τουρκικές αρχές, με τα αιτήματά σου για καλύτερη παιδεία και υγεία.
Στην ένωση των λαών λέμε ναι. Στην ειρήνη λέμε ναι. Όχι, λέμε στην επέκταση του τουρκικού καθεστώτος. Όχι, στους εγκληματίες πολέμου.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 12/11/2006 16:59:22
Τι μου λες τωρα;πλακα μου κανεις;ειναι δυνατον να πιστευεις σε
αυτα που γραφεις;
Το γεγονος οτι τα παντα γυρο μας ειναι USA δεν σε ενοχλει;
Μια και γνωριζεις αγγλικα δεν ειναι κακο να μαθεις λιγα τουρκικα,
ετσι να διευρηνεις του οριζοντες σου,και επειτα μου μιλας για
τουρκικο εθνικισμο.....
Γιώργος opsimos
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....

Μείνε στη δεκαετία του '60, καλά είσαι.
Λυπάμαι.
Προς Μαρτε:
Γιατί υποστηρίζεις το τουρκικό καθεστώς και τους εγκληματίες του;
Γιατί λες ότι οι Έλληνες δεν έχουν παιδεία; [ενώ οι Τούρκοι έχουν!]
(σε άλλο topic περί της προπαγάνδας της τουρκικής ΜΙΤ στην Ελλάδα)
Γιατί δουλεύεις ψυχρά τους συνομιλητές σου;
("αν όντως παίζετε κάτι εναντίον της ανθρωπότητας, αυτό είναι μια γενική άποψη που πηγάζει από το εσωτερικό κενό που νιώθει ο σύγχρονος άνθρωπος")
Υποκριτή μισέλληνα της τουρκικής κοινότητας, η ανωνυμία του internet έχει τα όριά της.
Όπως θα διαπιστώσει σύντομα και ο άλλος online τούρκος, ο χωνάκιας (funel).
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 12/11/2006 19:51:55