- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Bad always looks better than the god one....
Ειλικρινά δεν έχω δει άλλο θέμα ΤΟΣΟ αυτιστικό,εκνευριστικό και εσωστρεφές όσο αυτό.
Το να συζητάς (και να τσακώνεσαι) για επιστημονικά ή "εσωτεριστικά" θέματα το καταλαβαίνω. Το να αφιερώνεις 10 σελίδες για τα ποιος είναι διπλός λογαριασμός και το παρελθόν του ζιπ (που ούτε το γνωρίζω ακριβώς ΟΥΤΕ και με ενδιαφέρει) είναι ανούσιο και ατελέσφορο για να μην πω ΤΖΑΜΠΑ byte στο δίσκο του σέρβερ.Ας βάλει ο καθένας με το νου του τι αποσκοπεί να αποκομίσει από αυτό το θέμα και ας υποθέσει ότι το πέτυχε. Ας πούμε ότι βρήκαμε ποιοι είναι όλοι οι διπλοί λογαριασμοί. Ας πούμε ότι "μπανάρανε" τα "κακά παιδιά". Τι κέρδισε η ανθρωπότητα; Τι κέρδισε το φόρουμ; τι κέρδισε όποιος μας διαβάζει;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Ένα θέμα διαδικαστικό που αφορά μόνο τους διαχειριστές και κατάντησε κυπριακό ζήτημα.
Το ότι ο Νικόμαχος είναι τρεχαγύρευε είναι η μεγαλύτερη ανοησία που μπορεί να γράψει άνθρωπος. Ευτυχώς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ συμφώνησαν σε αυτό.
quote:
Αυτά τα άτομα τα χαρακτηρίζει μία, θα έλεγα, "στείρα μονιμότητα". Είναι αυτά τα άτομα που "είναι αυτά που είναι" ανεξάρτητα με το άν πρέπει ή όχι να αλλάξουν. Αυτά τα άτομα δύσκολα τα αγγίζει η αλλαγή. Είναι σαν τα στάσιμα νερά.
Αυτά τα άτομα δεν συνηθίζουν να φτιάχνουν πολλούς λογαριασμούς.
Θα έλεγα ότι με χαρακτηρίζει αυτό. Και όντως είμαι ισχυρογνώμων. Αν ποτέ με διαγράψουν δε θα ασχοληθώ να κάνω χαλάστρα σαν τρολ ούτε να φτιάξω δεύτερο λογαριασμό.
- 30/06/2011, 20:05:21
quote:
Τωρα το 2233,δεν ειναι τίποτα σπουδαίο.
Ηταν ο αριθμός που είχα σαν μέλος σε ενα φοιτητικό club
του Λονδίνου,οπου ο αριθμός 22 υποδήλωνε τα ετη λειτουργίας
της λέσχης και το 33 ο αριθμός μέλους,για το τρέχον ετος.
Ελευθεροτεκτονικά πράγματα!!!
- 30/06/2011, 20:44:08
quote:
Το επίθετό μου με το οποιο φαίνομαι στο προφίλ ειναι
πραγματικό και ειναι πατρικό.Ομως στο εξωτερικό και
στις σπουδές χρησιμοποιούσα το επίθετο της μητέρας μου,
Βρετανίδας με ελληνική καταγωγή.Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω
περισσότερα.
Να σου εκμυστηρευτώ πάντως ΝΙΚΟΜΑΧΕ και με μεγάλη δόση χιούμορ, πως μερικά πράγματα έχουν την οσμή τηλεοπτικής σαπουνόπερας! ![]()
![]()
Νομίζω πάντως πως μπορεί να δοθεί μία πιο μόνιμη και όμορφη λύση για τα ζητήματα που αφορούν την αμφισβήτηση των διαφόρων στοιχείων ταυτότητας που έχεις δημοσιοποιήσει χωρίς να έλθει καμία πλευρά σε κάποια δύσκολη θέση.
Σου έχουμε ήδη στείλει λεπτομέρειες στο e-mail σου. ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:Σε ευχαριστώ Νικόμαχε, πράγματι εγώ τον είχα φτιάξει αυτό το λογαριασμό, με διάθεση καθαρά χιουμοριστική, χωρίς σκοπό να προσβάλλω επι προσωπικού κανέναν. Επέλεξα εσένα όμως γιατί εσύ μπορούσες να το αντέξεις, δεν ήσουν δηλαδή κάποιο άτομο ευαίσθητο που είτε θα πληγωνόταν είτε θα προσβαλλόταν σε βαθμό να ορίεται.
Θυμάμαι Ντοτόρο.
Είχες εκφράσει μάλιστα και την απορία σου για την αργοπορία της
διαχείρησης να επέμβει.
Τώρα αν τον εφτιαξες εσυ,εισαι ηδη συγχωρεμένος!
Ηταν τόσο προφανές το κατασκεύασμα,που δεν μπορούσε να σπιλώσει
κανέναν.Αλλοι όμως διπλοί κάνουν ζημιά και φάνηκε αυτο στις τόσες σελίδες του θέματός σου.
Εισαι άτομο με υψηλή νοητική αντίληψη,σου το εχω ηδη απο την αρχη
των επαφών μας,αναφέρει και μου άρεσε αυτό,αλλά αυτή η διπλή
προσωπικότητα,οφείλω να ομολογήσω οτι με <<χαλάει>> κάπως.
Καιρός να επανέλθεις κι εσυ Ντοτόρο.
Τώρα όσον αφορά το θέμα μου... και αυτό μπορεί να αντέξει πολλά πράγματα και εγω ο ίδιος μπορώ να σηκώσω πολλά πράγματα και για αυτό έξτιαξα και αυτό το θέμα και για αυτό κάνω και άλλα πράγματα που κάνω τελευταία. Το θέμα δηλαδή είχε ακριβώς αυτό το σκοπό, να προκαλέσει, και μέσα από τη πρόκληση, να αντιμετωπίσει την ωμή πραγματικότητα του ζητήματος των διπλών λογαριασμών και γενικότερα των "διπλών ανθρώπων" είτε αυτοί έχουν, είτε δεν έχουν διπλούς λογαριασμούς, γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι τα τρολ έχουν τα μονοπώλεια στη "διπροσωπία" (που στο κάτω κάτω δεν τα γνωρίζουμε και όλα
quote:Ναι αρχίζει να με κουράζει αυτό το πράγμα εδώ είναι η αλήθεια..
Καιρός να επανέλθεις κι εσυ Ντοτόρο.
quote:Χα! Ωστε το παραδέχεσαι λοιπόν; Ωστε είσαι σιωνιστής που θέλεις να κατακτήσεις τα φόρουμ του κόσμου; Το 'ξερα! Μην κάνεις καν τον κόπο να δικαιολογηθείς! Αποκαλύφθηκες!
Admin πάντα μυστήριος!!
Αυτό το κ.ο.κ μετα το ΝΙΚΟΜΑΧΕ,Μάριε τι σημαίνει?
Οτι εχω κι άλλα ονόματα?
Οχι Admin,δεν εχω,αν εννοείς αυτο!Τωρα το 2233,δεν ειναι τίποτα σπουδαίο.
Ηταν ο αριθμός που είχα σαν μέλος σε ενα φοιτητικό club
του Λονδίνου,οπου ο αριθμός 22 υποδήλωνε τα ετη λειτουργίας
της λέσχης και το 33 ο αριθμός μέλους,για το τρέχον ετος.
Ελευθεροτεκτονικά πράγματα!!!
Έλα ρε φίλε και έψαχνα μισή ώρα σήμερα λεξάριθμους για το 2233 να 'ρθω να πω σήμερα στον Άντμιν ότι του βρήκα τη λύση. Πφφφ αμάν
Ξεκινάς το παρόν τόπικ με την φράση:
quote:
Dr Jekyl
Γειά σας.Δημιούργησα ένα θέμα, μετά από τηλεπαθητική παραίνεση πολλών συμφορουμιστών, σχετικά με αυτό το μείζον ζήτημα που ταλανίζει το φόρουμ εδώ και κάποιο καιρό. Αυτό τις χρήσης διπλών(τριπλών, πενταπλών, δεκαπλών) λογαριασμών, τόσο εντός όσο και εκτός των φόρουμ.
Μου έκανε εντύπωση η ανωτέρω διατύπωση.Εχοντας αυτο στο μυαλό μου
σου εγραψα απο την αρχη σχεδόν,στην τρίτη σελίδα,συγκεκριμμένα το
εξής:
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ντοτορε
Ειχες εντολη ανωθεν να ανοιξεις αυτο
το θεμα?Και δεν εννοω την ομαδα του φορουμ.
Απο οτι φανηκε ο σκοπος ηταν στοχευμενος!...
Και απο οτι ειδα στην συνέχεια,δεν έπεσα και πολυ έξω.
Νικόμαχος ο οξυδερκής,που λέει και η Αμαλία!![]()
![]()
![]()
quote:
Dr Jekyl
Το θέμα δηλαδή είχε ακριβώς αυτό το σκοπό, να προκαλέσει, και μέσα από τη πρόκληση, να αντιμετωπίσει την ωμή πραγματικότητα του ζητήματος των διπλών λογαριασμών και γενικότερα των "διπλών ανθρώπων" είτε αυτοί έχουν, είτε δεν έχουν διπλούς λογαριασμούς, γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι τα τρολ έχουν τα μονοπώλεια στη "διπροσωπία" (που στο κάτω κάτω δεν τα γνωρίζουμε και όλα ). Το γεγονός δε ότι υπάρχουν αρκετά μέλη καταφεύγουν στο τρόλινκ, δείχνει και αυτό διάφορα πράγματα.
Δεν μπορω να διαφωνήσω σε αυτη την διατύπωση.
Αφου πρώτος εσυ παραδέχθηκες την χρήση διπλών λογαριασμών.
Πράξη,που δικαιολογεί εν μέρει,χωρίς να απαλάσει εν λευκώ,
τον κάτοχό τους.
Στο σημείο αυτο,οφείλω να ομολογήσω κι εγω με τη σειρά μου,
οτι έριξα <<πετονιές>> [όπως πετυχημένα είπε ο Πλάτωνας],πρός
τον ιδιο σκοπό.Μια απο τις πετονιές,αφορούσε την απόδοση σε εσένα
του λογαριασμού erzebet bathory.Και επικροτώ τον χιουμοριστικό
τρόπο που αντέδρασες.
Για το τελευταίο που λες στο πιο πανω quote,και το αναφέρεις σαν γεγονός,[οτι πολλα μέλη κάνουν τρολινγκ],δεν ξέρω τι να πω
Ντοτόρο.Μου φαίνεται κάπως <<βαρύ>>.
Ποιό ειναι το κίνητρό τους?Αν η ερευνά σου στοχεύει την αποκάλυψη
τέτοιων λογαριασμών,θα πρέπει να γίνει εμπεριστατωμένα και οχι με
αόριστα λόγια,όπως το γράφεις.
Αυτή η αοριστολογία,ίσως κάνει κακό,επειδή προτρέπει εμμέσως,τους
μονούς λογαριασμούς,να ειναι καχύποπτοι προς όλους,με αποτέλεσμα
την μη ομαλή διεξαγωγή συζητήσεων.
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.
quote:
Dr Jekyl
Χα! Ωστε το παραδέχεσαι λοιπόν; Ωστε είσαι σιωνιστής που θέλεις να κατακτήσεις τα φόρουμ του κόσμου; Το 'ξερα! Μην κάνεις καν τον κόπο να δικαιολογηθείς! Αποκαλύφθηκες!
![]()
![]()
Αυτό σίγουρα δεν παίζει!
Πάντως αυτο το 2233,είχε κάνει εντύπωση και στον Ευρωπαίο2.
Εψαχνε κι αυτός για μασσονικές ερμηνείες!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Λέω, αρκετοί έχουν κάνει τρόλινκ.. όχι όλοι βεβαίως.. π.χ. ο IndustrialAngel δεν θεωρώ ότι έχει κάνει (δεν έχει και λόγο). Όμως δεν είναι και τόσο ενεργός (πλέον) στα φόρουμ όσο άλλοι. Σκέψου πάντως ότι μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μόνο στο παρόν φόρουμ 5 ενεργά μέλη που είτε έχουν κάνει τρόλινκ, είτε έχουν διαγραφεί στο παρελθόν λόγω συμπεριφοράς, είτε έχουν διπλούς ενεργούς λογαριασμούς. Και αυτές είναι μόνο οι γνωστές περιπτώσεις, γιατί υπάρχουν τρολ ακάουντς και διπλοί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα σε κάποιον χρήστη. Παράλληλα, κάποια μέλη που δεν έχει αποδειχθεί να έχουν κάνει τρόλινκ, έχουν προβεί σε συμπεριφορές όμοιες των τρολ με τους μέιν τους. Όπως αντιλαβάνεσαι λοιπόν, το να υπάρχουν έστω και τρία (αποδεδειγμένα) τρολ, σε ένα φόρουμ που τα μέλη που συμμετάσχουν ενεργά δεν είναι ούτε 10, δεν είναι αμελητέο ποσοστό.
Για το τελευταίο που λες στο πιο πανω quote,και το αναφέρεις σαν γεγονός,[οτι πολλα μέλη κάνουν τρολινγκ],δεν ξέρω τι να πω
Ντοτόρο.Μου φαίνεται κάπως <<βαρύ>>.
Ποιό ειναι το κίνητρό τους?Αν η ερευνά σου στοχεύει την αποκάλυψη
τέτοιων λογαριασμών,θα πρέπει να γίνει εμπεριστατωμένα και οχι με
αόριστα λόγια,όπως το γράφεις.
Αυτή η αοριστολογία,ίσως κάνει κακό,επειδή προτρέπει εμμέσως,τους
μονούς λογαριασμούς,να ειναι καχύποπτοι προς όλους,με αποτέλεσμα
την μη ομαλή διεξαγωγή συζητήσεων.
Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.
Τα ειδικά κίνητρα για τρόλινκ και διπλούς, είναι διαφορετικά για τον καθένα... αλλά πάντα έχουν να κάνουν με την εικόνα του
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/07/2011 01:58:22
quote:
όχι όλοι βεβαίως.. π.χ. ο IndustrialAngel δεν θεωρώ ότι έχει κάνει (δεν έχει και λόγο).
Ωπ να και η...καλή κουβέντα. Να σαι καλά ρε δόχτωρ.
quote:
Όμως δεν είναι και τόσο ενεργός (πλέον) στα φόρουμ όσο άλλοι.
Τι να κάνουμε διπλωματική και εξεταστική. Υποφέρουμε εμείς οι φοιτητές...Ρώτα και το Μακεδόνα.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde - Απεστάλη: 01/07/2011, 01:55:34:Όπως αντιλαβάνεσαι λοιπόν, το να υπάρχουν έστω και τρία (αποδεδειγμένα) τρολ, σε ένα φόρουμ που τα μέλη που συμμετάσχουν ενεργά δεν είναι ούτε 10, δεν είναι αμελητέο ποσοστό.
Μάλλον δεν ξέρω να μετράω όπως φαίνεται Dr Jekyll Mr Hyde, γιατί εγώ βλέπω ότι τουλάχιστον στις τελευταίες 10 μέρες, στις συζητήσεις συμμετείχαν περίπου 90 μέλη (και είναι και περιορισμένη η συμμετοχή λόγω περιρρέουσων συνθηκών και λόγω καλοκαιρινής περιόδου - ως συνήθως). Ενεργά μέλη και όχι troll.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα μονάχα, οπότε σ' αυτήν την περίπτωση μάλλον διάλεξες λανθασμένες λέξεις για να εκφράσεις τη "διαπίστωσή" σου. ![]()
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω προς τι η παραπάνω αστοχία: προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, αποπροσανατολισμού, ή απλά κάποια δική σου έλλειψη αντίληψης ![]()
Αλήθεια,
ποιο είναι το τρίτο troll;

quote:Μέχρι στιγμής τρία άτομα σε αυτό το φόρουμ έχουν παραδεχτεί ότι έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε τρόλλινκ. Είναι γνωστά αυτά τα άτομα, αν κάνεις ένα skim trough στις προηγούμενες σελίδες σίγουρα θα τα βρεις(και το τρίτο).
Μάλλον δεν ξέρω να μετράω όπως φαίνεται Dr Jekyll Mr Hyde, γιατί εγώ βλέπω ότι τουλάχιστον στις τελευταίες 10 μέρες, στις συζητήσεις συμμετείχαν περίπου 90 μέλη (και είναι και περιορισμένη η συμμετοχή λόγω περιρρέουσων συνθηκών και λόγω καλοκαιρινής περιόδου - ως συνήθως). Ενεργά μέλη και όχι troll.Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα μονάχα, οπότε σ' αυτήν την περίπτωση μάλλον διάλεξες λανθασμένες λέξεις για να εκφράσεις τη "διαπίστωσή" σου.
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω προς τι η παραπάνω αστοχία: προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, αποπροσανατολισμού, ή απλά κάποια δική σου έλλειψη αντίληψης
Αλήθεια,
ποιο είναι το τρίτο troll;
Στο προηγούμενο μήνυμά μου αναφέρομαι στο φόρουμ μεταξύ τυριού&αχλαδιού, δεν αναφέρομαι σε όλα συνολικά τα φόρουμ. Αλλά και συνολικά στα φόρουμ εγώ αμφιβάλλω ότι τα ενεργά μέλη είναι πάνω απο π.χ. τριάντα, και μάλιστα 90. 90 μέλη με τι κριτήρια
. Για να λύσω μια παρεξήγηση που μάλλον δημιουργήθηκε με τη λέξη "ενεργά" που χρησιμοποιώ. Όταν λέω "ενεργά" δεν εννοώ απο τεχνικής άποψης ενεργά, εννοώ από άποψη συμμετοχής. Γιατί ενεργά μέλη απο τεχνικής άποψης, αν πάρουμε και τον κατάλογο των μελών, υπάρχουν άπειρα. Όμως η πλειοψηφία τους δε γράφουν ούτε μια φορά τον μήνα. Στο παρόν λοιπόν φόρουμ τα ενεργά μέλη τις τελευταίες δέκα μέρες είναι αυτά: Νικόμαχος, Ζιπ, Νάρκισσα, Εαρινός, Πάντι, Τσες, στιβ, Καποδιστρια, Πρεντιετορ. 10 μέλη. Και κάποια ήμουν επιεικής που τα προσέθεσα στη λίστα. 11 με εμένα μέσα. Κάτι παρόμοιο ισχύει για κάθε θεματική ενότητα μεμονωμένα, δηλαδή λίγα είναι τα ενεργά μέλη κάθε ενότητας. Το Απόψεις&Προτάσεις ας πούμε αυτή τη στιγμή το συντηρεί ο Άθεος ουσιαστικά, ενω σε άλλες ενότητες δε πατάει κανείς. Επομένως το 90 ενεργά μέλη, είναι πολύ σχετικό.
Και αν κάνουμε και τη πράξη 90x10, αν κάθε ένα απο αυτά τα 90 μέλη, άφηνε ένα μήνυμα την ημέρα για δέκα μέρες, το φόρουμ θα έπρεπε τις τελευταίες 10 μέρες να έχει 900 νέα μηνύματα. Όμως τα ενεργά μέλη όπως εγώ, ο Εαρινός ή ο Νικόμαχος κοκ, μπορεί να αφήσουμε 10 μηνύματα μέσα σε μία μόνο μέρα. Στις δέκα μέρες, μόνοι μας μεμονωμένα, μπορεί και να φτάνουμε τα 900 μηνύματα, χωρίς κανείς άλλος να συμμετέχει. Αυτό είναι που εγώ αποκαλώ ενεργό μέλος, κάποιον που ακολουθεί τη τακτική να μπαίνει να πετάει ένα μήνυμα και να εξαφανίζεται, προφανώς δεν τον θεωρώ ενεργό μέλος. Ενεργά μέλη είναι τα "μέλη με συνέχεια".
Αυτά.. πιστεύω να ήμουν πιο σαφής τώρα με το τι εννοούσα αναφερόμενος σε δέκα ενεργά μέλη, γιατί μάλλον αυτή η φράση δημιούργησε σύγχυση.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/07/2011 12:12:56
quote:Σε νιώθω... τη χειρότερη εποχή τις βάζουνε. Καλύτερα να αρχίζαμε Σεπτρέμβριο και να τελειώναμε νωρίτερα, παρά αυτό το πράγμα που σε βάζουν στο κατακαλόκαιρο να γράφεις μαθήματα!
Τι να κάνουμε διπλωματική και εξεταστική. Υποφέρουμε εμείς οι φοιτητές...Ρώτα και το Μακεδόνα.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/07/2011 12:15:59