- Μικροτερη των περιστασεων η εκκλησια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μήπως ο συντάκτης αυτού, ήταν τρόφιμος ψυχιατρείου?
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
ar_ia
Μήπως ο συντάκτης αυτού, ήταν τρόφιμος ψυχιατρείου?
Τίποτα δεν αποκλείεται φίλη ar_ia , τα πάντα παίζουν ! Δεν παρακάτω τι γράφουν στις χριστοσελίδες τους και μετά πες μου αν δεν χρειάζεται ζουρλομανδύας .
*
Φαίνεται ότι δια της ορθοδοξίας μετατρέπονται οι ανίατες αρρώστιες σε ευλογία Θεού δια την είσοδον του Παραδείσου !!!

Ναι είναι ευλογία ο καρκίνος! Εισιτήριο Παραδείσου. Αγωγή θεραπευτικής κάθαρσης, οδηγός σωφροσύνης και αθανάτου ζωής. Ο Καρκίνος είναι ελπίδα. … τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας αυτής της ασθένειας έχει γεμίσει ο Παράδεισος!
Σε ευχαριστούμε Κύριε! (γ.Πορφύριος)
Ο μακαρίτης γέροντας Πορφύριος , φωτογραφία , φαίνεται ότι ήταν «Μέγας Καινοτόμος της Ιατρικής Επιστήμης» και σοφότατος αφού το λέγει και το egolpio.wordpress.com . Για τούτο τον λόγο προτρέπει όλους μας να πάθουμε την ευλογημένη τούτη αρρώστια και.... δι αυτής να εισχωρήσωμεν εις τα άδυτα του Παραδείσου .
Ρε χριστιανοί πάτε καλά στα μυαλά σας , ή θέλετε να μας τρελάνετε όλους ; Είναι δυνατόν αντί να προβάλλεται από τις χριστοσελίδες του δόγματός σας , η χαρά της ζωής , η υγιεινή ζωή κλπ. , να προβάλλονται τέτοιες δηλώσεις σαλταρισμένων μοναχών που έχει ασπρίσει το μάτι τους από την αποχή , την νηστεία και την προσευχή , και να εξυμνείται ο καρκίνος και οι ανίατες ασθένειες σαν ευλογία Κυρίου ;;; Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής του ανθρώπου , ή να ζήση και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ;;;
*
Εφ'όσον θεωρούν τον καρκίνο ευλογία του θεού και εισιτήριο για τον Παράδεισο, εννοείται πως κανείς απ' αυτούς δεν θα επιβαρύνει το σύστημα υγείας με θεραπείες και εξετάσεις, εφ'όσον τους έρθει κάτι τέτοιο. Άντε, το πολύ-πολύ καμιά προσευχή στο σπίτι και κανένα κερί, και να περιμένουν να τους σώσει ο Γιαχωβάς...
Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη αποσυμφόρηση στα νοσοκομεία και θα ρίξει κατά πολύ το έλλειμμα των ασφαλιστικών ταμείων (ας μην ξεχνάμε πως τα φάρμακα αυτά είναι πανάκριβα... στη δική μου περίπτωση π.χ. τα 100 ml του βασικού φαρμάκου της χημειοθεραπείας κόστιζαν 6.500 δολάρια).
Δυστυχώς, οι χριστιανοί δεν έχουν και μεγάλη εμπιστοσύνη ούτε στις ικανότητες του Γιαχωβά να τους θεραπεύσει ούτε στις προσευχές τους. Προτιμούν τα προϊόντα της ανθρώπινης γνώσης, που είναι τα φάρμακα και η ιατρική επέμβαση.
Γι'αυτό, φίλοι χριστιανοί, σας καλώ να αγκαλιάσετε με θέρμη τέτοιες απόψεις και να ενστερνιστείτε τα λόγια των φωτισμένων αυτών ανθρώπων. Δεχτείτε τον καρκίνο σαν δώρο θεού και εισιτήριο για τον Παράδεισο. Ο θεός το κάνει για να σας δοκιμάσει. Μην βλασφημείτε, αψηφώντας το θέλημα του θεού και επιζητώντας τη θεραπεία. Αν ο Γιαχωβάς ή ο γιος του θέλει, θα θεραπευθείτε στο σπίτι. Και βέβαια, μην ξεχνάτε πως αν ο Γιαχωβάς σας ήθελε υγιείς, δεν θα σας έστελνε τον καρκίνο από την αρχή.
Γι'αυτό, μην προστρέχετε στην άθεη επιστήμη και στα φάρμακα που είναι προϊόντα της νέας τάξης, του διαβόλου και των άθεων πολυεθνικών. Μην ακούτε τις σειρήνες που λένε πως κάθε μέρα εκατοντάδες γιατροί ξεφτιλίζουν το Γιαχωβά, θεραπεύοντας τους αρρώστους. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να υπακούσετε στο θέλημα του Γιαχωβά που σας διάλεξε να είστε ο επόμενος που θα μπείτε στον Παράδεισο. Αφήστε τα νοσοκομεία και τα φάρμακα για τους άθεους.

macedon
quote:
Γι'αυτό, μην προστρέχετε στην άθεη επιστήμη και στα φάρμακα που είναι προϊόντα της νέας τάξης, του διαβόλου και των άθεων πολυεθνικών.
εδω και 30 χρονια δεν εχω παρει ουτε ασπιρινη, ουτε καν εχω καταδεχθει να βγαλω βιβλιαριο υγειας παροτι εχω πληρωσει ενα σκασμο εισφορες...
οταν αρρωσταινω, νηστευω, πινω πολλα υγρα και πορτοκαλια, ξεκουραζω και το νου μου απο στρεσαρισματα και μαλακιες και τσουπ: ο οργανισμος παραγει μονος του πολυ καλυτερα φαρμακα απ' αυτα των εργαστηριων...
Γιατί, καλά το κρυολόγημα... Κάθεσαι σπίτι και περνάει... Το άλλο όμως... ούτε με πορτοκάλια περνάει, ούτε με σούπες... ![]()
![]()

macedon
βεβαια εγω δεν θα παιρνα κανενα στο λαιμο μου λεγοντας του κανε ετσι η αλλιως, απλα γνωριζω ανθρωπους που απαντησαν στον καρκινο με υγιεινιστικη ζωη και σημερα ζουν..

quote:
το αλλο κατα βαση εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει με φυσικη ζωη (ξερω οικογενεια που αντιμετωπισε ετσι δυο περιστατικα επιτυχως) παρα με χημειοθεραπεια...βεβαια εγω δεν θα παιρνα κανενα στο λαιμο μου λεγοντας του κανε ετσι η αλλιως, απλα γνωριζω ανθρωπους που απαντησαν στον καρκινο με υγιεινιστικη ζωη και σημερα ζουν..
πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι κάποιος;;
είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν τόση μ@λ@κι@ να χωρεί σε έναν μόνο εγκέφαλο
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen