ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έρχεται στον υπολογιστή σας ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε ποτέ. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Έρχεται στον υπολογιστή σας ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε ποτέ. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Sesostris40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/09/2005, 01:18:50
Φίλε μου AVATARGR λες :

quote:
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν πληροφορήθηκα την καταστροφή. Οι εικόνες στη Ν. Ορλεάνη δεν διαφέρουν από τις εικόνες που όλοι μας είδαμε 2 χρόνια πριν σε ολόκληρη την Κεντρική Ευρώπη. Και δεν ήταν μόνον η Γερμανία που χτυπήθηκε από πλημμύρες, αλλά και άλλες χώρες όπως πχ η Τσεχία. Οι δρόμοι της Πράγας είχαν μετατραπεί κυριολεκτικά σε κανάλια. Όταν λοιπόν βλέπουμε ένα κράτος όπως η Τσεχία να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια τέτοιου μεγέθους φυσική καταστροφή, το γεγονός της ανικανότητας των κρατούντων των ΗΠΑ πρέπει να μας βάζει σε σοβαρές σκέψεις. Εάν οι απαισιόδοξες προβλέψεις επαληθευθούν και μιλάμε όντως για 10000 θύματα από την τραγωδία, έχουμε να κάνουμε με απώλειες υπερδιπλάσιες του χτυπήματος στους δίδυμους πύργους. Την ίδια στιγμή που η αμερικανική κυβέρνηση ξοδεύει δισεκατομμύρια δολλάρια για "την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας", εάν αυτά τα χρήματα ξοδεύονταν για την αντιμετώπιση των πραγματικών κινδύνων της χώρας--και όχι αυτών που "ονειρεύονται" ορισμένοι παρανοϊκοί εγκέφαλοι--τότε ίσως να είχε αποφευχθεί η καταστροφή. Αλλά κάποιοι εξακολουθούν να κυνηγούν μάγισσες...και τρομοκράτες...Στην εποχή μας έχουν γίνει ένα και το αυτό!

dim.karΜέλος
05/09/2005, 08:20:29
Καλημέρα σε όλες και όλους!

Ευχάριστη η αλλαγή της τροπής της συζήτησης. Το topic το άνοιξα για να "ακούσω" τις απόψεις όλως αυτών που βλέπουν παντού συνωμοσιολογία και κατέληξε να έχει σαφείς κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις...

Προς τι η έκπληξη όμως; Οι ΗΠΑ έχουν πάρει ήδη τον κατήφορο. Κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, είναι γιατί είμαστε κι εμείς κομμάτι της τρέχουσας ιστορίας. Να φέρω ένα παράδειγμα. Πόσοι από τους Αθηναίους αμέσως μετά τους Περσικούς πολέμους θα μπορούσαν να καταλάβουν πως από εδώ και πέρα τους περίμενε η πτώση, πως το αποκορύφωμα της δόξας των Αθηνών είναι ο Φειδιπίδης που μπαίνει στην Αθήνα για να ψιθυρίσει: "νενικήκαμεν". Μάλλον κανείς... Για τον ιστορικό του μέλλοντος το αποκορύφωμα της "αμερικανικής αυτοκρατορίας" πιστεύω πως θα είναι η στιγμή που ο Γκορματσώφ ανακοινώνει την διάλυση της ΕΣΣΔ. Οι ΗΠΑ καταρρέουν... Αλλά είναι τεράστιες, χρειάζονται πολλά χρόνια για να πέσουν, κάνουν φοβερό θόρυβο κι αλλίμονο σε όσους παρασύρουν μαζί τους...

η γριά ευρώπη λοιπόν ξελασπώνει (μεταφορικά και κυριολεκτικά) την Αμερική... Το "κοσμικό καλαμπούρι" σε πλήρη εξέλιξη...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

dim.karΜέλος
05/09/2005, 08:21:54
quote:

[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ dim.kar ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..

Καλημέρα!

Μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι;

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

tptΜέλος
05/09/2005, 09:38:05
ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.......

ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΝΕ.ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ
100.000 ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ->
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΘΑΝΙΟ->
ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!!

ΒΟΥΑΛΑ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!

ΘΕΛΩ ΝΟΜΠΕΛ.

BizarreΜέλος
05/09/2005, 10:24:20
Εμένα μου έχει κάνει εντύπωση μία άλλη πτυχή του θέματος, άσχετα από ΗΠΑ κ.τ.λ.
Με εντυπωσίασε για άλλη μια φορά η ανικανότητα του ανθρώπου να αντιμετωπίσει τη μανία της φύσης!
Αυτή τη φορά, με εντυπωσίασε πολύ περισσότερο, διότι ήταν κάτι αναμενόμενο.
Το τσουνάμι, ήταν ξαφνικό. Ο κόσμος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Τώρα όμως? Ήταν κάτι που το περιμένανε. Το βλέπαμε παγκοσμίως στις οθόνες μας, πριν συμβεί. Ξέραμε τι έρχεται. Και μάλιστα το περιμέναμε και ακόμα ισχυρότερο (και ευτυχώς δεν ήταν έτσι!). Πάρθηκαν μέτρα προστασίας. Εκκενώθηκαν, υποτίθεται, οι πόλεις. Είχαμε χρόνο! Και? Τι άλλαξε? Τι καταφέραμε? Πάρα πολλά θύματα και πάλι. Χωρίς δικαιολογία αυτή τη φορά! Για άλλη μια φορά, ο άνθρωπος έδειξε πόσο μικρός είναι απέναντι στη φύση!
05/09/2005, 12:46:26
quote:

ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΝΕ.ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΘΑΝΙΟ->

...Προς τι αυτό το μένος;;;;;

Ποιο ήταν το "έγκλημα" αυτών των ανθρώπων; Μήπως ότι γεννήθηκαν με αμερικανική υπηκοότητα; Ή μήπως το σκούρο χρώμα τους; Τα λεγόμενά σου είναι απάνθρωπα...Ειλικρινά λυπάμαι...

05/09/2005, 13:37:53
tpt, λυπάμαι που το λέω αλλά θεωρώ την δήλωση σου τουλάχιστον ωμή κι απάνθρωπη...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

05/09/2005, 15:01:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ dim.kar ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ...

quote:

ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ (ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...

ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΑΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ....

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΥΛΙΝΑ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

dim.karΜέλος
05/09/2005, 16:47:54
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ dim.kar ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ...

quote:

ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ (ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...

ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΑΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ....

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΥΛΙΝΑ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Άλλωστε λίγα posts πιο πάνω παρουσίασα την άποψη μου ότι οι ΗΠΑ καταρρέουν αλλά αλίμονο σε αυτούς που θα παρασύρουν στην πτώση τους... Πήλινα πόδια; Δεν λές χάρτινα (και μάλιστα βρεμένα);

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

22Μέλος
05/09/2005, 18:46:58
quote:

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΘΑΝΙΟ->

ΘΕΛΩ ΝΟΜΠΕΛ.

Κάποτε έσπερναν ανέμους με την απάθεια τους απέναντι σε ένα καθεστώς που ξόδευε τα κονδύλια για πολεμους,και τώρα θερίζουν θύελες.Έχει πολύ δίκιο ο τπτ που λέει ότι τους βλέπουν σαν τα μαύρα προβατα που πάνε στη σφαγή οι πολιτικοί τους.
Stavros_ΗΜέλος
05/09/2005, 19:15:33
Το φαινόμενο αυτό ήταν το απόλυτο "ξενέρωμα" των απανταχού συνομοσιολάγνων...

Οι ΗΠΑ του HAARP, οι ΗΠΑ με την Area-51, με τα ανίκητα υπερόπλα, με τους μυστικούς ψεκασμούς, με τον έλεγχο των συνειδήσεων, με τα μυστικά πειράματα και τα tsunami τους. Οι ΗΠΑ που έχουν μοιράσει τις σφαίρες επιρροής τους με τους εξωγήινους και οι τελευταίοι με την σειρά τους, τους αφήνουν να κυβερνούν τον κόσμο χαρίζοντας τους την τεχνολογία τους.

Αν κάποιος δεί τις εικόνες της κατάντιας στην τηλεόραση χωρίς να ξέρει απο που προέρχονται, θα πίστευε πολύ εύκολα οτι πρέρχονται απο το Σουδάν ή απο την Αιθιοπία.

05/09/2005, 22:00:22
Αυτό που μένει να δούμε στην αμερικα είναι και ένας σεισμός στο άγιο Φραγκίσκο για να ολοκληρωθούν τα καταστροφικά σενάρια που είχαν προβλέψει πριν από λίγα χρόνια ,τα οποία περιλάμβαναν ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην νέα Υόρκη ,ένα τυφώνα στην Ορλεάνη ,και ένα καταστροφικό σεισμό.

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
06/09/2005, 03:52:43
Αν και θα ακουστει ωμο αυτο που θα πω συμφωνω με τον τπτ,χαρηκα.για να δουν ολοι ποια ειναι η υπερδυναμη των ΗΠΑ.που ειναι τωρα?δεν φταιει ο λαος για τον πολεμο στο ιρακ,και ολα τα αισχη που διαπραττουν οι αμερικανοεβραιοι,αλλα η φυση τιμωρει και ειναι αμειλικτη.ολα οσα εκαναν και κανουν γυριζουν πανω τους.δεν την πληρωνουν οι κυβερνησεις,παντα ο λαος..οπως και να χει παντως καλως εγινε οτι εγινε για να δουν επιτελους οτι οι μαγκιες τους και τα λεφτα τους δεν εχουν εξουσια στη φυση,εστω και αν λενε πως ο τυφωνας δημιουργηθηκε.κατι μου λεει πως ακομα δεν εχει συμβει τιποτα στην αμερικη,εχουν να δουν πολλα τα ματακια μας

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

beyondΜέλος
06/09/2005, 09:14:58
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ...

ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ"

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙ THΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ KATRINAS...
http://pyr-analysis.blogspot.com/

META AΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ SITE ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΠΡΩΗΝ-CIA ΠΡΑΚΤΟΡΑ..

http://pyr-analysis.blogspot.com/2005/08/interview-with-cia-agent.html

ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ..ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ HELIOS

META DIAΒΑΣΤΕ ΟΛΗ (ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ) ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ :
http://www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_government&Number=293903725&page=&view=&sb=&o=&part=1&vc=1&t=0

EKEI ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 19-24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ Ν.Υ

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΝΟ1 ΤΥΦΩΝΑΣ Η KATRINA:

http://www.cnn.com/SPECIALS/2005/katrina/interactive/timeline.katrina/frameset.exclude.html

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

GripenΝέο Μέλος
06/09/2005, 09:42:56
Εχθές έμαθα πως η Εθνοφρουρά είχε μόλις 17(!!!) ελικόπτερα και η Ακτοφυλακή κάπου 150 !! Και τα μισά είναι γαλλογερμανικά Dauphin (αχ παλιά Ευρώπη!!)

Ρε μπας και ο Μπους να μην γουστάρει την Nouvelle Orlean pasque c'est une quartiere francaise?

Oh mon dieu!!!
C'est ne pas possible!

Smokin_7Μέλος
06/09/2005, 10:29:23
Είναι αλήθεια οτι οι Αμερικάνοι ζήτησαν βοήθεια απτα υποανάπτυκτα κράτη;; Όχι δα τώρα μόλις πια άρχισαν να αντιλαμβάνονται οτι η πανίσχυρη κυβέρνηση τους δεν είναι άλλο απο μιά φούσκα. Εδώ που χρειάστηκαν την βοήθεια του ανθρώπου που ανέβασαν στην εξουσία δύο φορές δέν βρήκαν τίποτα. Τί να τις κάνουν τις κατακτήσεις στο Ιράκ και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Άκου να δείς μόνο 17 ελικόπτερα και μιά βδομάδα μετά και αυτά πάλι όχι Αμερικάνικα, ε δέν πάμε καλά.

tptΜέλος
06/09/2005, 11:24:53
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Η ΜΗ-ΑΘΩΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΠΤ ΤΩΡΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΥΙΣ.ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ.ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ!!!!!ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΝΕ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΤΕΡΑ!!!
ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΠΤ.
ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ...... ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ!
GripenΝέο Μέλος
06/09/2005, 11:52:42
Τα 2/3 της Εθνοφρουράς της Λουιζιάνας είναι στο Ιρακ!! Εκεί έχουν στείλει το 90% της δύναμης των Apache, Chinook, BlackHawk.Ευτυχώς που ήρθε η Ακτοφυλακή με τα Dauphin και Hawk.
Σκέτη ξεφτίλα!!
Μόλις εχθές έστειλαν αμφίβια οχήματα!Εμ, όταν τα στέλνεις όλα στο Ιράκ τι περιμένεις!
tptΜέλος
06/09/2005, 14:25:08
ΠΟΥ ΠΑ(Σ) ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ.....ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!!!!!!
ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ Υ Π Α Ρ Κ Τ Ω Ν ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ?
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,1-1 ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΠΟΥΛΙΑ" ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΝ-ΠΛΑΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΛΟΙ,(ΔΛΔ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ),ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ , ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ?
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙΤΕ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ!!!
HfaistosΜέλος
06/09/2005, 16:42:42
Oles oi autokratories exoun mia arxh kai ena telos. Metrame antistrofa.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"