ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έρχεται στον υπολογιστή σας ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε ποτέ. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Έρχεται στον υπολογιστή σας ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε ποτέ. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Sesostris40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
15/05/2013, 09:36:14
Προωθήστε αυτό το e-mail στους φιλους σας χωρίς καθυστέρηση......

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών. Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο συνημμένη κάρτα από Hallmark, ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε.

ΤΙ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ;

Είναι ένας ιός που ανοίγει μια εικόνα καρτ-ποστάλ, που «καίει» ολόκληρο το σκληρό δίσκο C του υπολογιστή σας.

Εάν λάβετε ένα μήνυμα που ονομάζεται «καρτ-ποστάλ», ακόμα κι αν σας σταλεί από φίλο, μην το ανοίξετε!

Αυτός είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN.

Αποκαλύφθηκε αυτές τις ημέρες από τη McAfee, και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος αντιμετώπισης για αυτό το είδος του ιού.

*

15/05/2013, 16:46:47
Ευτυχώς (για όλους μας) Sesostris το παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο απο ενα παλιό mail, που είτε τώρα έφτασε σε εσένα,
ή ενα spam απο τα πολλά που εμφανίζονται κατα καιρούς

η αλήθεια είναι οτι τέτοιος ιος δεν υπήρξε ποτέ
αλλα είναι ενα hoax mail το οποίο έκανε την εμφάνιση του το 2006
επικαλούμενο CNN και McAfee (για να προσδώσει κύρος) γνωστό ως "Olympic Torch"
εκμεταλλευόμενο (και καλα) ενα απο τα πολλά κενά ασφαλείας της Microsoft
έδινε μια εντολή, και ο δίσκος γυρνούσε με διπλάσια ή τριπλάσια ταχύτητα με αποτέλεσμα... να "καιγόταν"
(πράγμα που δεν γίνετε επίσης)

τώρα βέβαια κάποιος το επανέφερε, και εχει γεμίσει ο τόπος(ο δικτυακός)
με αυτό το άκυρο alert

αν θελετε να κάνετε μόνοι σας έρευνα για τους νέους ιούς
μπορείτε να επισκέπτεστε τους επίσημους ιστοτοπους τόσο της McAfee οσο και της Norton
οπου δημοσιεύουν τα σχετικά alert άμεσα.

tip
Μην περιμένετε να ενημερωθείτε για νέους ιούς απο e-mails,
δαπανήστε μερικά € για ενα AntiVirus και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
15/05/2013, 23:02:02
quote:
AitheroVamon
tip

Προσωπικά φίλε AitheroVamon διαθέτω ένα από τα καλύτερα AntiVirus τηυς αγοράς . Ο υπολογιστής μου προστατεύεται από το "F-Secure Client Security" , και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πρώτα προειδοποιεί , και αν από απροσεξία δοθεί εντολή , μπλοκάρει την μολυσμένη ιστοσελίδα πριν ανοίξει . Το αστείο όμως της υπόθεσης είναι ότι μερικές από τις ιστοσελίδες με κακόβουλο λογισμικό που μου έχει μπλοκάρει , ανήκουν σε χριστιανικές οργανώσεις .

*

who do you think you areΝέο Μέλος
16/05/2013, 11:02:49
Το προβλημα δεν ειναι οι ιοι,αλλα τα τρογιανς τα οποια καταγραφουν προσωπικα στοιχεια.

the load upon my shoulder give reasons to get older

16/05/2013, 20:07:35
quote:

quote:
AitheroVamon
tip

Προσωπικά φίλε AitheroVamon διαθέτω ένα από τα καλύτερα AntiVirus τηυς αγοράς . Ο υπολογιστής μου προστατεύεται από το "F-Secure Client Security" , και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πρώτα προειδοποιεί , και αν από απροσεξία δοθεί εντολή , μπλοκάρει την μολυσμένη ιστοσελίδα πριν ανοίξει . Το αστείο όμως της υπόθεσης είναι ότι μερικές από τις ιστοσελίδες με κακόβουλο λογισμικό που μου έχει μπλοκάρει , ανήκουν σε χριστιανικές οργανώσεις .

*

Sesostris να αλλαξεις το AntiVirus γαι να μπορεις να διαβαζεις τις χριστιανικες σελιδες

30/06/2013, 00:02:44
Για να μην ανοίγουμε νέο θέμα, μια και το παρόν αναφέρετε στους ιούς
(ηγούμενους και προηγούμενους)
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με δελτίο τύπου σήμερα ενημερώνει τους πολίτες ότι το κακόβουλο λογισμικό με την ονομασία "Ransomware" ή κοινώς "ιός των 100 ευρώ" ο οποίος εξακολουθεί να εμφανίζεται στο διαδίκτυο,
παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα έξαρση σε πολλές χώρες, όπως και στη χώρα μας.
Πρόκειται για μια (ακόμη) μετάλλαξη του γνωστού "ιού της αστυνομίας"

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί να δώσει μερικές ιδέες
(στους όχι και τόσο μυημένους) για το πως θα τον ξεφορτωθείτε
αν και πολλές φορές έχει παρατηρηθεί οτι το format είναι μονόδρομος

Οι πλέον ενδεδειγμένοι τρόποι είναι:
A) σε πρώτη φάση, αν είσαστε απο τους τυχερούς και εξακολουθείτε να έχετε εσείς τον έλεγχο του υπολογιστή σας,
το πρόγραμμα "PoliFix", είναι ενα λογισμικό που υπόσχεται να βρει και να απομακρύνει το κακόβουλο αρχείο που εχει "κάτσει" επάνω στο μητρώο των Windows.

B) Αν ο Υ/Η σας, επιμένει να μην σας αναγνωρίζει ως το μοναδικό αφεντικό!
δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε επανεκκίνηση σε "ασφαλή λειτουργία"
και επαναφορά του συστήματος σας σε παλιότερη κατάσταση,
στην οποία και λειτουργούσε σωστά το σύστημα σας (υποθέτουμε)

tip: καλο είναι να δημιουργούμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα "σημεία επαναφοράς" (restore point) στον υπολογιστή μας*

καλό είναι να έχετε πάντα βέβαια παράλληλα με ενα ενημερωμένο antivirus, και το "WinLockLess" ενα πρόγραμμα που "ειδικεύετε" στο να προστατεύει το μητρώο των Windows απο τα (μέχρι σήμερα) γνωστά scareware

Αν τωρα ολες οι παραπάνω προσπάθειες αποβούν άκαρπες...
ε, με ενα ακόμη format δεν χάλασε και ο κόσμος!
γι αυτο πανω απ'ολα δεν ξεχνάμε να κρατάμε πάντα backup τα πολύτιμα αρχεία μας.

*Πληροφορίες στη μαμά Windows

Edited by - AitheroVamon on 30/06/2013 00:04:36

14/07/2013, 17:23:52
quote:

Προωθήστε αυτό το e-mail στους φιλους σας χωρίς καθυστέρηση......

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών. Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο συνημμένη κάρτα από Hallmark, ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε.

ΤΙ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ;

Είναι ένας ιός που ανοίγει μια εικόνα καρτ-ποστάλ, που «καίει» ολόκληρο το σκληρό δίσκο C του υπολογιστή σας.

Εάν λάβετε ένα μήνυμα που ονομάζεται «καρτ-ποστάλ», ακόμα κι αν σας σταλεί από φίλο, μην το ανοίξετε!

Αυτός είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN.

Αποκαλύφθηκε αυτές τις ημέρες από τη McAfee, και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος αντιμετώπισης για αυτό το είδος του ιού.

*

Α εσύ το έχεις πάρει πολύ στα σοβαρά!

Γι' αυτό να σε συμβουλεύσω. Βάλε παλιό μηχάνημα το οποίο δεν θα είναι ανιχνεύσιμο από την νέα τεχνολογία.

Το ίδιο γίνεται και με τα όπλα. Ο στρατιωτικό εξοπλισμός που πληρώνουμε στους Εβραίους, ανά πάσα στιγμή αχρηστεύεται από απόσταση. Γι' αυτό θα τους φάμε με σπαθιά, τσεκούρια και ντουφέκια!

15/07/2013, 00:46:59
quote:
Γι' αυτό να σε συμβουλεύσω. Βάλε παλιό μηχάνημα το οποίο δεν θα είναι ανιχνεύσιμο από την νέα τεχνολογία

Όταν λέμε παλιό(?) πόσο παλιό δηλαδή
Μια και μας συμβουλεύεις, θα ξέρεις κάτι παραπάνω...
Τι προτείνεις, να "αμυνθούμε" με Spectrum ή κανέναν Commodore ?

19/07/2013, 11:23:06
quote:
Χρίστος Έλ
Α εσύ το έχεις πάρει πολύ στα σοβαρά!

Γι' αυτό να σε συμβουλεύσω. Βάλε παλιό μηχάνημα το οποίο δεν θα είναι ανιχνεύσιμο από την νέα τεχνολογία.

Έχω φίλε Χρίστο έναν AMSTRAND 6128 που είχα φέρει στα παιδιά το 1983 από την Αμερική, και μια AMIGA κάπως νεώτερη του 1985, που τα έχω φυλάξει για souvenir. Κάνουν για αυτό που μου προτείνεις;

*

dim.karΜέλος
03/09/2005, 15:00:36
Έχω καταπληκτικές αποκαλύψεις: όπως μου αποκάλυψε φίλος που του είπε άλλος φίλος που του είπε μια παλιά του γκόμενα που της είπε η κομμώτρια της - που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει - που έχει πελάτη τον μέγα μάγιστρο των ιλουμινάττι στην Ελλάδα, την τεράστια καταστροφή στις ΗΠΑ προκάλεσαν τα μυστικά όπλα των Ινδονήσιων, άρά ο τυφώνας ήταν τεχνητός...

Πριν όμως συνεχίσουμε το θέμα, ας σκεφτούμε μερικές στιγμές τα χιλιάδες θύματα και το πόσο μικρή είμαστε σε σχέση με το σύμπαν... Και πως "το αλύγιστο δέντρο πέφτει, το καλάμι λυγίζει κι αντέχει"...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

22Μέλος
03/09/2005, 17:57:55
Eγώ πάλι θυμάμαι τα 400.000 θύματα του τσουνάμι πέρσι τα χριστούγενα και τα ψίχουλα βοήθειας που έστειλε ο Μπους έπειτα απο τη διεθνή καταγραυγή,ενώ τώρα που αυτός έχει ανάγκη εκλιπαρεί το Ελ-Σαλβαδορ για λίγη βοήθεια! Βρε πως αλλάζουν οι καιροί;
CthulhuΝέο Μέλος
04/09/2005, 00:59:58
κριμα για τους ανθρωπους που χαθηκαν.

Αυτο που ειδαμε ειναι μια τριτοκοσμικη USA, να μην μπορει να κανει κατι να βοηθησει τους πολιτες της. Η μπορει ο Μπους να μην ενδιαφερετε να σωσει τους φτωχους της Νεας Ορλεανης. Ακουσα οτι οι στρατιωτες εχουν το δικαιωμα να σκοτωσουν οποιον ταλαιπωρο δουν να κλεβει καποιο μαγαζι. ε βεβαια κ θα κλεψουν αμα ειναι 7 μερες χωρις φαι κ νερο...οτι νανε γινετε στον κοσμο.

αγνοώνΜέλος
04/09/2005, 11:52:24
dim.kar,
σου έχω στείλει μήνυμα στο τόπικ
"ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".
Διάβασέ το αν θες.
04/09/2005, 17:05:22
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ dim.kar ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΑME ΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

(ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ)

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ...
( Ο ΜΠΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ Η Κ.ΡΑΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Η ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ...)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝ..

ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

04/09/2005, 19:17:59
Για ποια υπερδύναμη μιλάμε τελικά, ήθελα να 'ξερα;

Μπορεί το "αμερικανικό όνειρο" να βρίσκει εφαρμογή σε κάποιους κατοίκους των αμερικανικών μεγαλουπόλεων, όμως δε σημαίνει ότι αντιστοιχεί στη ζωή του μέσου αμερικανού πολίτη, του κατοίκου της πλειοψηφίας των πολιτειών. Οι εικόνες που είδαμε όλοι σοκάρουν...Παιδιά ενός κατώτερου Θεού, ένας λαός μες στη φτώχεια και την εξαθλίωση χωρίς καμιά ελπίδα για το μέλλον. Και, ω τι σύμπτωση, η πλειοψηφία εξ αυτών ανήκοντες στη μαύρη φυλή! Μια μαύρη φυλή που είναι πολύ καλή για να στελεχώνει τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις με πεζοναύτες, αλλά που εξακολουθεί να ζει χωρίς στοιχειώδη δικαιώματα ή ανέσεις.

Θαυμάστε όλοι την "πρότυπη δημοκρατία", το "φάρο της ελευθερίας", την "παγκόσμια υπερδύναμη", που κόπτεται για τη σωτηρία των παιδιών του Ιράκ, αλλά δε δίνει δεκάρα για τα δικά της παιδιά που αργοπεθαίνουν στα γκέτο και στις πέραν του κέντρου πολιτείες! Τα νερά της Ν. Ορλεάνης θα φύγουν κάποια στιγμή, όμως δε φτάνουν για να ξεπλύνουν τη ΝΤΡΟΠΗ για τα αθώα θύματα...Αν αυτή η λέξη υπάρχει τελικά στο λεξιλόγιο κάποιων...

Edited by - durden_alie on 04/09/2005 19:19:08

04/09/2005, 21:16:27
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ durden_alie ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑΡΧΙΑ..

ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

22Μέλος
04/09/2005, 21:40:20
Φίλοι μου,όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στο Ιράκ,κανένας Νεοορλεάνος δεν κατέβηκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθέί,παρόλο που τα λεφτά που ξόδευαν στον πόλεμο,ήταν τα λεφτά που κανονικά θα πηγαιναν λέει για εργα αντιπλυμηρικής προστασίας της πόλης τους.Τώρα γκρινιάζουν ότι το κράτος τους ξέχασε.Τελικά ποιός φταίει περισσότερο,οι πολιτικοί ή οι πολίτες που δεν διαμαρτυρήθηκαν;
jean_claudeΝέο Μέλος
04/09/2005, 21:50:47
Πέρισυ κάποιος τυφώνας σάρωσε πάλι το νότο και διάφορα αμερικάνικα sites γράφαν ότι ο Μπιλ Λάντεν κατέχει τεχνολογία πρόκλησης και ελέγχου των καιρικών φαινομενων στρέφοντας τα κατα των ΗΠΑ ! Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο Μπιν Λάντεν πλέον αλλα και η ομάδα Έψιλον που κατέχει τέτοια όπλα και τα εστρεψε προς την υπερδυναμη για να βοηθήσει το Γένος ! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Πούτιν έρχεται στο Άγιον όρος εντός της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται βέβαια όλα να τα προκάλεσαν οι Βορειοκορεάτες σε συνεργασία με τους Ιρανούς και τους ισλαμιστές ! Εχω επίσης υπόνοια ότι ο Νοστράδαμος κάπου αναφέρεται σε βύθιση της Νέας Πόλης κι όλοι το απέδίδαν στη Νέα Υόρκη.

Πότε λήξαν τα χάπια μου ;

22Μέλος
04/09/2005, 23:41:10
Oταν θέλεις κατι πάρα πολύ,όλο το συμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις(Πάολο Κοέλιο).Τόσοι λαοί που καταδυναστεύθηκαν από τους Αμερικανούς μετά το β' παγκοσμιο,λέτε να μην παρακαλούσαν νυχθημερόν να τιμωρηθούν οι Αμερικανοί για τα κατορθωματα τους;
Εγώ φίλοι μου το βλέπω σαν θεία δίκη.
XDΜέλος
05/09/2005, 00:05:48
Εγώ, απεμπολώντας την μεταφυσική διάσταση του πράματος (αφού δεν αρέσκομε να αναγνωρίζω τον Θεό ως Τιμωρό ειδικά αθώων), το βλέπω σαν φυσική συνέπεια της μη υπογραφής από μέρους των Η.Π.Α. των διεθνών οικολογικών συνθηκών (π.χ. Κιότο) που αφορούν τον περιορισμό της ρύπανσης της ατμόσφαιρας από τους βιομηχανικούς ρύπους με αποτέλεσμα την σταδιακή καταστροφή του κλίματος (σε παγκόσμιο επίπεδο) που οδηγεί στην ανάπτυξη και την όλο και πιο συχνή εμφάνιση ακραίων φυσικών καιρικών φαινόμενων.

Υ.Γ.
1. ¶ραγε που είναι το περίφημο H.A.A.R.P να σώσει την κατάσταση; .. κάποιοι βέβαια θα πουν πως «φταίει αυτό» .. σαν να τους βλέπε .. «Γεεεροντα!»
2. Οι Η.Π.Α. στο εσωτερικός τους απέχουν πολύ από αυτό που φαντάζονται οι υπόλοιποι λαοί για αυτές (έχω συγγενείς στο America οπότε όλο και κάτι μου διηγήθηκαν για την καθημερινότητα τους )

Edited by - XD on 05/09/2005 00:12:02