- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ 100%, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,
ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΓΩ...
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...
ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,ΙΣΑ-ΙΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΥΙΣΚΙ,ΠΟΤΑ ...
ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑθΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΑΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑΧΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Αντε Καποδίστρια μια απόφαση είναι την οποία νομίζω και πήρες και βρίσκεσαι ήδη στο 99%.
Οσο για τα στοιχειωμένα σπίτια μη φοβάσαι αυτά είναι στο πρόγραμμα της επόμενης συνάντησης… ε μη σε τρομάξουμε κιόλας και δεν μας ξανάρθεις, αν και μετά το ουισκάκι όλα θα φαίνονται καλύτερα … είχες δει στην ΤV κάτι λαχανί ανθρωπάκια, ε τέτοια κυκλοφορούν και εδώ ![]()
![]()
![]()
Γκαντέμη Ανανάαααααααααααααα αχ...θα σε περιμένουμε και εσένα να έρθεις την κυριακή. Δεν κρατάω κακία. ![]()
Αννουνάκη έχεις απόλυτο δίκιο, το στάδιο ειρήνης και φιλίας εννοούσα...απλώς επειδή είναι του ολυμπιακού,μπερδέυτικα.
Συγχωρέστε αυτόν που καταλαβαίνει τα λάθη του!
GEORGE D θα σε περιμένουμε...θα έρθω με ποδήλατο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
ΟΑΝΝΕΣ...ΠΑΡΤΙ εννοούσα αδερφέ...ΠΑΡΤΙ..! ![]()
Να είστε καλά όλοι! Είμαστε εντάξει με την ώρα?
Edited by - Το ξωτικό on 30/10/2003 10:56:30

ΩΧ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΛΕΠΩ ![]()
ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ....![]()
![]()
ΣΦΙΝΑΚΙ ΜΕ ΑΝΑΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ?????????????????![]()
![]()
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δεν θα σε πειράξει κανείς.
Θα σε περιμένουμε και έχουμε ακούσει και καλά λόγια για εσένα.
ΟΑΝΝΕΣ τι είναι αυτά που βάζεις για τον ανανά...τσ τσ τσ...![]()
![]()
Την κυριακή να είστε όλοι εκεί! ΟΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΚΟ...ΟΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΚΟ!![]()
Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις διαστήματα ανάμεσα στις φατσούλες ;
Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Ο κακός λύκος
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Εγώ αν δεν μου τύχει καμιά στραβή πάντως θα έρθω. ![]()
![]()
Το άλλαξα το μήνυμα κύριε Λύκε, συγνώμη και ευχαριστώ για την διόρθωση.
Θα τα πούμε την κυριακή.
διαβαζω με προσοχη τα τεκτενομενα ,διακρινω οπως εχουμε διαπιστωσει μια κατασταση γενικα μη διαθεσης; επισκεψεων στο forum για συζητησεις.
μακαρι να κανουμε λαθος,το αναφερω γιατι βλεπω στο esoterica ,ενα κλιμα αναδιοργανωσης ,που δεν ξερουμε τα αποτελεσματα της.
η συναντηση τελικα θα ισχυσει;
συγνωμη για την επισυμανση μου,απλα ανησυχω ,οπως ολοι σας για την εξελιξη.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 31/10/2003 22:25:44
Edited by - manos on 31/10/2003 22:28:28
Καλε μας mano νομιζω οτι πολλες φορες εχει γραφτει οτι οι συναντησεις αυτες δεν ειναι επισημες συναντησεις της ιστοσελιδας αυτης - απλα μια διαθεση απο τα μελοι να εχουν και μια πιο προσωπικη επαφη.
Δεν βλεπω για πιο λογο να μην ισχυει η συναντηση...
Οσο για το
quote:
διαβαζω με προσοχη τα τεκτενομενα ,διακρινω οπως εχουμε διαπιστωσει μια κατασταση γενικα μη διαθεσης; επισκεψεων στο forum για συζητησεις.μακαρι να κανουμε λαθος,το αναφερω γιατι βλεπω στο esoterica ,ενα κλιμα αναδιοργανωσης ,που δεν ξερουμε τα αποτελεσματα της.
Υπαρχει μια λαικη σοφια που λεει
Οπως εστρωσε κανεις θα κοιμηθει
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Υπαρχει μια λαικη σοφια
ριση ειναι :))))))))))καλα ντε μη με δειρεις πολυ ,μια επισυμανση και διορθωσουλα εκανα χααχχααχχα
α καλα το ειχα υποψιαστει,επισημη προκληση -προσκληση ηταν για να καταννοησουμε τα γεγονοτα ε;;;;
ααααα ολα εξηγουνται ,....γι'αυτο καθησες διπλα στον κελσο .... συνομοτουσατε ε ;;;;χααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχ
μαρα ,φυσικα και γνωριζω πως δεν ειναι επισημες συναντησεις του esoterica,αλλωστε ημουν απο τα παιδια που παρακολουθησα μαζι σας το ανοιγμα του τοπικ :))))
ειμαστε σε εναν χωρο που καλως-κακως επηρρεαζουν οι καταστασεις και βαζουν σε σκεψεις,(που ασχετα με το αν εχουν σημασια η οχι και το αποτελεσμα ),αφηνουν ερωτηματικα.
σε ευχαριστω για την κατανοηση,ελπιζω να ενιωσες οτι αστειευομουν,με τα πιο πανω και να μην με παρεξηγησεις σε παρακαλω
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,
ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΙΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΟΛΙΣ 22 ΧΡΟΝΩΝ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ Σ'ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ!!!
Ε, ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
λυπαμαι για τον φιλο που χαθηκε,θα μπορουσες να μας γραψεις καποιο η καποια απο τα ποιηματα του ;;
ο πρεκας ,ενας ανθρωπος που εκτιμω και σεβομαι αφανταστα,ασχετα αν διαφωνω με καποια λεγομενα του:)))
ναι προσωπικα ,η σκεψη μου θα ειναι εκει ,συνισφεροντα ,ως φορος τιμης σε εναν ακομη ανθρωπο-φιλο-ποιητη-συναδελφο που ανεβηκε σε ανωτερα "σκαλια"
σε ευχαριστω που εχεις αισθηση του χιουμορ και δεν με αποπηρες
Οι συνομωσιες καλε μου φιλε οργανωνονται βραδυ και με απολυτη μυστικοτητα και οχι οταν συναντιουνται πολλα ατομα - αλλα ποτε δεν ξερεις...ισως η συναντηση για μας να ηταν ενα καλο καμουφλαζ και τωρα θα θεωρειστε ολοι συννενοχοι
χιχιχιχιχιχι
Καποδιστρια, και εγω μαζι με τον mano μας θα ηθελα να διαβασω κατι απο τον ποιητη που χασατε προσφατα...
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.