- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:PREDATOR:
...αλλα ουτως ή αλλως μαγειρευω και μονος μου
Έλα; Σοβαρά;
Μπρἀβο είσαι πρώτος!!!
Φαντάζομαι,πάντως να προσέχεις τι
μαγειρεύεις, έ;...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:ΧΑΙΡΕΤΩ ....
42ΝΑ, νάσαι καλά,μας
αποζημίωσες για την προηγούμενη
...τρομάρα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=s8KblOx5yYs&feature=related
quote:quote:PREDATOR:
...αλλα ουτως ή αλλως μαγειρευω και μονος μου
Έλα; Σοβαρά;
Μπρἀβο είσαι πρώτος!!!Φαντάζομαι,πάντως να προσέχεις τι
μαγειρεύεις, έ;...
Ε βεβαια... phd μαγειρικης και οχι master chef και βλακειες...
ναι προσεχω τι μαγειρευω και ειμαι λιγακι απαιτητικος στο καλο μαγειρεμενο φαγητο

quote:quote:
μ' αρεσει που "τσιμπας"...και αυτο απο mail το ελαβα!
Παντως οι σχολιασμοι σου, ολα τα λεφτα...
Και τι είμαι για να τσιμπίσω,τσιπούρα;![]()
Πάντως εσύ την σούμα δεν την έκανες,έ;
Το τραγουδάκι το άκουσες τουλάχιστον;
Θελω να πω οτι να μην πιστευεις οτι ολα αυτα που παραθετω ειναι δικα μου. οταν ειναι, θα το πω.
την σουμα δεν την εκανα ακομα. ειχα προβλημα με το πισι και το πηγα για σερβις στο Πλαισιο... οποτε πρεπει να υπολογιστουν και αυτα στη σουμα καποια στιγμη

quote:Ε βεβαια... phd μαγειρικης και οχι master chef και βλακειες...
...
ναι προσεχω τι μαγειρευω και ειμαι λιγακι απαιτητικος στο καλο μαγειρεμενο φαγητο
Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τις
...περγαμηνές!!!![]()
Αλλά απαιτητικός είπες;
Ωχ!
Δηλαδή, μ'αυτό δεν γίνεται,
ΤΙΠΟΤΑ έ;

quote:
Σαφεστατα και γινεται, με την προυποθεση οτι μπορω να βοηθησω
Πάντως,με τις φτερούγες,που
μἀρέσουν,σίγουρα δεν μπορείς
να κάνεις κανένα ...μαγειρικό
μαγικό!!!
![]()
τα λέμε αύριο ...
Καλό βράδυ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=3dP6ASCSLSk
καληνυχτα σου

Δεν μπορώ να κοιμηθώ...
Σχετίζονται αυτοί ανατομικά με τις νευρωνικές οδούς των νωτιαίων νεύρων (αυτών δηλαδή που ξεκινούν από την σπονδυλική στήλη και προέρχονται από τον νωτιαίο μυελό) και των εγκεφαλικών νεύρων?
Θα με ενδιέφερε πολύ αν γνωρίζατε να μου πείτε για το πώς θα μπορούσα να βρω τους σχετικούς ανατομικούς άτλαντες πανω στο συγκεκριμένο θέμα.
http://theamt.com/modules.php?name=News&file=article&sid=211
http://www.holistic-online.com/shiatsu/hol_shiatsu_Qi.htm
φιλικά
Βασιλική
quote:ΦΙΛΕ Yiannakas ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ.ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ,ΤΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ,ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ.
φιλε δώσε λεπτομερειακά οδηγίες πως το κάνεις...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
quote:
φίλε μου σε παρακαλώ αν μπορείς στείλε μου παραπάνω πληροφορίες στο yianniskall@yahoo.gr, θα χρησιμεύσουν πολύ!!
Ευχαριστώ
Φίλε Υιανακα, τις πληροφορίες που θα μπορούσα να δώσω για την Βιοενέργεια τις έδωσα, αυτές που εγώ γνωρίζω τουλάχιστον. Το μόνο θέμα για το οποίο δεν έχω μιλήσει είναι οι προστασίες που χρειάζεται ένα άτομο για να κάνει θεραπεία σε σοβαρές ασθένειες. Τις οποίες όμως διστάζω να τις πω μιας και είναι ιδιαίτερα ισχυρές και μια λανθασμένη χρήση τους θα μπορούσε να φέρει αρκετά προβλήματα στο άτομο.
quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ...ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ;;;
Φίλη Βίκυ, δυστυχώς θα σου πω οτι η Βιοενέργεια είναι αρκετά δύσκολο να κάνει ένα τέτοιο θαύμα και πίστεψέ με, αν μπλέξεις σε βιοενργειακούς γιατρούς θα μπλέξεις και θα ξοδέψεις πολλά χρήματα ίσως για το τίποτα. Ωφείλω να σου πω οτι μια τέτοια θεραπεία θα ήταν πολύ δύσκολη απο οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά σε καμιά περίπτωση ακατόρθωτη. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις Johrei, στο κέντρο που υπάρχει στην Καλλθέα, τουλάχιστον δεν θα ξοδέψεις ούτε ευρώ...
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
Φίλε Μορφέα είναι αλήθεια ότι κάποιες τροφές/ ουσίες εμποδίζουν την ροή της βιοενέργειας και κατα συνέπεια την θεραπεία μέσω αυτής; Θυμάμαι μία φορά είχα πιεί ένα ποτήρι κρασί και έπειτα όταν προσπάθησα να διοχετεύσω βιοενέργεια σε ένα πονεμένο μέλος δεν ένιωθα τίποτα. Είναι αλήθεια ότι αλκοόλ και τσιγάρο (ίσως και καφές) αποδυναμώνουν το ενεργειακό πεδίο;
Φίλη Βασιλική, οι ουσίεσ επηρεάζουν πάρα πολύ την ενέργεια και πόσο μάλλον της Βιοενέργειας. Μάλιστα όχι μόνο την επηρεάζουν αλλά μεγάΛη κατανάλωση αλκοόλ ή ακόμα χειρότερα ναρκωτικών μπορεί να επιφέρει σοβαρότατες βλάβες στον θεραπευόμενο. Από όσο γνωρίζω αλκοόλ δεν πρέπει να πίνεις 6 ώρες πριν και δύο ώρες μετά μιας και τα αστρικά σώματα του θεραπευτή και του θεραπευόμενου ΄συνεχίζουν την μετάδωση ενέργειας για τουλάχιστον δύο ώρες μετά. Το μόνο απαγορευτικό είναι το αλκοόλ, και τα ναρκωτικά. Αντίθετα η χορτοφαγία παραδόξως η μή βοηθάει στην μεγαλύτερη ποσότητα διοχέτευσης της ενέργειας.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Σ ευχαριστώ και πάλι
Βασιλική
quote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ.
εγω ασχολούμαι με το ρεικι
ΦΙΛΕ YIANNAKAS ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΙΚΙ;ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ 5 ΜΗΝΕΣ,3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ;
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τα διάφορα topics σου σε σχέση με τις ενεργειακές θεραπείες, κι εδώ και λίγο καιρό πειραματίζομαι (στον εαυτό μου αρχικά!) με τη βιοενέργεια.
Ωστόσο, δημιουργείται κάποιο ερώτημα, όχι μόνο δικό μου, το οποίο δεν έχεις απαντήσει στο topic.
Αναφέρεις λοιπόν:
quote:
Οφείλω να σας προειδοποιήσω όμως οτι κατά την διάρκεια της θεραπείας με βιοενέργεια μπορεί να περαστούν στον θεραπευτή αρνητικές ενέργειες του δέκτη οι οποίες δεν έχουν φύγει απο το σώμα του ακόμα. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να πλένετε τα χέρια σας μετά την θεραπεία ιδιαίτερα όταν κάνετε σε κάποιον άλλον και να πίνετε νερό. Επίσης μην το δοκιμάσετε να το κάνετε σε ανθρώπους με σοβαρές παθήσεις γιατί μπορεί να σας προκληθεί βλάβη. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές ενεργειακές προστασίες τις οποίες όμως δεν θα αναφέρω τώρα.
Θα ήθελα λοιπόν, να σε παρακαλέσω να μας περιγράψεις, αν μπορείς, κάποιες (βασικές τουλάχιστον) τεχνικές ενεργειακής προστασίας για ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, κατά τις οποίες, για παράδειγμα, ο θεραπευτής δεν γνωρίζει τι προκαλεί τον πόνο, ή δεν γνωρίζει τη σοβαρότητα της ασθένειας του πάσχοντος.
Επίσης, κάποιες άλλες απορίες είναι οι εξής:
Μπορεί κάποιος να θεραπεύσει με Βιοενέργεια ζώα ή φυτά;
Είναι πιθανό να υπάρχει ασυμβατότητα ενέργειας ανάμεσα στο θεραπευτή και στον πάσχοντα; Αν ναι, πώς μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί;
Κινδυνεύει ο θεραπευτής από τέτοια ασυμβατότητά;
Αν για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατόν να περιγραψεις δημόσια τις τεχνικές προστασίας, παρακαλώ απάντησε στο e-mail μου:
eveline_k9@yahoo.gr
Σ'ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!![]()
The road goes ever on ... (Bilbo Baggins-J.R.R.T.)
quote:
Θα ήθελα λοιπόν, να σε παρακαλέσω να μας περιγράψεις, αν μπορείς, κάποιες (βασικές τουλάχιστον) τεχνικές ενεργειακής προστασίας για ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, κατά τις οποίες, για παράδειγμα, ο θεραπευτής δεν γνωρίζει τι προκαλεί τον πόνο, ή δεν γνωρίζει τη σοβαρότητα της ασθένειας του πάσχοντος.
Όπως είπα και πριν, το θέμα των ενεργειακών προστασιών είναι πολύ περίπλοκο διότι από τη μία είναι απαραίτητες σε τυχόν θεραπείες σοβαρών ασθενειών, αλλά από την άλλη μπορεί ακόμα και να προκαλέσουν βλέβες στο άτομο που την βάζει ή αν γίνει κατάχρηση ή άσκοπη χρήση τους μπορεί να επιφέρουν και καταστροφικές συνέπρειες, ειδικά σε προστασίες που γίνεται επίκληση οντοτήτων.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ήθελα να αναφέρω δημόσια αυτές τις προστασίες. Και μην νομίζεις οτι σκέφτομαι μόνο τον κόσμο που μπορεί να πάθει κακό αλλά και τον εαυτό μου, μιας και η μετάδωη μιας γνώσης δημιουργεί το αλυσιδωτό κάρμα.
quote:
Μπορεί κάποιος να θεραπεύσει με Βιοενέργεια ζώα ή φυτά;
Η Βιοενέργεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα ζώα και σε κάπως λιγότερο βαθμό και στα φυτά. Πάντως σίγουρα είναι αποτελεσματική
quote:
Είναι πιθανό να υπάρχει ασυμβατότητα ενέργειας ανάμεσα στο θεραπευτή και στον πάσχοντα; Αν ναι, πώς μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί;
Κινδυνεύει ο θεραπευτής από τέτοια ασυμβατότητά;
Σίγουρα η "χημεία" όπως λέμε παίζει ρόλο, αλλά το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι το να γίνει η βιοενέργεια ακόμα πιο αποτελεσματική από το κανονικό. Ο θεραπευτής σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει από ... ασυμβατότητα διότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο Θεραπευτής μπορεί μόνο να κινδυνεύσει σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών ή σε περιπτώσεις ενεργειακής επίθεσης του θεραπευόμενου απο χαμηλές ενέργειες ή οντότητες.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ