ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

beyond31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
beyondΜέλος
01/11/2005, 08:43:50
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ...
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΣΚΟ...

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

valgraphΜέλος
01/11/2005, 09:44:07
ΟΥΦ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ... ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ...
(Τρομοκρατημένος μπήκα να δω...)...

stemixΜέλος
01/11/2005, 10:44:41
Άφιξη καταστροφών; Δηλαδή σε ποιο σημείο του πλανήτη βρίσκονται τώρα; Πότε περίπου μετά τον Γενάρη υπολογίζετε να αφιχθούν; Θα υπάρξει καμία καθυστέρηση όσον αφορά την αφιξή τους; Θα έρθουν μόνες τους ή θα κουβαλήσουν και τίποτα φίλους; Ξενοδοχείο έκλεισαν, γιατί αυτή την περίοδο είναι μπίμπα;

Edited by - me

Edited by - stemix on 01/11/2005 10:45:13

orfeas7Μέλος
01/11/2005, 11:51:26
Ερχονταιεξωγήινοι, φυσικές καταστροφές, κανένας κομήτης, ή μήπως τους κλείνουν την εκπομπή;

01/11/2005, 12:32:00

.

δε φωναζουμε μερικους ειδημονες προφητειολογους απο το αλλο τοπικ να μας λυσουν τις αποριες?

το βλεπω να πιανει τις 20 σελιδες σε χρονο ρεκορ το τοπικ...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

valgraphΜέλος
01/11/2005, 12:48:43
Αυτός ο Λάσκος τι φρούτο είναι? Με τα παραισθησιογόνα (φυτικά μάλλον) βγαίνει σε εκπομπές και λέει ότι του κατέβει?
Κι εμείς... καθόμαστε και τον ακούμε? Δίνει ισχύ το ότι τον βγάζουν στο γυαλί...? Μπορούμε να τον απαξιώσουμε? Άλλα τέτοια τηλεοπτικά φρούτα μπορούμε να τα απομονώσουμε?
Υπάρχει μια μικρή αμφιβολία μέσα μας και λέμε... "κι αν κάτι ξέρει, κι αν συμβεί?"...
Αν πω κάτι εγώ, π.χ. 17 Ιανουαρίου 2006 συμφορές θα μας βρούνε... θα με πιστέψετε? Οχι μάλον γιατί δεν βγήκα tv, δεν "με ξέρετε"...
Κι αν όντος τότε συμβεί κάτι?
Θα με θεοποιήσετε?
Γι αυτό ζητάω αποδείξεις ή κοινή ομαδική αποδοχή για να αρχίσω να πιστεύω κάτι...
Οσο για τον Λάσκο, το ότι ασχοληθήκαμε μαζί του έστω και για λίγο, έστω και για κατηγόριες, αυτό του δίνει "ένα λιθαράκι ισχύ".
Ας καταφέρουμε να απομονώσουμε αυτά τα άτομα, να μην ασχολιόμαστε καθόλου με το όνομά τους, ακόμη και για βρίσιμο...
Δεν κατηγορώ κανέναν εδώ μέσα. Αλλά επισημάνω μια μικρή δόση αφέλειας μας, ακόμη και το οτι λειτουργούμε άθελά μας για τους σκοπούς προβολής (και λιγάκι για να τους βοηθήσουμε να πη......νε κάνα γκομενάκι) αυτών των "τηλεσκουπιδανθρώπων"...
Όσο για το Γενάρη και μετά, όπως και για κάθε μήνα τελευταία (και πάντα), πολλά κακά έρχονται και θα έρχονται για πάντα... Δεν θα μας το πει ο Λάσκος ή ο όποιος Λάσκος... Αεροπλάνα πέφτουν πλέον πιο πολλά, πλοία βουλιάζουν, οι σεισμοί σε έξαρση, πόλεμοι και κρίσεις είναι φαινόμενο καθημερινό...

Ένας παππούς είπε κάποτε κάτι σοφό:
Με ρώτησε "πόσο απέχει η αλήθεια από το ψέμα."
Του απάντησα "δεν ξέρω, πολύ μάλλον..."
Μου απάντησε "5 εκατοστά μόνο!"
"Όσο απέχει το αυτί από το μάτι..."

GDS1Μέλος
01/11/2005, 16:13:34
Κάτω τα χέρια από τους μεταφραστές μας....έχουν δίκιο!!!

Από εσωτερικές πηγές έμαθα ότι η Καταστροφή θα γίνει αύριο στις 12:31:42 δεν μου είπαν αν είναι πμ ή μμ.....!!!!

στα λαγούμια όλοι....!!!!

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

PeronosporosΜέλος
01/11/2005, 17:45:08
quote:
Από εσωτερικές πηγές έμαθα ότι η Καταστροφή θα γίνει αύριο στις 12:31:42 δεν μου είπαν αν είναι πμ ή μμ.....!!!!

Μα είναι φανερό!!! θα ξεπροβάλλει ο μεγάλος Κθούλου από την Ρ'λύε όπου κοιμάται και θα βρεί την γή να κατοικείται από 8 δισεκατομμύρια τρυφερές, κινούμενες, μπριζόλες

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

raivalΝέο Μέλος
02/11/2005, 14:30:05
Μήπως τυχόν και ξέρετε αν οι καταστροφές θα εξαφανίσουν και καμιά τράπεζα και αν ναι ποιά είναι αυτή ;
Σκέφτηκα να πάρω ένα δάνειο (δανεικό και αγύριστο που λένε)
Νομίζω είναι καλή περίπτωση τώρα που θα πέσουν σεισμοί ,λοιμοί ,καταποντισμοί ,πλημύρες, βροχές, ξηρασίες, φωτιές, εξωγήινοι, βατραχάνθρωποι, άνθρωποι υπόγειοι, υπέργηοι, άνθρωποι των σπηλαίων, γιατροί, νοσοκόμες, ποδοσφαιριστές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω επίσης να γίνει στάχτη και καμιά εφορία πολεοδομία και τα λοιπά συναφή κρατικά επαγγέλματα.
Τώρα που θα γίνουν όλα αυτά.
Να μην πάρω και εγώ ένα δάνειο;
GDS1Μέλος
02/11/2005, 15:01:41
Λίγες ώρες σου μείνανε αγαπητέ...ότι προλάβεις μέχρι αύριο στις 12:31:42 δεν μου είπαν αν είναι πμ ή μμ.....!!!!

PeronosporosΜέλος
02/11/2005, 15:34:29
quote:
Μήπως τυχόν και ξέρετε αν οι καταστροφές θα εξαφανίσουν και καμιά τράπεζα και αν ναι ποιά είναι αυτή ;
Σκέφτηκα να πάρω ένα δάνειο (δανεικό και αγύριστο που λένε)
Νομίζω είναι καλή περίπτωση τώρα που θα πέσουν σεισμοί ,λοιμοί ,καταποντισμοί ,πλημύρες, βροχές, ξηρασίες, φωτιές, εξωγήινοι, βατραχάνθρωποι, άνθρωποι υπόγειοι, υπέργηοι, άνθρωποι των σπηλαίων, γιατροί, νοσοκόμες, ποδοσφαιριστές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω επίσης να γίνει στάχτη και καμιά εφορία πολεοδομία και τα λοιπά συναφή κρατικά επαγγέλματα.
Τώρα που θα γίνουν όλα αυτά.
Να μην πάρω και εγώ ένα δάνειο;

Κάτσε στην ουρά κύριος, δεν βλέπεις που και εμείς περιμένουμε το δανειάκι μας πριν το τέλος του κόσμου, τουλάχιστον να πάμε χορτάτοι βρε παιδί μου!!!!

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
02/11/2005, 16:20:47
Τον Λιακό τον ενημέρωσε κανείς;
Θα του μείνουν τα βιβλία στην αποθήκη.

"Οσο μαθαίνω τους θεούς πιστεύω στους ανθρώπους"

NemesiΜέλος
02/11/2005, 18:55:41
quote:

Κάτω τα χέρια από τους μεταφραστές μας....έχουν δίκιο!!!

στα λαγούμια όλοι....!!!!

Χμμμμ ώρα Ελλάδος? Και αν ναι, μήπως ξεχνάτε ότι υπάρχουν και μερικοί εδώ μέσα που δεν μένουν Ελλάδα? Τι να πω.. τςτςτς δεν σκέφτεστε λίγο και τους συνανθρώπους σας

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

GDS1Μέλος
03/11/2005, 08:55:21
Σωστή η Nemesis δεν έχουμε ούτε αυτό το στοιχείο το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι

"η Καταστροφή θα γίνει αύριο στις 12:31:42 δεν μου είπαν αν είναι πμ ή μμ.....!!!!"

όποτε πλέον δεν γνωρίζουμε και την ζώνη όποτε η ώρα μπορεί να έχει μια πόκλιση έως και 12 ωρών...!!!!

PeronosporosΜέλος
03/11/2005, 09:11:53
Μετανοείτε αμαρτωλοί έρχεται το τέλος....

Για αυτό αρπάξτε την πρώτη ξανθιά που έρχεται προς το μέρος σας και βγάλτε της τα μάτια.

Για να μην δεί την καταστροφή εννοώ , μα που πήγε το μυαλό σας

VELISSARIOSΜέλος
03/11/2005, 10:18:10
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.
NemesiΜέλος
03/11/2005, 10:23:03
quote:

Σωστή η Nemesis δεν έχουμε ούτε αυτό το στοιχείο το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι

"η Καταστροφή θα γίνει αύριο στις 12:31:42 δεν μου είπαν αν είναι πμ ή μμ.....!!!!"

όποτε πλέον δεν γνωρίζουμε και την ζώνη όποτε η ώρα μπορεί να έχει μια πόκλιση έως και 12 ωρών...!!!!

Δηλαδή με τη μία ώρα διαφορά που έχουμε εδώ που είμαι από την Ελλάδα Ωχ ωχ, τώρα με κατέστρεψες, πάει και το δάνειο πάνε κι όλα, τίποτα δεν θα προλάβω να κάνω, αν ήταν δώδεκα ώρες η διαφορά κάτι παραπάνω ίσως να μπορούσα να κάνω (ε, ναι, αλήθεια είναι μου δώσατε την ιδέα και είπα μήπως προλάβω να πάρω κι εγώ κανένα ) Μα τι σόι προβλέψεις είναι αυτές βρε παιδιά? Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε δηλαδή χμμμμ Νιώθω ανήμπορη, και δυστυχώς δεν είμαι και ξανθιά, άρα πάει κι αυτή η ευκαιρία που σκέφτηκε ο φίλος Peronosporos, άρα θα δεν θα το γλιτώσω, θα την δω την καταστροφή
Καλημέρα, ακόμα μια μέρα, άντε να δω πόσες έμειναν ακόμα, γιατί οι απόψεις είναι διαφορετικές χιχιχιχχι

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

GDS1Μέλος
03/11/2005, 10:38:53
Αγαπητή Nemesi μην άγχεσαι....

Η συγκεκριμένη προφητεία είναι διαρκείας δηλαδή ο Προφήτης λεει αύριο αλλά πότε είναι αυτό το αύριο. Χθες ήταν σήμερα αλλά σήμερα είναι για αύριο συνεπώς μην πανικοβάλλεσαι...!!!!!! Πάντως η Προφητεία είναι Προφητεία και θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή...και τότε θα με θυμηθείτε όλοι

PeronosporosΜέλος
03/11/2005, 10:49:10
Αγαπητή Nemesi μπορεί να προλαβαίνουμε να έρθουμε με αεροπλάνο...
Ε τί να μην παρέχουμε "παρηγοριά" σε μια συμπατριώτισσά μας μια τέτοια στιγμή (πλάκα κάνω, ελπίζω να μην θίγεσαι ).
όσο για το χρώμα των μαλλιών βάψτα και εσύ μια φορά πριν το τέλος του κόσμου τυχερά είναι αυτά....

NemesiΜέλος
03/11/2005, 10:49:16
quote:

Αγαπητή Nemesi μην άγχεσαι....

Η συγκεκριμένη προφητεία είναι διαρκείας δηλαδή ο Προφήτης λεει αύριο αλλά πότε είναι αυτό το αύριο. Χθες ήταν σήμερα αλλά σήμερα είναι για αύριο συνεπώς μην πανικοβάλλεσαι...!!!!!! Πάντως η Προφητεία είναι Προφητεία και θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή...και τότε θα με θυμηθείτε όλοι

Έχει απόλυτο δίκαιο, αλλά αγχώνομαι, τι μπορώ να κάνω? Περιμένω τη συμβουλή σου, να πάρω ή να μην πάρω δάνειο? Αν είναι έτσι όπως τα λες... με βλέπω μια ζωή ... χρεωμένη χιχιχιχιχι

Άσε που μου κόλησες και ένα τραγουδάκι και από χθες όλη μέρα στο μυαλό μου γυρίζει (άσχετο με την... προφητεία)