ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
noemaΜέλος
04/09/2008, 10:16:38
quote:

Αλήθεια, δεν εννόησα,
τι γίνεται στο Noisa.
Και μ' όλα όσα φύλαγες...
πάλι δεν κατανόησα

.
τι δεν 'κατανοησες' βρε amalia μου ... ;
ΠΩΣ θα προσπερασει ο κοσμος ολος , ο ανθρωπος ,εμεις ,τις κοινες του αναγκες ,αν δεν μπορει να συννενοηθει Ενας με Εναν και Εναν γι' αυτες ...
δεν εχει 'αναγκες' δηλαδη ο ανθρωπος ... ;
ολα Του ειναι μια χαρα ... ;
ποσο ακομη θα 'αντεξουνε' οι παγοι ... ;
τι κανουμε και τι θα κανουμε Εμεις ... ;
θα 'συνεχισουμε' αυτην την ζωη Ετσι απλαααάά ή τελειωνουμε σε οτι δεν καταλαβαμε καλα καλα ... ;
ειναι τοσο δυσκολο να σοβαρευτουμε λιγο ... ;
ειναι τοσο στραβο και αναποδο το να αναλογιστουμε λιγακι μικροι και μεγαλοι για το Μετα Μας ... ;
εσυ το 'ταιριαξες' το θεμα και μαλιστα μια χαρα ...
εσυ ειπες 'Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα , γιατι Μετα ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ το Τωρα'...
κανεις ομως ακομη δεν ειπε κουβεντα γι'αυτο ...
κανεις δεν ειπε λογου χαρη , πως Μετα , ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...
τι δεν 'κατανοησες' και τι εννοησες και τι δεν κατανοω και τι εχω εννοησει κι' εγω και ο αλλος , για Μας και για την Συνεχεια Μας ειναι το ΘΕΜΑ το προς συζητηση ......
καλη σου μερα ...
.

noemaΜέλος
04/09/2008, 10:56:25
quote:

Καλημέρα σε όλους

Φίλε noema, όσο και να θέλω να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση με συμπάθεια, θεωρώ πολλάκις λαθεμένο το τελευταίο σου μήνυμα

quote:
στην noisa , καποιοι ειναι Εξω απο το timing του χρονου Του Κοινου ... και καλα και καλα καλααααα κανουνε ...

quote:
ριξε με τον εκεινο νου , μία καλη καλη καλη ματια ... σε μας τος ανθρωπους ...

δεν έχω ανάγκη από άλλους σωτήρες, τόσο εγώ, όσο και πολλά μέλη αυτού του forum...

ουτε κι' εγω παλικαρι ...
ετσι εκτιμησα αλλωστε και τους της αγορας αυτου του forum ...
η δικη μου η κουβεντα ειναι 'ας νοιαστουμε οι νοιαζομενοιτα ιδια τα του ιδιου νου' ...
'ας νοιαστουμε Τωρα για το Μετα μας ...
ειναι καποιος ή κατι που να μας εμποδιζει ...;
δεν μπορουμε να παμε ο Ενας στην θεση του Αλλουνου δηλαδη ... ;
καταντησαμε και θα το καταπιουμε ... ;

να αποσαφηνίσεις τις τοποθετήσεις σου και να είσαι απλά κατανοητός ή έστω προσεγγίσιμος και ......b]

Φιλικά
Κωστάκης

κατεβασε τον δακτυλο της δειξης και της κρισης της προχειρης και της βιασυνης ή δειξε σεαυτον ...
ψυχραιμια και κουραγιο ...
.

noemaΜέλος
04/09/2008, 11:18:27
.
το να λογαριασουμε Τωρα για το Μετα μας δηλαδη , γιατι Μετα μαλλον δεν θα μιλαμε και πολυ για το Τωρα , δεν σε αφορα εσενα ... ;
φιλικα φιλικα ...
.
kostakisΜέλος
04/09/2008, 12:44:31
Χαιρετώ και πάλι

quote:

Λες να μη γίνεται ήδη; εγώ απλά ρωτάω, γιατί θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από άλλους, για κάτι το οποίο πρέπει και ήδη κάνουμε. Αν πάλι εσύ κρίνεις ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει ανταλλαγή απόψεων για το Μετά (όπως και να το ορίζεις), κάντο κάπως πιο λιανά για να βρεθεί κοινός τόπος.

quote:
κατεβασε τον δακτυλο της δειξης και της κρισης της προχειρης και της βιασυνης ή δειξε σεαυτον ...

Πάει καιρός... θα εκτιμούσα να αποσαφηνίσεις τις ΔΙΚΕΣ σου θέσεις. Με απλά, καθημερινά λόγια, να μας εκφράσεις την αγωνία και τον προβληματισμό ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Όχι παραπομπές σε ιστοσελίδες (που δε λειτουργούν κιόλας προς το παρόν). Είναι κακό να συνομιλώ μαζί σου και όχι με κάποιους άγνωστους τρίτους;

quote:
το να λογαριασουμε Τωρα για το Μετα μας δηλαδη , γιατι Μετα μαλλον δεν θα μιλαμε και πολυ για το Τωρα , δεν σε αφορα εσενα ... ;

Όρισε μου με απλές κουβέντες τι εννοείς "Τώρα", τι "Μετά" και σε ποιο επίπεδο θες να λογαριάσουμε, για να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε, όταν δεν αντιλαμβανόμαστε ο ένας τις τοποθετήσεις του άλλου.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

noemaΜέλος
04/09/2008, 15:37:49
quote:

Χαιρετώ και πάλι

quote:

Λες να μη γίνεται ήδη; εγώ απλά ρωτάω, γιατί θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από άλλους, για κάτι το οποίο πρέπει και ήδη κάνουμε. Αν πάλι εσύ κρίνεις ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει ανταλλαγή απόψεων για το Μετά (όπως και να το ορίζεις), κάντο κάπως πιο λιανά για να βρεθεί κοινός τόπος.

- δεν γινεται ΑΚΟΜΗ φιλε κωστακη ...
- οι εργαζομενοι για την αποκατασταση της νοημοσυνης μας και της λογικης μας , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ...
- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μεσος ορος Σ' ΑΥΤΟ ...
- Ή ΔΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΔΑΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ και τι να σου λεω και τι να μου λες κι'εσυ και ο αλλος Τωρα ...
- Ή εχουμε στον νου μας και στην ψυχη μας τα παιδια μας , που δεν μπορουν αλλα και δεν θελουν να ακουνε και να ξερουνε εκεινα που θελουμε να τους κληρονομησουμε ......
- οι νεοι νεοι και οι νεοτεροι ανθρωποι ' ας ειναι πιο ευκινητοι στην ενστικτη κριση τους ...

quote:

Πάει καιρός... θα εκτιμούσα να αποσαφηνίσεις τις ΔΙΚΕΣ σου θέσεις. Με απλά, καθημερινά λόγια, να μας εκφράσεις την αγωνία και τον προβληματισμό ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Όχι παραπομπές σε ιστοσελίδες (που δε λειτουργούν κιόλας προς το παρόν). Είναι κακό να συνομιλώ μαζί σου και όχι με κάποιους άγνωστους τρίτους;

- ουτε καλο ουτε κακο ειναι να μιλας μαζι μου ... αναποδο και παραξενο και αλλοιωτικο ομως , ειναι για καποιους ...
- τι γυρευει ΟΜΩΣ τωρα παλι και ξανα και ξανα η μικρη μου αναφορα για ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ , ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ...;
ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ... ;
- γιατι μου 'κοπανατε' συνεχεια , πως συνηγορω με το δυσκολο που ειναι και ομορφο οπου κι' αν συμβαινει ... ;
- ελατε να οργωσουμε και να σπειρουμε και να προσευχηθουμε για εκεινα που σπειραμε .. και να τα θερισουμε και να τα αλονισουμε και να τα βαλουμε στην πετρα .. και να τα παντρεψουμε με το λαδι και με το νερο και με το αλατι πριν την φωτια ... και να το μοιραστουμε ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ...
- ελατε να μοιραστουμε και ΤΟ ΟΣΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ και χωρις να το θελουμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ...
- ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΣΥ ΚΩΣΤΑ ...
- δειξ'του πως η κοινη η νοηση διαχωριζει και ενωνει ...
- πηγαινε μπροστα για χαρη των επερχομενων ...

quote:

Όρισε μου με απλές κουβέντες τι εννοείς "Τώρα", τι "Μετά" και σε ποιο επίπεδο θες να λογαριάσουμε, για να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε, όταν δεν αντιλαμβανόμαστε ο ένας τις τοποθετήσεις του άλλου.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

δεξου οτι σε θεωρω εξαιρετικα ευκινητο διανοητικα και αναλογο μου ...
δεξου ομως και πως δεν χρειαζεσαι αλλο , απο το να νοιαζεσαι και να πηγαινεις στην θεση του αλλουνου , οσο εισαι καταγης ...
δεξου πως θεωρω την ψυχη σου γεματη με ψυχη ...
δεξου πως σε θεωρω ανθρωπο της συνεχειας ...
δεξου και τον ΛΟΓΟ μου ,
ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑ ...
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΗΧΘΕΙ Η ΖΩΗ , Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ...
.

noemaΜέλος
04/09/2008, 19:43:57
quote:

quote:
το να λογαριασουμε Τωρα για το Μετα μας δηλαδη , γιατι Μετα μαλλον δεν θα μιλαμε και πολυ για το Τωρα , ;

Φιλικά
Κωστάκης

στο Τωρα του ανθρωπου Κωστα ...
στο Τωρα Μας ...
σε οσο και οτι καταλαβαινουμε για Μας στον χρονο Τωρα αναφερομαι ...
στο Τωρα μας που δεν ειναι και πολυ μακρυα απο το Μετα Μας ...

Τωρα μπορουμε να ξερουμε κατα Που και Πως παμε .. Μετα θα εχουμε παει ή θα εχουμε χαθει ...
Τωρα εχουμε την ευκαιρια να αποφασισουμε Εμεις για Μας .. Μετα ισως δεν εχουμε ο Ενας τον Αλλον διπλα ...
Τωρα χρειαζομαστε την κοινη την νοηση μεταξυ Μας για τα Κοινα .. Μετα και αφου καταφερουμε να επιζησουμε , το αυτονοητο θα ειναι στην ηθικη Μας ...

αν πρεπει να εχει επιπεδο η κουβεντα μας και τα λογαριασματα μας θα εχει ...
πρωτα ομως πρεπει να αρχισουμε να την καμνουμε την κουβεντα αυτην ...
ως εκει που Μας φτανει και Μας πηγαινει ο νους μας θα παμε δεν θα παμε καπου αλλου ...
ετσι δεν ειναι ... ;

καλησπερα ...

04/09/2008, 20:32:43
quote:
στο Τωρα Μας ...

Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, ξε'ς τι κάνω ;

noemaΜέλος
05/09/2008, 09:19:03

Είναι εύκολο ή δύσκολο ; Εγώ λέω πως είναι τρομερά δύσκολο. Τρομερά ... Εσύ τι λες ;

quote:
να σηκωθουμε με τους νουδες μας και να αρχισουμε να ψαχνουμε να βρουμε τον νου τον ενανε ...
τον κοινο ...[/quote]

Γιατί να βρούμε τον νου τον ένανε ;[/font=Trebuchet MS]

[/quote]

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΣΥΝΝΟΝΟΗΘΟΥΜΕ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ...

τα αλλα συμπληρωσε τα εσυ ...
ωρα καλη ...
.

noemaΜέλος
05/09/2008, 10:10:43
quote:

quote:
στο Τωρα Μας ...

Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, ξε'ς τι κάνω ;

ΣΑΝ 'Μελος 1ης Βαθμιδος' ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ... ΤΩΡΑ ...
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΟΠΡΟΧΕΙΡΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΡΑ ...
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ...
ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ...

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΝΟΥ ΕΝΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ... ΝΑΙ ...
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ...
ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ...
ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ...
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Τωρα ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ...ΚΙ' ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ...

ωρα καλη ...

noemaΜέλος
08/09/2008, 21:37:36
quote:

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Τωρα ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ 'ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Kosta ...
ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ...
Μετα ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Ή ΟΧΙ ...
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μετα ΜΑΣ Τωρα ΕΜΕΙΣ ,
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ .. Τωρα ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Μετα ΜΑΣ ...
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ , ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ...

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ..
ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΣ , ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ...
ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΑΝΑΠΟΔΗ' ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ...
ΙΣΙΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ 'ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ'...ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΕΣ ...

ωρα καλη ...
.