- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το maraki8 προσπαθεί μάταια να με πείσει πως έχω λάθος άποψη για την ελληνίδα. Δεν πρόκειται να μου αλλάξει την γνώμη γιατί απλά δεν υπάρχει ίχνος ενδείξεων πως η ελληνίδα δεν είναι αυτό που εγώ πιστεύω (και ενδεχωμένως ο OANNHSEA και ίσως και άλλοι εδώ μέσα).
quote:
Δεν μπορείς να μιλάς με τις δέκα εμπειρίες σου για χιλιάδες γυναίκες...
Δεν χρειάζονται οι "δέκα" εμπειρίες μου (απόπειρες για να ακριβολογούμε), είναι η καθημερινότητα που βιώνω.
Στα περί γάμου και παιδιού δεν θα διαφωνήσω ότι είναι φαύλος κύκλος, διάβασε προσεχτικά όμως αυτό που είπε ο OANNHSEA και πες μου ότι δεν είναι αλήθεια...
quote:
ζήσε την ζωή σου με τα τεκνά μέχρι τα 30 και ύστερα βρίσκεις ένα ματσό ζώο και το παντρεύεσαι
... φράση "ψωμοτύρι" τηε σύγχρονης ελληνίδας και το χειρότερο είναι να το ακούς και από την μάνα της...
quote:
Γιατί θα πρέπει μια μέρα την εβδομάδα που έχω για να πάω για μπάνιο,να μου βγεί η γλώσσα παίζοντας ρακέτες
Μην κοιτάς μόνο την περίπτωσή σου που ενδεχωμένως να σου βγαίνει η πίστη ανάποδα στην δουλειά, υπάρχουν και κοπέλες μαθήτριες, φοιτήτριες, άνεργες, καλομαθημένες, κακομαθημένες, τεμπέλες... είναι θέμα νοοτροπίας και παιδίας αγαπητή μου, τις έβλεπα και στο σχολείο την ώρα της γυμναστικής, μόλις τελείωνε η υποχρεωτικά άσκηση και ήτανε η ώρα που θα φτιάχναμε όμάδες, τα κοριτσάκια την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια να πάνε για κουβεντούλα ή τσιγάρο.... (για να μην θίξουμε και το θεμα ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ...).
Για αυτά που καταλογίζεις στους άντρες δεν έχω να πω απολύτως τίποτα, φαντάζομαι πως θα έχεις το δίκιο σου. Το ξαναλέω, την στιγμή που ο έλληνας παραπονιέται για το πως έχουνε καταντήσει οι γυνάικες, ας αναλογιστεί και αυτός το μέγεθος της ευθύνης του...
OANNHSEA μιας και είσαι και μεταλλάς και απεχθάνεσαι τα μπουζούκια, οι πιθανότητες να βρεις αυτό που ζητάς σε ελληνίδα είναι πάρα πολύ μικρές. Γι'αυτό σου λέω αγαπητέ μου, στρέψε το βλέμα σου προς τον Βορρά ![]()
quote:
Ναι,ένα παιδί σε ηλικία που δεν είσαι έτοιμος σου στερεί την ζωή.Αυτός είναι ένας από τους λόγους,όχι όμως ο κυριότερος.Αν αποφάσιζαν κάποια αγόρια να παντρευτούν πριν τα 35 τους,θα υπήρχαν πιο πολλές κοπέλες κάτω των 25 για να κάνουν παιδιά.Αν μπορούσαν οι κοπέλες κάτω των 25 να βρούν έναν άντρα που να μην είναι ανώριμος,φυγόπονος,μαμάκιας ή κάφρος ώστε να τον παντρευτούνε,ίσως να είχαμε πιο πολλές γεννήσεις κάτω των 25..Φαύλος κύκλος αγαπητέ μου
Θα συμφωνήσω ως συνήθως με τη φίλη maraki.Ακόμα σκέψου αγαπητέ OANNHSEA οτι πρέπει και οι γονείς του παιδιού να έχουν αποκτήσει εμπειρίες και να νιώθουν οτι ένα παιδάκι απλά θα συμπληρώσει τη ζωή τους θα την κάνει ομορφότερη.Ολα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους.Και δεν εννοώ απο συγκεκριμένη ηλικεία και πάνω ή κάτω αλλά όταν οι γονείς νιώθουν έτοιμοι για κάτι τέτοιο...
quote:
Προσωπικά έχω βρει μέχρι στιγμής μόνο ΔΥΟ κοπέλες που δεν τους άρεσαν τα μπουζούκια
Καντες τρεις αγαπητέ μου.Και γω τα μισώ.
quote:
Για αυτό και το 50% των νέων γυναικών κάτω από τα 35 που ξέρω, θα είναι χωρισμένες ή χωρισμένες με ένα παιδί...
Για ένα χωρισμό δεν φταίει μόνο ο ένας.Και πες αυτή οτι είναι ζώων ο σύζυγός της δεν πρέπει να το καταλάβει;Γι αυτό πρέπει να γνωρίζεις τον άλλο καλά πριν τον παντρευτείς.
quote:
Έτσι ακριβώς είναι. Μόλις φύγουν από το μαστίγιο και από το ψέμα όλα αυτά τα δήθεν γυναικάκια, και βρουν κάποιον που είναι ήρεμος και συζητήσιμος τότε γίνονται όχι απλός Χίτλερ αλλά κάτι παραπάνω.
Δυστυχώς είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο αλλά δεν πρέπει να εξιδανικεύουμε κανένα φύλο είτε είναι οι γυναίκες είτε οι άνδρες...Τουλάχιστον έτσι πιστεύω...
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...
Αγαπητέ OANNHSEA,κάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος που κάνει και ο Kerry King.Τσουβαλιάζεις αγαπητέ μου.Χαίρομαι που δεν πέφτω στο ίδιο λάθος κι έτσι δεν έρχομαι στη δυσάρεστη θέση να μου την πεί κάποιος..
Αφού μου έθεσες κάποια ερωτήματα,θα σου θέσω κι εγώ κάποια άλλα.
-Έχεις προσέξει το ύφος των αντρών,που ακόμα και όταν συνοδεύουν κάποια κοπέλα,κάνουν σαν λιγούρια.Μιλάμε για απίστευτη γαϊδουριά και χοντρότητα!!
-Έχεις προσέξει τα καβαλήματα που κυκλοφορούν και κάνουν μαγκιές με αυτοκίνητα και λεφτά του μπαμπά;
-έχεις συνομιλήσει ποτέ με άντρα 35,ο οποίος συγκρίνει την κοπέλα του με την μάνα του 10 φορές την ημέρα,στην ΙΔΙΑ του τη γυναίκα;
Και πολλά ακόμα που δεν ξέρω καν αν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω.
Θα απαντήσω και σε αυτά που με ρώτησες όμως.
quote:
Μήπως έχεις προσέξει το ύφος από τις κοπέλες όταν το αγόρι λέει ότι δεν έχει αυτοκίνητο ή μηχανάκι; Σαν να μιλούσαν (μιλούσαν) στον άνθρωπο ελέφαντα. Τι να κάνουμε που γεννηθήκαμε φτωχοί;
Ούτε εγώ γεννήθηκα πλούσια αγαπητέ.Δούλεψα όμως και πήρα ένα σαραβαλάκι.Μέχρι και 2 χρόνια πριν με είχανε φάει οι δρόμοι και οι συγκοινωνίες...Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για την ηλικία των 25-30,έτσι;όχι των 15-20,που εκ του φυσικού δεν είχαμε δυνατότητα για όχημα,λόγω σχολειου,παν/μιου κλπ...
quote:
Μήπως έχεις προσέξει το ύφος των γυναικών όταν τους λές ότι δεν ασχολήσε με τα αθλητικά; Είναι του τύπου "α, την αδερφή..."
Δεν μου έχει τύχει να ακούσω κάτι τέτοιο.Γνωρίζω άντρες που δεν ασχολούνται με τα αθλητικά και μόνο αδερφές δεν είναι.
quote:
Μήπως έχεις δει το ύφος των γυναικών όταν τους λες ότι ΔΕΝ σου αρέσουν τα μπουζούκια - "πάμε με ένα άλλο πιο τρέντυ..."
Ούτε αυτό το έχω παρατηρήσει σε γυναίκες των 25..αν μιλάς για 18αρια,δεν ξέρω...
καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Είναι πιστεύω στο χέρι του καθενός μας, να γνωρίσουμε κάποιον με παραπλήσια ενδιαφέροντα με μας.
Όπως πάντα σωστός φίλε Στράτο!
Αν κάποιος που δεν γουστάρει π.χ. τα μπουζούκια και ψάχνει στο Ρομέο να βρεί κοπέλα,είναι σίγουρο σχεδόν 100% ότι θα βρεί μια μπουζουκόβια!Αν κάποιος γουστάρει μπουζουκόβιες και ψάχνει στο μέγαρο μουσικής,θα βρεί μια λάτρη της κλασσικής.
quote:
Ααα... εγώ σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον φίλε μου, βρομάω βαρβατίλα.
Να ρωτήσω κάτι;επειδή κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα αθλητικά και όντας η ίδια αθλήτρια κάποτε,αυτό τι με κάνει ακριβώς;
quote:
Το maraki8 προσπαθεί μάταια να με πείσει πως έχω λάθος άποψη για την ελληνίδα. Δεν πρόκειται να μου αλλάξει την γνώμη γιατί απλά δεν υπάρχει ίχνος ενδείξεων πως η ελληνίδα δεν είναι αυτό που εγώ πιστεύω (και ενδεχωμένως ο OANNHSEA και ίσως και άλλοι εδώ μέσα).
Είναι καθαρά υποκειμενική η άποψή σου και μόνο να σε πείσω δεν προσπαθώ.Δεν υπάρχει λόγος κιόλας.Δεν μπορώ να σε αφήσω όμως να λες ότι θες,δίχως αντίλογο...
quote:
φράση "ψωμοτύρι" τηε σύγχρονης ελληνίδας και το χειρότερο είναι να το ακούς και από την μάνα της...
Γα....α όσες θές μέχρι τα 30κατι σου και μετά βρες μια που να ξέρει τουλάχιστον να φτιάχνει κανένα φαί.Και από κέρατα,άλλο τίποτα...
Το "ψωμοτύρι" του σύγχρονου Έλληνα...με το μπαρδόν κιόλας...
quote:
Μην κοιτάς μόνο την περίπτωσή σου που ενδεχωμένως να σου βγαίνει η πίστη ανάποδα στην δουλειά, υπάρχουν και κοπέλες μαθήτριες, φοιτήτριες, άνεργες, καλομαθημένες, κακομαθημένες, τεμπέλες... είναι θέμα νοοτροπίας και παιδίας αγαπητή μου, τις έβλεπα και στο σχολείο την ώρα της γυμναστικής, μόλις τελείωνε η υποχρεωτικά άσκηση και ήτανε η ώρα που θα φτιάχναμε όμάδες, τα κοριτσάκια την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια να πάνε για κουβεντούλα ή τσιγάρο.... (για να μην θίξουμε και το θεμα ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ...).
Άρα μιλάς για κοπέλες 35αρες,σαν εσένα και όχι 25αρες.Αρα είναι και πιθανό να μην έχεις καν παρτίδες με 25αρες,κι αν έχεις να είναι πολύ αραιές.
Όπως και να έχει μεμονωμένα περιστατικά.
Επίσης,σε πολλές κοπέλες που πάνε και τα σπανε σε κλαμπ και σε μπουζούκια(κάτι το οποίο ενδέχεται λόγω οικονομικής στενότητας να το κάνουν 3 φορές τον χρόνο),ενδέχεται να βγαίνει η γλώσσα στη δουλεια...
Όσο για το "γυναίκα και τσιγάρο",κι αυτό θα το θίξεις πια;έλεος...
quote:
Επίσης θέλω να πω, ότι το που θα γνωρίσεις το σύντροφο σου, έχει άμεση σχέση με τον κύκλο σου, το επάγγελμα σου και τα ενδιαφέροντα σου.Είναι πιστεύω στο χέρι του καθενός μας, να γνωρίσουμε κάποιον με παραπλήσια ενδιαφέροντα με μας.
Το ίδιο πιστεύω και εγώ
quote:
Μήπως έχεις προσέξει το ύφος των γυναικών όταν τους λές ότι δεν ασχολήσε με τα αθλητικά; Είναι του τύπου "α, την αδερφή
Εγω πιστεύω ότι μάλλον έχεις πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς
Τους υπολοίπους γιατί οι γυναίκες συνήθως γκρινιάζουν αν
Έχει αγώνα .
Πάντως δεν έχω ακούσει από γυναικά να λέει κάποιον αδερφή
Επειδή δεν παρακολουθεί αθλητικά αυτό το λένε συνήθως οι
Λιγότερο σκεπτόμενοι άνδρες για αυτούς που δεν παρακολουθούν.
Ξερώ αρκετούς που δεν παρακολουθούν και δεν είχαν πρόβλημα με
Την σχέση τους το αντίθετο θα έλεγα.
Όσο για αυτές που δεν τους αρέσουν τα μπουζούκια αμα ψάξεις
Θα βρεις πχ πήγαινε σε Κανά ροκαδικο δεν πιστεύω κάποια που
Ακούει ροκ να τις αρέσουν τα μπουζούκια.
Αυτό με τα μπουζούκια πάντως είναι γενικό δεν αρέσουν μονό
Στις γυναίκες αλλά και στους άντρες προσωπικά δεν μου αρέσουν
Και αμα τύχει να πάω κάνω αμάν να φύγω ευτυχώς δεν αρέσουν ούτε
Στη γυναικά μου οπότε καντες τέσσερις αυτές που δεν τους αρέσουν.
Πάντως βλέπω ότι η συζήτηση εξελίσσεται σε μάχη των φύλλων
Μην το γενικεύετε και από τις δυο πλευρές δεν είναι όλοι οι
Άνθρωποι ίδιοι .
Προσωπικά δεν το γενικεύω.
Απλά το θεωρώ ΜΗ φυσιολογικό ή γενικά λογικό, τόσα χρόνια να πέφτω πάντα μόνο πάνω στις εξαιρέσεις...
Εντάξει δεν είμαι "νορμάλ" - συνηθισμένος άντρας, αλλά δεν είναι λογικό βρε παιδί μου.
Γράφτηκε ότι πρέπει να ψάξεις στα πρέποντα στέκια για να βρεις αυτό που θες ή αυτό που θα σε αντέξει. Εγώ το έκανα, και βρήκα αυτό που ήθελα - το κακό ήταν ότι δεν με ήθελε εκείνο γιατί ήμουν πολύ λίγος (σε αυτό δεν τις κατηγορώ, αξίζανε πάρα πολλά)...
Τέλος πάντων, σταματάω να γράφω σε αυτό το θέμα να μην χαλάσουμε την ζαχαρένια μας για κάτι τόσο ανούσιο και μάλλον δε προσωπικό...
quote:
Άρα μιλάς για κοπέλες 35αρες,σαν εσένα και όχι 25αρες.Αρα είναι και πιθανό να μην έχεις καν παρτίδες με 25αρες,κι αν έχεις να είναι πολύ αραιές. Όπως και να έχει μεμονωμένα περιστατικά.
Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ?
Σου υπενθυμιζω τον χώρο εργασίας μου και σου παραθέτω και όσα άλλα στοιχεία θέλεις για να κρίνεις άμα μιλάω για μεμονωμένα περιστατικά.
quote:
Γα....α όσες θές μέχρι τα 30κατι σου και μετά βρες μια που να ξέρει τουλάχιστον να φτιάχνει κανένα φαί.
Να μαγειρεύατε κι όλας ρε παιδί μου.... ![]()
![]()
![]()
quote:
Όσο για το "γυναίκα και τσιγάρο",κι αυτό θα το θίξεις πια;έλεος...
Κλασσική αντίδραση ελληνίδας..... Θίξαμε το μεγάλο σας δικάιωμα, την απόλυτη μαγκιά σας.... Είστε οι μοναδικές γυναίκες στην Ευρώπη που η πλειοψηφία των καπνιστριών καπνίζει και στην εγκυμοσύνη... Τι να λέμε τώρα.... Και αν θέλεις αντίλογο να φέρεις στοιχεία, γιατί όλες οι στατιστικές είναι καταπέλτης για τις ελληνίδες αγαπητή μου...
quote:
Είπαμε να μην κάνουμε το θέμα πόλεμο των φύλων,αλλά φαίνεται ότι είναι αναπόφευκτο.
Πιστεύω πως το έχουμε κουράσει το θέμα όμως και απ'οτι φαίνεται δεν βγάζει και πουθενά, χώρια που είναι και άδικο γιατί σε έχουνε αφήσει μόνη σου να πολεμάς οι γυναίκες του forum....
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας κάνουμε ο καθένας τις επιλογές του με βάση αυτά που ψάχνει στην ζωή του.
Αν μου το επιτρέπεις, θα ήθελα να ξέρω την ηλικία σου.
quote:
Πιστεύω πως το έχουμε κουράσει το θέμα όμως και απ'οτι φαίνεται δεν βγάζει και πουθενά, χώρια που είναι και άδικο γιατί σε έχουνε αφήσει μόνη σου να πολεμάς οι γυναίκες του forum....
Hey I m here too!!!
Απο τη στιγμή που οι περισσότεροι και δεν μιλάω για όλους για να μην παρεξηγηθούμε έχετε τάσεις σεξισμού και θεωρήτε τις γυναίκες όλες ίδιες, το πλήγμα της κοινωνίας ενώ υποστηρίζετε οτι είμαστε υπεύθυνες για οτι γίνεται σε μια σχέση πώς να κάνουμε διάλογο;!Με λίγα λόγια απο οτι κατάλαβα θεωρήτε κάποιοι απο σας οτι σας ευνουχίζουμε κι όλας!Οσο για τις στατιστικές δεν τις αμφισβητώ αλλά δεν τις θεωρώ και τρανή απόδειξη.Για να μην αναφέρω οτι δεν μιλάμε για όλο τον πληθυσμό αλλά για ένα τυχαίο μέρος.Για όνομα του Θεού μιλάμε για ανθρώπους όχι για χόρτα!Είμαστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!Ούτε όλες οι γυναίκες κατίνες ουτε όλοι οι άνδρες γουρούνια.Ξέρεις πόσες περιπτώσεις μπορώ να σκεφτώ εγώ αγαπητέ μου που ο άνδρας αποδεικνύεται ο κακός της υπόθεσης;Και να το θέσω και έτσι σε περιπτώσεις ενδοοικογενιακής βίας ξέρεις πολλές γυναίκες να δέρνουν;Μάλλον όχι!Και κάτι άσχετο όταν ο άνδρας αλλάζει τις γυναίκες σα τα πουκάμισα τον θεωρήτε μάγκα,όταν όμως το κάνει αυτό η γυναίκα είναι π.....!Μήπως κάνω λάθος;Ολοι κάποια στιγμή πέσαμε σε λάθος ανθρώπους και δεν πρόκειται να αμφησβητήσω οτι οι περισσότερες γυναίκες είναι έτσι και αυτό γιατί η ίδια η κοινωνία προωθεί το πρότυπο της χαζογκόμενας όπως και του σαβουρο....!Ξεχωριστοί άνθρωποι υπάρχουν φτάνει να σταματήσουμε να περιοριζόμαστε στο περιτύληγμα!Και προπαντώς σταματήστε αυτό το τσουβάλιασμα γιατί είναι ρατσισμός,σεξισμός.
Σταματάω εδώ να γράφω γιατί όπως είπε και ο αγαπητός OANNHSEA δεν θέλω να χαλάσω τη ζαχαρένια μου!Δεν έχω σκοπό άλλωστε να εκνευρίσω ή να τη πώ σε κανέναν.Αποψη εκφράζω!
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...
Λέει ο Kerry
quote:
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας κάνουμε ο καθένας τις επιλογές του με βάση αυτά που ψάχνει στην ζωή του.
Εδώ είναι όλο το ζουμί. Να κάνεις επιλογές με βάση αυτά που θέλεις στην ζωή. Τι γίνεται όμως όταν νοιώθεις (και γράφω νοιώθεις γιατί πιστεύω πως επιλογές υπάρχουν) πως δεν υπάρχουν επιλογές και ίσως στο τέλος θα μείνεις μόνος σου; Τι κάνεις αν σε φοβίζει η μοναξιά; Συμβιβάζεσαι. Και έχω δει πολλές τέτοιες σχέσεις-γάμους που έχουν βασιστεί στον συμβιβασμό. Και έχω γνωστούς που έχουν κάνει γάμους μόνο και μόνο για να παντρευτούνε και τους βλέπεις να ζούνε μες την πίκρα για μια ολόκληρη ζωή. Και άλλοι να χωρίζουνε με παιδιά και να είναι ναυάγια της ζωής.
Γι αυτό λέω και πάλι πως ο Kerry είπε μια σοφή κουβέντα. Θέλει μεγάλη τόλμη να ζεις με βάση τις επιλογές σου και όχι με βάση τις συνθήκες. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ τους θαυμάζω κι ας είναι μόνοι τους καμιά φορά. Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι διαφορετικός.
Μια άλλη σοφή κουβέντα είπε η maraki8 και ο Στράτος
quote:
Όπως πάντα σωστός φίλε Στράτο!
Αν κάποιος που δεν γουστάρει π.χ. τα μπουζούκια και ψάχνει στο Ρομέο να βρεί κοπέλα,είναι σίγουρο σχεδόν 100% ότι θα βρεί μια μπουζουκόβια!Αν κάποιος γουστάρει μπουζουκόβιες και ψάχνει στο μέγαρο μουσικής,θα βρεί μια λάτρη της κλασσικής.
Πρέπει να ψάχνεις στο σωστό μέρος. Και εκεί είναι που πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα. Αν είσαι διαφορετικός, μην κρύβεσαι. Δείξε την διαφορετικότητα σου. Κάποια πράγματα λειτουργούν σαν μαγνήτες. Αν είσαι αληθινός σε αυτά που πιστεύεις, στις αρχές σου δηλάδή, πιστεύω πως αυτό θα τραβήξει ανάλογους ανθρώπους.
Από την άλλη ρε παιδιά, όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ, σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν κανόνες. Άλλοι το λένε κάρμα, άλλοι τύχη, η ουσία είναι πως είναι κάτι που δεν μπορείς να το προβλέψεις. Μερικές φορές η ζωή φέρνει δύο ανθρώπους κοντά με περίεργες συνθήκες εκεί που δεν το περιμένεις. Άλλοτε πάλι τα πράγματα είναι δύσκολα.
Και είχα περάσει και εγώ στο παρελθόν μέσα από τέτοιες λούμπες. Μιας που όμως η ζωή είναι μικρή, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την ζεις με αισιοδοξία και ελπίδα.
Χριστιανός δεν είμαι αλλά πιστεύω πως η πίστη πραγματικά μετακινεί βουνά. Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας; Να σας πω. Όταν πίστεψα πραγματικά, μετά από πολλά χρόνια μοναξιάς και απογοήτευσης, πως υπάρχει ο δικός μου άνθρωπος εδώ σε τούτη την ζωή κάτι έγινε και τον βρήκα. Αμπελοφιλοσοφίες θα πει ο άλλος!
Ίσως για κάποιους όχι όμως για μένα. Αν και η γνώμη μου είναι και πάλι απόλυτα προσωπική, δεν ξέρω αν εκφράζει μια γενικότερη αλήθεια.
Πάντως το ξαναλέω. Παίδες μην απελπίζεστε. Όλα υπάρχουν εκεί έξω. Αρκεί να βγάλεις το κεφάλι σου από την άμμο του ατομισμού και να μπεις μέσα στην ζωή και να την ζήσεις έτσι όπως εσύ θέλεις.
Αλλιώς δεν θα βρεις ικανοποίηση ποτέ.

![]()
![]()
Νομίζω πως τα είπες όλα αγαπητέ μου φίλε...
Αυτό που ζητάτε και οι άντρες και οι γυναίκες κάπου εκεί έξω θα
Είναι κάποια στιγμή θα το βρείτε.
Να πω βέβαια ότι η άποψη του A. Kircher με βρίσκει επίσης σύμφωνη.
Πρέπει βέβαια να πω κάποιες σκέψεις μου για να αιτιολογήσω την άποψή μου.
Δυστυχώς η πλειοψηφία μετράει κι όχι οι εξαιρέσεις όσες κι αν είναι αυτές. Έχουμε γνωρίσει αγαπητές μου συνφορουμίτισες αξιόλογες γυναίκες που έχουμε συναναστραφεί γιατί έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με τα δικά μας.
Στα 5.500.000 γυναίκες όμως που αριθμεί η Ελλάδα είναι μια θλιβερή μειοψηφία.
Όταν ήμουν έφηβη και αργότερα ακόμα και τώρα, ένιωθα σαν ουφο, επειδή δε διάβαζα ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ, ΠΙΝΚ ΓΟΥΜΑΝ, και άλλα παρόμοια.
Φιλίες ήταν αδύνατο να κάνω, γιατί δεν ταίριαζαν τα ενδιαφέροντά μας, και θεωρούσα τις περισσότερες επιεικώς απαράδεκτες, τόσο στον τρόπο που φερόταν απέναντι στο άλλο φύλο, όσο και η μία στην άλλη.
Ψέμματα και πονηριές, ζήλιες και καμώματα.
Τώρα βέβαια -θα έρθω σε σένα ΚΕΡΡΥ- πρέπει να ομολογήσεις -αν και δεν ξέρω τί εθνικότητας είναι η κοριτσάρα που παντρεύτηκες- ότι η πλειονότητα των άλλων χωρών έχουν κατά 1000% καλύτερη παιδεία από τη δική μας εδώ και δεκαετίες.
Απο πού να παραδειγματιστεί, το καημένο το 13χρονο κοριτσάκι και τί παιδεία παίρνει από το σχολείο και από το σπίτι?
Από μια μάνα που στον 21ο αιώνα βασανίζεται ακόμα από το σύνδρομο της γεροντοκόρης και τη συμβουλεύει να βρει κάποιον να "τυλίξει όσο γυαλίζει ακόμα"? Λες και είναι για πούλημα?
Από το απρόσωπο σχολείο με τη μηδενική εκπαίδευση, όπου οι συζητήσεις κυμαίνονται μεταξύ Σαρμπέλ και Πάνια?
Τί πρότυπα να έχει? Τη μάνα που αποχαυνωμένη παρακολουθεί την Μενεγάκη?
Εχετε δει ποτέ ελληνική οικογένεια στην παραλία?
"ΚΚΚΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΗ ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ, ΕΛΕΝΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑ έλα να φας"
Εχετε δει οικογένειες που έρχονται από την άλλη άκρη της ευρώπης πόσο ήρεμοι και πράοι είναι και αυτοί και τα παιδιά τους?
Νευρωτικές οι μάνες, νευρωτικές οι κόρες. Ετσι πάει.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Οι πατεράδες? Οι δάσκαλοι? Τα ΜΜΕ? Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Από πού να παραδειγματιστούν έτσι όπως μεγαλώνουν?
Από έναν πατέρα που περνάει κλιμακτίριο στα 45 και αρχίζει να κοιτάζει τις φίλες του γιού του?
Από μια τηλεόραση που πραγματικοί άντρες διαφημίζονται ο Κακέτσης και ο Παπαργυρόπουλος!!!
Και καταλήγουν τελικά να γκαζάρουν με το αμάξι ή τη μηχανή, φιγουρα, στις καφετέριες, να στοιβάζονται σε κλαμπ μπας και χτυπήσουν καμία γκόμενα, και οι συζητήσεις τους κυμαίνονται μεταξύ μπάλας -τίποτα μεμπτό είμαι απίστευτα ποδοσφαιρόφιλη- των εξωφύλων του ΜΑΞ, ΝΤΑΟΥΝΤΑΟΥΝ και τον κ...ο της μοντέλας, του τελευταίου je t'aime, και που θα πάμε το Σάββατο.
Καταλήγουν φραπέδες, καμάκια, αγενέστατοι οι πλειονότητα τους, που με τέρμα τη μουσική και ανοιχτά τα παράθυρα με το τελευταίο σουξεδάκι "παθαίνω κρίση" βολτάρουν στην πόλη για να δείξουν τη ρόδα.
Καλά για καλλιέργεια και διάβασμα τίποτα παραπάνω από αυτά που αφορούν το αντικείμενό τους.
Και για να κάνω και μία αντίθετη εκτίμηση με του Κέρρυ να πω ότι αν γνωρίσεις Ισπανό, Αγγλο, να μην πούμε Σκανδιναυό, δεν μιλάμε για ευγένεια, μιλάμε για υπερβολική ευγένεια απέναντι στο γυναικείο φύλο, και να μην πούμε για τις μητέρες τους και πόσο απέχουν από την ελληνίδα πεθερά!!!!
Βέβαια έχουν περάσει μέσα από μία "αναγέννηση" και εδώ και 5 αιώνες διδάσκονται για τους ιππότες.

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα που έχεις.
Φυσικά αν ψάχνω για ένα άτομο με παρόμοια ενδιαφέροντα με τα δικά μου δεν θα το βρω στην επίδειξη για τον Mr. Olympia bodybilding!! ΟΥΓΚΚΚ.
Αν και επειδή πιστεύω στο Κάρμα, πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο, ποιός βρίσκει ποιόν και πού, ακόμα και αξιόλογα άτομα για φίλους δεν μπορώ να βρω σε τρεντυ κλαμπς.
Το πρόβλημα είναι αν σε τραβολογάει η παρέα σε ελληνάδικα κλαμπ επειδή έχει γκομενίτσες, ή η φίλη σου επειδή έχει ελεύθερα λιγούρια εκεί λίγες είναι οι ελπίδες και θα απογοητευτείς.
Συμβουλή προς αγόρια: Αν συναντήσετε γυναίκα με χιούμορ μην την αφήσετε να ξεφύγει -δεν είναι πολλές άλλοστε-. Και αν βρείτε μια με το μυαλό της Αρβελέρ και την εμφάνιση της Σκλεναρίκοβα μην φοβηθείτε... Γιατί συμβαίνει κι αυτό..!!!!
Συμβουλή προς κορίτσια: Η ίδια. Plus αν βρείτε κάποιον με το μυαλό του Hawkins και την εμφάνιση του....!! -γιατί δε μου έρχεται κανένας ποτέ γα@@@@ω- του όποιου θεωρείτε ωραίου, α μου ήρθε !!! του Μάρκους, μην μασάτε!!!
Οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν χιούμορ.
Και φυσικά να ξέρεις τί ψάχνεις.

quote:
maraki8 δυστυχώς κάνουμε διάλογο αλλά μάλλον δεν καταλαβαινόμστε...
Αυτό είναι σίγουρο!
quote:
Να μαγειρεύατε κι όλας ρε παιδί μου....
Καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς.
quote:
Κλασσική αντίδραση ελληνίδας..... Θίξαμε το μεγάλο σας δικάιωμα, την απόλυτη μαγκιά σας.... Είστε οι μοναδικές γυναίκες στην Ευρώπη που η πλειοψηφία των καπνιστριών καπνίζει και στην εγκυμοσύνη... Τι να λέμε τώρα.... Και αν θέλεις αντίλογο να φέρεις στοιχεία, γιατί όλες οι στατιστικές είναι καταπέλτης για τις ελληνίδες αγαπητή μου...
Ούτε με απασχολεί το πόσο καπνίζουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες,το γνωρίζω καλά το θέμα.
Στην αρχή μου έδινες την εντύπωση ότι έχεις απλά πρόβλημα με τις Ελληνίδες,τώρα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι α)είσαι ρατσιστής με τις Ελληνίδες β)είσαι μισογύνης,φαλλοκράτης,όπως θες πεστο..Πολύ λυπάμαι για τις λέξεις,πρώτη φορά μου τυχαίνει να μιλήσω με τέτοιο άτομο.
quote:
Τον Σεπτέμβρη 28.
quote:
Θέλει μεγάλη τόλμη να ζεις με βάση τις επιλογές σου και όχι με βάση τις συνθήκες. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ τους θαυμάζω κι ας είναι μόνοι τους καμιά φορά. Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι διαφορετικός.
Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό το τίμημα.Αλλά αυτό είναι το κακό ενός φόρουμ.Όλοι είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων,δεν ξέρει κανένας μας για την ζωή του άλλου,ή τα βιώματα.Κι ερχόμαστε εδώ και πετάμε τα κοτρώνια μας κι όποιον πάρει ο χάρος...Το ρίσκο του φόρουμ..
quote:
Όταν πίστεψα πραγματικά, μετά από πολλά χρόνια μοναξιάς και απογοήτευσης, πως υπάρχει ο δικός μου άνθρωπος εδώ σε τούτη την ζωή κάτι έγινε και τον βρήκα.
Σε πιστεύω αγαπητέ μου,το βιώνω κι εγώ.
quote:
Στα 5.500.000 γυναίκες όμως που αριθμεί η Ελλάδα είναι μια θλιβερή μειοψηφία.
Όταν ήμουν έφηβη και αργότερα ακόμα και τώρα, ένιωθα σαν ουφο, επειδή δε διάβαζα ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ, ΠΙΝΚ ΓΟΥΜΑΝ, και άλλα παρόμοια.
Φιλίες ήταν αδύνατο να κάνω, γιατί δεν ταίριαζαν τα ενδιαφέροντά μας, και θεωρούσα τις περισσότερες επιεικώς απαράδεκτες, τόσο στον τρόπο που φερόταν απέναντι στο άλλο φύλο, όσο και η μία στην άλλη.
Ψέμματα και πονηριές, ζήλιες και καμώματα.
Καλή μου gretel,θες να μου πείς ότι όλα αυτά που ανέφερες,γίνονται ΜΟΝΟ στην Ελλάδα;;;;;δουλευόμαστε παιδιά;;χαζοβιόλες,βλαμμένα,κατίνες και όλα όσα ανέφερες,υπάρχουν παντού,παντού,παντού!!!Σε όλο τον κόσμο!Μόνο στην Ελλάδα διαβάζουν τα κορίτσια κοσμοπολιταν;ειναι αμερικάνικο περιοδικό,αν δεν απατώμαι...
quote:
Από μια μάνα που στον 21ο αιώνα βασανίζεται ακόμα από το σύνδρομο της γεροντοκόρης και τη συμβουλεύει να βρει κάποιον να "τυλίξει όσο γυαλίζει ακόμα"? Λες και είναι για πούλημα?
Μεμονωμένα περιστατικά και ίσως ξεπερασμένα,να τα πω;πλέον το μότο των Ελληνίδων μητέρων,είναι "κάτσε και ξεστραβώσου για να σπουδάσεις και να μην έχεις ανάγκη κανένα μα...κα"...
quote:
Από το απρόσωπο σχολείο με τη μηδενική εκπαίδευση, όπου οι συζητήσεις κυμαίνονται μεταξύ Σαρμπέλ και Πάνια?
Τί πρότυπα να έχει? Τη μάνα που αποχαυνωμένη παρακολουθεί την Μενεγάκη?
Εμ,αυτούς έχουμε στην Ελλάδα.Στο Αμέρικα βλέπεις,έχουν την Τζολί και τον Μπραντ Πιτ κ.οκ.Σάμπως για αυτά δεν συζητάνε εκεί;Πάλι δικό μας προνόμιο είναι;αλήθεια,αν κουβεντιάζαν για την Χάρις Αλεξίου,θα ήταν λιγότερο ενοχλητικό;
Όσο για την εκπαίδευση στα σχολεία,έχεις απόλυτο δίκιο.
quote:
Εχετε δει ποτέ ελληνική οικογένεια στην παραλία?
"ΚΚΚΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΗ ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ, ΕΛΕΝΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑ έλα να φας"
Μήπως μιλάς για την δεκαετία του 70-80;
quote:
Εχετε δει οικογένειες που έρχονται από την άλλη άκρη της ευρώπης πόσο ήρεμοι και πράοι είναι και αυτοί και τα παιδιά τους?
Χμμμμ...Έχεις πάει διακοπές σε νησί τίγκα με ξένους;ΜΟΝΟ ξένους(για την Κω μιλάω).Εκεί θα λυθούν πολλές απορίες σου για τις οικογένειές των ξένων..
quote:
ότι η πλειονότητα των άλλων χωρών έχουν κατά 1000% καλύτερη παιδεία από τη δική μας εδώ και δεκαετίες.
Έχουν καλύτερη ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,όχι παιδεία αγαπητή μου..
quote:
Και αν βρείτε μια με το μυαλό της Αρβελέρ και την εμφάνιση της Σκλεναρίκοβα μην φοβηθείτε... Γιατί συμβαίνει κι αυτό..!!!!
Για μένα μιλάς;;;α,σε ευχαριστώ πολύ!!!
quote:
Και φυσικά να ξέρεις τί ψάχνεις.
Εννοείται!
***Δεν θέλω να σε κοντράρω αγαπητή gretel.Ίσα ίσα,τα όσα λες τα ασπάζομαι και τα βλέπω γύρω μου.Αλλά αρνούμαι ότι είναι αντιπροσωπευτικά.Και αρνούμαι με όλη μου την δύναμη ότι είναι μόνο ελληνικά καμώματα...Έξω γίνονται χειρότερα...
***melancholy,thanks for tha back-up!!!!![]()
![]()
Κι ένα πολύ αστείο βιντεάκι για να γελάσει το χειλάκι μας!!!![]()
![]()
Edited by - maraki8 on 24/05/2007 09:08:40
Edited by - maraki8 on 24/05/2007 09:09:21
quote:
Στην αρχή μου έδινες την εντύπωση ότι έχεις απλά πρόβλημα με τις Ελληνίδες,τώρα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι α)είσαι ρατσιστής με τις Ελληνίδες β)είσαι μισογύνης,φαλλοκράτης,όπως θες πεστο..Πολύ λυπάμαι για τις λέξεις,πρώτη φορά μου τυχαίνει να μιλήσω με τέτοιο άτομο.
Είναι πολύ εύκολη λύση να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς, δεν πρόκειται όμως να σε ακουλουθήσω. Το αν είμαι μισογύνης/φαλλοκράτης θα το κρίνουν αυτοί που με ξέρουν, όχι εσύ από 5 κουβέντες που ανταλλάξαμε πάνω σε ένα θέμα για το οποίο διαφωνούμε. Με ξενέρωσες αφάνταστα, κρίμα γιατί είχα σχηματίσει άλλη γνώμη για σένα (έστω και αν διαφωνούσαμε κάθετα).
GRETEL απλά υποκλίνωμαι....
Δεν είναι τυχαίο πως σε ανέφερα μέσα στην συζήτηση, τελικά ίσως φταίει ότι ακούμε metal (άρα είμαστε βαρεμένοι και σατανιστές για την ελληνική κοινωνία) οπότε και καταλαβαινώμαστε. Όσο σε διαβάζω, τόσο σε ανεβάζω στην εκτίμησή μου (έστω και αν καπνίζεις
). Απλά σ'ευχαριστώ που με διάβασες προσεχτικά και τόλμησες να συμφωνήσεις με έναν ρατσιστή-σεξιστή-φαλλοκράτη...
quote:
gretel
Οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν χιούμορ.
Με φέρνεις σε δύσκολη θέση τώρα.![]()
Σ' ευχαριστώ πάντως.
quote:quote:
maraki8
Τον Σεπτέμβρη 28.
79 !!! ![]()
![]()
![]()
maraki δεν σου φαίνεται καθόλου.![]()
Στράτος

quote:
Είναι πολύ εύκολη λύση να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς, δεν πρόκειται όμως να σε ακουλουθήσω. Το αν είμαι μισογύνης/φαλλοκράτης θα το κρίνουν αυτοί που με ξέρουν, όχι εσύ από 5 κουβέντες που ανταλλάξαμε πάνω σε ένα θέμα για το οποίο διαφωνούμε. Με ξενέρωσες αφάνταστα, κρίμα γιατί είχα σχηματίσει άλλη γνώμη για σένα (έστω και αν διαφωνούσαμε κάθετα).
Αυτά που γράφεις,ίσως και με τον τρόπο που τα γράφεις,καταδεικνύουν τους χαρακτηρισμούς μου.Είπα και έγραψα ότι λυπάμαι που χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς,αλλά δεν μου άφησες περιθώριο αγαπητέ.Πραγματικά,αυτά που γράφεις είναι πολύ προκλητικά...Συγγνώμη αν σε έθιξα,όμως με κάθε λόγο που έγραψες σε αυτό το θέμα,έθιξες εμένα,την μάνα μου,την αδελφή μου,τις φίλες μου,όλες τις Ελληνίδες γυναίκες...
quote:
79 !!!
maraki δεν σου φαίνεται καθόλου.
Γιατί Στράτο μου;
quote:
Αυτά που γράφεις,ίσως και με τον τρόπο που τα γράφεις,καταδεικνύουν τους χαρακτηρισμούς μου.Είπα και έγραψα ότι λυπάμαι που χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς,αλλά δεν μου άφησες περιθώριο αγαπητέ.Πραγματικά,αυτά που γράφεις είναι πολύ προκλητικά...Συγγνώμη αν σε έθιξα,όμως με κάθε λόγο που έγραψες σε αυτό το θέμα,έθιξες εμένα,την μάνα μου,την αδελφή μου,τις φίλες μου,όλες τις Ελληνίδες γυναίκες...
Σύμφωνα με την άποψή σου, τα κακώς κείμενα που καταλογίζαμε για τις ελληνίδες, αφορούσανε εξαιρέσεις και μόνο. Άρα το παραπάνω επιχείρημά σου μάλλον δεν στέκει. Το αν σε εκνεύρισα είναι άλλο θέμα...