ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

elpida60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
05/02/2007, 00:21:02

Κύριε, βάλε επάνω τους νομοθέτη· κι ας γνωρίσουν τα έθνη ότι είναι άνθρωποι. (Ψαλμοί 9,20)

Ευχαριστώ για το "γραφικός". Τιμή μου οι ύβρεις σου.

Edited by - ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ on 05/02/2007 00:22:59

05/02/2007, 01:39:50

quote:

Ευχαριστώ για το "γραφικός". Τιμή μου οι ύβρεις σου.

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΙ ΞΙΝΙΛΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΣ.

vanillicΜέλος
05/02/2007, 01:50:12
Συμφωνω, το προβλημα ειναι τα φασιστοειδη.. οχι παντα, μονο οταν προσπαθουν να επιβαλλουν τα πιστευω τους. Απο οποιο χωρο κι αν προερχονται.... και οποια ιδεολογια κουβαλανε.
αγνοώνΜέλος
06/02/2007, 12:48:55
σαν του σιωνιστές εβραίους δηλαδή...
MarteΜέλος
06/02/2007, 21:56:28
quote:
σαν του σιωνιστές εβραίους δηλαδή...

Φιλε αγνοών μάθε πρώτα τι σημαίνει σιωνισμός και ποίος ο σκοπός του και άσε τα χουντικής σκέψης συμπεράσματα που στοχεύουν στην τέρψη της φαντασίας υπανθρώπων, που αντί να ταυτίζονται με την ζωή, ταυτίζονται με χρώματα και μύθους.

MarteΜέλος
06/02/2007, 21:59:46
Και κάτι άλλο : πιο φιλόξενο λαό δεν έχω γνωρίσει. Ο θεός τους να τους έχει πάντα καλά!!!

06/02/2007, 22:10:14
quote:
μάθε πρώτα τι σημαίνει σιωνισμός και ποίος ο σκοπός του

http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020428a.htm

http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020428b.htm

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

TrithemiusΜέλος
07/02/2007, 22:28:45
quote:
Φιλε αγνοών μάθε πρώτα τι σημαίνει σιωνισμός και ποίος ο σκοπός του και άσε τα χουντικής σκέψης συμπεράσματα που στοχεύουν στην τέρψη της φαντασίας υπανθρώπων, που αντί να ταυτίζονται με την ζωή, ταυτίζονται με χρώματα και μύθους.

Δηλαδή εσύ φίλε μου τι ιδέα έχεις για τους σιωνιστές;
quote:
Και κάτι άλλο : πιο φιλόξενο λαό δεν έχω γνωρίσει. Ο θεός τους να τους έχει πάντα καλά!!!
Ή(Marte)ον!!!

Lux e tenebris
Mr_Mojo_RisinΝέο Μέλος
08/02/2007, 10:37:43
Σε αυτούς που με κατηγόρησαν φασίστα, αντιπροτείνω πως ένας φασίστας δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και άθεος και αντιεξουσιαστής. Στους υπόλοιπους που λένε ότι οι οβραίοι είναι και γαμώ τα παιδιά τους προτείνω να ανοίξουν και κανά βιβλίο...

Hasta La Victoria Siempre

MarteΜέλος
09/02/2007, 15:46:59
quote:
οβραίοι

Πως αντέχεις και κρατάς μέσα σου 3000 χρόνια μίσους-αντισημιτισμού-προπαγάνδας
απορώ!!!!

Edited by - Marte on 09/02/2007 15:58:19

Mr_Mojo_RisinΝέο Μέλος
09/02/2007, 16:03:22
quote:

quote:
οβραίοι

Πως αντέχεις και κρατάς μέσα σου 2000 χρόνια μίσους-αντισημιτισμού-προπαγάνδας
απορώ!!!!

Είναι πολύ εύκολο να απαντήσω στην ερώτηση. Είναι επειδή μισώ τον καπιταλισμό και το σκοτάδι. Δεν μπορώ να αγαπώ που ο ναός του Θεού της (Σολομώντας) είχε μέσα στο ιερό μια κασέλα γεμάτη χρυσάφι και ισχυριζόταν πως εκεί μέσα βρίσκεται ο θεός. Σιχαίνομαι λοιπόν τους οβραίους και το χριστιανισμό που φτιάξανε για να μένει ο κόσμος στο σκοτάδι και να μην απαιτεί απο τους πλουσίους αυτό που δικαιωματικά του ανήκει. Αν τα παπαδαριά αγαπούσαν τον λαό θα δίνανε τα χρυσά παπάρια που φοράνε στη χοντροκεφάλα τους και θα φτιάχνανε ιδρύματα. Πολλά ιδρύματα. Πάρα πολλά ιδρύματα. Και αν υπάρχει μεγαλοδύναμος θα έπρεπε να το επιβάλλει. Προσπάθησε να καταλάβεις πως δεν έχω κάι με σένα σε παρακαλώ. Αντιθέτως φαίνεσαι καλός άνθρωπος. Αν θες στοιχεία σε αυτό που σου λέω δες τα link που έχουν δοθεί και πάρε να διαβάσεις κι εσύ την Αντιγνώση. (Λίλη Ζωγράφου, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια)

Hasta La Victoria Siempre

MarteΜέλος
09/02/2007, 16:43:50
Σε αυτά που λες δεν διαφωνώ έχω όμως να σου πω κάτι: Κάποια πράγματα δεν επιδέχονται διορθώσεις-βελτιώσεις γιατί αυτό ουσιαστικά θα είναι η εξέλιξη τους και το αποτέλεσμα δυστυχώς πολύ χειρότερο. Αντιθέτως, μπορούν κάλλιστα να αυτοκαταστραφούν.
Οι ασφαλιστικές δικλείδες της υπάρχουσας κατάστασης ξεπερνούν τις δυνατότητες μας ώστε να τις κατανοήσουμε πλήρως και να αποφύγουμε τον προορισμό μας ως τέλειοι συνεχιστές της!

Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, αλλά αν δεν κάνω λάθος, έχεις πιάσει τι εννοώ.

09/02/2007, 16:56:38
Kατι λιγο ασχετο...

Τι σχεση εχουν οι Εβραιοι, με την γενικοτερη θεματολογια του Παραξενου...Απο οσο γνωριζω, στην θεματολογια Θρησκεια, εχει αρκετα θεματα για τους Εβραιους...

Και απο την αλλη, πως μπορει κανεις να μην ειναι αρνητικος (δεν θα πω ρατσιστης, γιατι αυτο ειναι αλλο σταδιο) προς τον λαο αυτον... οταν οι ιδιοι ΕΙΝΑΙ ρατσιστες (ναι, σε αυτους κολλαει αυτη η λεξη) προς αλλους λαους!

Δεν εχουν το δικαιωμα να κανουν ΞΑΝΑ τα ιδια (οπως καποτε...) σε αλλους λαους, με την δικαιολογια οτι το 1940 καποιος αλλος τους εκανε κακο..

Δεν ειναι "οφθαλμος αντι οφθαλμου" αυτο...

αγνοώνΜέλος
10/02/2007, 12:06:57
ρε συ marte,μου τη λες άσχημα επειδή αναφέρθηκα στη λέξη "σιωνιστές"

φυσικά και ξέρω τι είναι σιωνισμός,δε χρειάζεται να κάτσω να μάθω πρώτα και μετά ν'απαντήσω

σιωνισμός είναι μια παπαριά που ξεκίνησε από το τέλος του Β'ΠΠ
(ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ,διότι σα μαλακισμένη ιδεολογία υπήρχε και πριν τον πόλεμο),με αποκλειστικό σκοπό να αναγκάσει όλον τον κόσμο να ταχθεί με τα συμφέρονταα του ισραήλ

είναι η ιδεολογία που δημιούργησε τους θαλάμους αερίων και όλα τα όμορφα για την ανθρωπότητα και μάλιστα ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

σε γενικές γραμμές ο σιωνισμός είναι μια ιδεολογία εξ'ολοκλήρου φασιστική,υποκριτική,μισανθρωπιστική,ανθελληνική,σκοτεινή και πούστικη

σου φτάνουν αυτές οι απόψεις marte ή θες κι επεξήγηση ??

αν εσύ θες να τους έχει ο θεός καλά,άλλο τόσο θέλω κι εγώ,αλλά ΜΟΝΟ τους σωστούς εβραίους,όχι τα υποκείμενα τους σιωνιστές

ελπίζω να γίνομαι κατανοητός,αλλά θέλω στο τέλος να πω και κάτι άλλο

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΡΕ MARTE,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ??

PhilolaosΜέλος
10/02/2007, 16:54:58
ΦΙΛΕ MR MOJO RISIN
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠO: ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ(ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΙΑΤΩΝ),ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ MR MOJO RISIN,ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ(ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΚΟΨΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ)ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ(ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ-ΟΠΩΣ Π.Χ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΟΧΙ)ΘΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΖΛ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΡΗΧΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ(ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΠ'ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ(ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ)ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

PhilolaosΜέλος
13/02/2007, 14:48:42
ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕLLOVOS!ΣΥΝΟΨΙΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ)ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ(ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ) ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ,ΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε(ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ) ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ)ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ(ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ),ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ,ΑΦΟΥ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.
PhilolaosΜέλος
13/02/2007, 15:01:55
quote:

ΦΙΛΕ ΜΑΡΤΕ,ΤΟ ΠΟΣΟ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ" ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...)
ΜΠΟΥ_Νέο Μέλος
22/02/2007, 01:44:19
Κάτι ήξερε ο Χιτλερ που τους εκανε σαπούνια!!!!
αλλα δεν τον αφησαν....
MarteΜέλος
22/02/2007, 02:04:06
Στο φασιστικό παραλήρημα η απάντηση μου είναι απλή.: