- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΩΡΑ!!!!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πριν από λίγο σε σκεφτόμουνα!(έβλεπα κάτι emοticons και λέω, που είναι αυτός ο allzzaro)
Το φεγγάρι την προηγούμενη Πέμπτη το είδες;
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ...quote:
MEINE KAI ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙ...
ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...Εσπασα
το κεφάλι μου για να καταλάβω τι εννοείς αλλά τίποτα.. τι θα είναι προς όφελος μου
ΜΕ ΣΦΥΡΙ; ΜΕ ΤΙ;
ΑΣΤΟ...
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΙΟ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΑ...
ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ.
ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ...
ΒΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...
ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
Μ΄ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΤΕΡΑ
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΙΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ...
ΩΠΑ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ...
Tι? ωραίο??
ξεράθηκα απο τα γέλια..
Το ωραίο που το είδες.
Εξωτερικώς μοιάζει σαν λαχανοντολμάς![]()
Εσωτερικώς.. δεν πάει πίσω.. μιάς και δεν δουλεύει.. εχει χαλάσει![]()
Ναί χάλασε.. γιατί γελάτε.. σε μια προσπάθεια να το αναβαθμίσω.. πάει.. τάφτυσε...
quote:
Που είσαι βρε allzzaro;
Εδώ είμαι Αμαλίτσα. Ειχα πάρει μια αδειούλα.. για να ξελαμπικάρω και δεν πολυέγραφα. Σας έλειψα βρέ..??
quote:
Το φεγγάρι την προηγούμενη Πέμπτη το είδες;
Κάθε βράδυ το βλέπω.. αφού σας είπα οτι είμαστε φίλοι.![]()
Τώρα την περασμένη Πέμπτη δεν παρατήρησα κάτι το ασυνήθιστο.. μιας και το παρατηρώ καθημερινώς.
Δεν μπορώ να ξεχάσω μια νύχτα το 1978 βρισκόμουνα στη θάλασσα της Σίδρας και ταξίδευα .. ήταν τεράστιο.. κατακόκκινο .. νόμιζα οτι θα απλώσω το χέρι μου και θα το ακουμπήσω.. τι ομορφιά ..
Τώρα σε οτι αφορά αυτούς που σε επεισαν οτι το ουράνιο τόξο είναι ενα φυσικό φαινόμενο.. το λένε επίτηδες.. να να μην βρείς το θησαυρό.
Σιγά μην τους πιστέψουμε. τς...
quote:
Τώρα την περασμένη Πέμπτη δεν παρατήρησα κάτι το ασυνήθιστο.. μιας και το παρατηρώ καθημερινώς.
Δεν μπορώ να ξεχάσω μια νύχτα το 1978 βρισκόμουνα στη θάλασσα της Σίδρας και ταξίδευα .. ήταν τεράστιο.. κατακόκκινο .. νόμιζα οτι θα απλώσω το χέρι μου και θα το ακουμπήσω.. τι ομορφιά ..
Κάπως έτσι δηλαδή ... ![]()

ή έτσι
Μάλλον οτι όλα αυτά τα παιχνίδια του φεγγαριού με τα χρώματα είναι παιχνίδια της ατμόσφαιρας.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
quote:
Κάπως έτσι δηλαδή ...
Ναί.. έτσι..
quote:
Μάλλον οτι όλα αυτά τα παιχνίδια του φεγγαριού με τα χρώματα είναι παιχνίδια της ατμόσφαιρας.
Μάλλον..![]()
Βέβαια .. δεν μπορώ να αποβάλω και την άποψη .. που κυριαρχούσε στη παιδική μου ηλικία.. και μιας και η ηλικία μου παραμένει σταθερή
οι απόψεις αυτές.. είναι ακόμα ...ενεργές..
Ετσι λοιπόν παραμένει.. το φεγγαράκι.. που το βλέπω υποκειμενικά.. σαν φεγγαράκι..
το κεφάλι μου για να καταλάβω τι εννοείς αλλά τίποτα.. τι θα είναι προς όφελος μου